فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خودتانࢪاارزاننفروشید👌
استادحسنزادهآملی🖤
#علامه_حسن_زاده_آملی
#موسسه_شمیم_عفاف
┏⊰✾🌸✾⊱━━━─━━┓
@shamimeefaf
@habibatolhosein
┗━━─━━━⊰✾🌸✾⊱┛
#علامه_حسن_زاده_آملی (ره):
🔹 چه مرد و چه زن باید خودش را تزکیه نماید و حلقه بندگی در گوش کند، فیض حق سبحانه وقف خاص کسی نیست.
هزار و یک کلمه/ج۲، ص۳۷۳
#موسسه_شمیم_عفاف
┏⊰✾🌸✾⊱━━━─━━┓
@shamimeefaf
@habibatolhosein
┗━━─━━━⊰✾🌸✾⊱┛
⚫️ همسر فروشی در انگلستان!
💥 یک تابلو و یک فاجعه انسانی
👈 قابل توجه کسانی که پیرو بی چون و چرای حقوق زنان در غرب هستند...
🔺شرح تابلوی بالا: یک مرد اروپایی در حال فروش همسرش به قیمت مناسب!
○ ماجرا چیست؟
تا پایان دهه ۱۹۰۰ میلادی، مردان انگلیسی حق داشتند زنان خود را به بالاترین پیشنهاد از نظر قیمت بفروشند. تنها کافی بود دیگر با همسر خود سازگاری نداشته باشند، آن وقت به دور گردن و یا دست همسرشان طنابی پیچیده و به شکل عمومی وی را به فروش میرساندند. متاسفانه گاه مردانی بودند که زن خویش را تنها با چند لیتر آبجو معاوضه میکردند !!
🔰 کانال اسرار تاریخ | استاد ابوالحسنی
#موسسه_شمیم_عفاف
┏⊰✾🌸✾⊱━━━─━━┓
@shamimeefaf
@habibatolhosein
┗━━─━━━⊰✾🌸✾⊱┛
👿تکبر بیرون خانه دم درب
وقتی آیتالله حسنزاده آملی مدیران ارشاد را به منزلش راه نداد
وقتی آیتالله حسنزاده آملی مدیران ارشاد را به منزلش راه نداد
مهر/ سید عباس عظیمی مدیر موزه و برج آزادی تهران دو روز پس از درگذشت آیت الله حسن زاده آملی با انتشار یادداشتی با عنوان «مرور یک خاطره» یاد و خاطره این عالم ربانی و اندیشمند را گرامی داشت.
در یادداشت سید عباس عظیمی که به صورت اختصاصی در اختیار خبرگزاری مهر قرار گرفته آمده است:
اگر اشتباه نکنم سال ۷۲ یا ۷۳ بود. در زمان وزارت آقای دکتر لاریجانی (وزیر اسبق وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی) که آقای ضرغامی وزیر فعلی میراث فرهنگی مسئولیت معاونت حقوقی امور مجلس و استانهای وزارت ارشاد را داشتند. قرار بود در یکی از روزهای سمینار مدیران کل استانها سفری به شهر قم و دیدار با آیت الله حسن زاده آملی انجام شود. هماهنگیهای این ملاقات توسط رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان قم انجام شده بود.
مهمانان که عموماً مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استانها و همچنین جمعی از مدیران ستادی بودند با اتوبوس به قم انتقال داده شدند و در محدوده منزل علامه در کوچه پس کوچههای کاه گلی به سمت منزل ایشان به صورت پیاده حرکت کردند. وقتی که به درب منزل ایشان رسیدند یکی از مدیران زنگ منزل علامه را به صدا درآورد.
چندین بار زنگ منزل به صدا درآمد و خبری نشد!
تقریباً همه فکر کردند کسی خانه نیست که ناگهان و با کمال تعجب در با تاخیر زمانی زیادی توسط علامه حسن زاده آملی باز شد، علامه تمام قد در آستانه در ایستادند و بعد از پاسخگویی به سلام و علیک دوستان، گفتند: بفرمایید.
