☑️️ #رویترز: اتحادیه اروپا فردا چهارشنبه چند ایرانی را به دلیل نقض حقوق بشر تحریم می کند
🔹تحریم های آینده اتحادیه اروپا علیه افراد ایرانی شامل ممنوعیت سفر و مسدود کردن دارایی های مالی است.
🔴 حجت الاسلام پناهیان: چرا پرواز به نجف محدود شده ولی به ترکیه و کشورهای دیگر برقرار است؟
🔹آیا در اروپا و ترکیه کرونا نیست و فقط در نجف و کربلا هست؟ مسئولین نظرات علمیِ مختلف را بشنوند
🔹یعنی در اینهمه پروازهایی که از اروپا و کشورهای دیگر میآیند و میروند، در هیچ کدامشان کرونا وجود ندارد، و فقط در کربلا و نجف اشرف کرونا هست؟!
🔹بنده بارها با پزشکان متخصص صحبت کردهام. بارها از کشورهای دیگر خبر گرفتهام، مردم بررسی کنند، این پروتکلهایی که در ایران اجرا میشود، در چند کشور جهان اجرا میشود؟ این تصمیمها چقدر عالمانه است؟ واقعاً باید در این تدبیرها بازنگری بشود
🔹به نظر بنده باید گروه تحقیق و تفحص در این زمینه فعال بشود. چون برخی از پزشکان متخصص در این زمینه حرفهایی برای گفتن دارند که به آن توجه نمیشود.
🔹البته ما زندگی اجتماعی را بلد هستیم و وقتی یک تصمیم جمعی گرفته شد، همراهی میکنیم. ولی اصلاَ معلوم نیست که تصمیم درستی گرفته باشند؛ کمااینکه دربارۀ جمکران هم اصلاً معلوم نیست که این کار درست باشد.
🔹این نیمه شعبان هم گذشت، ولی امیدواریم این ماه رمضان هم مثل ماه رمضان سال گذشته نگذرد.
⭕️ تشکیل اتاق بازجویی توسط اصلاحطلبان
تنور انتخابات آنقدر داغ شده که رستم قاسمی نزدیک به سه ساعت در اتاق گفتگوی فرید مدرسی خبرنگار_بازجوی دولتی مینشیند و به سوالات این جماعت معلوم الحال پاسخ میدهد!
جناب رستم قاسمی، برگ رأیی از سبد این جماعت نصیب شما نخواهد شد، اصلا غالب این جماعت در انتخابات شرکت نخواهند کرد!
فقط به ایشان ضریب میدهید و زحمت نیروهای انقلاب را در فضای مجازی بیشتر میکنید. این جماعت خود الان باید پاسخگوی خیانت ۸ سال اخیرشان به ملت ایران باشند لطفا ماجرا را برعکس نکنید.
⭕️ فعالان شبکه های اجتماعی چند درصدند؟
🔺۷۴ درصد افراد بالای ۱۸ سال در کشور عضو یکی از شبکههای اجتماعی هستند.
🔹نتایج یک مرکز افکارسنجی در سال ۹۹ نشان میدهد:
🔺۷۳.۶ درصد از افراد بالای ۱۸ سال کل کشور اعلام کردند درحال حاضر از رسانههای اجتماعی مجازی استفاده می کنند.
🔺۶۴.۱ درصد از افراد بالای ۱۸ سال از پیامرسان واتس_اپ استفاده میکنند.
🔺اینستاگرام با ۴۵.۳ درصد در رتبه دوم و تلگرام با ۳۶.۳ درصد در رتبه سوم قرار دارد.
🔺پیامرسان ایتا با ۴.۸ درصد و پیامرسان سروش با ۴ درصد و بله با ۴ درصد در رتبههای اول تا سوم پیامرسانهای ایرانی هستند.
🔺۳۴.۷ درصد والدین بابت استفاده دانشآموزان از اینترنت نگرانی زیادی دارند.
