🔴 اتهام مضحک «ایرانفروشی» از کجا آمد؟!
✍️ #حسن_کریمیفرد
🔹 امضای سند همکاری 25 ساله ایران و چین بازتاب فوقالعادهای در رسانهها و شبکههای اجتماعی داشته است. البته طبق معمول عدهای شروع به فضاسازی کرده و تلاش داشتند تصویری از سند ارائه دهند كه گویی قرارداد ترکمانچای و گلستان جدیدی امضاشده است.
🔸 جمهوری اسلامی ایران در بیش از چهار دهه گذشته ثابت کرده به طرز شگفتآوری و برخلاف رژیمهای طاغوتی گذشته تعصب بسیاری نسبت به مقوله استقلال ساختار سیاسی و دفاع از مرزهای کشور دارد. با قاطعیت میتوان گفت این سختگیری نسبت به مسئله استقلال در هیچ دورهای در ایران معاصر وجود نداشته و قبل از انقلاب اسلامی بخشهای بسیاری از کشور چه بهصورت مسالمتآمیز و چه از طریق جنگ از کشور جداشده اما بعدازآن هرگز چنین اتفاقاتی رخ نداده است.
✅ اما چه اتفاقی رخداده که برخی نظام جمهوری اسلامی را متهم به ایرانفروشی ميکنند؟
🔹 بهطور خلاصه میتوان در پاسخ به چنین پرسشی، پاسخهای زیر را ارائه داد:
🔸 بدون شک پاسخ بخشی از این مسئله به جنگ رسانهای غرب و عوامل آنها در خارج از کشور برمیگردد. آنها از هیچ اقدامی برای ایجاد تقابل بین دولت و ملت فروگذار نیستند و تمام هموغم آنها شکاف و فاصله بین مردم و دولت است.
✅ عامل دیگری که میتوان به آن اشاره کرد تنوعبخشی به حوزه سیاست خارجی و نگاه به شرق نشأت میگیرد که بالطبع پذیرش آن برای برخی جریانات سیاسی گران است و آنها در پی این هستند که در تغییر چنین مسیری خلل ایجاد کنند.
🔹 یکی از مسائل نیز به کاهش اعتماد نسبت به گفتار و عملکرد برخی مقامات برمیگردد. خلف وعدهها و تعارض بین گفتار و عملکرد عدهای از مسئولان موجب شده که بسیاری از مردم بهسختی نسبت به توضیحات حتی بدیهی آنها قانع شوند.
🔸 یکی دیگر از عوامل به محبوبیت محرمانهسازی و تسری آن در نزد برخی سیاستگذاران بازمیگردد که برای دوری از نقد و پاسخگویی، بسیاری از مسائل را محرمانه اعلام میکنند. این اتفاق موجب میشود در چنین موردی نیز که واقعاً سند نیازی به انتشار ندارد مردم بهسختی چنین رویهاي را بپذیرند.
✅ درنهایت نیز باید به تضعیف رسانههای داخلی و بیاعتماد بودن مردم نسبت به آنها اشاره کرد که موجب شده فضا برای جولان عدهای فراهم گردد. بهویژه که مقامات کمتر به پیوستهای رسانهای و تلاش برای اقناع افکارعمومی توجه دارند.
💢 جمعبندی چنین عواملی موجب شده كه بعد از امضای سند همکاری راهبردی بین ایران و چین تخریبهای بسیاری علیه این اتفاق مهم صورت گیرد.
🔻 توییت رئیس مرکز اطلاعرسانی ستاد اجرایی فرمان امام در مورد ضرورتهای ساخت کارخانه تولید واکسن کرونا
🔸حجت نیکی ملکی در توییتر خود نوشت: دوستان عزیزی سوال پرسیدند چرا برای ساخت واکسن باید یک کارخانه از ابتدا ساخته شود؟
🔸اولا برای تولید بیش از 12 میلیون دز واکسن ویروس کشته شده و نصب خط تولید در این کارخانه قریب به دو هزار مترمربع فضای BSL3 نیاز بوده و ایجاد شده است که در تمام کشور حتی یک دهم این فضا هم وجود ندارد..
🔸ثانیا کارخانه های تولید واکسن را به دلایل زیست محیطی نمیشود هر جایی ساخت و به زیرساخت هایی احتیاج دارد که بهترین نقطه برای این نوع کارخانه از نظر زیرساخت ها و موقعیت مکانی شهرک دارویی هست فلذا این کارخانه در شهرک دارویی ساخته شد
🔸ثالثا گلوگاه تولید واکسن در کشور بحث خط تولید صنعتی و کارآزمایی بالینی است و ساخت کارخانه به هیچ وجه گلوگاه نبوده و به مدد کار جهادی مهندسان، تکنسین ها وکارگران این پروژه، این پروژه از رکورددار های ساخت در کشور بوده و تولید واکسن حتی یک ثانیه به دلایل ساخت کارخانه عقب نیفتاده است.
🔸از تمام مدیران، دانشمندان، مهندس ها، تکنسین ها و کارگرانی که در این روزها برای ساخت کارخانه واکسن و راه اندازی خط تولید مجاهدانه تلاش کردند و خالصانه برای مردم جنگیدند و حتی برخی در لحظه تحویل سال از خانواده هایشان دور بودند صمیمانه و خاضعانه سپاسگزارم و به آنها افتخار میکنم.
6.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روایت یک اپوزیسیون از همجنسبازی در عربستان!
همجنسگرایی در عربستان غوغا میکند
🔻الگوی حکمرانی حسن روحانی و جایزه تمشک طلایی!