متولیان برنامه به ایشان یادآوری کردند که مهمان مدیران ارشادی هستند و در این ساعت برای ملاقات با ایشان هماهنگی شده است و …، که علامه با خونسردی تمام اعلام بی اطلاعی کردند و باعث تعجب همگی شدند!
برای ایشان مجدداً توضیح دادند که آقایان مدیران از شهرهای مختلف آمدهاند و آقای فلانی روز گذشته با شما هماهنگ کردند و اگر اجازه بدهید با توجه به مسافت طولانی که مهمانان آمدهاند، چند لحظهای مزاحم شویم و …، که مجدداً ایشان حرفهای قبلی را تکرار و از پذیرش مهمانان سر باز زده و در منزل را به روی مهمانان بستند!
این رفتار استاد حسن زاده که به دور از انتظار بود، باعث تعجب مهمانان شده و رفته رفته غرغر ها شروع شد: …ایشان استاد اخلاق بودند!؟ …این رسم میهمان نوازی نبود...
رئیس ارشاد قم برای مقامات مافوق خود توضیح میداد و تاکید میکرد که هماهنگ کرده و … همین ماجرا باعث بگو مگو و اختلاف مدیران و متولیان در پشت درب منزل استاد شد.
ناچارا مدیران و مهمانان با ناراحتی به سمت اتوبوسها حرکت کردند.
هنوز جمعیت فاصلهای از منزل علامه نگرفته بودند که ایشان در منزل را مجدداً باز کردند و به داخل کوچه آمدند و مهمانان را صدا زدند و به داخل منزل دعوت کردند. این اتفاق به کلی باعث سردرگمی مهمانان شده بود که چه شده! نه به آن بستن در منزل و نه به این دعوت کردن!
آیت الله با لبخند و مزاح فرمودند که بله هماهنگ شده بود و من هم منتظر شما بودم، فقط خواستم لحظهای منیت و غرور مدیریتی را از شما دور کنم و آنرا در پشت در و در کوچه بگذارید.!
ایشان برای رفع تردید میهمانان که همچنان ادامه داشت، به آماده بودن میوه و چایی و وسایل پذیرایی در منزل اشاره کردند و با مهربانی تمام همگی را به داخل منزل راهنمایی کردند.
این حرکت استاد در روحیه تمامی افراد تحولی عمیق ایجاد کرد و دوستانی که خیلی زود علامه را قضاوت کرده بودند سخت پشیمان و خجالت زده بودند. جالب اینکه استاد خود تنها در منزل بودند و با آرامش خاصی اقدام به چیدن بشقاب و آوردن میوه و چایی کردند که با التماس و خواهش از ایشان خواستیم که بنشینند و اجازه بدهند جوانان ترتیب پذیرایی را بدهند.
علامه با این حرکت خود درس بزرگی به همه افراد حاضر داد.
اینکه زحمت مهمانان او بر دوش خانواده یا کسی دیگر نبود و خودش را با آن جایگاه رفیع علمی و مذهبی مکلف به پذیرایی از میهمانان میدانست بدون غرور و تکبر!
به جرات میگویم در منزلشان انرژی خاصی وجود داشت.
حالا استاد علامه سعی میکرد با صحبتهای شیرین و جذاب فضای بوجود آمدهی قبلی را تلطیف کنند.
هر کس از ایشان برای عکس گرفتن دو نفری اجازه میگرفت، بدون هر گونه منیت بلند میشدند و در هر جهتی که لازم بود میایستادند و حتی خودشان هم برای عکس بهتر پیشنهاد سوژه میدادند و در حین عکس گرفتن با فرد یا افراد کنار خود به مزاح و به زیبایی هر چه تمام تر ارتباط کلامی برقرار میکردند تا معذب نباشند!
