📯#هم_اکنون
🗳از ساعتی پیش؛ آغاز فرآینده اخذ رأی چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در شعبهٔ ثابت یک حوزه انتخابیه اردکان﴿خواهران و برادران﴾ در مصلی امامخمینی(ره) شهرستان.
📌مشتاقان حضور در این فریضه عینی میتوانند با در دستداشتن یکی از موارد شناسنامه و یا کارت ملّی خود در این آزمون سرنوشتساز شرکت کنند.
🕊برای آیندهای روشن #رأی_میدهم…☝️🏼
📆روز انتخاب ملّت
|#انتخابات |#مشارکت_حداکثری
|#وظیفه_همگانی |#انتخاب_مردم
|#میآییم_به_کوری_چشم_دشمنان
❀ ⃟⃟ ⃟ ⃟✤💠ستاد نمازجمعه اردکان
❀ ⃟⃟ ⃟ ⃟✤💠@shamimejomehardakan
May 11
هدایت شده از قلب فرهنگي اردكان
📷 #تصاویر
📌 حضور امام جمعه اردکان در انتخابات ریاست جمهوری
✅ به گزارش روابط عمومی دفتر امام جمعه اردکان، حجت الاسلام والمسلمین سید اسماعیل شاکر امام جمعه اردکان در لحظات اولیه آغاز رأی گیری با حضور در شعبه ثابت شماره یک مستقر در مصلی امام خمینی (ره) در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شرکت کرد و رأی خود را به صندوق انداخت.
✅ وی پس از انداختن رأی خود به صندوق، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره رئیس جمهور شهید آیت الله رئیسی از عموم مردم شهرستان اردکان خواست که با حضور حداکثری در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، برگ زرین دیگری به دفتر افتخارات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بیافزایند.
✅ امام جمعه اردکان با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی نظام مردمسالار است، گفت: سرنوشت این نظام در دست مردم است و مسئولین کشور را با واسطه و بی واسطه انتخاب می کنند.
✅ وی تصریح کرد: روز انتخابات، روز سرنوشت سازی است و به تعبیر مقام معظم رهبری روز جشن ملی است برای اینکه مردم در آینده کشور تغییر و تحول ایجاد می کنند.
✅ حجت الاسلام سید اسماعیل شاکر با اشاره به اینکه رأی دادن وظیفه و تکلیف و حق همه واجدین شرایط است که در این مسیر سرنوشت ساز سهیم باشند، افزود: کسانی که با نیت خدایی و خدمت به نظام جمهوری اسلامی و برای تضعیف و ناامید کردن دشمنان در انتخابات شرکت می کنند قطعا عبادت بزرگی انجام می دهند. لذا سفارش می کنم امور جناحی را در نیت خود دخالت ندهند.
📆 ٨ تیر ماه ١۴٠٣
🔶 کانال قلب فرهنگی اردکان
@ghalbefarhangi
🔻 درگاه الکترونیکی ارتباط با دفتر امامجمعه اردکان؛ 👇👇
http://www.sdeja.ir/?app=contact