eitaa logo
***شاخص***
809 دنبال‌کننده
78.1هزار عکس
33.9هزار ویدیو
153 فایل
🔴 خبر،تحلیل ✨﷽✨ ‌‌‎‌‌‌ دینی.سیاسی.اجتماعی *هر که در عشق سر از قله برآرد هنر است* *همه تا دامنه کوه تحمل دارند* ارتباط با ادمین: @shakhes_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴‏فضای مجازی ول و نسل سازی به سبک غرب در کشور ⏪نسل سوزی نوجوان دهه‌ی نودی و خطر جدی تغییر هویت، ایدیولوژی زدایی و حساسیت‌زدایی جهل نوین در بستر رسانه تصویر محور در اینستاگرام و تحمیق مخاطب!پشتیبانان این کودکان کار مجازی چه کسانی هستند؟ 💢کانال خبری،تحلیلیhttp://eitaa.com/shakhese.
😂😅👌بانیان وضع موجود 💢کانال خبری،تحلیلیhttp://eitaa.com/shakhese.
🔴درباره فانتزی‌های غیراخلاقی پسربچه اینستاگرامی و دو دختر ▪️تجارت ابتذال با استثمار کودکان کار لاکچری 🔹اخیراً پست‌های یک پسر خردسال در اینستاگرام با بازخوردها و واکنش‌های مختلفی مواجه شده است. در پست‌های او دو دختر کم سن و سال به‌عنوان «ملکه‌های زیبای او» نیز حضوری نا متعارف دارند و دیالوگ‌هایی که میان آن‌ها رد و بدل می‌شود نشان از این دارد که آن‌ها صرفاً مجریان سناریوهای از پیش تعیین شده‌ای هستند که تیمی بزرگسال برای آن‌ها نوشته است. 🔹فعالیت روزانه و سطح فیلم‌های تولید شده در صفحه منتسب به این پسربچه، سؤالات و ابهامات متعدد و جدی را ایجاد کرده بود تا اینکه درز برخی اطلاعات و تصاویر از «پشت صحنه» ضبط و تولید محتوای خاص این صفحه، به روشنی بر گمانه فوق تأکید گذاشت که یک تیم حرفه‌ای با برنامه‌ریزی قبلی برای تولید این پست‌های خاص با هزینه‌کردهای سنگین مالی در عقبه این صفحه حضور دارد و این کودکان تنها مجریان دیدگاه‌های آن‌ها هستند. 🔹اینکه ایجاد چنین صفحاتی با چه هدفی انجام می‌شود و عقبه تولید محتوای آنها چه کسانی هستند، از سؤالات مهمی است که این روزها، افکار عمومی دوست دارد پاسخ روشنی برای آن‌ها داشته باشد. 🔹آیا حضور چند نفر عکاس و فیلمبردار با تجهیزات حرفه‌ای در صفحات متعلق به این افراد که تجهیزات همراه آنها قیمت زیادی دارد، صرفاً با هدف ضبط فیلم و تولید پست‌های اینستاگرامی از "فانتزی‌های غیراخلاقی یک پسر خردسال" معقول به نظر می‌رسد؟ 🔹یا اینکه تصور کنیم در اختیار گذاشتن یک اسب با نژادی با قیمتی بین یک تا ۲ میلیارد تومان در اختیار یک پسر خردسال صرفاً برای تولید پست‌هایی برای خودنمایی در شبکه‌های اجتماعی، انجام می‌شود و اهداف پس‌پرده‌ای برای تولید چنین محتواهایی با هزینه‌کردهای سنگین وجود ندارد؟ 🔹به نظر می‌رسد حداقلی‌ترین پاسخ برای این دست اقدامات، می تواند تلاش برای تبلیغ و ترویج یک صفحه با رویکردی خاص با هدف شکار فالوور و کسب درآمد از صفحات پر مخاطب‌شده از این طریق باشد. 🔹اقدامی که در پس آن نگاهی سرمایه‌دارانه قرار دارد و این بار هم جنس دیگری از کودکان برای کسب سرمایه و ثروت در خدمت جریانی خاص به کار گرفته شده‌اند و تنها تفاوت آن با واقعه تلخ کودکان کار و زباله‌گردی که در سطح شهر‌ها دیده می‌شوند تنها همین نمایش های رنگ و لعاب‌دار و بزک شده از ایشان است. 💢کانال خبری،تحلیلیhttp://eitaa.com/shakhese.
