کیفور از کِرم سر قلّاب!
۱- کِرم سر قلّاب، واقعی است؛ اما هرگز برای ماهی غذا نمی شود. غذاست؛ اما هرگز از دهان ماهی نمی گذرد. برجام که باعث مجادله بسیار تا به امروز شده، از همین جنس است؛ وقتی گفته شد تله گذاری دشمن برای زدن ضربات و خسارت های بزرگ است، خیلی ها تعجب و انکار کردند.
۲- وعده های غرب در مذاکرات، فریبنده بود. و از آنها موثر تر، وعده هایی بود که متولیان مذاکره در داخل می دادند. برداشتن تحریم های مالی و بانکی و نفتی، امکان استفاده از سوئیفت، گسیل برخی هیئت های تجاری به تهران، امضای قرارداد (بی ضمانت) با توتال و پژو و رنو و بوئینگ و ایرباس؛
۳- وعده ها چنان پر زرق و برق بود که اسید معده خیلی ها ترشح کرد . آدرنالین خون خیلی ها بالا رفت. هیجان به خیابان سر ریز شد. دلار را کنار اسکناس پانصد تومانی نشان می دادند. در غوغای هیجان بود که کسانی، برجام ۲ و۳ را زمزمه کردند؛ واگذاری امتیاز بیشتر برای گرفتن طعمه های بزرگ تر!
۴- اما طُعمه سر قلاب، هرگز از حد فریب فراتر نمی رود. هیئت های آمریکایی با پیام مجازات طرف های تجاری ایران، به کشورها گسیل شدند. پشت بند آن، تحریم ویزایی صاحبان شرکت ها در صورت همکاری و سفر با ایران صادر شد؛ و سپس ریل گذاری تحریم های گسترده تر موسوم به کاتسا و آیسا. دولت آمریکا هر چهار ماه یک بار باید گزارش پایبندی ایران به تعهدات را تایید می کرد؛ و این یعنی رسمیت بخشیدن به سلب امکان تجارت پایدار دیگران با ایران!
۵- در دوره اوباما و دموکرات ها بود که ظریف گفت بعد از ۲۰ ماه از انعقاد برجام، هنوز نمی توانیم حتی یک حساب بانکی در لندن افتتاح کنیم. در همین دوره به هواپیمای ظریف در مونیخ بنزین ندادند. و حقوق کارکنان برخی سفارت ها، چمدانی به خارج منتقل شد یا سفارت کره جنوبی مجبور شد حقوق کارکنانش را با چمدان به ایران بیاورد!
۶- فروش نفت ایران (پس از یک افزایش فریبنده اولیه) در همین دوره اوباما کاهشی شد و آمریکایی ها هر شش ماه یک بار از برخی کشورها خواستند واردات نفت ایران را کاهش داده یا متوقف کنند.
۷- هدف، شرطی سازی اقتصاد و کانالیزه کردن صادرات و واردات ایران با محوریت نفت بود. و عجیب این که برخی مدیرانِ، کیفور از افزایش موقتی فروش نفت، دروازه واردات را گشوده و در توزیع غیر هدفمند (رانتی) منابع ارزی، دست و دلبازی کردند؛ تا مردم زرق و برق برجام را سیر ببینند!
۸- آمریکا و اروپا در ادامه، دولت روحانی را وادار کردند در خفا و بدون اطلاع مجلس و سایر نهاد های رسمی ناظر،۴۲ تعهد هزینه ساز به FATF بدهد و از جمله برخی مسیر های دور زدن تحریم ها را ارائه یا محدود کند.
۹- تنوع مسیر های تجارت خارجی، تدریجا محدود تر، و فشار ها بیشتر می شد. برخی مدیران گویا در دنیا جز آمریکا و انگلیس و فرانسه و آلمان، هیچ قطب تجاری و اقتصادی و سیاسی دیگری نمی شناختند. هر چه بد عهدی و فشار غرب افزوده شد، این طرف، تبلیغ مذاکره جدید (#برجام_پلاس) بیشتر شد!
۱۰- اما اروپا و آمریکا با زیر پا گذاشتن برجام، ثابت کردند هرگز قابل اعتماد نیستند. ترامپ خیلی خباثت به خرج داد اما در عین حال، چهره بی روتوش غرب را نمایان کرد. او عداوتی را که معماران راهبرد غرب، پشت نقاب پنهان می کردند، برملا کرد
۱۱- سارکوزی رئیس جمهور اسبق فرانسه درست گفت که "ترامپ، نشانه بحران غرب است و نه علت آن". ترامپ به خاطر پنبه کردن رشته های غرب، دریچه تحریف بسیاری از واقعیت ها را بست و به همین دلیل، مقدمه پیروزی ماست ان شاء الله.
✍🏻محمد ایمانی
آقای صداوسیما!