پرویز امینی نوشت:
در یک صورتبندی قابل فهم، هر حکمرانی با مجموعهای محدودیتها و امتیازات یا به قول مشهورتر با مجموعهای از فرصتها و تهدیدها روبروست. بنابراین براساس رویاروییهای گوناگون با این فرصتها و تهدیدها میتوان الگوهای مختلف حکمرانی را مدلسازی کرد:
🔻استفاده حداکثری از فرصتها و تبدیل تهدیدها به فرصتها
🔻 استفاده حداکثری از فرصتها و رفع تهدیدها
🔻 استفاده حداکثری از فرصتها و حداقلی کردن هزینه های تهدیدها
🔻 استفاده حداکثری از فرصتها و پرداخت حداکثری هزینههای تهدید
🔻 ناتوان در استفاده از فرصتها و پرداخت حداکثری هزینههای تهدید
🔻 تبدیل فرصتها به تهدید و پرداخت حداکثری هزینههای تهدید
🔻 تبدیل حداکثری فرصتها به تهدیدها و پرداخت حداکثری هزینه تهدیدها
🔻 تبدیل حداکثری فرصتها به تهدید و پرداخت حداکثری هزینههای تهدید بعلاوه زبانِ دراز
🔴 مصداق کامل الگوی اول حکمرانی، شهید قاسم سلیمانی، خصوصا در دوره فرماندهی سپاه قدس در دو دهه گذشته است. این شهید عزیز از فرصت وجود نظام اسلامی و ظرفیتهایی که در جهان اسلام وجود داشت استفاده حداکثری کرد و به استحکامبخشی و نیرومندسازی یک جبهه نیرومند مقاومت اسلامی در عراق و لبنان و فلسطین و یمن و... مبادرت کرد و تهدیدهایی مثل داعش را به فرصت بالا بردن ضریب امنیت کشور تبدیل کرد. عراق و افعانستان اشغال شده و در چنگ آمریکا گرفتار شده را به باتلاقی برای آمریکاییها تبدیل کرده است و...
🔴 اما تنها مصداق الگوی آخر شاید در کل تاریخی که بشر مدون کرده باشد، دولتمداری حسن روحانی است. او مثلا توانست فرصت کنترل و مدیریت بیماری ناشناخته کرونا را چند بار در طول دوره این بیماری به تهدید تبدیل کند که گفتارها و کردارهای او در دو هفته گذشته نمونه اخیر است. وی با گفتارهایی نظیر ما پیک کرونا را پشت سر گذاشتیم و کردارهایی مثل رها کردن کنترلهای حاکمیتی، توانست فرصت کنترل چند ماهه کرونا را به تهدید قرمز شدن شتابنده اکثر مناطق ایران تبدیل کند. ضجهها و التماسهای وزیر بهداشت نیز تاثیری در این شکل حکمرانی او نداشت و اینک این جان انسانهاست که فدای این مدل حکمرانی میشود و فریادرسی نیز نیست.
🔴 روحانی علاوه بر این، با مشی و مدیریت خود و ارجاع مسایل کشور به خارج، هزینههای تهدید تحریمهای هستهای را به شکل حداکثری درآورده است که مقایسه وضعیت اکنون کشور با سال ۹۲ که نتایج تحریمهای سخت آمریکا تا حد زیادی کنترل و مدیریت شده بود، به خوبی این حداکثری کردن تهدید در دولتمداری روحانی را میتوان فهمید. البته اصحاب دولت روحانی به این وضعیت نیز اکتفا نکردند و به جای ابراز شرمندگی از این همه فلاکتی که بر سر کشور و مردم آوار کرده است، با زبان درازی میگویند که اگر ما نبودیم، قحطی میشد یا اگر ما نبودیم صد برابر بدتر میشد یا اگر ما نبودیم دلار به جای ۲۵ هزار تومان، ۵۰ هزار تومان بود و ما اگر نبودیمهای دیگر!
🔴 در سینما علاوه بر جایزههای مثبت در جشنوارهها و فستیوالهای سینمایی مثل نخل طلای کَن و شیرِ طلایی ونیز و خرسِ طلایی برلین و سیمرغ بلورین جشنواره فجر، به بدترین فیلمها نیز جایزه میدهند که تمشکِ طلایی از نمونههای مشهور آن است. اگر بخواهیم به دولتمردی روحانی براساس منطقِ بدترین فیلم سینمایی جایزه بدهیم، جایزه تمشک طلایی حکمرانی با فاصله زیاد از دیگران به روحانی تعلق میگیرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 روحانی: آمریکا آمده توبه کند؛ می گوید «هل لی من توبه»؟!
♦️فصل جدید از دیروز شروع شده/ اگر آمریکا جدیت لازم و صداقت کافی را به خرج دهد می توانیم مذاکره کنیم
🔴 نمکی: برخی میخواهند مرگ مردم را ابزار سیاسی و جبران ورشکستگی خود کنند
♦️وزیر بهداشت در نامهای به روسای دانشگاههای علوم پزشکی: برخی مرگ مردم سرزمین را ابزار سیاسی میکنند تا بتوانند ورشکستگی گذشته را شاید جبران و در ماههای پیش رو آب رفته به جوی را بازگردانند
♦️ آنها برای فروپاشی نظام سلامت و تسلیم در مقابل بیماری شعار ترغیب به استعفای این تیم را سر میدهند.
♦️ اینجانب بشیوه مکتوب و یا گفتمان آکنده از اعتراض، تقاضا و التماس هرچه باید قبل از تعطیلات منعکس کردم
♦️ می دانستم که کوچکترین بی احتیاطی برای شما عزیزان چه موج سخت و طاقت فرسای دیگری خواهد آفرید که با همه امواج قبلی متفاوت است.