🔻پاسخ تلویحی آیتالله جنّتی به حسن روحانی
🔹 شورای نگهبان با فشارهای سیاسی از عمل به وظایف قانونی خود عقبنشینی نمیکند و از ایستادگی در برابر مفسدان اقتصادی، اخلاقی و افراد ضد حاکمیت کوتاه نخواهد آمد.
گفتنی است حسن روحانی رئیسجمهور، چند روز قبل از مجلس شورای اسلامی دورهی اوّل به دلیل اینکه در انتخاباتش شورای نگهبان دخالت نداشت، به عنوان بهترین مجلس یاد کرده بود.
💢 گام رو به جلو اما ناکافی
✍ محمد ایمانی
🔹حسین فریدون امروز پس از چند سال گردن کلفتی و سنگ اندازی های دولت، به خاطر فساد و ارتشای چند ده میلیارد تومانی -که فقط یکی از اتهامات اوست- روانه زندان شد. این یک پیشرفت مهم، در زمینه حاکمیت عدالت و قانون است و باید برای این پیشرفت خرسند بود.
🔸اما پیشرفت بزرگ تر هنگامی است که اگر اطرافیان دولتمردان، از موقعیت و نفوذ در دولت سوء استفاده کردند، قبل از بازداشت این اطرافیان، آن دولتمردان در اثر حساب بردن از افکار عمومی، عذرخواهی و استعفا کنند؛ نه این که برای مردم و دیگر دستگاه ها خط و نشان بکشند یا ساختار قانون اساسی و یا استراتژی عقلانی انقلاب در سیاست خارجی را زیر سوال ببرند!
🔹پیشرفت بالاتر، مرتبه ای از رشد افکار عمومی است که اصلا مجال بالا آمدن و منصب گرفتن را به چنان دولتمردانی ندهد؛ نه این که همان ها تهدید کنند "اگر فلان کس را قبل از انتخابات احضار کنید، ما اعلان جنگ میکنیم"!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ترک جلسه سخنرانی رئیس جمهور در آئین بازگشایی دانشگاه ها توسط تعدادی از دانشجویان به دلیل سخنران گزینشی این مراسم!
🔴 کاری که از دستگیری زم و فتح آمدنیوز مهمتر است
✍️ #ابراهیم_رضایی
🔹روح الله زم عنصر اصلی رسانه دروغپرداز آمدنیوز دستگیر شد. به نظرم مهمترین جرم زم نشر اخبار دروغ و ایجاد اغتشاش و آشوب در ایران است. در واقع مسئله اصلی آمدنیوز افشاگری و حتی توهین آن رسانه نیست چه که بسیاری رسانههای دیگر ضدانقلاب هم چنین میکنند، آنچه مورد اعتراض بود اخبار دروغ آمدنیوز علیه نظام و زمینهسازی و فراخوان برای اغتشاش در نقاط مختلف کشور و مشخصاً ناآرامیهای سال 96 بود که خسارت زیادی به بار آورد. از این جهت دستگیری یک عنصر خرابکار و اغتشاشگر اهمیت دارد.
🔸به نظر میرسد که مهمتر از دستگیری زم، اندیشیدن تدبیر برای مسیری است که امثال زم در آن میتوانند جامعه را دچار التهاب کنند. گرچه با همت پاسداران امنیت ایران، زم بازداشت و آمدنیوز هم فتح شد اما تضمینی نیست که فردا یک زم و یک آمدنیوز دیگر سر بر نیاورد و دوباره با دروغپردازی و آشوب، جامعه را بهم نریزد. لذا جامعترین روش برخورد با زمها و آمدنیوزها، روشنگری و تبیین ماهیت واقعی این عروسکهای خیمهشببازی غرب و صهیونیستها و سعودیهاست. باید به جایی برسیم که اگر همه مردم به تمامی شبکهها و کانالهای تلویزیونی و رسانهای دشمن دسترسی داشتند، ضمن مقاومت فعالانه، کمترین تاثیر را از جنگ نرم و حملات رسانهای آنان بپذیرند.
🔻برای این باید فکری اساسی کرد. نباید بگذاریم تا مزدورهایی همچون زم با سوءاستفاده از خلا سواد رسانهای، آشوب کنند. برای این منظور مهمترین کار راهاندازی نهضت سواد رسانهای در کشور است تا هر رسانه بیشناسنامه و مزدوری نتواند به راحتی و با القای اخبار کذب ذهنها را مشوش کند. باید سطح سواد رسانهای و اطلاعاتی جامعه آنچنان بالا رود که دسیسههای رسانههای فارسیزبان ملکه و ترامپ و بن سلمان و نتانیاهو بیاثر شود و خرابکاران و خلافکاران فرهنگی-رسانهای نتوانند با روح و روان مردم بازی کنند.
