⭕️ برخی ثبتنام مجلس را با جشنواره ثبتنام اشتباه گرفتهاند
🔸 «عباسعلی کدخدایی» سخنگوی شورای نگهبان:
🔹 برخی ثبتنام مجلس شورای اسلامی را با جشنواره ثبتنام اشتباه گرفتهاند، ما جشنواره نداریم.
🔹 از ورود کسانی که قصد سودجویی دارند جلوگیری خواهد شد و این حکم قانون است.
🔹 شورای نگهبان نگرش سیاسی ندارد. اگر کسی به فساد آغشته باشد با او برخورد میکنیم.
🔻ثبتنام سفر به سوریه آغاز شد
🔹سفر به سوریه پس از سالها توقف از سر گرفته شد و علاقهمندان میتوانند با نامنویسی از طریق دفاتر حج و زیارت در آذرماه به این سفر معنوی مشرف شوند.
🔹این سفر زیارتی در حال حاضر در دو نوبت برای اعزامهای ۴ و ۵ روزه به صورت محدود و هوایی پیشبینی شده است.
🔹هزینه این سفر در گروه پنج روز و ۴ شب برای زائران بزرگسال ۳ میلیون و ۷۹۵ هزار تومان و همچنین در اعزامهای گروه چهار روز و ۳ شب برای زائران بزرگسال ۳ میلیون و ۳۸۸ هزار و ۵۰۰ تومان، اعلام شده است.
🔹 تقصیر رقبای سیاسی رئیسجمهور است!!
🔸 روزنامه آفتاب یزد در شماره روز پنجشنبه خود در گزارشی آورده است: «عبدالله ناصری فعال سیاسی نیز در اینباره به آفتاب یزد گفت: دراین ماجرا کفه سنگین پاسخگو نبودن مسئولین و مقامات به وضوح مشاهده میشود. این اتفاق در این مدت به عینه نمود پیدا کرده است. از سویی نشان داد که رئیسجمهور بهعنوان نهاد انتخابی کاملاً منفعل شده و دچار بیثمری است و بهخاطر این انفعال در برابر سایر بخشها، معادلات امروز اینگونه که میبینید پیش میرود. وقتی رئیسجمهور بهعنوان شاخصترین نهاد انتخابی مردم بر این باور است که بسیاری از واقعیات این روزها را نبیند، طبیعی است باقی نیز همینگونه رفتار میکنند.»
در ادامه این گزارش میخوانیم: «وی اظهار میکند: آقای روحانی و دولت ایشان دچار یک تحلیل نادرست شد و حتی بعد از تصمیم مربوط به بنزین در واقع در دام رقبای سیاسی خودش قرار گرفت و خودش نیز با همان فرمان آنها پیش میرود. اگر تا حوادث آبانماه 98 بهصورت یکطرفه سخن میگفت و ارتباط با مردم و سخن گفتن آنها و اقناع کردن مردم را زیر پا گذاشته بود امروز در مقابل مردم قرار گرفته بهگونهای که شرایط طوری است تا بیتوجه به مطالبه مردم همان حرفهایی را بزند که صداوسیما میگوید.»
در پایان این گزارش نسبت به شیوه نادرست اجرای اصلاح قیمت بنزین اشاره شده و در انتقاد از عملکرد دولتمردان و رئیسجمهور نوشته است: «بهنظر میآید آنچه امروز در ادبیات برخی مسئولین و چهرههای رسانهای میشنویم بیانگر این نکته است که ظاهرا عدهای اصرار دارند تا بر مسیر غلط خود پافشاری کنند، در شرایطی که میبایست با مردم حرف بزنند و با آنها دیالوگ برقرار کنند نه آنکه مدام مواضع قبلی خود را بزرگ کنند و بعضا با تهدید و ارعاب، بخواهند به جای سخن گفتن با ملت خود، به سمت دیگری بروند.»
