eitaa logo
***شاخص***
798 دنبال‌کننده
78.6هزار عکس
34.2هزار ویدیو
154 فایل
🔴 خبر،تحلیل ✨﷽✨ ‌‌‎‌‌‌ دینی.سیاسی.اجتماعی *هر که در عشق سر از قله برآرد هنر است* *همه تا دامنه کوه تحمل دارند* ارتباط با ادمین: @shakhes_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴رئیس شورای شهر قزوین بازداشت شد ♦️رئیس شورای شهر قزوین روز گذشته بازداشت شده و همچنان در بازداشتگاه به سر می‌برد. ♦️فصیحی رامندی عضو شورای شهر قزوین نیز در این خصوص اظهار کرد: بازداشت وی به موضوعات داخل شورا برنمی‌گردد و به فعالیت او در خارج از شورای شهر مربوط می‌شود.
🔴آیت الله رئیسی: رسوخ فساد در سازمان‌ها ‌قابل پذیرش نیست ♦️رئیس قوه قضائیه در پایان سفر به استان مازندران:رسوخ فساد در سازمان‌ها و ادارات کشور به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست. ♦️سازمان بازرسی احیای کارخانه چوب و کاغذ مازندران را پیگیری می‌کند. ♦️مجتمع متمرکزی برای رسیدگی به تصرفات و تعرضات به منابع طبیعی تاسیس می‌شود.
🔴نمکی: چگونه باور کنیم کسانی که ماسک را از ما دریغ کردند قرار است به ما واکسن بدهند؟ ♦️وزیر بهداشت: برای مدیریت بیماری با سختی‌هایی روبرو بودیم. ♦️ در حالی که برای تامین و جابجایی ماسک N95 در روزهای اول همه دنیا را زیر و رو می‌کردیم و با خست از گروهی می‌گرفتیم؛ می‌آمدند در فلان فرودگاه همین آدم‌هایی که می‌گویند ما برای دارو و تجهیزات اجازه دادیم، اقلام را بلوکه می‌کردند. ♦️همین است که امروز مقام معظم رهبری می‌فرمایند چگونه باور کنیم کسانی که ماسک را از ما دریغ کردند قرار است به ما واکسن بدهند؟ که بسیار منطق قابل دفاعی است.
🔴خاوازی و رزم حسینی به دادسرا می‌روند ♦️دیوان محاسبات کشور: با توجه به گرانی برخی اقلام غذایی از جمله گوشت مرغ و محصولات کشاورزی، وزرای جهادکشاورزی و صمت به دادسرای دیوان محاسبات احضار خواهند شد. ♦️توضیحات معاونان وزرا در چرایی علل گرانی‌های اخیر قانع کننده به حساب نیامد و وزرای مربوطه نسبت به علل ناهماهنگی‌ها و بروز مشکلات معیشتی برای مردم و ترک فعل در این زمینه، باید پاسخگو باشند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴کدخدایی: برخی ایرادات بودجه همچنان باقی است ♦️سخنگوی شورای نگهبان: در بررسی بودجه سال ۱۴۰۰ در مجلس بسیاری از ایرادات شورای نگهبان اصلاح، اما برخی از ایراد‌ها باقی مانده است.
🔴 اقتصاد دوران جهانگیری و روحانی ضعیف‌ترین اقتصاد ایران از دهه ۴۰ تاکنون است 💬 🔹 باید بپذیریم دولت خطاهای زیادی را در سال‌های اخیر مرتکب شد که یکی از مهم‌ترین آنها در ارز ۴۲۰۰تومانی و انحراف منابع ارز ۴۲۰۰تومانی بود. 🔸 دهه۹۰ عملا دهه فرصت‌سوزی اقتصاد ایران بود. میانگین رشد اقتصادی دهه۹۰ صفر، میانگین تورم ۲۴درصد، میانگین رشد انباشت سرمایه منفی ۵.۲درصد و شکاف طبقاتی براساس شاخص ضریب جینی از ۳۶.۵درصد در سال۹۰ به ۴۲درصد در سال۹۹ رسیده است. ✅ برخلاف ادعای جهانگیری اشتغال کشور به‌دلیل کاهش رشد سرمایه‌گذاری و رشد اقتصادی نامطلوب بود. 💢 فضای کسب‌وکار ما به‌نحوی نامناسب است که رتبه ایران بین ۱۲۰ تا ۱۵۰ نوسانی و جایگاه ایران در فضای کسب‌وکار بسیار نامناسب است و عملا این دهه جزء ضعیف‌ترین دهه‌های اقتصاد ایران از دهه۴۰ تاکنون بوده است.
