🌙🔴🌍 #مقتدر_مظلوم!
🔹وقتی میگیم رهبری مظلومه؛ از ناحیه لیبرالهای غرب زده و متحجرین مقدس مآب تحت فشاره، یه عده فکر میکنند داریم به رهبری اهانت میکنیم یا ایشون رو تضعیف میکنیم، سریع موضع میگیرن که آقا چرا اینو میگید اتفاقا رهبری اقتدار داره!
🔸این عزیزان تحلیلشون غلط نیست و ما بهشون بیاحترامی نمیکنیم ولی از سر محبت، از سر دلسوزی، از سر علاقه به ولایت فقیه و رهبری اینجوری میگن؛ وگرنه ما منکر اقتدار نظام نیستیم ولی مظلومیت رهبری و تحت فشار بودن وی مسئله جدیدی نیست!
🔹پیش از ایشون، جد مظلومشون، حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام هم تحت فشار بود و تحت فشار منافقین و متحجرین آشوبگر در لشکر خویش، قرار گرفت و مجبور شد جنگ با معاویه رو نیمه کاره رها کنه و با مظلومیت، حکمیت ابوموسی اشعری و عمروعاص رو پذیرفت!
🔸پیش از امام خامنهای، حضرت مجتبی علیه السلام تحت شدیدترین فشارها قرار گرفت و سران لشکرش بالاخص نزدیک ترین آنها یعنی عبیدالله بن عباس به او خیانت کرد و مجبور شد صلح معاویه را بپذیره و نزدیک ترین کسانش یعنی همسرش به او خیانت کرد و با زهر جفا امام رو شهید کرد!
🔹پیش از امام خامنهای، اباعبدالله علیه السلام بود که مثل آب خوردن سر از تنش جدا کردند و بدنش زیر سم اسبها لگدمال شد و زن و بچهش به اسارت رفتن!
🔸پیش از امام خامنهای، ائمه هدی علیهم السلام یکی به یکی شهید شدند و در مظلومیت مطلق ماندند! مگر در دعای ندبه نمیخونیم: "فقتل من قتل و سبی من سبی و اُقصی من اُقصی"؟ حتی کفن و دفن آنان هم پنهانی بود!
🔹خیلی دور نرویم! #جام_زهر قطعنامه ۵۹۸ در زمان امام خمینی یعنی چه؟!
🔸"کشور ایران و ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی مظلوم است. ما مظلوم واقع شدیم. مظلومیم، اما ضعیف نیستیم. مثل امیرالمؤمنین (علیه الصّلاة و السّلام)؛ مظلوم بود، اما از همهی مردان زمان خود قویتر بود. مثل همهی اهل حق؛ مظلوم بودند، موردانکار واقع شدند، ظلم شدند، اما ضعیف نبودند. ما ضعیف نیستیم، مظلومیم. اینمظلومیت را هم نمیگذاریم تا آخر طول بکشد؛ تحمل نمیکنیم. ما مقتدر مظلوم مقتدریم." امام خامنه ای
🔹بله نظام جمهوری اسلامی و رهبر انقلاب اقتدار دارد، اقتدار داخلی و اقتدار خارجی، اما به این معنا نیست که تحت فشار نیست و برخی تصمیماتش تحت فشار نبوده!! مگر برجام نمونه این قضیه نیست؟! مگر نظام مقتدر ما تحت فشار برجام رو نپذیرفته؟! و ...
🔸بهتر است خودمون رو فریب ندیم..؛ بله ما مقتدریم اما مقتدر مظلوم و این اهانت نیست.
✍ داود مدرسی یان
🔴شکلگیری ستادی در قوه قضائیه برای "سوتزنی" / راهاندازی شورای حل اختلاف اصحاب رسانه
♦️دبیر مرکز اطلاعرسانی و افکارسنجی قوه قضائیه :شورای حل اختلاف اصحاب رسانه به استناد ماده 8 قانون شوراهای حل اختلاف ایجاد شده تا شکایت یا پروندههای مربوط به تخلفات رسانهها و خبرنگاران قبل از آنکه به دادسرای مطبوعات کشیده شود، در همان مرحله رسیدگی تا منجر به سازش یا رفع ابهام شود.
♦️ قوه قضائیه به دنبال این است که شرایط مناسبی برای دفاع رسانهها و خبرنگاران ایجاد کند، باید کاری کنیم تا قلم در دست خبرنگاران محکم باشد و نلرزد
♦️هدف از شکلگیری ستاد مردمی سجام در قوه قضائیه بسیج مردم برای مردم است.
♦️یک جامعه نخبگانی که دارای اطلاعات مستند هستند در کشور شکل گرفته که تعداد اعضای آن افزون بر 92 هزار نفر است.
♦️شکلگیری این ستاد در راستای همان قضیه سوتزنی است.
♦️ نظر ۲۰ اقتصاددان و فعال اقتصادی درباره راهحل عبور از مشکلات: «اقتصاد را معطل و شرطی نکنید»
در حالی رونق تولید کیلدی ترین راه حل مشکلات اقتصادی و معیشتی ارزیابی می شود که توصیه اقتصاددانان و فعالان اقتصادی به دولتمردان این است که برای رونق گرفتن تولید، اقتصاد کشور را معطل مذاکرات و کمک خارجی ها نکنند.
🔴وحشت حاميان داخلي اراذل آشوبگر از افشاي هويت خود!