میگویند نخستین قدم برای جبران اشتباه و تصحیح آن پذیرش مسئولیت اشتباهات است. تا وقتی در کشورمان دولتمردان و طیف موسوم به اصلاحطلب به فرافکنی بهعنوان یک تاکتیک نگاه میشود چقدر میتوانیم به تصحیح خطاها امیدوار باشیم؟ از سال 1392 تاکنون فرافکنی را در مدلها و انواع مختلف از سوی دولتمردان و طیف موسوم به اصلاحطلب دیدهایم. برای نمونه در همین چند سطر بالا فعال سیاسی اصلاحاتی تقلا کرده تا منشأ تصمیمات بنزینی دولت را «دام رقبای رئیسجمهور» القا کند!
🔴 ذوق زدگی رسانه های غربی از تحولات اخیر ایران در تناقض با نتایج نظرسنجیها است
آمریکن هرالد تریبیون؛
🔹برای درک بهتر واکنش ایرانیان در دو هفته اخیر بهتر است به یافتههای دو نظرسنجی که بهطور مشترک از سوی دانشگاه مریلند و مرکز نظرسنجیهای ایران در تورنتو انجام شدهاند، نگاهی بیاندازیم.
🔹این یافته ها نشان می دهد که ایرانیها از رکود اقتصادی به تنگ آمده و ۸۶ درصد از آنها با افزایش نرخ بنزین مخالف بودند.
🔹مطابق این یافته ها، فقط 16 درصد از ایرانی ها با این اظهار نظر موافق بودند که «نظام سیاسی ایران نیازمند تغییرات اساسی است» و ۷۷ درصد با آن مخالف بودند.
🔹حدود ۸۶ درصد از مردم ایران از آمریکا حمایت نکردند و شمار افرادی که دیدگاه منفی نسبت به آمریکا داشتند از 25درصد در ۲۰۱۵ به ۷۳ درصد در زمان حال رسیده است.
🔹حدود ۸۱ درصد از ایرانیها گفتند که فعالیتهای سپاه در خاورمیانه، ایران را «امنتر» کرده است.
🔹 شمار سرزنشکنندگان تحریمهای آمریکا در حال افزایش است و به همین دلیل ۷۰ درصد از مردم ایران هدفگذاری در زمینه خودکفایی ملی را به افزایش تجارت خارجی ترجیح میدهند.
🔹بر این اساس؛ در افق ایران هیچ شکافی بین حاکمیت و مردم مشاهده نمیشود. منتقدان خارجی میتوانند رویدادهای ایران را مطابق میل خود تفسیر کنند اما تاکنون ایرانیها همواره امنیت و ثبات را به انقلاب جدید ترجیح دادهاند
🔹 مقصر اصلی
🔸 روزنامه دولتی ایران در شماره روز پنجشنبه در مطلبی با عنوان «طلسم خاموشی اینترنت همراه شکست» نوشت: «با اتصال اینترنت خانگی، شرکتهای تجاری و... عملاً مشکلات بسیاری از کسب و کارها حل شد و اکنون در حال فعالیت هستند ولی هنوز هم عدهای از کسب و کارهای خانگی مبتنی بر اینترنت همراه دغدغهمند هستند و با مشکلات دست و پنجه نرم میکنند. بهعنوان مثال بسیاری از این مشاغل خرد خانگی بر روی اینستاگرام فعالیت دارند و در روزهای نبود اینترنت همراه، عملاً نمیتوانستند با مشتریان خود ارتباطی برقرار کنند. آنچه مسلم است اینکه در دنیای امروز، بستر اولیه بسیاری از کسب و کارها بر پایه اینترنت بنا گذاشته شده و برقراری کامل اینترنت همراه بر روی تلفنهای هوشمند میتواند از ضرر بیشتر این کسب و کارها ممانعت کند.»
