10.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#طنز
لیچار/ قسمت یازدهم: هر واکسنی بهتر از بیواکسنیست!
در بحبوحه مذاکرات هسته ای، اصغر فرهادی و چهار تا فیلمساز دیگه یه بیانیه دادن و نوشتن «هر توافقی بهتر از عدم توافق است».
این رو گفتم، که بگم مشکل بعضیها با استدلال و.. رفع نمیشه. اونا عاشق آمریکان و هر نوع رابطه و مراوده و ابراز ارادتی که باشه رو قبول دارن.
واکسن، آمریکایی باشه، کوفت باشه!
اونا واکسن آمریکایی رو بو میکشن و شفا میگیرن! 😜🤪
🆔 @Shamimeashena
13.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تربیت_فرزند
سخنران: استاد تراشیون
موضوع : واقع نگر باشيم!
💠 جهت مشاهده یا دانلود سایر قسمت های مجموعه کلیپ های مهارت های زندگی مشترک و تربیت فرزند به لینک زیر مراجعه کنید👇
https://shamiim.ir/Category/List
🆔 @Shamimeashena
5.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_زندگی
سخنران:خانه داري
💠 جهت مشاهده یا دانلود سایر قسمتهای مجموعه کلیپهای مهارتهای زندگی مشترک و تربیت فرزند به لینک زیر مراجعه کنید👇
https://shamiim.ir/Category/List
🆔 @Shamimeashena
✅حق مادر
حق مادر برتو آنست ڪه بدانے او حمل ڪردہ است تو را نہ ماہ طورے ڪہ هيچ ڪس حاضر نيست اين چنين ديگرے را حمل ڪند و بہ تو شيرہ جانش را خوراندہ است قسمے ڪہ هيچ ڪس ديگر حاضر نيست اينڪار را انجام دهد و با تمام وجود، با گوشش، چشمش، دستش، پايش، مويش، پوست بدنش و جميع اعضا و جوارحش تو را حمايت و مواظبت نمودہ است و اينڪار را از روے شوق و عشق انجام دادہ و رنج و درد و غم و گرفتارے دوران باردارے را بہ خاطر تو تحمل نمودہ است، تا وقتے ڪہ خداے متعال ترا از عالم رحم بہ عالم خارج انتقال داد.
پس اين مادر بود ڪہ حاضر بود گرسنہ بماند و تو سير باشے، برهنہ بماند و تو لباس داشتہ باشے، تشنہ بماند و تو سيراب باشے، در آفتاب بنشيند تا تو در سايہ او آرام استراحت ڪنے، ناراحتے را تحمل ڪند تا تو در نعمت و آسايش بہ زندگے ادامہ دادہ و رشد نمائے و در اثر نوازش او بہ خواب راحت و استراحت لذيذ دست يابے.
شڪم او خانہ تو و آغوش او گهوارہ تو و سينہ او سيراب ڪنندہ تو و خود او حافظ و نگهدارندہ تو بود؛ سردے و گرمے دنيا را تحمل ميكرد تا تو در آسايش و ناز و نعمت زندگے ڪنے.
پس شڪرگزار مادر باش بہ اندازہ اے ڪہ براے تو زحمت كشيدہ است؛ و نمے توانے از او قدردانے نمائے مگر بہ عنايت و توفيق خداوند متعال.
📚رساله حقوق امام سجاد(علیہ السلام)
🆔 @Shamimeashena
#فرزند_دلبندم
فرزند خود را تحقير نکنيد حتی اگر کاری را بلد نیست با کنایه با او سخن مگویید تا اعتماد به نفسش را از دست ندهد به او روحیه دهید و با لبخند به او بگویید چقدر خوب بود اگر... فلان مهارت را داشتی
🆔 @Shamimeashena
❣ #همسرانه
💠 بیش از اندازه قهـــر نکنـید!
🔸قهر كردن هاى بيخودى يا دائمى فقط باعث ميشه بعد از يه مدت قهرتون ديگه تاثيرى نداشته باشه و حتى اگر واقعا حق با شما باشه و خداى نكرده قهر كنيد ديگه همــسرتون براى آشتى كردن يا ناز كشيدن پيش قدم نشه!
🔸 يه خانوم با سياست بايد با توجـــه به شناختى كه از همسرش داره بروز ناراحتيش رو درجه بندى كنه. اگر هر دفعه همون مدلى هميشگى باشيد خب معلومه ديگه براتون تره هم خرد نميكنند.
🔸 براى هر ناراحتى يک راهكار براى آشتى جلوى پاى همسرتون بذاريد و بهش فرصت آشتى بديـــد.
🆔 @Shamimeashena
May 11
#احکام
‼️خواندن ترجمه قرآن
🔷س 5250: آیا خواندن ترجمه قرآن، مطلوب است و ثواب دارد؟
✅ج: خواندن ترجمه قرآن و تدبّر در آن، بسیار خوب و مطلوب است، ولی قرائت متن عربی قرآن، ثواب و آثار ویژه ای دارد که با تنها خواندن ترجمه، حاصل نمی شود.
📕منبع: leader.ir
🆔 @Shamimeashena
#حدیث_روز
💠 حضرت محمد (ص) :
آدمی بر آیین دوست خود است، پس هر یک از شما مراقب باشد که با چه کسی دوستی میکند.
بحارالانوار
🆔 @Shamimeashena
#صبحگاهی
🆔 http://sapp.ir/Shamimeashena سروش
🆔 https://eitaa.com/shamimeashena ایتا
🆔 https://rubika.ir/shamimeashenarubika روبیکا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح را از دل و جان، با غزل آغاز کنیم
وَ برای غم و غصّه، تا ابد ناز کنیم
در به روی تب و اندوه ببندیم دگر
رو به شادی و سعادت درِ دل باز کنیم
سلام صبح بخیر😊🌹
🆔 @Shamimeashena