8.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #تصويرى
🎤 #كربلايى_سيدرضا_نريمانى
🌟منم بايد برم در حضور رهبر و اشكهاى رهبر
به یاد شهید مدافع حرم
پاسدار رشید اسلام
💞حامد جوانی 💞
#تقدیم به ساحت مقدس حضرت بقیه الله (عج)
هرشعرشما واژه ی خونین دارد
چون خونِ دلِ انارِ شیرین دارد
برپیکره ی زمانه ی وانفسا
هربیت غزل قبای تدفین دارد
ازسینه ی عشاق توآمارچه گفت؟
ازناله واشک وغم ،چه تخمین دارد؟
هردیده بخون در رهت ای گل حتی
آنکس که زبان چین و لاتین دارد
غیرازتو نگویدبه زبان سینه ی تنگ
هر سینه که از آینه تمکین دارد
آیین تومحشرخدا جویی دل
حتی زشما نشانه بی دین دارد
انفاس کریمانه ی تو آیه ی وحی!!!
انفاس بشر هوای تسکین دارد...
غایب زنظرهایی وحاضربه بصر
غافل نشود دلی که تکوین دارد
درجمع توخوبان جهان حاضرولیک
دورست دلم.....غمی به کابین دارد
بازا وبراین جهان خاموش بتاب
نورت به جهان وجانم آذین دارد
(مهدیه_گودرزی)
4_345554935284236945.mp3
7M
🎤سید رضا نریمانی
🍃خوش به حال شهدا که پرکشیدن...
عید غدیر و شرح جریان نور امام / تجلی تام ولایت الهی در غدیر به شفاعت نبی اکرم و آشکار شدن حقیقت باطنی دین
معرفی معصوم از دیدگاه قرآن
حقیقتی که در امام علیه السلام هست به تعبیر قرآن نور الهی است. در سوره صف تعبیری را خدای متعال از ائمه علیه السلام آورده است. قرآن کتاب معرفی امام است و اگر کسی بخواهد امام را بشناسد، بهترین راه شناخت مقامات ائمه علیهم السلام قرآن است. قرآن ائمه را به عناوین مختلف توصیف می کند که از همان آغاز قرآن شروع می شود. برای مثال صراط مستقیم امام است؛ نور امام است؛ روح امام است و خیلی از عناوینی که در قرآن هست. این ها اسامی امام علیه السلام هستند و خدای متعال امام را با این اسامی و عناوین معرفی کرده و اگر کسی بخواهد امام را بشناسد باید این آیات قرآن را درک و در آنها تأمل کند و همچنین باید فهم این آیات به انسان عطا شود تا انسان بتواند امام علیه السلام را بشناسد.
یکی از عناوینی که در قرآن برای امام آورده و امام علیه السلام با آن عنوان معرفی می شود این است که از امام تعبیر شده به نور الهی گاهی تعبیر این است «الَّذِينَ يَتَّبِعُونَ الرَّسُولَ النَّبِيَّ الْأُمِّيَّ الَّذِي يَجِدُونَهُ مَكْتُوبًا عِندَهُمْ فِي التَّوْرَاةِ وَالْإِنجِيلِ يَأْمُرُهُم بِالْمَعْرُوفِ وَيَنْهَاهُمْ عَنِ الْمُنكَرِ وَيُحِلُّ لَهُمُ الطَّيِّبَاتِ وَيُحَرِّمُ عَلَيْهِمُ الْخَبَائِثَ وَيَضَعُ عَنْهُمْ إِصْرَهُمْ وَالْأَغْلَالَ الَّتِي كَانَتْ عَلَيْهِمْ فَالَّذِينَ آمَنُوا بِهِ وَعَزَّرُوهُ وَنَصَرُوهُ وَاتَّبَعُوا النُّورَ الَّذِي أُنزِلَ مَعَهُ أُولَئِكَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ»(اعراف/157) خدای متعال می فرماید: رستگاران و آن هایی که اهل فلاح و رویش هستند کسانی هستند که به این پیامبر گرامی و به آن نوری که با این پیامبر نازل شده و به این نوری که خدا همراه پیامبر نازل کرده ایمان می آورند.