✅ همچنین باید ضمن تأمین استقلال و عزت و اقتدار کشور در اینترنت از مرزهای مجازی و فکری و معنوی ایران دفاع کرد و اجازه نداد تا شارلاتانهای رسانهای دشمن در داخل عملیات روانی کنند و به قانون پاسخگو نباشند. آینده و ذهن و روان نوجوان و جوان ایرانی آنقدر مهم است که نباید گذاشت دستگاه عظیم پروپاگاندای دشمن با ابتذال و سانسور و دروغ به آن لطمه بزند.
💢 ایجاد و توسعه شبکه ملی اطلاعات، راه اندازی جستجوگر ملی و پیام رسان امن و استاندارد، ارتقای قدرت سایبری و نرم کشور و افزایش آمادگی برای حضور فعالانه در عرصه جنگ نرم و در نهایت تولید قدرت ملی در فضای مجازی هم باید جدی گرفته شود.
💟 ۶۲ سال فراق
❓ رهبر انقلاب آخرین بار چه زمانی به کربلا مشرف شده اند؟
❣اولین زیارت
🚩 اولین باری که رهبر انقلاب به زیارت کربلا رفتهاند در سال ۱۳۲۵شمسی در ۷ سالگی بوده:
🚩«پدرم ميخواست برود مکه. بنا بود ما را ببرد عتبات، بگذارد، خودش برود مکه و برگردد. [اما] نتوانست گذرنامهاش را درست کند. گذرنامه عتبات را هم نتوانست بگیرد. شبهای سختی گذراندیم... در بصره گمان ميکردیم که دیگر تقریبا از خطر جسته[ايم]. منزل یکی از علمای آنجا وارد شدیم. یکی دو روز آنجا ماندیم. بعد بلیت گرفتند. رفتیم نجف. چند ماهی نجف بودیم. کربلا بودیم. کاظمین و سامرا بودیم...»
❣آخرین دیدار
🚩 سفر دیگر ایشان به عتبات عالیات در حدود ۱۸سالگی انجامگرفته است. در سال ۱۳۳۶، حدود ۵۸ سال پیش، به همراه مادر و برادر و تعدادی از بستگان برای دیدار با خویشاوندانی که ساکن نجف بودهاند عازم عراق میشوند. در شهر نجف در درس علما و مدرسان حوزه علمیه نجف حضور مییابند ولی به خواست پدر پس از حدود دوماه به مشهد بازمیگردند.
🚩محرم سال ۱۳۴۷ بار دیگر ایشان قصد زیارت کربلا میکند... اداره گذرنامه درخواست او را به ساواک فرستاد و براي صدور گذرنامه از آن سازمان استعلام كرد. پاسخ دادهشده بسيار طبيعي بود: «مشاراليه... از هر فرصتی براي تحريک مردم استفاده مینمايد و پایبند به هيچ اصول و همچنين تعهدات خود نمیباشد. در صورت تصويب با عزيمت وی به عراق مخالفت شود.» و شد. این ممنوعیت خروج از کشور تا زمان پیروزی انقلاب باقی بود.
❣پس از پیروزی انقلاب نیز تاکنون فرصتی برای زیارت کربلای معلا برای ایشان فراهم نشده است.
💻 @Khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روحانی: در مسائل استراتژيک اگر به نتيجه نرسيديم بايد همه پرسی کنيم نمي توان که 40 سال باهم دعوا کنيم!
بالا بری پایین بیای داداش فریدون ۵سال حبس رو باید بکشه و نفوذیهای دولت که به زم خط میدادن هم باید رسوای عالم بشن، وگرنه پماد همهپرسی هیچ اثری نداره
پاسخ مدیرعامل سابق خبرگزاری فارس به ادعاهای خلاف واقع ظریف
سید نظام الدین موسوی :
🔹متن نقل شده از جنابعالی در جمع فعالان فضای مجازی با ادبیات مختلفی در رسانه ها و شبکه های اجتماعی انتشار یافته اما خلاصه همه این منقولات این است که شما فرموده اید: آقای سردار جعفری فرمانده پیشین سپاه، در جلسه ای سیدنظام الدین موسوی مدیر عامل سابق خبرگزاری فارس را به دلیل تحریف سخنان من (دکتر ظریف) در دانشکده فنی دانشگاه تهران مواخده کرد و دستور اصلاح آن خبر در خبرگزاری فارس را داد.
🔹جناب آقای دکتر ظریف! جلسه ای که بدان اشاره کرده اید و شما مدعو آن بودید، آقای سردار جعفری با حضور جمع قابل توجهی از مسئولان وقت سپاه و مسئولان و فعالان جبهه رسانه ای انقلاب برگزار کرده بود که بنده مجاز نیستم جزئیات آن را بیان نمایم و صرفاً به آنچه درباره شخص من ادعا کرده اید بسنده می کنم.
🔹اما اجمالاً به جرات می گویم همه کسانی که در آن جلسه صحبت کردند و جنابعالی را مخاطب قرار دادند، نسبت به اقدامات و مواضع شما و تیمتان در حوزه سیاست خارجی و مذاکرات هسته ای منتقد بودند و به صراحت یا در لفافه این انتقادات و دغدغه ها را بیان کردند.
