eitaa logo
***شاخص***
807 دنبال‌کننده
78.3هزار عکس
34هزار ویدیو
153 فایل
🔴 خبر،تحلیل ✨﷽✨ ‌‌‎‌‌‌ دینی.سیاسی.اجتماعی *هر که در عشق سر از قله برآرد هنر است* *همه تا دامنه کوه تحمل دارند* ارتباط با ادمین: @shakhes_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸حزب الله لبنان پیروزی بشار اسد را تبریک گفت 🔹️حزب الله لبنان با انتشار پیامی، پیروزی بشار اسد در انتخابات ریاست جمهوری سوریه را تبریک گفت.
🔹تظاهرات مقابل سفارت آلمان در نامیبیا پس از اذعان آلمان به نسل‌کشی بومیان نامیبیا در سال‌های ۱۹۰۴ تا ۱۹۰۸ 🔸اقدام مستعمره ‌نشین‌های آلمانی به کشتار ده‌ها هزار بومی نامیبیایی به عنوان نخستین نسل‌کشی قرن بیستم در تاریخ ثبت شده است. 🔸طوفان یاس همراه با بارش شدید باران در شرق هند بیش از ۱۵۰ هزار نفر را مجبور به ترک خانه‌هایشان کرد. 🔸تاکنون 8 نفر در هند و بنگلادش به علت سیل و رانش زمین جان‌باخته‌اند. 🔸منابع خبری: دادگاه قانون اساسی مالی «ژنرال گوتا» را به‌عنوان رئیس جمهور موقت دولت انتقالی انتخاب کرد.
حمله هوایی یمن به پایگاه سعودی ملک خالد 🔹سخنگوی نیروهای مسلح یمن: ارتش یمن با استفاده از دو پهپاد «قاصف k2» پایگاه هوایی ملک خالد واقع در منطقه خمیس مشیط را هدف قرار داد. 🔸در همین حال، رسانه‌های سعودی‌ مدعی شدند که سامانه دفاعی موشکی آنها یک پهپاد یمنی را در جنوب عربستان رهگیری و سرنگون کرده است.
🔴امام خمینی رحمه الله علیه فرمودند: ♦️«همه در انتخابات شرکت کنند»
🔸طرح سناتور‌های آمریکایی برای حفظ تحریم‌های ایران 🔹 برخی نمایندگان جمهوری خواه آمریکا با ارائه پیش نویس طرحی خواستار توقف مذاکرات با ایران و نیز عدم موافقت کنگره برای بازگشت دولت بایدن به توافقنامه هسته‌ای با تهران شدند. 🔹در این پیش نویس آمده است: بایدن نباید بدون جلب رضایت سنای آمریکا به مفاد توافقنامه هسته‌ای با ایران بازگردد. 🔹نمایندگان جمهوری خواه در این طرح تصریح کردند: سنای آمریکا نباید اجازه دهد بایدن همان راهی را برود که چند سال پیش اوباما رفت. نباید برخی اشتباهات ما در زمینه این توافقنامه تکرار شود. 🔹نمایندگان آمریکا ضمن حمایت خود از اقدام ترامپ در مواجهه با برنامه هسته‌ای ایران اعلام کردند: به منظور حفظ امنیت آمریکا در عرصه جهانی نباید اجازه دهیم دولت بایدن بدون موافقت کنگره هیچ توافقی را با ایران مجدد به امضا برساند. 🔹در این نامه همچنین خواسته شده بایدن بدون مجوز کنگره نتواند تحریم‌های سنگین اقتصادی علیه ایران را لغو کند و یا آن‌ها را کاهش دهد. نمایندگان مجلس آمریکا همچنین خواستار ادامه سیاست فشار حداکثری به ایران هستند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ۸۵ درصد سپردهای بانکی در ایران از لحاظ حجمی تنها متعلق به ۲.۵ درصد از صاحبان حساب‌ها است!
🔸بازگشت ایرانیان از هند به ایران 🔹نخستین پرواز اضطراری بازگشت دانشجویان و اتباع ایرانی از هند شامگاه دیروز جمعه انجام شد. 🔹پرواز با تلاش‌ها و مدیریت سفارت ایران در هند و رعایت دستورالعمل های ستاد ملی مقابله با کرونا انجام شد. 🔹 این افراد در تهران دو هفته قرنطینه می شوند و پس از اطمینان از سلامت کامل از قرنطینه خارج خواهند شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔺بازتاب وحشیگری صهیونیست ها در روزنامه امریکایی؛ 🔸نیویورک تایمز با انتشار تصاویر 67 تن از کودکان فلسطینی که در حملات هفته های اخیر به شهادت رسیدند، نوشت: "آنها فقط بچه بودند"
حفظ صندوق رای در مدیون و مدافعان حرم است. در جشن باشکوه مقاومت، جای شهدا خالیست... به امید تداوم پیروزی ها... ✍حمیدرضا ابراهیمی
🔴صرفا جهت تأمل... چرا در دو روز نخست فعالیت انتخاباتی نامزدها، آماج بیشترین حملات تخریبی بوده است؟! همه زخم خوردگان از مبارزه او با فساد، انحراف و فتنه در دولتهای خاتمی، احمدی نژاد و روحانی و نیز مجلس لاریجانی برای ترور شخصیتی زاکانی هم پیمان شده اند. 💬مالک شریعتی
طرفداران و پروژه بگیران و ارتشِ فیک توییتری اصلاح طلبان به خط شدند و هشتگِ زدند تا در این بزنگاهِ روزهای انتخاباتی وجهه ای برای خود کسب کنند! واقعا اینها مردم رو چی فرض کردند؟! جالبه همگی برای مظلوم نمایی روحانی، از همین تصویر استفاده کردند! آخه حق دارند! دستشان خالیه، رییس جمهور محبوبشان خدمتی انجام نداده که حالا بخواهند با نشر تصاویرش افتخارکنند. ما هم از روحانی متشکریم که با عملکرد ۸ساله اش ثابت کرد سیاستهای لیبرالی اصلاح طلبان چیزی جز بن بست وتباهی وذلت برای کشور ومردم نیست.