روزنامه كيهان امروز در گزارشي پيرامون بيانيه وقيحانه اصلاح طلبان نوشت: حاميان داخلي جريان «نفاق»، كه سالهاست از پشتوانه آشوب خياباني، با محوريت عناصر مزدور بيگانه، بهعنوان «برگ چانهزني» و «تهديد نظام» استفاده ميكنند، اينبار همه پردهپوشيهاي منافقانه را كنار نهادند و بدون اشاره به نقش اشرار مسلح سازمانيافته در فتنهگري اخير، خواستار مجازات حافظان نظم و امنيت كشور شدند تا پيوندهاي مشكوك خود را از هميشه آشكارتر كنند/ همچنين اقدام وقيحانه اين عده در حمايت از اراذل اجارهاي اين احتمال را قوت ميبخشد كه با دستگيري اوباش آشوبگر، جماعت بيانيه نويس از افشاي دستهاي پشتپرده خود در آشوبهاي اخير مضطرب شدهاند.
💢 لزوم طراحی مکانیزم قانونی برای تجمعات مردمی
🔹تجمعات مردمی و به اصطلاح خودجوش علیه اغتشاشات، کار خیلی خوبی است به شرطی که در همان تجمع، قبل از شعار علیه آشوبگر و اغتشاشگر، علیه مسبب این اوضاع هم شعار داد و مطالبات مردمی را از او مطالبه کرد.
🔸تجمعات ضداغتشاشگران در حالی با امنیت و آرامش برگزار میشود که هیچکدامشان به آشوب نمیکشد، چرا؟ چون متولی خود مسئولین و ائمه جمعه و جوانان انقلابی و حزباللهی هر شهرند.
🔹آیا نمیشد اعتراضات مردمی در رابطه با #گرانی_بنزین همینگونه با آرامش و امنیت برگزار شود؟ چرا میشد ولی مکانیزمی برای این کار نداریم! در هر شهری که مسئولین و ائمه جمعه و روحانیت به میان مردم رفتند به آشوب کشیده نشد!
🔸کاش نمایندگانی میداشتیم که برای یکبار که شده، مکانیزمی طراحی کنند برای اعتراضات مسالمتآمیز مردم. تا مردم وقتی به مسئلهای معترض هستند طبق آن مکانیزم قانونی عمل کنند. در هر شهر مکانی برای این قضیه در نظر گرفته شود.
🔹تا قبل از اینکه این مکانیزم طراحی نشود هر اعتراضی به آشوب تبدیل میشود. به واسطه گروهکها و نفوذیها و اشرار و برخی جوانان هیجانی، اعتراضات ملت به آشوب تبدیل میشود تازه باید بیائیم و تجمع کنیم علیه آشوبگران!! و مسئله اصلی گم میشود.
🔸لزوم طراحی این مکانیزم بسیار روشن است؛ جمهوری اسلامی از روز اول، نام خود را به رفراندوم گذاشت، مجلسی که قرار بود قانون اساسی را بنویسند را به رفراندوم گذاشت و مجلس خبرگان قانون اساسی را تشکیل داد، سپس اصل طرح قانون اساسی را به رفراندوم گذاشت، تاکنون حداقل ۴۰ انتخابات برگزار کرده؛ پس از چه میترسیم؟ ترسی ندارد. مجلس مکانیزم قانونی برای برگزاری تجمعات صنفی، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و ... در نظر بگیرد، در هر شهر مکانی برای این قضیه هم در نظر بگیرند. قطعاً این آشوبها را نخواهیم داشت.
🔹وقتی کسی خارج از آن مکانیزم و خارج از آن مکان قصد داشت کاری انجام دهد و بانک یا اتوبوس یا اموال مردم را به آتش بکشاند آن موقع به لحاظ قانونی با آنها برخورد شود. دیگر همه هم قبول میکنند.
🔸چه منوشما قبول کنیم چه نکنیم، تجمعات ما در شهرها علیه آشوبگران و علیه اغتشاشات، باعث ناراحتی بخشی از مردم میشود. چون مردم میگویند ما که آشوب نکردیم ما مطالبه بحقی داشتیم قصد اعتراض کردیم شما حزب اللهی ها چرا از ما حمایت نکردید تا ضدانقلاب آمد و آن را به آشوب کشید؟ حالا چرا علیه گرانی بنزین شعار نمیدهید؟ ما باید هوشیار باشیم و علمدار مطالبات مردم باشیم نه مدافع ناکارآمدی دولت و مجلس!
✍🏻 داودمدرسی يان
۲ محکوم امنیتی آزاد شدند
🔸۲ نفر از محکومان امنیتی به نامهای «عثمان مصطفی پور» و «محمد نظری» که بیش از ۲۰ سال در زندان حضور داشتند با درخواست آیت الله رئیسی و موافقت رهبر معظم انقلاب از زندان آزاد شدند.
🔹براساس اطلاعات به دست آمده «عثمان مصطفی پور» در شهریور ماه سال ٧٠ در منطقه «ترگور» ارومیه بازداشت شد.
🔹براساس آنچه در برخی منابع آمده است «عثمان مصطفی پور» ابتدا به اتهام معاونت در قتل، نخست به اعدام محکوم شد اما این حکم در سال ۷۹ به ۱۰ سال حبس تقلیل یافت.
🔹وی در همان سال، در پرونده دوم خود به اتهام همکاری با یکی از احزاب اپوزیسیون کرد به ۲۵ سال حبس تعزیری محکوم شد.
🔸اما دیگر زندانی آزاد شده محمد نظری است این فرد در نهم خرداد ماه سال ۱۳۷۳ در شهرستان بوکان دستگیر شد.
🔸این فرد ابتدا از سوی شعبه رسیدگی کننده به اعدام محکوم شده بود اما با یک درجه تخفیف مجازات وی به حبس ابد تقلیل یافت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹چرا تصمیم گیران ما راهی برای ارتباط با خودشون تعبیه نمی کنن؟
🔸مردم نظرات و انتقاداتشون رو کجا باید اعلام کنن؟؟؟؟