ارگان دولت افزود: «میزان وابستگی مردم به اینترنت همراه و دیتای موبایل تا آنجاست که به دنبال تداوم قطع آن طی روزهای گذشته، حجم تماسها با روزنامه ایران به شدت افزایش یافته بود و البته سؤال اکثر آنها زمان برقراری اتصال اینترنت همراه نبود بلکه بسیاری دغدغه آن را داشتند که آیا اینترنت تلفن همراه وصل میشود که خوشبختانه با اتصال اینترنت همراه باید گفت حالا کاربران با خیالی جمع میتوانند به اینترنت همراه خود متصل شوند. اینک که اینترنت همراه در 18 استان و اینترنت ثابت در بیش از 90درصد کشور متصل شده است به نوعی این سؤال در ذهن هر کاربری مطرح میشود که تاکنون از قطعی اینترنت به چه میزان به کسب و کارها ضرر وارد شده است؟ در همین راستا رئیس هیئتمدیره انجمن صنفی کارفرمایی فروشگاههای اینترنتی شهر تهران در گفتوگو با ایسنا میزان خسارت وارد شده به کسبوکارهای مجازی در هفته گذشته را به اندازه حقوق ۱۰۰ هزار نفر تخمین زد.»
قطع اینترنت با هدف تسریع در بازگشت امنیت و قطع ارتباط میان حلقههای داخلی و خارجی شبکه سازمانیافته ترور، آشوب و تخریب در گرماگرم اغتشاشات انجام شد. در این میان مقصر اصلی خسارت وارد شده بر کسب و کارهای اینترنتی، دولت است که هنوز شبکه ملی اطلاعات را بهطور کامل راهاندازی نکرده است و باید پاسخگوی این اهمال باشد. در چنین شرایطی مطبوعات زنجیرهای و مدعی اصلاحات ضرر فعالیتهای اقتصادی مبتنی بر اینترنت را جار زدند و دست پیش گرفتند تا پس نیفتند.
💢 مسئولانی که هیچ گونه #درکی از وضعیت خطرناک شهر ندارند
🔹 طبق آمار و اطلاعات دقیق شهر تهران در این چند روز دومین شهر آلوده جهان است و وضعیت در حدی قرمز است که ساکنان تهران برای مدتی باید شهر را تخلیه کنند اما متاسفانه دولت بی کفایت حسن روحانی هنوز که هنوز از وضعیت اضطراری #تهران را درک نکرده است
🔸 دولت ناکار امد اصلاحات آنچنان بی درک و برنامه است که حتی تصمیم #تعطیلی مدارس را زمانی اتخاذ میکند که بسیاری از دانش آموزان بی اطلاع پشت درب های بسته مدرسه میمانند
🔹 در حالی که سازمان هواشناسی #وضعیت_قرمز را تا دوشنبه اعلام کرده است و حتی دانشگاه ها هم از جهارشنبه تا امروز تعطیل شده اند چرا دولت تدبیری برای #تخلیه شهر نمی اندیشد و با یک تعطیلات چند روزه از جان و سلامت مردم محافظت نمی کند؟
🔸 حال که جان #شهروندان برای دولت ارزشی ندارد تعجب انگیز تر آن است که چرا مجلس همیشه گوش به فرمان دولت نیز کاری برای مردم نمی کند؟
🔹 همه این اتفاقات نشان از بی تدبیری و بی توجهی #دولت_فخیمه نسبت به سلامتی شهرواندانی است که فقط در زمان انتخابات برای رئیس جمهور اهمیت دارند
🔴سردار جلالی: نیازی به قطع اینترنت نبود
♦️رئیس سازمان پدافند غیرعامل:عدم مدیریت درست شبکههای اجتماعی سبب شد تا برای مدیریت اغتشاشات، شورای امنیت کشور مجبور به قطع اینترنت شود
♦️اگر وضعیت شبکه های اجتماعی خارج پایه را مدیریت میکردیم لازم نبود مانند عصر حجر اینترنت کشور قطع شود.
