#سلام_امام_زمانم😍
و چقدر مبارک است🧡
صبحی که با نام تو آغاز می شود🧡
نام تو را.... نه یکبار 🧡
که باید با هر نفس آواز خواند🧡
الهی به امید تو
🌹🍃🌹🍃
✨﷽✨
@shakhese. 🌍 🇮🇷🕌
امیرالمؤمنین علیه السلام
💠 خودسازی در گرو مبارزه با هوای نفس است.
صَلاحُ النَفسِ مُجاهَدَةُ الهَوی
📙تصنیف غررالحکم، ص۲۴۱
🌹🍃🌹🍃
✨﷽✨
@shakhese. 🌍 🇮🇷🕌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خاطره شنیدنی رئیسی از حضور حاج قاسم سلیمانی در حرم امام رضا(ع)
@BisimchiMedia
🔴 گاردین: ریاست رئیسی دیپلماسی ایران را قویتر میکند
💬 #مشرق
1️⃣ کیهان در ستون اخبار ویژه خود نوشت: انتخاب سید ابراهیم رئیسی به عنوان رئیسجمهور در کانون توجه رسانههای غربی قرار دارد. روزنامه گاردین در اینباره نوشت: «پیروزی رئیسی، زمینه را برای اجماع داخلی درباره اصلاحات گستردهتر فراهم میکند و ایران را در موضع قویتری در دیپلماسی بینالمللی قرار میدهد.
2️⃣ خبرگزاری دویچهوله آلمان نیز نوشت: پیروزی رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری ایران با توجه به نظرسنجیها غافلگیرکننده نبود. رئیسی میگوید: به برجام پایبند است البته با شرایط ایران نه آمریکا. پایگاه شبکه چینی سیجیتیان چین نیز در تحلیلی نوشت: برخلاف آنچه رسانههای بزرگ غربی مدعی هستند، انتخابات 18 ژوئن در ایران، پیامدهای مهمی نه تنها برای ایران بلکه برای همسایگان خواهد داشت و میتواند اثر تعیینکنندهای در شکل دادن به توازن قدرت، مناقشههای جاری در سوریه و یمن و برجام داشته باشد.
3️⃣ سایت آمریکایی «ووکس» نیز درباره پیروزی رئیسی نوشت: «او منتقد سرسخت و جدی غرب است». انتظار نمیرود سیاست ایران را در قبال آمریکا بهطور اساسی تغییر دهد. او به رهبری وفادار است.
4️⃣ «هالی داگرس» تحلیلگر در اندیشکده «شورای آتلانتیک» میگوید: «اکنون سیاستمداران ایرانی به آمریکا اعتماد ندارند. رئیسی در مناصبی قرار داشته که او را اکنون دومین مقام قدرتمند ایران خواهد کرد. او در حوزه سیاست خارجی منتقد شدید غرب است».
5️⃣ «ووکس» در ادامه میافزاید: کارشناسان معتقدند ماموریت اصلی رئیسی کمک به رهبری برای محقق شدن گام دوم انقلاب اسلامی است که چشمانداز ترسیم شده رهبری ایران برای آینده آن کشور است. رهبری خواستار ایجاد تغییرات در ساختار سیاسی ایران برای کسب اطمینان از تداوم مسیر انقلاب در میان نسلهای بعدی ایران است.
🔴 درسآموزی از انتخابات
✍️ #رضا_سراج
🔹 چرا انتخابات سیزدهمین دورهی ریاست جمهوری درسآموز است؟ مهمترین درسهای انتخابات چیست؟
🔸 انتخابات ایران در حالی برگزار شد که مردم و کشور همزمان با چند رویداد و موضوع مواجه بودند.
1️⃣ اعمال و تداوم سیاست فشار حداکثری آمریکا
2️⃣ ناکارآمدی غربگرایان در دولت روحانی
3️⃣ جنگ روانی دشمنان و بدخواهان برای تحریم انتخابات و کاهش مشارکت
4️⃣ همهگیری بیماری کرونا به ویژه در موج چهارم
5️⃣ گلهمندی و دلخوری فراگیر مردم از وعدههای دروغ و عملینشده
6️⃣ شرایط بد معیشتی با بالاترین نرخ تورم طی هفتاد و پنج سال اخیر
7️⃣ اختلال در فرآیند اخذ رای در هنگام برگزاری انتخابات
✅ در چنین شرایطی آگاه بودن مردم از وضعیت و مشارکت پنجاه درصدی آنان در انتخابات، درس عظمت ملت ایران بود که آن را به رخ جهانیان کشاند.