باورش سخت بود کسی که او را ذالفنون و علامه دهر مینامیدند و آثار تالیفی بسیاری در زمینههای فقه، فلسفه، اخلاق، عرفان، کلام، ریاضیات، نجوم، ادبیات عربی و فارسی، علوم طبیعی، طب قدیم، علوم غریبه و… داشت و ه
مچنین از اعتبار و جایگاه خاص و رفیعی در بین اقشار مختلف جامعه برخوردار بودند، اینگونه با نهایت تواضع و اخلاق با میهمانان رفتار کنند! چایی بریزند و تا کمر در مقابل میهمانان خم شوند و …! آنچنان پر انرژی و مهربان سخن میگفتند که سخنانشان تا عمق دل نفوذ میکرد.
من و یکی دو نفر از همکاران در ردهی سنی حدود ۲۵ سال و عموماً کارشناس وزارتخانه بودیم، ولی استاد حسن زاده به گونهای با مهربانی با ما جوانترها برخورد میکردند و به قولی تحویل میگرفتند که همه علاقه مند بودیم که این دیدار به درازا بکشد و از این مهر و محبت بیشتر برخوردار شویم. وقتی که حواسمان بیشتر به فضای منزل و محل زندگی استاد جلب شد، از هم سوال میکردیم، که چه کسی باور میکند، علامه حسن زاده آملی اینگونه زندگی بسیار ساده، در منزلی قدیمی و در کوچه پس کوچههای کاه گلی قم داشته باشد!؟
حال وقتی او آسمانی شده است و نزدیک به کمتر از ۳۰ سال از آن خاطره میگذرد، سادگیاش را برای زندگی و حتی دوران پس از مرگ بیشتر درک میکنم و آن انتخاب بی نام و نشان ترین مکان در منزل شخصی و پدری در روستای محل تولد و در کنار همسر و همدم دوران حیاتش است و الا میتوانستند با یک وصیت در بهترین مکانها در حرم امام رضا (ع) یا حرم حضرت معصومه (س) و … به خاک سپرده شوند!
🖤شادی روحش صلوات
🔳روحشان شاد و یادشان گرامی باد / سید عباس عظیمی - مدیر موزه و برج آزادی تهران / ۵ مهر ۱۴۰۰
#موسسه_شمیم_عفاف
┏⊰✾🌸✾⊱━━━─━━┓
@shamimeefaf
@habibatolhosein
┗━━─━━━⊰✾🌸✾⊱┛
✍عباسعلی فتاحی بچه دولت آباد اصفهان بود حدود ۱۷ سال سن داشت. سال شصت به شش زبان زندهی دنیا تسلط داشت😳 تک فرزند خانواده هم بود😍 زمان جنگ اومد و گفت: مامان میخوام برم جبهه😇 مادر گفت: عباسم! تو عصای دستمی، کجا میخوای بری؟ عباسعلی گفت: امام گفته. مادرش گفت: اگه امام گفته برو عزیزم...😊
👌عباس اومد جبهه. خیلی ها می شناختنش. گفتند بذاریدش پرسنلی یا جای بی خطر تا اتفاقی براش نیفته☺️ اما خودش گفت: اسم منو بنویس میخوام برم گردان تخریب😇 فکر کردند نمی دونه تخریب کجاست. گفتند: آقای عباسعلی فتاحی! تخریب حساس ترین جای جبهه است و کوچکترین اشتباه، بزرگترین اشتباهه...😱 بالاخره عباسعلی با اصرار رفت تخریب و مدتها توی اونجا موند.
