فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روضه کوتاه از مرحوم کوثری در وصف حضرت ام البنین(س)
https://eitaa.com/shalamchehh
16.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 زن مگو؛ مردآفرین روزگار...
🔹 لحظات_ناب دلدادگی مادران شهدای مفقودالاثر به شهدای گمنام کاروان اهالی بهشت
◾️ سالروز وفات امالشهدا، حضرت امالبنین سلاماللهعلیها تسلیت می گوییم .
https://eitaa.com/shalamchehh
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خدایا بحق آقا ابوالفضل العباس(ع) و مادرش امالبنین (س)حاجات همه شیعیان و محبین اهل بیت (ع) را برآورده بخیر بگردان
https://eitaa.com/shalamchehh
‼️یکی از نظریه پردازان صهیونیست طرحی را حساب ایکس خود منتشر کرد که در آن سوریه فعلی به سه کشور مجزا کردستان، دروزی ها و مناطق تحت کنترل هیئت تحریر الشام تقسیم شده است.
https://eitaa.com/shalamchehh
11.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حجاب اجباری نمیخوایم!
⁉️ چرا باید فقط در ایران حجاب_اجباری باشه؟
🔰 برشی از سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین راجی
💠 https://eitaa.com/shalamchehh
14.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با خودمون چند چندیم؟ 🤔🤔
خلاصه ای از ریشه مشکلات اقتصادی و آن چیزی که رسانه ها نمی خوان شما بدونید. ببینید و منتشر کنید.
https://eitaa.com/shalamchehh
03 Bar Madare Bimardelan(1403-09-13)Tehran.mp3
23.95M
🔈 #بر_مدار_بیماردلان
🔰 جلسه سوم
* وقتی منفعت باشد، نفاق بیدار میشود! [2:52]
* میزان وفاداری منافق: سودش چقدر است؟ [5:50]
* منصبی برای معامله با دشمن؛ منافق کافران را میپرستد [10:11]
* ایمان بدون هزینه؛ قلبی که بیمار میشود [14:07]
* پیغمبرِ تبرک و برکت یا پیغمبرِ میدان و تیغ؟ انتخاب بیمار دلها [18:42]
* خیال تخت و دل بیمار؛ قصهی سادهی بیمراقبتی [24:36]
* از صفین تا کربلا؛ شمر چطور به این مرحله رسید؟ [28:36]
* بیزاری از پرچم عزا تا عشق به گناه؛ علائم دل بیمار [30:13]
* "دعا به بازوش بسته، بیشتر بزنید"؛ #شهید_آرمان_علیوردی و کینههای شعلهور [40:39]
* "به نام میکشد"؛ سفیانی و داستان کینههای عمیق علیه شیعه [45:40]
* مادری که نگران دیده شدن بود؛ تابوتی که دل فاطمه (سلاماللهعلیها) را شاد کرد [52:02]
* جهانِ بیپیغمبر (صلاللهعلیهوآله)، قفسی بود که فاطمه (سلاماللهعلیها) تاب نیاورد [54:56]
⏰ مدت زمان: ۵۸:۱۶
📅 ۱۴۰۳/۰۹/۱۳
سخنران : حجت الاسلام و المسلمین آقای امینی خواه
https://eitaa.com/shalamchehh
🔻براندازیِ هویّتی در جمهوری اسلامی -۱
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. میخواهند بهصورت تدریجی و تکهتکه، جمهوری اسلامی را مشروط و محدود کنند؛ طرحهایی بهظاهر فرهنگی و در باطن، امنیتیِ خود را قطعهقطعه اجرا میکنند تا حسّاسیّتها، چندان برانگیخته نشوند و امکان پیشروی برایشان وجود داشته باشد. این پیشرویها، کار را به مرحلهای خواهد رساند که نظام، امکان عمل و مواجهه را از دست خواهد داد و دچار انفعال یا مصلحتاندیشی میشود. به زبان فقهی باید گفت میخواهند ولیّفقیه را از وادی «حقیقت» به وادی «مصلحت» سوق بدهند و استقرار شریعت را از نظر اجتماعی، ممتنع سازند. موقعیّتهایی میآفرینند که در آنها، باید بر اساس اصل تزاحم و تقدیم اهم بر مهم عمل کرد و از پارهای ارزشها گسست و خطوط قرمزِ دیگری را ترجیح داد. وقتی بهصورت کلّی و راهبردی نگاه میکنیم، درمییابیم که خطوط قرمزِ فرهنگی، یکی پس از دیگری، در حال شکستهشدن هستند و ما همچنان در حال عقبنشینیِ ارزشی هستیم. بدیهیّات فرهنگیِ دهۀ شصت، ابتدا به «پرسش» و «ابهام» تبدیل میشوند و آنگاه به فاصلۀ اندکی، حالت «مسألهوار» و «مناقشهبرانگیز» مییابند و باید بهناچار و از سرِ اضطرار، از آنها عبور کرد. اگر مجموعی و برآیندی به عرصۀ فرهنگی بنگریم، حیرت خواهیم کرد که چگونه این مسیر افولی و نزولی را پیمودهایم، ولی مسأله این است که نگاه ما، قطعهای و تکهای است و رویدادها را در کنار یکدیگر نمینشانیم و نظرِ راهبردی به عرصه نمیافکنیم.
