eitaa logo
***شاخص***
867 دنبال‌کننده
82.8هزار عکس
37.5هزار ویدیو
155 فایل
🔴 خبر،تحلیل ✨﷽✨ ‌‌‎‌‌‌ دینی.سیاسی.اجتماعی *هر که در عشق سر از قله برآرد هنر است* *همه تا دامنه کوه تحمل دارند* ارتباط با ادمین: @shakhes_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴کدامیک خطرناکترند؛ لیبرال‌های وطنی یا جنایتکاران آمریکایی؟! ✍🏻 🔹چشم که به جهان باز کردیم حق و باطل را در معارضه یافتیم . مبارزه ای کاملا طبیعی که ریشه در تاریخ خلقت دارد. از جریان تمرّد ابلیس گرفته تا زخم زبانها و شایعات و کشتار اولیای الهی و اصحابشان. 🔺گاهی این خطرِ همیشگی که در کمین جبهه حق است، از طرف افرادی‌ست که به اصطلاح «شمشیر از رو بسته‌اند»، ماهیتشان مشخص بوده و هدفشان که بر زمین زدنِ جبهه حق است، آشکار. 🔹گاهی هم افرادی از یا در لباس افراد این جامعه حربه و ضرباتی بسی مهلکتر از سران جبهه مقابل، به جماعت اهل ایمان وارد میسازند. 🔺این تقابل تاریخی تا امروزه هم ادامه داشته و طبیعی‌ست که وقتی توحید را «نفیِ عبودیتِ غیر خدا» ترسیم میکنیم سلطه گران جهانی در مقابل این فرهنگ، شمشیر مبارزه را برهنه میکنند... اما گاه و بیگاه از درونِ جامعه مومنین، حرفهای همان دشمنِ قسم‌خورده به گوش میخورد. 🔹گاه میگویند بودجه کلانِ کشور(!) را خرج سوریه و مقاومت نکنید.گاهی خلع سلاح عمومی را افاضه‌ی نظر میکنند! گاهی به بهانه دهکده جهانی، استکبارستیزی را میکوبند و برای بازکردنِ دستِ اجانب به کشور دست و پا میزنند. 🔺بگذریم که بر زبانشان ذکرِ حمایت از جوانان ترک نمیشود اما با نظریاتی همچون « درِ کشور را نمیشود بست و دهکده جهانی و...» درِ کشور را به روی واردات بی‌رویه باز میکنند. 🔹«تکنولوژی را نمیتوان تعطیل کرد»، «آزادیِ بیان» و اینگونه اصطلاحات و جمله‌ها هم برای تضعیفِ قوای امنیتیِ کشور، جاده‌ای چند بانده پدید آورده. 🔺سرِکار گذاشتنِ زنان کشور در مساله ورود زنان به ورزشگاه ها و پائین آوردنِ سطح مطالباتِ آنها هم که بگذریم... 💢سوالی به ذهنم آمد خطرِ برای کشور بیشتر است یا ؟!
🔰 مذاکره؛ راه نفوذ 🔻 حضرت ‌آیت‌الله خامنه‌ای: «مهم‌ترین پاسخی که جمهوری اسلامی در مقابل توطئه‌های آمریکا داده این بوده که راه #نفوذ مجدّدِ سیاسی آمریکا به کشور را بسته. این که گفته میشود «مذاکره نکنیم، #مذاکره نکنیم»، یکی از موارد و ابزارهای همین جلوگیری و بستن راه ورود آمریکا است.» ۱۳۹۸/۰۸/۱۲
🔴 بی شرمی پر از کنایه بیژن زنگنه قبل از جلسه استیضاح ♦️بیژن زنگنه در آستانه استیضاح در روزنامه اطلاعات نوشت: هر زمان که اسم بابک زنجانی را می‌آوریم تا دو هفته عده‌ای حمله می‌کنند! ♦️این نشان می‌دهد که برخی افراد تا چه حد در فساد‌کردن گستاخ شده‎اند و مبارزه با این افراد چه هزینه‎هایی درپی دارد! ♦️این ایستادگی هزینه دارد و هزینه‎اش را اگرچه سنگین باشد می‌پردازم و چوبش را هم می‎خورم! ♦️این افراد به ترفندهای مختلف سعی دارند من را تطمیع و تهدید یا بدنام کرده، ترورشخصیتی کنند و از سرراه بردارند! ♦️من پیش‎قدم هستم و بارها گفته‌ام تا زمانی که هستم، به امانت مردم که در دستم است، خیانت نمی‌کنم! ♦️ رفیقان من در روزی که وارد وزارت نفت شدم از اکنون بیشتر بوده است. ♦️با خود قرارگذاشته‎ام که جیبم بسته و کمربندم محکم باشد تا از این رهگذر زبان گویا داشته باشم!
1.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 دانشجوی حامی رئیس جمهور: آقای روحانی! ما از رای دادن به شما پشیمان نیستیم اما آیا شما از عمل نکردن به وعده‌هایتان پشیمان نیستید؟
💬 حجت الاسلام پناهیان: رئیس‌جمهور دلسوز مردم نیست! 🔹️ روحانی نمی‌تواند حافظ منافع مردم و به ویژه محرومان باشد.
🔻درشت‌گویی‌های «نفتالی بنت» صدای فرماندهان صهیونیست را درآورد 🔹نشریه «هاآرتص» نوشت، بیانیه‌های وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران و فلسطینی‌ها که بدون هماهنگی با نظامیان صادر شده، فرماندهان ارتش رژیم صهیونیستی را عصبانی کرده است. 🔹برخی از فرماندهان صحبت‌های بنت را توهینی به خود تلقی کرده‌اند و می‌گویند او با چنین موضع‌گیری‌هایی «امنیت اسرائیل» را در معرض خطر قرار می‌دهد.