🔺در مقابل ۳۰.۲ درصد دیگر اصلاً چنین نگرانی نداشتند.
🔺این میزان نگرانی در بین ۱۳.۷ درصد کم و در بین ۲۰.۷ درصد در حد متوسط بوده است.
🔺میزان نگرانی زنان در این خصوص اندکی بیشتر از مردان است.
🔴در جلسه كارگزاران با ياسر هاشمی در مورد رئیسی چه گذشت؟/ ماموريت حسين مرعشی به فرید مدرسی / لاريجانی يا حسن مصطفوی گزينه اصلاحات
♦️به گزارش کانال خبری #قدس: در جبهه اصلاحات دو جريان «مشارکتیها» كه با نام اتحاد ملت شناخته میشوند و «کارگزاران» اختلاف جدی و اساسی بر سر کاندیدای نهایی دارند.
♦️کارگزاران با محوریت مرعشی موافق گزینه ای مثل علی لاریجانی و مشارکتیها با محوریت بهزاد نبوی مخالف کاندیدای به اصطلاح اجارهای از جنس لاریجانی هستند، و علت را در تجربه ناموفق «حسن روحانی» میدانند.
♦️اين جريان تندرو به شدت بدنبال ایجاد یک پویش برای دعوت از «حسن مصطفوی» هستند و البته هنوز نیم نگاهی هم به ظریف دارند. اما بدلیل اینکه کمپین این جبهه توسط کارگزارنیها تامین میشود، احتمالا اثر گذاري آنها بيشتر است.
♦️در همين راستا حسین مرعشی كار ويژهاي برای فرید مدرسی تعیین کرده تا نظرات کارگزاران را تئوریزه کند و پيوسته در فضاي مجازي با تشکیل گروههای انتخاباتی به جا افتادن این نظرات کمک كند.
♦️اين طيف در آخرین جلسه خود که یاسر هاشمی هم حضور داشته (کمتر از یک هفته پیش) به بررسی حضور آیت الله رئیسی در انتخابات ١٤٠٠ پرداختند که اين حضور از نگاه آنها هم فرصت است و هم تهديد.
♦️فرصت بدلیل کمک به ساخت دوگانه همیشگی، اینبار با چاشنی جلوگیری از رهبری رئیسی! و تهدید به دلیل اجماع راحت جریان مردمی و انقلابی و عدم تکثر آرا آنها.
حسن روحانی:
رشد اقتصادی دنیا منفی ۳ و ۴ دهم درصد است رشد اقتصادی ما بالای ۲ درصد مثبت.
#خبر
(از بس که ما خوبیم! ولی اجالتا شما که کلید دستته این قفل صف مرغ رو باز کن، ملت دو کیلو مرغ بخرن فعلا...)
⭕️ پیشروی کرونای انگلیسی در مازندران
🔸موسوی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران:
🔹موارد کرونای انگلیسی علاوه بر شهرهای ساری، قائم شهر، نور ، آمل، بابلسر و رامسر در شهرهای تنکابن، نوشهر و سوادکوه شمالی ثبت شده است.
🔹تعداد مبتلایان به کرونای انگلیسی ۹۷ بیمار است و احتمال افزایش شهرهای درگیر استان با توجه به رعایت نکردن شیوه نامه های بهداشتی در بازارهای شب عید، انجام دید و بازدیدها و دورهمی های نوروزی و حجم زیاد مسافران بسیار زیاد است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ترکیه چطور موفق شد شبکههای اجتماعی مختلف رو مجبور به تبعیت از قوانین خودش کنه؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ واکنش جالب «عبد الباری عطوان»، مدیر مسئول روزنامه رأی الیوم به قرارداد ایران و چین!
🔺سید علی خامنهای رهبر ایران قاطعانه گفت تحریمهای اقتصادی را متوقف میکنید و محاصره را لغو میکنید
🔺شرایط خیلی خوب شده و بایدن بسیار ضعیف شده، ائتلاف ایران، محور جدیدی را علیه ناتو تشکیل داده است.