۵۰ روز اعتراض مسالمت آمیز زیر گرمای ۵۰ درجه میدونی یعنیچه؟ چرا صداتون در نمیاد؟
کارگران هفتتپه واقعا نمیخواهند شبکههای معاندِ ماهوارهای اعتراضات آنان را پوشش دهند اما دریغ از یک گزارش کوتاه شما رسانه ملی از وضعیت کارگران!
پیشتاز از شبکههای ماهوارهای در براندازی، همین رسانههای داخلی فشل ماست!
⭕️ ما اینجا از خواب بیدار میشیم میبینیم #کارگران_هفت_تپه چند ماهه حقوق نگرفتن، اهواز برق نداره، غیزانیه هم آب نداره، کرونا روزی ۲۰۰ نفرمونو میگیره، گرونی وحشتناکه، خودمونم به چند نفر بدهکاریم
بعد یه هموطن دیگه مونم هست که در بدترین حالت بیدار شه سردرگمه که ریشاشو امروز چه رنگی کنه
👤 •محمد/پاداش•
✅وبلاگ مشرق
🔵فروزنده: رحم به آشوبگران آبان ۹۸ ترّحم بر پلنگ تیزدندان است/ منتظر "اشغال خیابانها" باشید!
✳️ستاد اصلاحات و اعضای"هسته سخت"آن عملا وارد فضای رادیکالیزم ومقابله با نظام شدهاند اما گویا چپهای نجیب هنوز درجریان این تغییر ایدئولوژی سازمان اصلاحات نیستند!
✳️روزنامه اعتماد از عبارت"جامعه ایران در وضعیت جنبشی است ونارضایتی سریعا به اعتراض بدل میشود"استفاده کرد
🔹 برجام حتی اگر اجرا میشد نمیتوانست خلأ مدیریت اقتصادی را پر کند
🔸 یک روزنامه حامی برجام معتقد است دولت به خاطر سرگرم شدن به برجام، از مسئولیت تغییر روندهای اقتصادی ناسالم غافل ماند.
روزنامه اقتصادی تعادل با اشاره به نابسامانیهای اخیر اقتصادی مینویسد: در ابتدای دولت یازدهم، طرح اصلی دولت رسیدن به توافق هستهای و کنار زدن تحریمها بود؛ توافقی که به نتیجه رسید و برای چند ماه نیز اجرا شد اما باید در کنار آن اصلاحات اقتصادی نیز در نظر گرفته میشد که عملاً فراموش شدند و وقتی تمام توجه و تمرکز روی یک طرح قرار داده میشود و آن طرح به جایی نمیرسد، مشکلات خود را نشان میدهند.
اقتصاد ما در حوزه کسب و کار، نظام بودجهریزی، سیستم بانکی، برنامهریزی برای معیشت و بسیاری از دیگر مسایل نیاز به اصلاح ساختاری و تغییر رویکرد جدی دارد. در چنین بستری حتی اگر برجام اجرایی شود نیز، این مسایل و مشکلات بر جای خود باقی خواهند ماند.
دولت تصور میکرد با اجرای برجام، سیل سرمایهگذاریهای جدید وارد چرخه اقتصادی کشور میشود و با فروش نفت و افزایش درآمدهای ارزی، نیازهای داخلی برطرف میشوند، در حالی که در کنار برجام نیاز به انجام اصلاحات ساختاری اقتصاد نیز وجود داشت. از سوی دیگر، وقتی تمرکز اصلی روی برجام قرار داشت، گفته میشد که حتی در صورت تغییر رئیسجمهور آمریکا، امکان خروج از توافق و بازگشت تحریمها وجود ندارد.
ما اگر اقتصاد خود را اصلاح و چابک میکردیم، امروز میتوانستیم در برابر فشار تحریمها یا سایر مشکلات عملکرد بهتری داشته باشیم. ما فرصتسوزی کردیم
#آقاجان‼️
مانرده های #خیابان انقلاب نیستیم
که با چند تکان بشکنیم...
ما بچه های #انقلاب هستیم
فرزندان دیگر شما ...
یادگاران خمینی ...
وارثان# شهدا ...
#بچههاےآسدعلے🌷
🍃🌹🍃🌹
❇️ به شاخص بپیوندید.
🆔 @shakhese
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آخرین وداع😔😭
چندساعت قبل از شهادت حاج قاسم،دست نوشتهای از ایشان بهجا مانده است...
❇️ به شاخص بپیوندید.
🆔 @shakhese
هرگــز نـه معـطل پر پـروازند
نه چشـم بهراه فرصـت اعجازند
مردان خدا، براے زیبا رفتـن
هربـار مسـیر تازهاے میسازند
🍃هرجا که باشی میتونی #شهیدبشی ، به شرط اینکه #شهیدباشی...
#باشهداتاشهادت🕊