🔻هشدار صریح مشاور فرمانده کل سپاه به اسرائیل‌؛ 🔸کوچکترین خطایی کنید از همان لبنان تل‌آویو را با خاک یکسان می‌کنیم مشاور فرمانده کل سپاه: 🔹اولا ما به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم و این را بارها اعلام کردیم و ثانیا اسرائیل کوچک‌تر از این حرف‌هاست که بخواهد علیه ایران از این غلط‌ها کند. 🔹رژیم صهیونیستی اگر مرتکب کوچک‌ترین خطایی در قبال ایران شود، از همان لبنان «تل‌آویو» را با خاک یکسان می‌کنیم و اصلا نیازی نیست که از ایران موشک و تجهیزات بلند شود. 🔹ما رزمندگانی هستیم که به فرمان ولی امرمان، دستان‌مان بر روی ماشه است.
🔸 بغداد سفرای ۴ کشور اروپایی را احضار کرد 🔹 وزارت امور خارجه عراق در اعتراض به مداخله‌های آلمان، فرانسه، انگلیس و کانادا در امور داخلی عراق، سفرای این کشورها را احضار کرد.
🔴فاحشه های وزن فروشی که بدنبال غارت اموال ملت هستند.... 🔸روایت یک فعال شبکه‌های اجتماعی از شکایت مسیح علی‌نژاد و دریافت غرامت از ایران قابل توجه اون دختر خانمهایی که تحت تاثیر این فاحشه پرده حیا پاره کردند و در خیابان حجاب از سر برداشتند....
🔴 حضور بی سر و صدای رئیس‌جمهور در دانشگاه فرهنگیان 🔻حسن روحانی رئیس جمهور صبح امروز در حالی به مناسبت در دانشگاه 16 آذر به دانشگاه فرهنگیان رفت که از خبرنگاران برای حضور در این جلسه دعوت نشده بود. همچنین رسانه ملی هم این مراسم را به صورت زنده پوشش نداد. 🔻گفتنی است جمعی از دانشجویان در این مراسم به بیان انتقادات و دغدغه‌های خود پرداختند. 🔻این درحالی است که برخی فعالان سیاسی این انتقاد را دارند که این جلسه تشریفاتی است و حتی در یک محیط دانشگاهی صورت نگرفته است. 🔻عبدالله گنجی» مدیر مسئول روزنامه جوان در این باره در صفحه توئیت خود نوشت: «دانشگاه فرهنگیان ستاد اداری دهها پردیس تربیت معلم در سراسر کشور است نه محیط دانشجویی.اگر دانشجو-معلم هم از پردیس ها برای جلسه با رئیس جمهور بیاورند یعنی مستخدمین دولت را آورده اند و جلسه تشریفاتی است. ضمنا دانشگاه با تجمیع دانشجویان مستقر در تهران روز دانشجو را برگزار کرده است.»
🔴روحاني همه چيز را تكذيب كرد :از اعتماد به آمریکا و تقدیس برجام تا وعده های ۱۰۰ روزه و توهین به منتقدان.... ⏪ نه ١٠٠ روزه را گفتم نه بي شناسنامه! رئيس جمهور در دانشگاه فرهنگيان: انتقاد كنيم اما برچسب نزنيم/ آيا ۱۶ آذرهاي قبل از اين دولت به اين گرمي و پرشوري بود؟/ ما به آمريكا اعتماد نكرديم به همين خاطر گفتيم كه توافق را بعد از تصويب در سازمان ملل مي پذيريم، ما كار خود را درست انجام داديم/ برجام نه مقدس است و نه لعنتي، يك قرارداد بين المللي است بنزين ۲ نرخي و دلار چندنرخي سخت و فسادآور است اما گاهي شرايط اضطرار بوجود مي‌آيد/ اينكه اگر بگوييم فلان فرد، مخالفين را بي‌شناسنامه خوانده، حرف نادرستي است، در يك مراسم سخنراني فردي سخني بر زبان آورد كه مردم و ملت اينچنين مي‌گويند و من گفتم از طرف مردم نگوييد، بلكه بگوييد، نظر حزب من اين است و منظور من از شناسنامه اين بود و اينكه نه بعنوان كل ملت ايران، سخن بگوييد چه زماني در كشور گفتم كه مشكلات را ۱۰۰ روزه حل مي‌كنيم؟ بسياري از دولت‌ها در جهان برنامه گزارش اقدامات ۱۰۰ روزه و برنامه‌هاي ۴ ساله دارند و اين اختراع و اكتشاف ما نيست/ در همان ۱۰۰ روز با توافق با ۱+۵ توافق موقت كرديم و ۷۰۰ ميليون دلار آزاد شد.
درگیری در مجلس بر سر آخرین نطق پروانه سلحشوری/نمی شود هرکسی هر غلطی بکند/ به جهنم که کاندیدا نشده است 🔺نطق پایانی پروانه سلحشوری نماینده تهران در مجلس غوغایی به پاکرد و نمایندگان مخالف تا دقایقی با داد و فریاد درباره این نطق صحبت می کردند. 🔺نطق سلحشوری به پایان نرسیده، کم کم تحرکات برخی نمایندگان در اعتراض به او شروع شد و با فریاد خواستار خاموش کردن میکرفون نماینده زن تهران شدند. 🔺حتی وقتی که سلحشوری صحن مجلس را ترک کرده بود، نصرالله پژمانفر با فریاد می گفت: «نمی شود هر کسی هر غلطی دلش خواست انجام بدهد» در همین لحظه یکی دیگر از نمایندگان اصولگرا خطاب به پروانه سلحشوری داد زد: «به جهنم که ثبت نام نکرده است نمی شود که به بقیه توهین کند.