🔺فقط تیتر میزنند که "احتمال توقف تولید برق نیروگاه اتمی بوشهر در سال ۱۴۰۰ بخاطر مشکلات مالی" و هیچ اشاره ای نمیکنند که اولا فقط واحد یکم این نیروگاه در سال ۹۹ بیش از پنج و نیم میلیارد کیلو وات برق تحویل شبکه سراسری داده و در مجموع سالهای فعالیت این واحد تا پایان سال ۹۹، بیش از ۷۵ میلیون بشکه معادل نفت خام (حدود چهار و نیم میلیارد دلار) صرفه جویی شده و از انتشار بیش از ۴۰ میلیون تن انواع گازهای آلاینده جلوگیری شده است و درثانی مشکلات بوجود آمده بخاطر تغییرات نرخ ارز، مشکلات مربوط به تحریم های بانکی و عدم مساعدت دیگر بخش ها می باشد تا هم در افکار عمومی، سرمایه گذاری در بخش هسته ای را مثلا بی فایده جلوه دهند و هم از پاسخگویی بابت بی تدبیریهای اقتصادی دولت متبوع شان، عدم توجه اش به این صنعت و عدم تحقق وعده اش مبنی بر لغو بالمرّه تمام تحریم ها با برجام شان فرار کنند!!
#ایسنا
#جریان_تحریف
#سرطان_اصلاحات
#همینقدر_تباه
رفتار انتخاباتی اصلاح طلبان؛
چند پرسش برای راستی آزمایی
رو راستی و صداقت با مردم، شرط اول حضور هر جریان سیاسی در انتخابات است. ائتلاف حاکم در دولت (مدعیان اعتدال و اصلاحات) اگر با مردم رو راست باشند، باید پاسخ چند سوال را روشن کنند:
۱- بعد از چهار دوره ۸ ساله اداره دولت، آیا دولت و رئیس آن را دارای اختیار کافی و بنابراین موظف به پاسخگویی می دانند یا نه؟ آنها در دولت های موسوی، هاشمی، خاتمی و روحانی (مجموعا ۳۲ سال) مسئولیت اداره کشور را بر عهده داشته اند، اما با این وجود، از میانه دولت های خاتمی و روحانی، ژست اپوزیسیونی به خود گرفته و از پاسخگویی گریخته اند. بهره مندی از قدرت بدون بر عهده گرفتن مسئولیت نتایج مدیریت، رفتاری غیر اخلاقی و غیر مسئولانه محسوب می شود.
در واقع، غیر از مسئولیت های تقنینی و قضایی که طبق نظام تفکیک قوا در هر نظام دموکراتیک متولی خود را دارد، تمام مسولیت های اداری و اجرایی کشور در اختیار دولت و رئیس جمهور است. طبعا نمی شود در نظام مردم سالار، ژست دموکراتیک گرفت، اما خواستار انحصار قدرت شد و به تفکیک قوا تمکین نکرد.
۲- صرف نظر از بی اخلاقی در گذشته، آنها چاره ای ندارند که قبل از ورود به انتخابات، به فیگور شتر مرغی پایان دهند: یا بر این ادعا که "رئیس جمهور اختیارات ندارد"، پایبند بمانند و بنابراین در رقابت های انتخاباتی وارد نشوند؛
یا این که ورود کنند -چنان که از چند ماه قبل ورود کرده اند- و بنابراین اذعان کنند رئیس جمهور را همچنان که هست، مسئول اداره امور اجرایی کشور می دانند. آنها در این صورت، قبل از هر کاری، باید پاسخگوی کارنامه ۸ ساله دولت روحانی باشند و رسما از مردم به خاطر سوء مدیریت عذرخواهی کنند. طبق نظرسنجی ها، محبوبیت آقای روحانی به زیر ۷ درصد رسیده و بنابراین، اصلاح طلبان نمی خواهند خود را "پاسوز" این سقوط مقبولیت اجتماعی بی سابقه کنند.