ایرانِ امروز با ۳ مشکل اساسی مواجه شده ۱_مشکل تولید نقدینگی(میراث بانک‌های خصوصی که خاتمی ایجاد کرد) ۲_مشکل مدیریت آب(میراث هاشمی) ۳_مشکل جمعیت(میراث هاشمی) هر ۳ مشکل هم در دوران روحانی تشدید شد من موندم اصلاح‌طلبا با چه رویی هنوز حرف میزنن، تازه اینا بخشی از فتوحاتشون بود 👤 علی بیطرفان🙋‍♂️ 💢کانال خبری،تحلیلیhttp://eitaa.com/shakhese.
🔴 ادعای «حاکمیت یکدست» ترفند اصلاح طلبان برای پاک کردن ردپای بانیان وضع موجود 🔹 روزنامه آرمان در مطلبی نوشت: 🔸 «با توجه به اینکه دولت، مجلس، قوه‌قضائیه و یکدست هستند و این توان را دارند که با هم هماهنگی کنند، برنامه‌های اقتصادی را به صورت مشخص و مدون کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت تنظیم کنند و برنامه هفتم را سریعا در مجلس به تصویب رسانده و همچنین برنامه بلندمدت چشم‌انداز بیست ساله دوم را تدوین کرده و بودجه یکساله را متعادل و هزینه‌ها را کم کنند. هزینه‌های جاری، دستگاه‌های مولد را کم کرده و کسری بودجه را برطرف کنند. از طرفی روی زیرساخت‌ها، بهداشت و درمان، آموزش و امنیت، سرمایه‌گذاری کنند. از طرف دیگر سیاست خارجی را متعادل کرده و با همسایگان از در تعامل درآیند و مردم را به رفاه اجتماعی و پیشرفت برسانند.» ✅ در ادامه این مطلب آمده است: «ایران دارای ذخایر نفت و گاز و منابع معدنی فراوان است و در موقعیت ژئوپلیتیک منطقه‌ای قرار دارد و از نیروی انسانی کارآمد و باسواد برخوردار بوده و همه اینها موجود است که می‌تواند کشور را به پیشرفت و توسعه برساند به شرطی که در داخل برنامه‌ریزی اقتصادی و اقدام عملی در جهت جلوگیری از تورم و هدر رفت منابع انجام شود و در خارج نیز با دنیا تعامل دوستانه‌تر در جهت منافع ملی را شاهد باشیم.» 🔹 دقیقا از همان روز نخست فعالیت دولت رئیسی، رسانه ها و فعالین اصلاح طلب در حجمی وسیع، کلیدواژه «حاکمیت یکدست» را مطرح کردند. اینها همان طیفی هستند که پیش از این نیز برجام را «تصمیم نظام» جا زده بودند. 🔸 در حقیقت کلیدواژه «حاکمیت یکدست» و «برجام تصمیم نظام بود» هر دو دارای یک قابلیت مشترک برای جریان اصلاح طلب است و آن چیزی نیست جز بهانه ای برای شانه خالی کردن از مسئولیت و ترفندی برای پاک کردن ردپا. ✅ جریان اصلاح طلب همواره طیف مقابل را به داشتن «توهم توطئه» متهم می کند. اما اتفاقا این طیف اصلاح طلب است که شدیدا به «توهم توطئه» دچار است. چرا!؟ به این دلیل که این جریان سیاسی چه در انتخابات پیروز شود و چه شکست بخورد، مسئولیت این پیروزی یا شکست را به هیچ عنوان نپذیرفته و آن را به عوامل بیرونی و توطئه آمیز نسبت می دهد. 🔹 بر همین اساس وقتی این طیف در انتخابات شکست بخورد، بدون هیچ سند و مدرکی صرفا به این دلیل که نتوانسته رأی مرم را کسب کند، آن را ناشی از تقلب در انتخابات جا می زند! 🔸 همچنین وقتی این طیف در انتخابات پیروز شود باز هم بدون هیچ سند و مدرکی و براساس ادعاهای واهی، علت ناکامی خود را اختیارات محدود جا می زند. ✅ در حقیقت این جریان سیاسی بجای پذیرش کارنامه اسف بار و غیرقابل قبول خود، ناکامی هایش را ناشی از دست های پشت پرده و توطئه دیگران قلمداد می کند. 🔹 از سوی دیگر این طیف با ادعای حاکمیت یکدست در واقع اعتراف می‌کند که در تمام سال‌های فعالیت‌ش هرگز به دنبال هم‌افزایی قوای سه‌گانه با یکدیگر در جهت رسیدگی به مطالبات مردم و پیشرفت کشور نبوده است، بلکه حاکمیتی چندگانه و چند دسته و پیوسته در تنازع با سیاست‌های کلی نظام را می‌پسندند. شاید به همین علت باشد که این جریان سیاسی همیشه در یک سر آشوب‌ و فتنه ها و التهابات پس از انقلاب قرار دارد. 