گاهی تعبیر مثل این آیه مبارکه است: «فَآمِنُوا بِاللَّهِ وَرَسُولِهِ وَالنُّورِ الَّذِي أَنزَلْنَا وَاللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ خَبِيرٌ»(تغابن/8)؛ یعنی ایمان به خدا و رسول بیاورید و آن نوری که ما نازل کردیم. و یا گاهی تعبیر این است «يُرِيدُونَ لِيُطْفِئُوا نُورَ اللّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ»(صف/8)؛ یعنی مشرکین و کفار اراده دارند که نور الله را خاموش بکنند و خداوند این نور را به مرحله تمام می رساند. درروایت فرمود نور الله، یعنی ولایت امیر المومنین که با امام زمان علیه السلام حقیقت ولایت به مرحله تمام و کمال خودش می رسد؛ ولو همه مشرکین تلاش کنند که این نور خاموش شود، اما این چراغ و نور الهی خاموش نخواهد شد. پس یکی از اسامی که امام علیه السلام در قرآن دارد، این است که از امام تعبیر به نور الله یعنی نور الهی و نوری که خدا نازل کرده، شده است. این ها تعابیری است که از ائمه علیهم السلام و از ولایتشان در قرآن شده است.
هر کدام از این آیات هم که از امام تعبیر به نور می کند، یکی از مقامات ائمه علیهم السلام را توضیح داده است. ریشه این مطلب هم که این اسامی، اسامی امیرالمومنین و اسامی ائمه است و خدای متعال امیرالمومنین را با این اسامی معرفی کرده است، حدیث نورانی است که در کتاب معانی الاخبار مرحوم صدوق این حدیث را نقل کردند از خود امیرالمومنین علیه السلام نقل شده که حضرت در این حدیث فرمودند که اسامی من در کتب آسمانی قبل چیست و در قرآن چیست و ده تا از اسامی وجود مقدس خودشان را در این حدیث نورانی ذکر کردند. این موجب شده است که بعضی از بزرگان کتاب مستقلی تحت این عنوان نوشته اند مانند کتاب «اللوامع النورانیه فی اسماء علی و اهل بیته القرآنیه». مرحوم بحرانی صاحب تفسیر بحرانی یک کتاب مستقلی دارند که اسامی امیرالمومنین در قرآن را ذکر کرده اند و حدود هزار آیه را آنجا آورده اند که براساس روایات تفسیر به امیرالمومنین شده و معرفی قرآن از امیرالمومنین است؛ یعنی امیرالمومنین در قرآن این گونه تعریف می شود.
ادامه دارد . . .
4_5859701010955501833.mp3
3.3M
🎊(سرود) افتخار نوکری آبرومه
🎉به مناسبت ایام ولادت امام هادی علیه السلام
🌷حاج سید مجید بنی فاطمه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیشنهادی امروز
#میلاد_امام_هـادی علیه السلام🌸
مشخصات منجی ادیان در خطبه غدیر یه پیامبر(ص) /تجلی آیات غدیر در عصر ظهور
حاضرین به غائبین و پدران به فرزندان بسپارند
اکنون، وظیفه چیست؟ آیا اين فرمايشات و فرامين پیامبر اسلام، فقط براي مخاطبان آن روز بود؟ فقط تكليف آنان را معين ميكرد كه بدانند بعد از رسول گرامياسلام به چه كسي مراجعه كنند؟ خیر؛ بلكه براي هر جوياي حق، براي هر مدعي پيروي از پيامبر، پيام داشت و تعيين كننده بود. بنابراین، در چنين فضايي بايد اين پيام ماندگار بماند. بايد به گوش همگان برسد. فرداي قيامت كسي نگويد نبوديم و به گوشمان هم نرسيد. بايد راه حق نمايانده شود تا آدمي بتواند آن را انتخاب كند. از همين جهت، همانطور كه پيامبر گرامي صلي الله عليه و آله و سلم در روز غدير بسيار دقت داشتند تا پيام و كلامشان به گوش همه حضار برسد ـ و لذا تمام جزئيات برگزاري آن مراسم با شكوه را در آن منطقه، در آن روز و ساعت و با آن شرائط خاص، قدم به قدم و به بهترين شكل تنظيم نمودند ـ و نيز همانگونه كه در لابلاي خطبه و فرمايشاتشان، جملاتي هست كه نشان ميدهد حضرت ميخواستهاند صدا به همه برسد و توجه داشتهاند كه مبادا كلامشان براي كسي يا بخشي از جمعيت، مبهم و غير واضح باشد، به خوبي به اين نكته هم دقت داشتهاند كه ديگراني كه در آن زمان و در آن جمعيت با شكوه شركت نداشتهاند هم مخاطب اين كلام هستند. حتي ديگراني كه هنوز مسلمان نيستند و يا اصلاً متولد نشدهاند. چرا كه هر كس در هر زماني كه زندگي ميكند هم بايد حجت و وليّ زمان خود را بشناسد و هم به ولايت اولياي قبل اعتقاد و التزام داشته باشد.