🔹 سیلی محکم مردم به دشمنان، ضدانقلاب خارجه نشین و بدخواهان داخلی که مترصد براندازی بودند؛ یکی از درسهای مهم انتخابات بود. اعتماد مردم همزمان به فرآیند انتخابات و جریان انقلابی، برای تغییر وضع موجود، درس دیگر انتخابات بود.
🔸 انتخابات این درسآموزی را داشت که گفتمان انقلاب همچنان برای حل مشکلات در جامعه معتبر است.
💢 انتخابات اخیر نشان داد مشارکت بیش از آنکه به دو قطبی سازیهای کاذب و غلط و همچنین رقابت سیاسی در انتخابات ربط داشته باشد به رضایتمندی اجتماعی وابسته است. و البته درسهای دیگر...که باید روایت شوند تا در تاریخ افتخارات انقلاب و مردم ثبت و ضبط گردد.
تابلوها را جا بهجا نکنید ! (نکته)
۱- در جریان جنگ جمل، طلحه و زبیر که از یاران امیرالمومنین علیهالسلام بودند و با حضرتش بیعت کرده بودند، عهدی را که پیش از این بسته بودند، شکستند و در مقابل حضرت امیر(ع) به تخاصم صف کشیده و جنگ جمل را برپا کردند. بهانه جنگ جمل که به تحریک معاویه و پیمانشکنی طلحه و زبیر (ناکثین) برپا شده بود، خونخواهی عثمان بود. طلحه و زبیر درحالی خون عثمان را از علی علیهالسلام مطالبه میکردند که به گواه تاریخ و شاهدان عینی، خود به خانه خلیفه سوم یورش آورده و عثمان را به قتل رسانده بودند و در سوی دیگر ماجرا
- بازهم به گواه تاریخ - حضرت امیر علیهالسلام دو فرزند خود، امام حسن و امام حسین علیهما السلام را به دفاع از عثمان فرستاده بود. آن دو توانسته بودند محاصره خانه عثمان را شکسته و به اهل خانه آب و آذوقه برسانند و مهاجمان را دفع کنند ولی مهاجمان که طلحه و زبیر از سردمداران اصلی آنها بودند نهایتاً توانستند به درون خانه رخنه کنند و خلیفه سوم را به قتل برسانند. حضرت امیر علیهالسلام درباره طلحه و زبیر و بهانه آن دو در آتشافروزی جمل، فرموده بودند؛
« إِنَّهُمْ لَیَطْلُبُونَ حَقّاً هُمْ تَرَکُوه وَ دَماً هُمْ سَفَکُوهُ... آنها حقی را مطالبه میکنند که خود وانهادهاند و خونی را میطلبند که خود ریختهاند» !
این روزها برخی از مدعیان اصلاحات و مخصوصاً سردمداران این جریان چنانکه گویی سابقه آنها از خاطره مردم محو شده است،
تابلو عوض کرده و علیه مشکلات و پلشتیهایی شعار میدهند که خود پدید آوردهاند. این جماعت بیآنکه به روی مبارک! خود بیاورند و از بلاها و مشکلات فراوانی که به ملت تحمیل کردهاند، احساس شرمندگی کنند، اصرار دارند درصد کمتر مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ را به حساب فاصله گرفتن بخشی از ملت با نظام بنویسند! در این باره گفتنی است؛
۲- درصد کمتر مشارکت در انتخابات اخیر علتهای چندگانهای داشته است که در جای خود قابل پرداختن است ولی آنچه بیتردید میتوان گفت اینکه مشکلات فراوان معیشتی و فشارهای کمرشکنی که طی ۸ سال گذشته از سوی دولت به مردم تحمیل شده است، یکی از اصلیترین علتها در کاهش درصد مشارکت بوده است. مشکلاتی که در طول عمر ۴۲ ساله انقلاب نه فقط کم سابقه، بلکه به گواهی اسناد و آمار، بیسابقه بوده است.