💢 اصلاح طلبان این روزها قیافه حق به جانب به خود گرفته و راه برون رفت از مشکلات را تجویز کرده و از وضع موجود گلایه می کنند. انگار نه انگار که همین جریان سیاسی به مدت ۸ سال دولت را دربست در اختیار داشته و می توانسته اقدامات مذکور را انجام داده و به سرانجام برساند. 💢کانال خبری،تحلیلیhttp://eitaa.com/shakhese.
✳️ استعفای دکتر عبدالملکی وزیر جوان و پرکار و خلاق کار فارغ از حواشی و علل آن بخوبی ثابت کرد نقطه ضعف بزرگ جبهه انقلابی نبود کار رسانه ای و جبهه رسانه ای است. ‼️چطور دولتی ۸ سال می‌تواند با انواع کم کاری ها و تنبلی ها و ضعف ها سرپا بماند ولی دولتی با انواع فعالیت ها و حجم انبوهی از کار و خدمات در کمتر از یکسال آماج نارصایتی ها و فحش های رسانه ای قرار می گیرد؟ ✅ فعالیت رسانه ای و تبیین خدمات و اقدامات پیوست حتمی و لازم هر نوع اقدام اساسی و مهمی است. چیزی که در این دولت کمتر به آن پرداخته می‌شود! تا جای جلاد و شهید کاملا عوض نشده فکری باید کرد 📣 دانستن حق مردم و تبیین وظیفه دولت است! ✍ محمد تقی احمدی پرتو 💢کانال خبری،تحلیلیhttp://eitaa.com/shakhese.
🔹آقای عبدالملکی، امروز از "وزارت تعاون، کار و رفاه" استعفا داد. منتقدان او، روی برخی تدبیر هایش (از جمله افزایش 57 درصدی حقو ق کارگران) انگشت می گذارند. و موافقانش، به برکناری برخی مدیران ناسالم از شرکت های بزرگ زیر مجموعه "شستا" (شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی) و هلدینگ های تابعه استناد می کنند. ♦️موضوع این نوشته اما، نقد عملکرد عبدالملکی نیست. او به هر دلیل، از ادامه وزارت کناره گیری کرد. آن هم در روزی که مجلس، وزیر صمت را برای سوال به مجلس فراخواند و به او کارت زرد داد. 🔹یاد ماجرای عجیب تعیین وزیر رفاه در دولت سابق افتادم. آقای علی ربیعی پس از انجام استیضاح، از این وزارت برکنار شده بود. آن زمان، دو سال از وزارت آقای محمد شریعتمداری در "صمت" (صنعت،‌ معدن و تجارت) می گذشت و عملکرد او در دو حوزه صنعت و تجارت، مورد اعتراض گسترده عمومی بود. ♦️تابستان سال۱۳۹۷، فشار افکار عمومی موجب طرح چندباره و جدی استیضاح محمد شریعتمداری در مجلس دهم بشده بود. او پس از انتقادات فراوان، دیگر حاضر به حضور در کمیسیون مربوطه هم نبود و همین، استیضاح را جدی تر کرد. 🔹طرح استیضاح در ۱۵ محور ارائه شده بود، از جمله عدم مدیریت بازار و افزایش بی‌رویه قیمت‌ها، عدم مدیریت صحیح بر تأمین مواد اولیه واحدهای تولیدی، وجود فساد و رانت در واردات خودرو و ثبت سفارش برای دریافت ارز و ... اما شریعتمداری ناگهان ۲۸ مهر ۱۳۹۷ استعفا داد و از استیضاح گریخت. ♦️تا اینجای کار، خیلی عجیب نبود. اتفاق شگفت انگیز آن بود که آقای روحانی، فردای استعفای شریعتمداری از "وزارت صمت، او را برای نامزد تصدی وزارت رفاه، به مجلس معرفی کرد! شریعتمداری هم، مانند نعمت زاده که در دولت اول روحانی وزیر صمت شد، رئیس ستاد انتخاباتی روحانی بود. 🔹در اثر سیاسی کاری روحانی و مجلس دهم، وزیری که تحت فشار شدید افکار عمومی بود و برکناری وی قطعی می نمود، توانست رای اعتماد دوباره بگیرد و این بار، وزیر تعاون، کار و رفاه شود! 💢کانال خبری،تحلیلیhttp://eitaa.com/shakhese.
