eitaa logo
مبلغان شمیم
4.2هزار دنبال‌کننده
2.8هزار عکس
305 ویدیو
456 فایل
کانال رسمی اطلاع رسانی اداره کل تبلیغ جامعه الزهرا (سلام الله علیها) @shamimJZ ارتباط با ادمین: @admin_mobaleghan ممنونیم که برای دریافت پاسخ صبور هستید. ضمنا روزهای تعطیل پاسخگو نیستیم.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔻 معاون فرهنگی تبلیغی جامعه الزهرا(س) اعلام کرد: 🔰 فراخوان دریافت مستندات و خاطرات حضور بانوان در فعالیت‌های جهادی مقابله با کرونا 🌹 «بانوان باز هم درخشیدند...» http://www.jz.ac.ir/post/5968 @jz_mft sapp.ir/jz_m.f.t
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔔🔔 توجه توجه 🔔🔔 🔺قابل توجه مبلغانی که هدیه رمضانی رهبری را دریافت نکرده اند 🔸 با توجه به شیوع بیماری کرونا و تعطیلی برنامه تبلیغ حضوری مبلغان محترم ، هزینه‌ای از طرف بیت مقام معظم رهبری برای مبلغانی که ♦️دارای پرونده تبلیغی فعال در مرکز خدمات حوزه علمیه هستند ♦️ واریز شده است . 🔸اداره اعزام مبلغان جامعه الزهرا نیز لیست تمامی خواهران مبلغ فعال ، علی الخصوص خواهران مبلغ طرح شمیم به همراه شماره کارت و حساب بانکی آنها را برای مرکز مدیریت ارسال کرده اند. ⛔️ ولی 🔹 با توجه به اینکه تنها کانال واریز این هزینه مرکز خدمات حوزه های علمیه است ؛ مبلغانی که پرونده تبلیغی آنها در مرکز خدمات راکد بوده ، این هدیه برایشان واریز نشده است. 🔸 پس تمام خواهران مبلغی که هدیه را دریافت نکرده اند در اسرع وقت به سرکار خانم مرادی اعلام کرده تا نامه فعالیت تبلیغی برایشان صادر شود و نامه را از دبیرخانه جامعه الزهرا دریافت کرده و در سایت مرکز خدمات بارگذاری کنند. 🛑 تنها فرصت انجام این کار ، هفته جاری است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
حلم و صبر دانشمند معروف «مبرّد» در كتاب كامل و ديگران روايت مى‌‏كنند: ♨️ پيرمردى از اهالى شام، آن حضرت را كه سوار بر مركبى بود؛ ديد و هر چه خواست به آن حضرت ناسزا گفت. 🌸 ولى امام حسن(علیه‌السلام) سكوت كرد، وقتى كه ناسزا گویى او تمام شد، حضرت امام حسن(علیه‌السلام) با آغوش باز، به سوى او متوجّه شد و در حالى كه خنده بر لب داشت، بر او سلام كرد و فرمود: 💫 «اى پيرمرد، به گمانم غريب هستى و گويا امورى بر تو مشتبه شده است اگر از ما يارى بطلبى، سختی‌ها را از تو بر طرف مى‌كنيم و تو را مى‏‌بخشيم و اگر از ما چيزى بخواهى به تو مى‌‏دهيم و اگر از ما راهنمایى بخواهى، تو را راهنمائى مى‌كنيم و اگر بخواهى كه بار تو را برداريم، بر مى‌‏داريم و اگر گرسنه هستى، تو را سير مى‌‏كنيم و اگر برهنه هستى، تو را مى‌‏پوشانيم و اگر نيازمندى، تو را بى‌نياز مى‏كنيم و اگر رانده ‏شده‌‏اى، به تو پناه مى‌دهيم و اگر حاجتى دارى، آن را براى تو بر مى‏آوريم و اگر به سوى ما سفر نموده‏اى، تا وقت بازگشت مهمان ما هستى و اين براى تو بهتر است، زيرا ما خانه وسيع براى پذيرایى داريم و منزلت و مال فراوان در اختيار شما است». 🌷 هنگامى كه آن پيرمرد شامى، اين گفتار پر مهر امام حسن(علیه‌السلام) را شنيد، گريه كرد و آن چنان دگرگون شد كه همان دم گفت: «اشهد انّك خليفه اللّه فى ارضه، اللّه اعلم حيث يجعل رسالته‏»؛ گواهى مى‌‏دهم كه تو خليفه خدا در زمينش هستى، خداوند آگاه‌تر است كه رسالت خود را در وجود چه كسى قرار دهد. سپس افزود: «من می‌پنداشتم كه تو و پدرت، دشمن‌ترين مخلوقات نزد من هستيد، اكنون دريافتم كه محبوب‌ترين خلق خدا در نزد من مى‌باشيد». آنگاه اثاث خود را به خانه امام حسن(علیه‌السلام) انتقال داد و تا در مدينه بود، مهمان آن حضرت بود، سپس به سوى شام بازگشت، در حالى كه صادقانه به محبت خاندان رسالت، معتقد شده بود».