🔴‍ پرونده هسته‌ای ایران در دست ظریف است یا نزدیکان حسن روحانی؟‌ ‌ 💬 🔹 به‌نظر می‌رسد در دولت و در اتاقی کوچک، تصمیماتی گرفته می‌شود که با تصمیمات کلان کشور در تعارض است. درحالی‌که جمهوری اسلامی بازگشت به برجام را منوط به بازگشت آمریکا به برجام و راستی‌آزمایی لغو تحریم‌ها کرده است، اعضای این اتاق رویکرد و روش دیگری را در سیاست خارجی دنبال می‌کنند. 🔸 اعضای این اتاق، یک وزارت‌خارجه موازی با وزارتخانه‌ای که مسئولیت آن برعهده محمدجواد ظریف است، تشکیل داده‌اند و تلاش می‌کنند با ارسال پالس‌هایی متفاوت از سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران -براساس تصورات‌شان- آمریکا را به برجام بازگردانند.‌ ‌ ✅ تلخی ماجرا اینجاست که این افراد بدون هیچ تخصصی، در مهم‌ترین برهه سرنوشت‌ساز پرونده هسته‌ای ایران، گمان می‌کنند می‌توانند احیاگر برجام باشند و با اظهارنظر طرف غربی را به امضا پای توافق راضی کنند.‌ ‌ 🔹 خطر این دیدگاه‌های ساده‌انگارانه باعث شد تا سعید خطیب‌زاده، سخنگوی وزارت امورخارجه چند روز پس از مصاحبه حسام‌الدین آشنا‌، مشاور رئیس‌جمهور با روزنامه الاخبار بگوید: ‌«نظرات مطرح‌شده در این مصاحبه شخصی است و با وزارت امورخارجه و یا ظریف، وزیر امورخارجه هماهنگی‌ نشده است.»‌ ‌ 🔸 این یک شوخی بچگانه است اما واقعیت دارد که مشاور رئیس‌جمهور که سابقا یک مقام امنیتی بوده و در سال‌های گذشته وظیفه پروپاگاندا علیه منتقدان دولت را داشته، در گفت‌وگو با یک رسانه بین‌المللی درباره پیچیده‌ترین پرونده بین‌المللی کشور اظهارنظری برخلاف مبانی ترسیم‌شده می‌کند. ‌ ✅ کمی ساده‌انگارانه است بپذیریم این موضع فردی آشناست؛ چراکه در هفته‌ها و ماه‌های گذشته که طرف غربی درحال ساماندهی یک ائتلاف گسترده علیه تهران در پرونده برجام، موشکی و منطقه‌ای است، این فرد و همفکران او در نهاد ریاست‌جمهوری، به جای یک راهبرد منسجم درگیر فضای خودساخته و مقصر جلوه دادن برخی افراد در داخل هستند.‌‌ ‌ 💢 این اظهارات و نیز اظهارات واعظی به‌خوبی نشان می‌دهد که بخشی از دولت که شاید تعدادشان از انگشتان یک‌دست تجاوز نکند، درحال پیشبرد سیاستی هستند که از دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی تا دستگاه سیاست خارجی با آن مخالفند، ولی این تیم بدون‌توجه به این مخالفت‌ها و تعارض سیاست‌شان با خطوط ترسیم‌شده سیاست خارجی ایران، همچنان مصر به اجرای آن هستند.
🔴 چه زمانی امریکا از سیاست تحریمی‌اش عقب نشینی می‌کند؟ ✍️ 🔹 تا زمانی که دولت کنونی آمریکا در صحنه و عمل ناکارآمدی تحریم‌های خود را مشاهده نکند، از سیاست تحریمی‌اش عقب‌نشینی نمی‌کند. 🔸 مواضع و رویکردهای دولت بایدن هم چیزی جز این را نشان نمی‌دهد. ✅ یکی از روش‌های ناکارآمدسازی تحریم نیز، رونق و یا حداقل ثبات در بازارهای اقتصادی کشور است، طوری که به عنوان یک مثال بسیار ساده، صفوف توزیع مرغ و روغن و برخی اقلام و کالاهای اساسی برچیده شده، داده‌ها و شاخص‌های اقتصادی به یک وضعیت باثبات و پایدار برسد. 🔹 صف‌های مرغ و ... پیام ضعف به دولت آمریکاست و مطمئناً نیز کاخ سفید مشاهدات خود در این زمینه را در معادلات تحریمی خود به‌شدت لحاظ می‌کند. 💢 به هرحال تلاش برای بهبود اوضاع اقتصاد ولو باوجود تحریم شدنی است و لازمه آن تشدید نظارت بر بازارهای اقتصادی و توزیع کالا و خدمات است.