حضرت راهكاري را تعيين فرموده و به اين ترتيب كلامشان را تا ابد به همه مخاطبانشان رساندهاند والبته اين راه كار را هم تكليف كردهاند: «مَعَاشِرَ النَّاسِ إِنِّي أَدَعُهَا إِمَامَةً وَ وِرَاثَةً فِي عَقِبِي إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَةِ وَ قَدْ بَلَّغْتُ مَا أُمِرْتُ بِتَبْلِيغِهِ حُجَّةً عَلَى كُلِّ حَاضِرٍ وَ غَائِبٍ وَ عَلَى كُلِّ أَحَدٍ مِمَّنْ شَهِدَ أَوْ لَمْ يَشْهَدْ وُلِدَ أَوْ لَمْ يُولَدْ فَلْيُبَلِّغِ الْحَاضِرُ الْغَائِبَ وَ الْوَالِدُ الْوَلَدَ إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَةِ؛ اي مردم! همانا من، امامت و وراثت را تا روز قيامت در فرزندانم به جا گذاشتم و قطعاً آن چيزي را كه مأمور به ابلاغش بودم، رساندم تا حجت و سندي باشد بر هر حاضر و غائبي و بر هر كسي كه شاهد است يا نيست، متولد شده است يا نه؛ پس حاضران به غائبان برسانند و پدران به فرزندان تا روز قيامت».
غدير، سند حقانيت عقيده شيعه و مدال افتخار او براي عمل به سفارش نبي گرامي اسلام در پذيرش ولايت همه ائمه معصومين عليهم السلام است. بماند كه عدهاي حتي ولايت مصداق بارز اين گروه، يعني حضرت علي عليه السلام ـ كه در آن روز رسماً معرفي شدند و با دست نشان داده شدند ـ را هم نپذيرفتند تا چه رسد به ائمه بعدي عليهم السلام! پس من و شما كه به تشيع مفتخريم بايد بدانيم كه يكي از وظائف مان، رساندن پيام غدير به ديگران و نسلهاي بعد است. منتظر امام عصر عجل الله تعالي فرجه الشريف حقانيت مولاي غريبش را از غدير تا به امروز فرياد ميكشد و سينه به سينه، نسل به نسل ميگويد و مينويسد و ميسرايد و ميخواند. به فرزندانش ميگويد كه داستان غدير چه بود و در آن، چه مطالبي گذشت. هم وصايت اميرالمؤمنين عليه السلام را ميگويد و هم ولايت ديگر ائمه عليهم السلام را در زمانهاي بعد. به فرزندانش سفارش ميكند كه: عزيز جانم! تو هم به فرزندانت بگو و سفارش كن كه آنها هم بگويند. منتظر، خود را در امروز مخاطب آن روز رسول گرامي ميبيند و امام زمانش و پدران بزرگوارشان عليهم السلام را از همان روز ميشناسد و ميشناساند. من و شما صداي رسول را شنيديم و ميدانيم كه دين ايشان، خاتم اديان بود و دامنه ولايتشان تا قيامت. ميدانيم كه همه انسانهاي معاصر ما در دوره رسالت ايشان هستند و ميدانيم كه حضرت فرمودند: به گوش ديگران هم برسانيد كه اوصياي من چه كساني هستند. چه مسئوليت بزرگي و البته چه افتخاري بالاتر از اين كه در اين امر خطير، پيام رسان نداي حق ايشان براي ديگران باشيم!
مخاطب پیامبر اکرم فقط حاضران نبودند و فقط نسل موجود نبود، بلکه این اطلاع رسانی تا روز قیامت و به طور طبیعی تا عصر ظهور ادامه دارد. افراد ناآگاه خیال می کنند مسئله امامت یک موضوع تاریخی است و در زمان ما نیازی به بازگو کردن ندارد، در حالی که رسول عالمیان به همه جهانیان امر فرموده که هر نسلی آن را به نسل بعدی ابلاغ نماید. رسول اکرم در مورد لزوم تبلیغ خطبه غدیر، خطاب به حاضران فرمود:
فَلیُبَلِّغِ الحاضِرُ الغائِبَ وَ الوالِدُ الوَلَدَ اِلی یَومِ القِیامَهِ.
حاضران به غایبان خبر دهند و هر پدری تا روز قیامت به فرزند خود تبلیغ نماید.