فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فاطمیه
#مکتب_حاج_قاسم
▪️ هر موقع مشکلی پیدا میکردیم به مادرمون حضرت زهرا (س) پناه میبردیم. 😭
🆔 @Shamimeashena
#خانواده
#سبک_زندگی
💠 پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم):
إذا أرادَ اللّهُ عز و جل بِأَهلِ بَيتٍ خَيرا ، رَزَقَهُمُ الرِّفقَ فِي المَعيشَةِ ، وحُسنَ الخُلُقِ
هر گاه خداوند عز و جل براى خانوادهاى خيرى بخواهد، ميانه روى در معيشت و اخلاق خوش را روزىِ آنان مىكند.
📕 الزهد للحسين بن سعيد:ص ۲۷،ح ۶۳
🆔 @Shamimeashena
#خبر
🔸چین بار دیگر تحریمهای آمریکا علیه ایران را محکوم کرد
🔹وزارت خارجه چین با محکوم کردن تحریمهای یکجانبه آمریکا علیه ایران، واشنگتن را بزرگترین عامل بیثبات کننده صلح و امنیت جهانی خواند.
🆔 @Shamimeashena
#فرزند_دلبندم
🔰 جلوی تصمیمات غلط کودکان را نگیریم
🔻 برای پرورش خلاقیت در کودک در مقابل وظایف شخصی او مانند غذا خوردن، شستن دست و صورت، مسواک زدن و ... دخالت مستقیم نکنید.
✅ سعی کنید بیشترِ مسئولیتها را به کودک بسپارید و بدون دخالت مستقیم بیشتر، نقش نظارتی و هدایتی داشته باشید و در صورت غلط بودن تصمیمِ کودک مستقیم به او نگویید، بلکه در یک فضای صمیمی و بازیگرایانه او را به سوی انتخاب خلاقانه کمک نمایید!
👈 به خاطر داشته باشید، بخش اعظم ناهنجاریهای اخلاقی و تحصیلی فرزندان در هفت سال دوم، ناشی از محدودیتهای بیجایی است که والدین از روی دلسوزیهای افراطی در هفت سال نخست برای فرزندشان پدید آوردهاند!
🆔 @shamimeashena
⚠️ هشدار وزارت بهداشت درباره تشدید آلودگی هوای تهران
🔺رییس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت با بیان اینکه کیفیت هوای تهران در وضعیت بسیار ناسالم قرار داره، تاکید کرد که عموم مردم به خصوص گروههای حساس از تردد غیرضروری در سطح شهر خودداری کنند.
🆔 @Shamimeashena
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شوخی جالب رهبرانقلاب با فرزندان مرحوم هاشمی
🆔 @Shamimeashena
📌 هوای سرد 🥶 و قطع برق ⚡️😩
بازم کمبود انرژی و قطع آب و برق
هموطن لطفاً صرفهجویی کن
آدم تو همچین شرایطی پی به اهمیت انرژی هستهای میبره
🆔 @Shamimeashena
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 هیچکس را همچون ایشان پیدا نمیکنید.
🆔 @Shamimeashena
#احکام
‼️خمس درآمد کودک
🔷س 5178:پدری به فرزندش پول بخشیده و از طرف کودک در حساب بانکی گذاشته است، آیا خمس سودی که به این پول تعلق میگیرد، باید پرداخت شود؟ در صورت وجوب، پدر باید خمس آن را پرداخت کند؟
✅ج: پدر تکلیف ندارد، بنابر احتیاط واجب کودک باید پس از بلوغ، خمس سودی را که قبل از بلوغ به دست آورده و تا زمان بلوغ بر مِلکش باقی مانده است، بپردازد
📕منبع: leader.ir
🆔 @Shamimeashena