⚘یه روز شهیدخرازی گفت: چند نفر میخوام که برن پل چهل دهنه روی رودخونه دوویرج رو منفجر کنن😰 پل کیلومترها پشت سر عراقیها بود... پنج نفر داوطلب شدند که اولینشون عباسعلی بود😇 قبل از رفتن حاج حسین خرازی خواستشون و گفت: " به هیچوجه با عراقیها درگیر نمیشید. فقط پل رو منفجر کنید و برگردید. اگر هم عراقیها فهمیدند و درگیر شدید حق اسیر شدن ندارین که عملیات لو بره...😳
تخریبچی ها رفتند... یه مدت بعد خبر رسید تخریبچی ها برگشتند و پل هم منفجر نشده، یکی شونم برنگشته...😔 اونایی که برگشته بودند گفتند: نزدیک پل بودیم که عراقیها فهمیدن و درگیر شدیم. تیر خورد به پای عباسعلی و اسیر شد...😓 زمزمه لغو عملیات مطرح شد.😲 گفتند ممکنه عباسعلی توی شکنجه ها لو بده🤔
پسر عموی عباسعلی اومد و گفت: حسین! عباسعلی سنش کمه اما خیلی مرده، سرش بره زبونش باز نمیشه برید عملیات کنید...😊 عملیات فتح المبین انجام شد و پیروز شدیم. رسیدیم رودخانه دوویرج و زیر پل یه جنازه دیدیم که نه پلاک داشت و نه کارت شناسایی. سر هم نداشت😭 پسر عموی عباسعلی اومد و گفت: این عباسعلیه! گفتم سرش بره زبونش باز نمیشه...😔
اسرای عراقی میگفتند: روی پل هر چه عباسعلی رو شکنجه کردند چیزی نگفته... اونا هم زنده زنده سرش رو بریدند...😭 جنازه اش رو آوردند اصفهان تحویل مادرش بدهند. گفتند به مادرش نگید سر نداره😓 وقت تشییع مادر گفت: صبر کنین این بچه یکی یه دونه من بوده، تا نبینمش نمیذارم دفنش کنین! گفتن مادر بیخیال. نمیشه... مادر گفت: بخدا قسم نمیذارم. گفتند: باشه! ولی فقط تا سینه اش رو می تونین ببینین😔
یهو مادر گفت: نکنه میخواین بگین عباسم سر نداره؟😔 گفتند: مادر! عراقیها سر عباست رو بریدند. مادر گفت: پس میخوام عباسمو ببینم...😳 مادر اومد و کفن رو باز کرد. شروع کرد جای جای بدن عباس رو بوسیدن تا رسید به گردن. پنبه هایی که گذاشته بودن روی گلو رو کنار زد( یاد گودی قتلگاه و مادر سادات) و خم شد رگهای عباس رو بوسید. و مادر شهید عباسعلی فتاحی بعد از اون بوسه دیگه حرف نزد...😭😭
(یاد شهدا و این شهید جوانمرد را حفظ کنیم ولو با ارسال این داستان زیبا به یک نفر حتی شده با یک صلوات)
🍎شادی روح شهدا صلوات
#موسسه_شمیم_عفاف
┏⊰✾🌸✾⊱━━━─━━┓
@shamimeefaf
@habibatolhosein
┗━━─━━━⊰✾🌸✾⊱┛
🌹 سهم #روز_چهل_ودوم از حکمت ۳۹۰ تا حکمت ۴۰۲ #نهج_البلاغه
┄═❁🍃❈🌼❈🍃❁═┄
📒 #حکمت390 : مؤمن بايد شبانه روز خود را به سه قسم تقسيم كند، زمانی برای نيايش و عبادت پروردگار و زمانی برای تامين هزينه زندگی و زمانی برای واداشتن نفس به لذّتهایی كه حلال و مایهٔ زيبایی است. خردمند را نشايد جز آنكه در پی سه چيز حركت كند، كسب حلال برای تامين زندگی، يا گام نهادن در راه آخرت يا به دست آوردن لذتهای حلال.
┄═❁🍃❈🌼❈🍃❁═┄
📒 #حکمت391 : از حرام دنيا چشم پوش، تا خدا زشتيهای آن را به تو نماياند و غافل مباش كه لحظه ای از تو غفلت نشود.
┄═❁🍃❈🌼❈🍃❁═┄
📒 #حکمت392 : سخن گوييد تا شناخته شويد، زيرا كه انسان در زير زبان خود پنهان است.
┄═❁🍃❈🌼❈🍃❁═┄
📒 #حکمت393 : از دنيا آن مقدار كه به تو می رسد بردار و از آنچه روی گرداند، روی گردان و اگر نتوانی در جستجوی دنيا، نيكو تلاش كن.
┄═❁🍃❈🌼❈🍃❁═┄
📒 #حکمت394 : بسا سخن که از حمله مسلّحانه كارگرتر است.
┄═❁🍃❈🌼❈🍃❁═┄
📒 #حکمت395 : هر مقدار كه قناعت كنی كافی است.