گرانی افسارگسیخته کالا و خدمات مورد نیاز مردم. چوب حراج به بیتالمال و تعطیلی صدها کارخانه و مراکز تولید. کاهش دهها برابری و نزدیک به سقوط ارزش پول ملی. سرازیر کردن ۳۰ میلیارد دلار ارز و ۶۰ تن طلا به حلقوم مفسدان و رانتخواران. افزایش ۸ برابری قیمت مسکن. تنزل ۶ رتبهای اقتصاد کشور از هجدهمین رتبه در اقتصاد دنیا. شکستن رکوردهای تورم، رکود و ضریب جینی و گسترش فقر و بیکاری و فاصله طبقاتی. تاسیسات هستهای کشور را به مرز نابودی کشاندند و پیشرفت هستهای را متوقف کردند. قرار بود در مذاکرات هستهای تحریمها را لغو کنند ولی نه فقط هیچ تحریمی لغو نشد بلکه به علت نابلدی، نفوذ عوامل دشمن و گرایش به سازش، صدها تحریم دیگر نیز به آن اضافه کردند. نقدینگی را که میتوانست و باید روانه عرصه تولید شده و باعث کسب و کار شود، از ۴۳۰ هزار میلیارد تومان
به ۳۷۰۰ هزار میلیارد تومان افزایش دادند و تولید و کسب و کار را با رکود شدید و بیسابقه (و نه کمسابقه) روبهرو کردند. کشور را از خودکفایی در تولید گندم و گوشت قرمز و گوشت مرغ به واردات این اقلام ضروری و معیشتی مردم کشاندند. با دیپلماسی انفعالی، راه را برای باجخواهی دشمنان باز کردند و امنیت و اقتدار کشور را به مخاطره انداختند و...
۳- دولت کنونی، که اینهمه مشکلات و پلشتی را بیتوجه به هشدارهای مکرر کارشناسان و صاحبنظران به ملت تحمیل کرده است، دستپخت کیست؟! یکی از سران اصلی جبهه اصلاحات که افتخار میکرد با توصیه خود، مردم را به حمایت از دولت کنونی ترغیب کرده است، اخیراً با صدور بیانیهای پرسیده است «عدم شرکت (بی سابقه) بالای پنجاه درصد از مردم و وجود بالاترین درصد رأیهای باطله اگر نشانه دلسردی و نومیدی مردم و فاصله آنان با حکومت نیست، نشان چیست»؟ که باید پرسید مگر مشکلاتی که مردم با آن روبهرو بودهاند محصول دولت تحت حمایت شما نیست؟! دلسردی مورد ادعای جنابعالی نشانه بیاعتمادی مردم به شما و حزب و گروهتان است. دلیل میخواهید؟
چه دلیل و سندی گویاتر از اینکه تمام توان و ظرفیت خود را برای حمایت از نامزد مورد نظرتان به کار گرفتید ولی با کمترین استقبال مردم نیز روبهرو نشدید! آیا این واقعیت ملموس نشانه آن نیست که مردم از شما و حزب و دارو دستهتان به تنگ آمدهاند؟! و اگر اینگونه نیست
پس - به قول خودتان- « نشانه چیست»؟!
۴- و اما، درصد کمتر مشارکت در انتخابات اخیر علاوهبر مشکلات کمرشکنی که طی ۸ سال اخیر از سوی دولت به مردم تحمیل شده است، علتهای دیگری نیز دارد که به آن پرد
اخته و بازهم خواهیم پرداخت. برشمردن مستند این علتها به وضوح نشان میدهد که انتخابات ۱۴۰۰ و نتیجه آن یعنی انتخاب فرزند فرهیخته، پا به رکاب و آزمون داده انقلاب، یکی از بزرگترین دستاوردها بوده است و مردم با وجود موانعی که به آن اشاره خواهد شد، حماسهای ماندگار آفریدهاند.
حسین شریعتمداری
🔴 بیانیه و میثاق نامه منتخبین مردم اصفهان در انتخابات شورای شهر
بسم الله الرحمن الرحیم
مردم شریف شهر شهیدان اصفهان
♦️انتخابات ۲۸ خرداد که به تعبیر مقام معظم رهبری جلوه ای از نظر رحمت خداوند بر جمهوری اسلامی بود، با «پیروزی بزرگ ملت ایران» به پایان رسید.