🔴ایران اتهام امریکا را رد کرد؛ ♦️مجید تخت روانچی، نماینده دائم ایران در سازمان ملل در نامه‌ای به آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل و رئیس شورای امنیت: ♦️ جمهوری اسلامی ایران، به طور مستقیم یا غیرمستقیم، در هیچ حمله مسلحانه توسط هرد نهاد یا فردی علیه ایالات متحده در عراق دخالت نداشته است. به این ترتیب، هرگونه ادعا مبنی بر مشارکت صریح یا ضمنی ایران در حمله به نیروهای آمریکایی در عراق را رد می‌کنیم. چنین انتسابی کاملاً بی پایه و اساس، فاقد اعتبار قانونی و باطل است.
💠 انحصار واردات روغن پالم در اختیار حسین فریدون برادر رئیس جمهور است 👈وزرای روحانی اختیار جا به جا کردن صندلی خودشان را هم ندارند 👤موسوی لارگانی عضو هیئت رئیسه مجلس: انحصار واردات روغن پالم در اختیار آقای حسین فریدون برادر رئیس جمهور و واردات موز نیز بر عهده یکی از بستگان ایشان است 🔹رئیس جمهور می‌گوید اگر وزارت بازرگانی داشتیم با چنین مشکلاتی در حوزه کالای اساسی نظیر روغن مواجه نمی‌شدیم در حالی که وزرای ایشان اختیار جا به جا کردن صندلی خودشان را هم ندارند. 🔸اگر به فرض هم مسئولین وزارت خانه را بر عهده چنین فردی بگذاریم چگونه بازار را کنترل خواهد کرد؟ مگر وزارت صنعت، معدن و تجارت برای مدیریت مسائل مربوط به تجارت و بازرگانی قائم مقام ندارد؟
📸 مالک شریعتی نياسر نماینده شهر تهران در مجلس: دیروز در شبکه۳ گفتم میانگین حقوق و مزایای ماهانه ‏در یک شرکت دولتی ۵۲ میلیون تومان بوده؛ عده ای تکذیب کردند 🔹‏جدول زیر از گزارش رسمی ⁧‫‬⁩ استخراج شده که نهاد نظارتی مجلس است 🔸‏از ده شرکت اول این فهرست، هشت مورد نفتی است؛ همه جای سیستان و بلوچستان هنوز گاز ندارد ‏⁧‫‬⁩
📸 علت اصلی خودداری باکو از انعقاد قرارداد با ایران مشخص شد 👈باکو ساخت «شهرها و روستاهای هوشمند» در قره‌باغ را به شرکت‌های اسرائیلی حواله خواهد کرد. 🔹هرچند تمایل حکومت جمهوری آذربایجان همواره به‌سمت اسرائیل بوده است، اما ضعف دستگاه دیپلماسی ایران در از دست دادن این موقعیت‌های اقتصادی نیز بی‌تأثیر نیست. 🔸موضع‌گیری‌های دیر و سرد درمورد جنگ قراباغ و عدم توجه به پتانسیل کشور جمهوری‌ آذربایجان به‌عنوان دومین کشور شیعه دنیا و ارتباط آن با ایران، کار را به اینجا کشانده است. 🔹همچنین چندی پیش خبرهایی مبنی بز تاسیس یک موسسه نظامی ساخت پهپاد توسط اسرائیل در قره‌باغ منتشر شد. 🔸متاسفانه اخیرا نیز اراضی کشاورزی در جمهوری آذربایجان در اختیار رژیم صهیونیستی قرار گرفته و خبرها مبنی بر این است که این رژیم نیز تحت این پوشش معابر و مراکزی را برای خود در قره‌باغ ایجاد می‌کند.