📸فراخوان روحانی برای حضور کاندیداها در انتخابات
رئیس جمهوری کشورمان:
🔹بهترین راه برای شکستن افراطی اصلاح جامعه و حاکمیت افکار به حق مردم، صندوق رأی است.
🔹با وجود همه نواقص و اشکالات، راهی جز انتخابات پرنشاط نداریم.
🔹هرکه خودش را شایسته می داند کاندیدا شود و ما هم هرکه شایسته تر، عاقل تر، معتدل تر و آماده فداکاری برای کشور است را برگزینیم
#مارموز
🔴کتاب عرفان صهیونیستها در دولت روحانی مجوز انتشار گرفت/ ۲۰۰۰تیراژ برای کتابی که شما را" کابالیست" میکند
♦️انتشارات «علمی و فرهنگی» که یکی از معروف ترین موسسات انتشاراتی داخلی است اقدام به انتشار کتاب «زوهر» از جمله کتاب های عرفان های صهیونیستی که در آن آموزه های یهودیان وجود دارد را در ۲۰۰۰ نسخه منتشر کرده است.
♦️خوب است مدیر(مسعود کوثری) این انتشارات توضیح دهد که چگونه در جمهوری اسلامی و ذیل قوانین فرهنگی یک کشور اسلامی چنین کتابی را در این تیراژ به مرحله انتشار رسانده است؟!
دهها پله پائینتر از «هیچ»!(نکته)
«پیشرفت و آینده کشور در سایه تعامل با دنیاست یا تقابل»؟! این پرسشی بود که دیروز آقای روحانی در مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی در دانشگاه تهران مطرح کردند و در پاسخ به این پرسش، گفتند: «41 سال است ما هنوز به جواب روشن و قاطع در کشور نرسیدیم. یک عده میگویند تعامل سازنده باید داشت و عدهای دیگر عنوان میکنند که باید به سمت تقابل مستمر و دائم برویم»! جناب رئیسجمهور توضیح ندادند که چه کسانی خواهان «تقابل مستمر و دائم» در سیاست خارجی هستند؟! جمهوری اسلامی ایران به گواهی اسناد موجود از آغاز شکلگیری تاکنون خواستار تعامل سازنده با دیگر کشورها بوده است و تنها رژیم اشغالگر قدس را به دلیل آنکه یک رژیم جعلی است، قابل تعامل نمیدانسته و نمیداند و آمریکا را به این علت که اولاً خواستار براندازی جمهوری اسلامی است و ثانیاً به علت آنکه آشکارا، تسلیم ایران را در مقابل خواستههای استعماری و استکباری خود دنبال میکند، درخور و شایسته تعامل نمیداند. حالا باید از آقای روحانی پرسید، اگر منظورتان از تعامل در سیاست خارجی، تعامل با اسرائیل و آمریکا نیست، پس منظورتان چیست؟! و چه کسانی را میتوانید آدرس بدهید که به قول شما در پی تقابل «مستمر و دائم» با سایر کشورها هستند؟! بعید است که منظور آقای روحانی تعامل با رژیم اشغالگر قدس باشد که اگر باشد!... نه! حتماً نیست!
و اما، اگر منظورشان تعامل با آمریکا باشد -که به احتمال بسیار زیاد چنین است!- باید گفت؛
الف: مگر طی چند سال گذشته با موضوع برنامه هستهای کشورمان با آمریکا به گفتوگو ننشستید؟ و در پارهای از موارد، دل ندادید و قلوه نگرفتید؟ تا آنجا که امضای جان کری را تضمین دانستید و بعد از توافق هستهای، این توافق را فتحالفتوح نامیدید و در پی آب و صابون بودید تا صورت منتقدان را بشویید و آنان را از خجالت بیرون بیاورید؟! خب، نتیجه چه بود؟ اگر بفرمایید نتیجه«هیچ» بود! جفا کرده و از بیان واقعیت دور شدهاید، چرا که صنعت هستهای کشور را از بین بردید، دهها امتیاز نقد به حریف دادید، بسیاری از امکانات و ظرفیتهای کشور را هزینه کردید، به جای لغو تحریمها که هدف اصلی مذاکره بود، تحریمهای فراوان دیگری را هم به ملت تحمیل کردید و... بنابراین آنچه به دست آوردید فقط «هیچ» نبود! بلکه دهها پله پائینتر از هیچ بود. کاش به جای سخنرانیهای بیسند درباره دستاوردهای تخیلی برجام، یکبار و فقط یک بار به یکی از دستاوردهای برجام اشاره میکردید! در آن صورت، حتماً به جای آنکه بفرمایيد «برجام، کوهی بود که بر سر مخالفان داخلی خراب شد»! میفرمودید «برجام، کوهی بود که بر سر ملت و نظام خراب شد»!
ب: جناب آقای روحانی! مگر حضرتعالی نبودید که میفرمودید؛ مگر کشورها دیوانهاند که بخواهند با آمریکا مذاکره کنند؟ ما که دیوانه نیستیم! هستیم؟!
حسین شریعتمداری