♦️آنچه در شرایط اخیر شاهد آن بودیم آزمون شبکه ملی اطلاعات نبود، چون این شبکه زمانی میتواند آزمون پس دهد که از خارج کشور اینترنت قطع شود و آنگاه کارکردهای حیاتی خود را حفظ کند
🔹 نای مجلس را چه کسانی گرفتند؟
🔸 در شماره پنجشنبه آفتاب یزد گفتوگوی نماینده اسلام آباد غرب بازنشر شده است. در این مصاحبه آمده است: «حشمتالله فلاحتپیشه، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، درباره استیضاح وزیر کشور که برخی از نمایندگان بهدنبال جمع کردن امضا برای آن هستند، گفت: جنبههای سیاسی و امنیتی استیضاح وزیر کشور پررنگ است و این مجلس نای چنین استیضاحی را ندارد.»
در ادامه از قول فلاحتپیشه عنوان شده است: «... معتقدم بهخاطر ناکارآمدی در اجرای تصمیم و رعایت نکردن جوانب موضوع، بسیاری از مردم ما آسیب دیدند و اموال عمومی هم تخریب شد و مسئولان مربوطه باید پاسخگوی این موضوع باشند... برخی از افرادی که به قصد آشوب آمده بودند بازداشت شدند و باید مجازات شوند و بخشی از آسیبی را که به جامعه زدهاند جبران کنند، اما بخشی از قصور بر گردن مسئولان است. تصمیمیکه تا این حد برای آقایان حساس بوده است که با وجود اطلاع از نظر مخالف مجلس، برای افزایش قیمت آن در خارج از مجلس آن تصمیم را اتخاذ کردهاند.»
مجلس دهم را یکی از ضعیفترین مجالس 40 سال گذشته میدانند. این دوره مجلس با فراکسیون امید (اصلاحطلبان مجلس) و فراکسیون مستقلان ولایی (طیف حامیان دولت) که اکثریت را در اختیار داشتند به نهادی با کمترین حد نظارت بر دولت بدل شد. چنانکه میدانید طیف موسوم به اصلاحطلب نقش اصلی را در روی کار آمدن دولت تدبیر و امید داشتند. لب به سخن گشودن آقای فلاحتپیشه در مورد مجلسی که نای استیضاح ندارد شاید اکنون کمی دیر باشد. کاش آن زمان که بارها در همین مجلس از استیضاح کسانی مانند عباس آخوندی (اصلاحطلب) شانه خالی کرد این اعتراض را مطرح میکرد. آخوندی کسی است که 5 سال زمان کشور را در سِمت وزیر راه و شهرسازی به «نساختن مسکن» برای مردم هدر داد و در پایان کارش به کارنامه «نساختن»هایش افتخار هم کرد.
🔻احکام احضار و بازداشت شماری از مقامات ارشد عراق بزودی صادر میشود
🔹سخنگوی دفتر رسانهای نخستوزیر عراق از صدور دستورات جدیدی علیه مقامات ارشد به ظن فساد طی روزهای آتی خبر داد.
🔹«سعد الحدیثی» گفت: یک دادگاه ویژه مرکزی برای جرائم فساد وجود دارد که با هماهنگی بین دستگاههای قضایی و اجرایی تشکیل شده است
#خاتمی گفته "هیچ حکومتی حق نداره در مواجهه با معترضان به خشونت و سرکوب متوسل بشه"
➕ من میگم اون آقای معترض تبر به دست بود توی گرگان، اونو کله سحر بفرستید جلوی درِ بنیاد باران، ببینیم رنگ سید عبا شکلاتی مثل گچ سفید میشه یا نه!!
🔴سردار نجات: هدف اصلی آشوبهای اخیر «استعفای رئیسجمهور» بود
معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه:
🔻بهطور مشخص در این مرحله عراق، لبنان و ایران در طرح فتنه دشمنان جای دارند.
🔻مدل طراحی آنها اول با شروع اعتراضات معیشتی و مقابله با فساد شروع شد و در ادامه گروهکهای ضد انقلاب که از کشورهای غربی و عربی حقوق میگیرند، وارد میدان شدند.
🔻در مرحله بعد افراد گروهکهای ضدانقلاب تظاهرات مسالمت آمیز را به خشونت آمیز میکشند تا امنیت مخدوش شود و هدف اصلی آنها استعفای رئیسجمهور یا نخستوزیر یا نمایندگان پارلمان در این سه کشور است./ آنا