┄═❁🍃❈🌼❈🍃❁═┄
📒 #حکمت396 : مرگ بهتر از تن به ذلت دادن، به اندك ساختن بهتر از دست نياز به سوی مردم داشتن است، اگر به انسان نشسته در جای خويش چيزی ندهند، با حركت و تلاش نيز نخواهند داد، روزگار دو روز است، روزی به سود تو و روزی به زيان تو است، پس آنگاه كه به سود تو است به خوشگذرانی و سركشی روی نياور و آنگاه كه به زيان تو است شكيبا باش.
┄═❁🍃❈🌼❈🍃❁═┄
📒 #حکمت397 : چه خوب است عطر مشك، تحمل آن سبك و آسان و بوی آن خوش و عطرآگين است.
┄═❁🍃❈🌼❈🍃❁═┄
📒 #حکمت398 : فخرفروشی را كنار بگذار، تكبّر و خود بزرگ بينی را رها كن، به ياد مرگ باش.
┄═❁🍃❈🌼❈🍃❁═┄
📒 #حکمت399 : همانا فرزند را بر پدر و پدر را بر فرزند حقی است؛ حق پدر بر فرزند اين است كه فرزند در همه چيز جز نافرمانی خدا، از پدر اطاعت كند و حق فرزند بر پدر آنكه نام نيكو بر فرزند نهد، خوب تربيتش كند و او را قرآن بياموزد.
┄═❁🍃❈🌼❈🍃❁═┄
📒 #حکمت400 : چشم زخم حقیقت دارد، استفاده از نيروهای مرموز طبيعت حقیقت دارد، سحر و جادو وجود دارد و فال نيك راست است و رويداد بد را بدشگون دانستن، درست نيست و اعتقاد به رسیدن بیماری به دیگری صحیح نیست، بوی خوش درمان و نشاط آور، عسل درمان کننده و نشاط آور، سواری بهبودی آور و نگاه به سبزه زار درمان کننده و نشاط آور است.
┄═❁🍃❈🌼❈🍃❁═┄
📒 #حکمت401 : هماهنگی در اخلاق و رسوم مردم، ايمن ماندن از دشمنی و كينه های آنان است.
┄═❁🍃❈🌼❈🍃❁═┄
📒 #حکمت402 : (شخصی در حضور امام سخنی بزرگتر از شان خود گفت، فرمود،) پر درنياورده پرواز كردی و در خردسالی آواز بزرگان سر دادی
(شكير، نخستين پرهایی است كه بر بال پرنده می رويد و نرم و لطیف است و سقب، شتر خردسال است زيرا شتر بانگ در نياورد تا بالغ شود.)
┄═❁🍃❈🌼❈🍃❁═┄
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
#موسسه_شمیم_عفاف
┏⊰✾🌸✾⊱━━━─━━┓
@shamimeefaf
@habibatolhosein
┗━━─━━━⊰✾🌸✾⊱┛
🔰دستور رهبرانقلاب برای جلوگیری از واردات لوازم خانگی کرهای
🔸در پی نامه جمعی از تولیدکنندگان داخلی لوازم خانگی به رهبر معظم انقلاب و درخواست برای ممانعت از واردات لوازم خانگی، رهبر انقلاب نیز در نامه خطاب به رئیس جمهور، دستور دادهاند جلوی واردات لوازم خانگی کرهای گرفته شود. غلامحسین اسماعیلی، رئیس دفتر رئیسجمهوری هم این دستور را به وزیر اقتصاد، ابلاغ کرده است.
🚨 یک وانت پر از بسیجی .....😔
#موسسه_شمیم_عفاف
┏⊰✾🌸✾⊱━━━─━━┓
@shamimeefaf
@habibatolhosein
┗━━─━━━⊰✾🌸✾⊱┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✔نقش دولت دوست ؛ سوریه
در 8 سال دفاع مقدس!