♦️انتخاب آیت الله رئیسی نشان دهنده عزم شما مردم، برای گام نهادن در مسیری است که با اتحاد همه نیروهای انقلاب، گشوده می شود و تا وصول به افق های والای نظام جمهوری اسلامی ادامه خواهد داشت.
🔺ما ۱۳ نفر منتخبین انتخابات شورای اسلامی شهر اصفهان ضمن قدردانی از حسن اعتماد شما به فهرست مجمع نیروهای انقلاب اسلامی، در پیشگاه خداوند متعال و شما مردم بزرگوار متعهد می شویم که همچنان که در میثاق نامه پیش از انتخابات تاکید کردیم تمامی توان خود را مصروف تعالی معنوی و پیشرفت و آبادانی شهر نماییم و نسبت به موارد ذیل متعهد به اجرا باشیم:
۱. پاسخگوی عموم مردم که صاحبان اصلی انقلاب هستند باشیم و از مطالبه گری مجمع نیروهای انقلاب اسلامی اصفهان استقبال کنیم.
۲. از تفرقه و انشعاب بپرهیزیم و خود را به نظرات کارشناسی ملتزم بدانیم.
۳. شفافیت را در همه امور و تصمیمات مدیریت شهری حاکم ساخته و این امر مهم را از شورای اسلامی شهر شروع کنیم.
۴. همواره خود را سربازی برای اسلام و آرمان های امام و انقلاب دانسته و در پی اعتلای فرهنگ اصفهان عزیز باشیم.
۵. فرهنگ و دین مردمان شهرمان را در اولویت تصمیمات و اقدامات خود قرار دهیم.
🔺در پایان به عنوان نمایندگان همه مردم اصفهان در شورای اسلامی شهر از صاحب نظران دعوت می کنیم نظرات کارشناسی خود را برای احقاق حقوق اصفهان و تبدیل آن به «شهر زندگی» اعلام نمایند؛ شهری که باید مملو از آرامش، نشاط، عدالت، امنیت و آسایش باشد.
غلامحسین صادقیان
علی صالحی
محمدرضا فلاح
ابوالفضل قربانی
فرزانه کلاهدوزان
احمدرضا مصور
منوچهر مهروی پور
رسول میرباقری
مجید نادرالاصلی
مصطفی نباتی
محمدنورصالحی
عباس حاج رسولیها
سید امیر سامع
🔴نامه علیرضا قزوه به رئیس جمهور منتخب
♦️پیش از همه از صمیم قلب خوشحالم که نوبت خدمتگزاری به شما رسید و امینم که بگویم از عهده این کار بسیار تا بسیار دشوار برمیآیید و حتما میتوانید به شرطها و شروطها و نیز مطمئنم که شما بسیاری از آن شرطها و شروطها را میدانید.
۱ـ روزی که رییس قوه قضائیه شدید نامهای را خدمتتان فرستادم و چند جملهای برایتان قلمی کردم و انجام چند نکته را از شما خواستم و خبردار شدم که آن نامه را خواندهاید و گویا در جایی نیز درج شد. در آن نامه گفته بودم که کار شما در قوه قضائیه بیشباهت به کار معلمی نیست که به مدرسهای و کلاسی قدم میگذارد که در همان آغاز با شیشکی و مسخره بازی لات و لوتها روبرو میشود. گفتم که بهترین کار قبل از همه بیرون کشیدن دو لات بیسرو پا و زدن سیلی محکم به گوش یکی دو نفری است که بیش از همه این سالها عربدهکشی و سرکشی کردهاند و شما این آدمها را سر جایشان نشاندید. یکی دو شرط دیگر هم بود که بماند. حالا هم که رییس جمهور شدهاید باز یکی دو نکته را از باب تذکر و یادآوری خدمت عزیزتان عرض میکنم.
