📢 فضای مجازی – دو خانم :
امّا مطلب مهم دیگری که دیدم باز مربوط به فضای مجازی بود .
دو خانم جوان در بستگان ما هستند که از محارم من به شمار می آیند و ازدواج کرده اند . این دو نفر اهل دقت در حجاب و مسائل دینی بوده و هستند . من در مرور زندگی خودم متوجه دو موضوع متفاوت در سبک زندگی این دو نفر و عواقب اَعمال آن ها شدم !
یکی از این دو نفر ، هر روز سفره های رنگین را در منزلش چیده و تصاویر آن را در اینستا و فضای مجازی منتشر می کرد . او هر بار ، یک مدل از وسائل تزئینی را تهیه و دکور منزلش را تغییر می داد و تصاویرش را در اینستا منتشر می نمود . او خوشحال بود که خانم های بسیاری دنبال کننده او هستند و تصاویر او را لایک می کنند . او برای اینکه فالورها را از دست ندهد و صفحه خودش را به روز نماید ، وقت بسیاری را صرف می کرد که در نتیجه ، به زندگی و همسرش نمی توانست رسیدگی درستی نماید .
من با تعجب دیدم که از میان هزاران دنبال کننده ای که تصاویر او را مشاهده و لایک می کردند ، افراد بسیاری بودند که با حسرت به میز غذای او نگاه می کردند ، آن ها توانایی تهیه این غذاها را نداشتند و این ناراحتی آن ها در زندگی این خانم تأثیر منفی داشت ! برخی از دنبال کننده ها برای اینکه خانه و زندگی خود را شبیه این خانم کنند ، با همسر یا خانواده خود درگیر می شدند و زندگی آن ها به اختلاف کشیده می شد !
برخی دیگر می دانستند که توان مالی تهیه این دکور یا غذاها را ندارند و حسرت می خوردند . تمام این ها در زندگی دنیا و آخرت این خانم تأثیر منفی داشت و عواقب سختی برای او ایجاد می کرد . من دیدم که آینده این خانم و حتی روابط با همسرش به خاطر این مسائل ، در آینده این خانم دچار مشکلات شدید می شد .
امّا خانم دوم که من مشاهده کردم ، یکی دیگر از بستگان نزدیک ما بود . او به دستورات دین به خوبی عمل می کرد . او هیچگاه وقت خودش را تلف نمی کرد . به مطالعه و ارتباط با خدا اهمیت می داد . سعی می کرد کمتر با نامحرم برخورد داشته باشد . او هم در فضای مجازی فعالیت داشت ، امّا خیلی محدود و بیشتر برای هدایت دیگران استفاده می کرد . حتی در فضای مجازی از نامحرم دوری می کرد . همسر و فرزندانش حسابی از او راضی بودند . او وظایف خود را به عنوان یک مادر به خوبی انجام می داد . من با یگ نگاه به زندگی او ، خیلی مطالب را مشاهده کردم ! او در آن سوی هستی مقام خاصی داشت . من مشاهده کردم که با بزرگان همنشین خواهد شد !
« منبع : کتاب : تقاص ، کاری از گروه شهید ابراهیم هادی ، صفحه 22 و 23 » .
👈 کانال شلمچه
https://eitaa.com/shalamchehh
کانال شلمچه را به دوستان خود معرفی کنید .
7.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑🎥 واکنش صریح حجت الاسلام سید حسین مومنی به هتاکی یک مداح به روحانیت
🔹چقدر به شما تذکر دادم که با نااهل نشست و برخاست نکن؟
🔹چرا زمانی که به حضرت زهرا (س) توهین شد ساکت بودی و پست نگذاشتی؟
🔹واقعا برای مسئولین امنیتی و قضائی متاسفم که مماشاتشان با این افراد باعث بوجود آمدن این جسارت و جرئت در آنها شده است!
9.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 صبح امروز؛ قرائت خطبه عقد خواهر شهید قربانخانی توسط رهبر انقلاب
💻 Farsi.Khamenei.ir
12.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تا بحال به دنیای بدونِ بعضی از سلبریتی ها توجه کردین؟
اگه این جنس از سلبریتیا نباشن بسیاری از ناهنجاریا به وجود نمیاد،،،
سلبریتیایی که از بیت المال ارتزاق میکنن اما روز به روز درحال تخریب #فرهنگ جامعه هستن و همیشه ژست طلبکارانه دارن...
توی این کلیپ فقط به چند مورد کوتاه اشاره کردم...
5.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این دو تا بلبل زبون رو یادتونه رفته بودن مجتمع تفریحی نزدیک قم کشف حجاب کرده بودن ؟
مثل آب خوردن شناسایی و به گونی هدایت شدن ، الان هم میگن غلط کردیم 😉
گفته بودیم گونی همین نزدیکی هاست
جدی نگرفته بودند !!!
👈 کانال شلمچه
https://eitaa.com/shalamchehh
کانال شلمچه را به دوستان خود معرفی کنید .
🌙حلول ماه مبارک #ذی_الحجه
و سالروز ازدواج دُخت نبوت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و پیشوای امامت حضرت علی علیه السلام بر عموم شیعیان تبریک و تهنیت باد.🌺🎉
#پیوند_آسمانی
#ذی_الحجه .
بدانید امروز جسد خون آلود ما فدای راهمان شده است . جسم من راحت آرمیده است ، روح من از شما گریه و شیون نمی خواهد . انتظارم چنین است که سلاح به زمین افتاده ام را بردارید و همیشه از ولایت فقیه و کشور انقلاب اسلامی علیه باطل دفاع کنید و من خدا را شکر می کنم که مرا شامل آیه ی شریفه ۲۰۷ سوره ی بقره کرد : و بعضی از مردم از جان خود در راه رضای خدا در گذرند و خدا با چنین بندگان رئوف و مهربان است » دوستانم ، من سلام شما را به شهدا خواهم رساند ، و از ایثار و از خود گذشتگی شماها برای آنها سخن خواهم گفت و به آنها
می گویم که شما تعهد کرده اید ، تا آخر قطره های خون خود ، نبرد حق علیه باطل و پیروی از اسلام و ولایت را ادامه خواهید داد.
📙پرواز در سحرگاه. اثر گروه شهید هادی
12.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فصل الخطاب
بیناشو
استاد زکریایی .
خواص چه کسانی هستند ؟
اهمیت خواص در جریانات سیاسی ...
انواع خواص ....؟؟؟
عمل خواص ...باعث شهید شدن امام حسین علیه السلام میشود...
👈 کانال شلمچه
https://eitaa.com/shalamchehh
کانال شلمچه را به دوستان خود معرفی کنید .