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌙 ثواب روزه روز پانزدهم يَوْمَ خَمْسَةَ عَشَرَ حَوَائِجَ مِنْ حَوَائِجِ الدُّنْيَا وَ الْآخِرَةِ وَ أَعْطَاكُمُ اللَّهُ مَا يُعْطِي أَيُّوبَ وَ اسْتَغْفَرَ لَكُمْ حَمَلَةُ الْعَرْشِ وَ أَعْطَاكُمُ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ يَوْمَ الْقِيَامَةِ أَرْبَعِينَ نُوراً عَشَرَةً عَنْ يَمِينِكُمْ وَ عَشَرَةً عَنْ يَسَارِكُمْ وَ عَشَرَةً أَمَامَكُمْ وَ عَشَرَةً خَلْفَكُمْ وَ أَعْطَاكُمُ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ روز پانزدهم- حوائجى از دنيا و آخرت شما را بر آورد و به شما بدهد آنچه به ايوب داد و حاملان عرش براى شما آمرزش جويند و خداى عز و جل روز قيامت به شما چهل نور عطا كند از هر سمتى ده نور.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍃💐🍃💐 جزء پانزدهم 🍃💐🍃💐 پيام‌هاي آيه 78 سوره اسرا «أَقِمِ الصَّلاةَ لِدُلُوكِ الشَّمْسِ إِلى‌ غَسَقِ اللَّيْلِ وَ قُرْآنَ الْفَجْرِ إِنَّ قُرْآنَ الْفَجْرِ كانَ مَشْهُوداً» نماز را به هنگام بازگشت خورشيد (به سمت مغرب) تا تاريكى شب، بپادار، و همچنين قرآنِ سپيده‌دمان را. همانا (قرائت) قرآن (به هنگام) فجر (در نماز صبح) مورد مشاهده (فرشتگان) است. امام صادق(عليه‌السلام) طبق اين آيه فرمودند : اولين نمازي كه واجب شد نماز ظهر بود. چرا كه هم فرشتگان شب و هم فرشتگان روز نماز صبح را مشاهده كرده و هر دو گروه بر آن گواهي مي‌دهند .پس نماز صبح جايگاه ويژه اي دارد. نماز در اين آيه به قرآن توصيف شده چرا كه تلاوت قرآن در نماز ،محور اصلي است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
علم ابن‌شهر آشوب روايت كرده است كه : 🌼 اعرابى به نزد عبداللّه‌بن‌زبير و عمرو‌بن‌عثمان آمد و مسئله‏‌اى چند از آن‌ها پرسيد، چون نمى‏دانستند هر يك به ديگرى حواله مى‏كردند، اعرابى گفت: واى بر شما، من مسئله‌‏اى از ضروریات دین از شما مى‌پرسم هر يك به ديگرى حواله مى‏كنيد و در دين خدا چنين كارى روا نيست. آنان گفتند: اگر كسى مى‏خواهى كه اين مسأله را بداند به نزد حسن و حسين برو كه ايشان مسائل دين خدا را میدانند. 🌸 چون به خدمت ايشان رفت مسأله را عرض كرد، جواب کاملی دریافت نمود. خطاب به عبداللّه و عمرو چند بیت شعر خواند كه مضمون يكى از آن‌ها اين است: حق تعالى دو گونه رخسار شما را دو نعل براى حسن و حسين(علیهماالسلام) گرداند. 📗 الأنوار البهية، صفحه 123- 122 جلاء العيون، صفحه 402 به نقل از مناقب ابن شهر آشوب، جلد 3، صفحه 451