سوال دوم، همین جا شکل می گیرد؛ این که آیا مدیریت دولت را به سیاق ادبیات برخی دولتمردان نظیر روحانی و جهانگیری و نوبخت و واعظی، موفق ارزیابی می کنند، یا برای نمایش همراهی با مردم، نمره مردودی به کارنامه دولت و وعده های وارونه آن می دهند. اگر حق با دولتمردان است، بنابراین باید نامزد طیف ائتلافی، از میان اعضای ارشد دولت (جهانگیری/واعظی/ نوبخت) معرفی شود و اصلاح طلبان هم دسته جمعی، از آن نامزد حمایت کنند. اما اگر حق با مردم است، باید توضیح دهند که چرا با وجود اختیارات قانونی و حتی اخذ اختیارات فرا قانونی، هشت سال فرصت سوزی کرده اند؟ چرا در دو انتخابات، مدیریتی را به مردم قالب کردند و خود را تضمین وعده های آن دانستند که هم چرخش چرخ سانتریفیوژ ها را متوقف کرد و هم چرخ اقتصاد را به جای پیش رفت، به عقب چرخاند؟
به عبارت دیگر، مردم چرا باید مجددا به طیفی اعتماد کنند که در انتخابات ۹۲، ۹۴ و ۹۶ در کنار هم بوده اند، اما ثمره مدیریت آنها در دولت و مجلس دهم، ثبت رکوردهای تورم و رکود اقتصادی بوده است؟
۳- مشخصا اصلاح طلبان ناچارند توضیح دهند که چرا جرئت نکردند در دو انتخابات ۹۲ و ۹۶ از دو نامزد اصلاح طلب (عارف و جهانگیری) حمایت کنند؟ و اکنون که کارنامه منفی دولت هم روی دوش آنها سنگینی می کند، قرار است چگونه وارد انتخابات شوند؟ با فاصله گذاری و مستقل از دولت، یا در ائتلاف با مدعیان اعتدال (روحانی و نوبخت و واعظی)؟
پذیرفتنی نیست که آنها تحت فشار افکار عمومی، دولت را ناکارآمد ارزیابی نمایند، اما مجددا با همان دولت ائتلاف کنند و ضمنا وعده های جدید بدهند. اما اگر دولت را موفق ارزیابی می کنند، پذیرفتنی نیست که نامزد شان فردی بیرون از دولت باشد. این طیف البته ادعای دیگری هم دارند؛ مبنی بر این که جهانگیری در انتخابات ۹۶ خیلی به روحانی کمک کرد؛ اما روحانی به او اختیارات نداد.
این ادعا البته خلاف واقع است و جهانگیری از ارکان تصمیم گیری های اصلی در دولت بوده است. اما در هر صورت، اصلاح طلبان اگر در ادعاهای خود صادقند، درست این است که از جهانگیری به عنوان نامزدی ششدانگ اصلاح طلب، حمایت کنند تا وزن اجتماعی آنها کاملا روشن شود. هر انتخابی غیر از جهانگیری، نشانه بی صداقتی اصلاح طلبان با مردم محسوب میشود.
✍#محمد_ایمانی
🔴چرا آمریکا اینقدر از #قرارداد_۲۵_ساله ناراحته؟
جواب در این بخش از گزارش شورای اطلاعات ملی آمریکا مشهوده:
اگر "۱۱ کشور بعدی" گلدمن سَکس با چین و هند متحد شوند، روند انتقال قدرت از غرب به شرق چشمگیرتر خواهد بود.
لیست این ۱۱ کشور (از جمله ایران) در پایین صفحه آمده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #علامه_کورانی:طبق احادیث رسیده، فرمانده کل قوا در حکومت امام مهدی (عج) یک ایرانی است.