#موسسه_شمیم_عفاف
┏⊰✾🌸✾⊱━━━─━━┓
@shamimeefaf
@habibatolhosein
┗━━─━━━⊰✾🌸✾⊱┛
#توضیح_زیارت_عاشورا
3⃣ قسمت سوم
💠 در زیارت عاشورا با جملات کلیدی زیادی برخورد می کنیم. یکی از این جملات، جمله زیر است:
ﻭَ ﺍﻟﻮِﺗﺮَ ﺍﻟﻤَﻮﺗُﻮﺭَ.
یعنی قتلی که انتقامش گرفته نشده.
💠 وقتی بعد از فاجعه کربلا، مختار ثقفی به خونخواهی امامِ شهید قیام کرد، تعداد خیلی زیادی از مسببان و عاملان شهادت اباعبدالله الحسین را قصاص کرده و به هلاکت رساند. لذا اگر در روایات اهل بیت علیهم السلام و همبنطور در زیارت عاشورا یا سایر زیارات، منظور از خونخواهی امام حسین، کشتن عاملان شهادت وی بود، مختار قبلا این انتقام را گرفته بوده. پس نتیجه می شود که منظور از خونخواهی امام، چیزی فراتر از قصاص افرادیست که ایشان را به شهادت رساندند.
💠 کوفیانِ بی وفا و مردم آن دوره و زمان، دارای روحیه جاهلانه و مسمومی بودند و آلودگیها و رذایل روحی در بین مردمِ به ظاهر دین دارِ آن زمان موج می زد. لذا این روحیهٔ آلودهٔ مردم، باعث شد تا امام حسین علیه السلام، از حق الهی خلافت محروم شده و به شهادت برسند.
💠 متاسفانه از آن زمان تا همین الآن هم، همان روحیه جاهلانه و بیمار، در بین افراد بشر از نسلی به نسل بعدی منتقل شده و کار را به جایی رسانده که آخرین ذخیره الهی، حضرت بقیة الله الاعظم، نه تنها همچون پدران بزرگوارشان از حق خلافت ظاهری خود محروم شدند، بلکه از بیم به خطر افتادن جانشان، مجبور به پناه بردن به پرده غیبت شدند.
💠 پس اگر الآن هم غیبتی وجود دارد، نشانه وجود همان روحیه آلوده و جاهلانه در مردم این دوره می باشد. یعنی اگر امام حسین علیه السلام همبن الآن در میان این مردم بودند، باز همان کاری را با ایشان انجام می دادند که در کربلا انجام دادند.
لذا تا این روحیهٔ بیمار قصاص نشده و از درون مردم دوران ریشه کن نشود، عامل اصلی ضایع شدن حق اهل بیت و ریخته شدن خون مطهرشان قصاص نشده است.
امام زمان ارواحنا فداه به عنوان آخرین باقیمانده از خاندان عصمت و طهارت و فرزند امام حسین علیه السلام، انتقام گیرنده خون ایشان و ریشه کن کننده پلیدی و جهالت از اریکه حکومت جهانی هستند و لذا بر تک تک ماست تا با پاک کردن و دور کردن روح خود از این جهالت و آلودگیها، ایشان را در خونخواهی جدشان یاری کرده و در کنار ایشان، از خونخواهان امامان مظلوممان باشیم.
💠 پس در این زیارت خواسته اند به ما بفهمانند حقی که درباره امام حسین علیه السلام رعایت نشد، مطالبه اش فقط به همراهی و بوسیله امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف انجام می شود.
#توضیح_زیارت_عاشورا
◀️ ادامه دارد....
#موسسه_شمیم_عفاف
┏⊰✾🌸✾⊱━━━─━━┓
@shamimeefaf
@habibatolhosein
┗━━─━━━⊰✾🌸✾⊱┛
#تلنگر
👈هنگامی که خداوند دری را به روی انسان می بندد
بلافاصله در دیگری باز می کند....
📌اما ما آنقدر به در بسته خیره شده ایم که در باز شده رو نمی بینم....
#موسسه_شمیم_عفاف
┏⊰✾🌸✾⊱━━━─━━┓
@shamimeefaf
@habibatolhosein
┗━━─━━━⊰✾🌸✾⊱┛
#علامه_حسن_زاده_آملی (ره):
🔹 چه مرد و چه زن باید خودش را تزکیه نماید و حلقه بندگی در گوش کند، فیض حق سبحانه وقف خاص کسی نیست.