[دوم]. شگرد جریان تجدّد در این زمینه، «عادیسازی» است و برای عادیسازی نیز باید حوصله داشت و کار را به زمان سپرد. ابتدا یکی از ارزشها را به بحث عمومی میکشانند و دربارۀ آن، شبهه و اشکال مطرح میکنند و در همین راستا، «مفهومسازیِ منفی» میکنند تا زمینۀ اجتماعی، فراهم آید. سپس ضربههای کاری و ناگهانی وارد میآورند تا «پیشرویِ جهشی» رخ بدهد. تجربۀ کشف حجاب، صورت تامّ و تمامی از این صحنهآرایی است. از سالهای آغازین دهۀ نود، جریان مهاجرت برخی بازیگران به وقوع پیوست و این مهاجرتها، به کشف حجاب و برهنگی، گره خورد. در آن دوره، امکان کشف حجاب در درون ایران، افسانۀ محال و نشدنی به نظر میرسید، اما برای زمینهسازی، کشف حجابِ پنهانی در دستورکار قرار گرفت. مفاهیمی همچون «آزادیهای یواشکی»، «چهارشنبههای سفید»، «نه به حجاب اجباری»، در همین دوره ساخته شدند. در سال نودوشش، ناگهان مفهوم «دختران خیابان انقلاب» را صورتبندی کردند که در ذیل آن، برخی زنان در خیابان و آشکارا، روسری خود را بر سرِ چوب نهادند. شاید حدود سی نفر در شهرهای مختلف، چنین کردند و با همۀ آنها نیز مواجهۀ قضائی صورت گرفت، اما نهفقط این موج تصنّعی و سازماندهیشده، فروننشست، بلکه چندی بعد، مسألۀ امکان کشف حجاب در درون وسیلۀ نقلیه مطرح شد؛ با این توجیه که درون وسیلۀ نقلیه، حریم خصوصی است. انتخابات ریاستجمهوری در سال نودوشش که در آن، تکنوکراتها به قدرت رسیدند، به صحنۀ معاملۀ آنها بر سرِ حجاب تبدیل شد و زینپس، جریان تجدّدی احساس کرد که شرایط از نظر سیاسی، فراهم شده است.
[سوم]. در این میان، حاکمیّت، هیچ طرح و تدبیری برای مواجهه با موج شکل گرفته در دست نداشت و نظارهگر و منفعل بود. همه در انتظار تصمیم دیگران بودند و یا در انتظار زمان مساعدی که بتوان این زخم را علاج کرد؛ درحالیکه گذر زمان، رخنه و عفونت ایجاد کرد و اصلاح و تغییر را دشوارتر نمود. بخشهایی از حاکمیّت نیز که بینش لیبرالی یافته بودند، کمترین اعتقادی به خطوط قرمزِ فرهنگی از جمله حجاب نداشتند. این «وضعِ رهاشده»، سبب گردید که حدود شصت درصد از کشف حجاب، در همین مدّت به وقوع بپیوندد. تنها امری که میتوانست حاکی از مواجهۀ نظام باشد، حضور تعداد اندکی گشت ارشاد در نقاط محدودی از شهر تهران بود. این حضور بسیار ناچیز، بسیار بزرگنمایی میشد؛ چنانکه گویا نظام، به قلعوقمع زنان و دختران همّت گمارده و به خشونت بیپروا روآورده است. واقعیّت، بر رهاشدگی و هرجومرج فرهنگی دلالت داشت، اما روایت، سخن دیگری داشت. حاکمیّت، نه «واقعیّت» را در اختیار داشت و نه «روایت» را. هر دو به دست باد سپرده شده بودند و بدین سبب، حلقۀ محاصرۀ فرهنگی، هر لحظه تنگتر و منقبضتر میشد. توقع میرفت که شورای عالی انقلاب فرهنگی در این برهه، علاج و تدبیری در پیش بگیرد و چالشها را پیشبینی کند و نهادهای فرهنگی را به سوی مقصد واحدی سوق بدهد، اما دریغ از فهم زمانه و ضرورتهای آن. سرانجام، اغتشاش «زن، زندگی، آزادی» از راه رسید و چهل درصدِ باقیمانده نیز به وادی کشف حجاب راه یافتند.
https://eitaa.com/shalamchehh
📌 دوشنبه
☀️ ۲۶ آذر ۱۴۰۳ هجری شمسی
🌙 ۱۴ جمادیالثانی ۱۴۴۶ هجری قمری
🎄 16 دسامبر 2024 میلادی
📎 #تقویم
💠 پرسمان اعتقادی استاد محمدی
╭┅─────────┅╮
@ostadmohamadi 🌺
╰┅─────────┅╯
مملکتو دارن میبرن تو #تعطیلی تا کار خودشونو پیش ببرن
اونا هیچ وقت #تعطیل نمیکنن بلکه دارن شب و روز توطئه و دسیسه میکنن...
این مائیم که با #راهبرد اونا داریم همه چی رو #تعطیل میکنیم
خاک برسر مجلس و دولت که دارن میشن عروسک خیمه شب بازی امثال
#ظریف_کثیف👎
#تعطیلیهای_بی_منطق
#بی_کفایتی نه #ناترازی
خدالعنتت کنه آقای مثلا راهبرد😏
کاروزندگی مردم رو خراب کردین
یاحق!
🌷 مقام معظم #رهبری آیت الله #خامنه_ای:
🌱 «حضور قلب» یعنی انسان از آنچه که میگوید و آنچه که در ذهنش میگذرد و بر زبانش جاری میشود، غافل نباشد؛ اینجور نباشد که نفهمد.
مثلاً من که حالا دارم با شما حرف میزنم، خب، شما مخاطبید. انسان توجه دارد که یک مخاطبی دارد و دارد گوش میکند و دارد حرف میزند. در نماز هم همین جور باشد؛ یک مخاطبی داشته باشیم، با او حرف بزنیم.
📚 بیانات امام خامنهای پس از اقامه نماز در جمع برخی از شخصیتهای فرهنگی سیاسی ؛ ۱۳۹۰/۰۱/۲۳