⭕️خبر مهم و استراتژیک: 🔸راه اندازی بندر سالیانکا و آعاز کریدور شمال جنوب! 🔹نخستین محموله از سن‌پترزبورگ به هند/زمان ترانزیت کمتر از ۲۵ روز: زمینی از سن‌پترزبورگ به بندر سالیانکا/از دریای مازندران به بندرانزلی/زمینی به بندرعباس/توسط کشتی به بندر ناواشیوا. (۵۳ درصد بندر روسی سالیانکا متعلق به ایران است!) 💢کانال خبری،تحلیلیhttp://eitaa.com/shakhese.
14.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇳🇱📛 تحویل ۳۰۰ مسلمان از اردوگاه پناهجویانِ سازمان ملل به قصابان صرب 🔻 طبق حکم دادگاه مسئولیت قتل بیش از ٣٠٠ مرد و کودک مسلمان بوسنیایی در شهر به دست صرب‌ها در سال ١٩٩۵ بر عهده دولت هلند تشخیص داده شد. ❗ این افراد بخشی از ۵٠٠٠ نفر مسلمان بودند که در ماه ژوئیه به سربازان حافظ صلح هلندی پناه آورده بودند. با این حال هلند در یک اقدام وحشیانه آنها را به تحویل داد که همگی به فجیع ترین شکل ممکن قتل‌عام شدند. 🔸 لودی دی ووس، یک فرمانده اهل هلند که از سوی سازمان ملل در جنگ بوسنی شرکت کرده بود، گفت: وظیفه ما تامین امنیت ساکنان منطقه امن و محافظت از غیرنظامیان ساکن خارج از این منطقه و سربازان بوسنیایی در برابر نیروهای صرب بود. ‼ قتل عام سربرنیتسا بزرگ‌ترین جنایت در قاره اروپا از زمان پایان جنگ جهانی دوم محسوب می‌شود.ژنرال ملادیچ صرب به دلیل کشتار بیش از 8 هزار بوسنیایی مسلمان در سربرنیتسا در 11 جولای 1995 از سوی دادگاه بین‌المللی جرایم جنگی لاهه به حبس ابد محکوم شد. ‼ در این کشتار بیش از 8 هزار و 372 بوسنیایی کشته و بسیاری از زنان و کودکان از خانه هایشان آواره شدند. https://per.euronews.com/2019/07/19/dutch-state-partly-liable-for-srebrenica-deaths-supreme-court 💢کانال خبری،تحلیلیhttp://eitaa.com/shakhese.
◈مےگفت:وقتےبراےورزش ◈یامسابقات‌ڪشتےمےرفتم، ◈همیشہ‌دو‌رڪعت‌نماز‌مےخواندم ◈پرسیدم‌چرا...؟! ◈گفت:ازخدامےخوام‌ ◈تومسابقہ‌حال‌ڪسےرونگیرم... :) 💗¦⇠ 💢کانال خبری،تحلیلیhttp://eitaa.com/shakhese.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مطالبه سردار جلالی از مجلس در رسانه ملی: مجلس برای صیانت از فضای مجازی قانون تصویب کند 🔹 نتیجه آنارشی و ول بودن فضای مجازی، آسیب دیدن از آن است. 💢کانال خبری،تحلیلیhttp://eitaa.com/shakhese.