هزار و یک کلمه/ج۲، ص۳۷۳
#موسسه_شمیم_عفاف
┏⊰✾🌸✾⊱━━━─━━┓
@shamimeefaf
@habibatolhosein
┗━━─━━━⊰✾🌸✾⊱┛
امام علی علیه السلام: الدُّنيا لا تَصفو لِشارِبٍ، ولا تَفی لِصاحِبٍ.
دنيا براى هيچ نوشنده اى زلال نمى شود و به هيچ يارى وفا نمى كند.
"غررالحكم حدیث ۱۷۲۱"
#موسسه_شمیم_عفاف
┏⊰✾🌸✾⊱━━━─━━┓
@shamimeefaf
@habibatolhosein
┗━━─━━━⊰✾🌸✾⊱┛
#سلام_منجی_دلها
اگرچه غرق گناهیم بیقرار تو ایم
هنوز هم که هنوز است در کنار تو ایم
همیشه باورمان بوده یارتان هستیم
بجای یار ببخشای اگر که که بار تو ایم
میان روز و شب و هفته گم شدیم اما
خزان شده دل و در حسرت بهار تو ایم
#امان_ازدل_زینب🏴
#حب_الحسین_یجمعنا🚩
#موسسه_شمیم_عفاف
┏⊰✾🌸✾⊱━━━─━━┓
@shamimeefaf
@habibatolhosein
┗━━─━━━⊰✾🌸✾⊱┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 توصیه به جوانان
🎙 حضرت آیت الله العظمی بهجت رحمت الله
#موسسه_شمیم_عفاف
┏⊰✾🌸✾⊱━━━─━━┓
@shamimeefaf
@habibatolhosein
┗━━─━━━⊰✾🌸✾⊱┛
4_5800692807463078718.mp3
13.56M
•°🌱
#محمد_حسین_پویانفر
🍏مداحی زیبا
#موسسه_شمیم_عفاف
┏⊰✾🌸✾⊱━━━─━━┓
@shamimeefaf
@habibatolhosein
┗━━─━━━⊰✾🌸✾⊱┛
#پیامبر_مهربانی♥
#صلیاللهعلیهوآلهوسلم
آنکه می خواهد غمش از بین برود،
گره از کار گرفتاری باز کند.
📘نهج الفصاحه، ح۲۹۶۱
#موسسه_شمیم_عفاف
┏⊰✾🌸✾⊱━━━─━━┓
@shamimeefaf
@habibatolhosein
┗━━─━━━⊰✾🌸✾⊱┛
هدایت شده از مرکز خدمات حوزه
#اولین_دوره ملی آموزش امر به معروف و نهی از منکر برگزار میشود
سیدمحمدتقی حسینی جانشین ستاد امر به معروف #استان_قم با اشاره به اهمیت آموزش در مسئله امر به معروف و نهی از منکر گفت: در راستای احیا، ترویج و تعمیق فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر و با هدف آشنایی مردم با دو #فریضه_الهی امر به معروف و نهی از منکر در معارف اسلامی و آموزههای دینی اولین دوره ملی آموزش امر به معروف و نهی از منکر برگزار میگردد.
وی افزود: این دوره با محوریت آثار #شهید_مطهری رحمه الله علیه در روزهای چهارشنبه ساعت 10 صبح به صورت غیرحضوری برگزار میشود. حسینی ادامه داد: این دوره برای عموم آزاد و #رایگان بوده و از مزایای این دوره اعطای گواهی شرکت در دوره، اعطای مجوز برای راهاندازی تشکلهای مردمی و #اعطای_گواهی تدریس و مربیگری برای برگزیدگان میباشد. وی افزود: ثبتنام با مراجعه با تارنمای www.setad-abm.com امکان پذیر خواهد بود.
📢 کانال روابط عمومی #مرکزخدمات حوزههای علمیه
Go2l.ir/CSIS_Eta 🆔 :ایتا