۲ـ رییس جمهوری را میشناسم که در یک کشور آسیایی نسبتا فقیر و آشنا بسیاری از مخالفان خود را که به این کشور و آن کشور پناهنده شده بودند با نرمش و مهربانی به وطن فراخواند و از جرمهایشان نیز گذشت. حتی برای یک شاعر شهیر مخالف خود که در امریکا ساکن بود و با من نیز رفاقتی داشت، هواپیمای اختصاصی فرستاد و با عزت و احترام او را به کشورش فرا خواند. من اگر جای شما بودم برای آدمهایی دانشمند و اهل فکر سفر کرده و دور شده از ایران حتی هواپیمای اختصاصی میفرستادم و آنها را با عزت و احترام به ایران دعوت میکردم. ایرانیان بااصالت و دلسوزی که از قضا با علم و دانش و بینش و ارتباطات و حتی ثروتشان میتوانند باعث رشد و آبادی این سرزمین باشند، این اجازه را میدادم که به ایران بیایند و در کمال آرامش به آبادانی سرزمین شان کمک کنند. این از شما بر میآید که میدانم مهربانید و رافت را و خدمت را از آن امام رئوف به ارث بردهاید.
۳ـ انقلاب اسلامی ایران، چهرههای بزرگی را به جهان معرفی کرده است. دو شخصیت بزرگ ایرانی که به راستی از قهرمانان راستین و اسطورهها و اسوههای این ملتاند دو شهید عالی مقام شهید مصطفی چمران و شهید قاسم سلیمانی هستند. استدعای من آن است که در همین یکی دو سال آینده اسکناسهای ایران عزیزمان منقش به تصویر این دو بزرگمردی باشد که دیناری به دنیا دلبستگی نداشتند. شاید به برکت این دو نام عزیز و مرام آنها پول ملی ما از شر شروران اقتصادی و پولشویان و رانت خواران به دور بماند و به برکت این نفسهای برحق و تلاش یکایک ما به ارزش و اعتبار والاتر و بالاتری برسد.
۴ـ چینش اعضای کابینه بسیار تا بسیار مهم است. وضعیت آشفته امروز ما بیش از همه محصول کمکاری و خیانت کسانی است که برخی را طبق روال سابق از ستادهای انتخاباتی این و آن به نان و نوایی رساندند و یک شبه با رشد هویجی و بادکنکی خود ملتی را به روز سیاه نشاندند. نمونهاش وزیری بود که مسکن این مردم را به سخره گرفت و خود از بالانشینان به شدت برکشیده ستاد انتخاباتی حزب فلان و بهمان بود. ما این تجربههای تلخ را داریم. فامیلها... برادران عزیزشده... باجناقها ... دامادها... امینم که بگویم سید ابراهیم خوان نعمتش بر روی مردم گشاده است و خود و دور و بریهایش جز ایستادن و خدمت کردن به خلق خدا هیچ راهی را نمیپویند.
♦️و یادتان باشد که خدمتگزاران شما باید کسانی باشند که بتوانند روزانه دست کم بیش از ۱۲ ساعت تمام با نشاط کار کنند و علاوه بر آن تمام ویژگیهای پاکدستی و دانش و هوشمندی را نیز دارا باشند. آدمهای نصفه نیمه و خواب آلود اگرچه مشهور و نامبردار و کسانی که نهایت بهره کاریشان شش هفت ساعت کار در هفته بیشتر نیست و گاهی در شش ـ هفت اداره به کاردزنی و کارتزنی مشغولند و مشاورانی که هفتاد ـ هشتاد شغل با حقوق و بیحقوق دارند و فکر میکنند اگر آنها نباشند آسمان به زمین میآید در دولت شما نباید جای داشته باشند. وگرنه به شدت به سرنوشت دولت قبلی دچار خواهید شد.
♦️دیگر بار جسارت مرا ببخشید. چقدر حرف زدم و چقدر حرف زدن راحت بود و تا نگاه میکنی میبینی چقدر دیر شده است...
♦️از صمیم جان برای آن یار مهربان دعا میکنم. دلم روشن است که اتفاقهای خوشی میافتد. دلم روشن است که میزان مشارکت در چهار سال بعد بسیار تا بسیار بالاتر از این خواهد بود. حرف آخر من این شعر بیدل دهلوی است که گفت:
من نمیگویم زیان کن یا به فکر سود باش
ای ز فرصت بیخبر در هرچه هستی زود باش...
«علیرضا قزوه»