🦋 #بخوانیم 🤓 📖
✔️ معجزه ی نوشتن اهداف :
🦋 اهدافتان را روی کاغذ بنویسید. میان مغز و دست شما، اتفاق فوق العاده ای می افتد. وقتی قلم و کاغذی برمیدارید و اهدافتان را مکتوب میکنید به طور همزمان قوانین انتظارات، جذابیت و همخوانی را فعال میسازید؛ با این کار شما به این #باور میرسید که قطعا میتوانید به هدفهای خود دست پیدا کنید
🦋 مکتوب کردن اهداف بر عزم و اراده شما می افزاید تا هر اقدامی را که برای دستیابی به اهدافتان ضرورت دارد، انجام بدهید ... وقتی اهدافتان را مینویسید، با سرعتی معجزه آسا به آنچه میخواهید دست پیدا میکنید. با نوشتن هدفهایتان، احتمال دستیابی به آنها ۱۰ برابر میشود و به ۱۰۰۰ درصد میرسد
تفاوت رشک و حسادت چیست؟
اکثر ما با هیجان رشک آشنایی داریم؛ خواه در مورد موقعیت، قدرت یا ویژگیهای شخص دیگری احساس شود یا خیر. رشک، به طور گستردهای با حسادت اشتباه گرفته میشود. یاگو در نمایشنامه شکسپیر میگوید: “آه سرور من از حسادت این هیولا با چشمانی سبز رنگ برحذر باشید”.
رشک هیجانی مخرب میباشد؛ به تخریب گرایش دارد که شامل دشمنی با ویژگیها و ظرفیتهای خوب دیگری میباشد. به همین دلیل، قرار گرفتن در معرض احساسات رشک آلود دیگران میتواند خطرناک باشد. این ویژگی مخرب رشک را به طور بالقوه برای رشد روانی و روابط انسانی تخریب گر میسازد.
آدرین هریسروانکاو ، ویژگی مخرب رشک که در تمثیلی از شاعر انگلیسی ویلیام لنگلند آمده، بازگو میکند:
“دو مرد در حین پیاده روی در جنگل با یک جن روبه رو شدند. جن گفت آرزوی یک مرد را برآورده میکنم به شرطی که دیگری نیز دوبرابر آن را دریافت کند. یکی از آنها از دیگری میخواهد تا آرزویی کند تا خودش دو برابر دریافت کند. او فکر میکند و میگوید یک چشم من را کور کن”.
این داستان، آرزوی آسیب رساندن و عذاب به دیگری را نشان میدهد که با رشک همراه میباشد. لذت ناگفته از رنج دیگری حتی به بهای آسیب به خود. هانا سگال میگوید زمانی که شکسپیر در نقش یاگو نوشت حسادت غولی با چشمان سبز رنگ میباشد که بر طعمه خود میخندد، رشک را با حسادت اشتباه گرفت. رشک بیشتر از حسادت خود مخرب میباشد _فرد را کور میکند_ با اینکه حسادت و رشک هر دو مبتنی بر گرفتن چیزی از دیگری است، رشک مبتنی بر تخریب حتی به بهای تخریب به خود نیز میباشد. همانطور که سگال میگوید، رشک”هدفش از بین بردن خوبی موضوع است، از بین بردن منبع احساس حسادت میباشد؛ زیرا موضوع تخریب شده، موجب رشک نمیشود”
رشک در سازمان شخصیت مرزی برجسته میباشد. رشک (همراه با شرم) نیز یکی از هیجانات اصلی در اختلالات شخصیت خودشیفته به شمار میرود. همانطور که روانشناس، نانسی مک ویلیامز بیان میکند،
رشک در اکثر مواقع بخشی از ذهن ناهشیار قرار دارد زیرا بسیار دردناک میباشد. در زیر سطح آگاهی نهفته که شناخت آن نیز دشوار شود. یکی از راههای تشخیص رشک، شناخت آن از طریق مکانیسم دفاعی و یا تکنیکهای روانشناختی میباشد که آن را برملا میکنند.
بی ارزشی، اصلیترین روشی میباشد که به واسطه آن فرد سعی میکند از احساس رشک دوری کند؛ تلاشی در جهت کاهش ارزش چیزی در ذهن میباشد. از طریق کاهش ارزش، کیفیت یا ظرفیت مورد رشک برای شخص کاهش می بیابد. مانند: هرچه هست چندان هم چشمگیر نیست. از دفاعهای رایج در برابر رشک، کنترل همه جانبه میباشد. شخصی که رشک میورزد در بعضی از مواقع میکوشد تا ویژگیهایی که در شخص دیگر موجب رشک میشوند را تصاحب کرده و “مالک“ آنها شود.
رشک جزو تاریکترین هیجانات انسان محسوب میشود. فردی که تحت سلطه آن باشد، قادر به تجربه لذت نیست. ظرفیت عشق ورزیدن و دریافت عشق دستخوش نابودی میشود. فردی که تحت تسلط این گرایش هیجانی باشد، در لذت بردن از چیزی که دیگری به او میدهد دچار مشکل میشود زیرا چیزی دارد که در گیرنده وجود نداشته که باعث ایجاد رنج و خصومت میشود. به همین دلیل تلاش برای کمک فردی که رشک میورزد، به جای قدردانی، پرخاشگری را برمی انگیزد. زمانی که فرد احساس کند قادر نیست آن چیزی را که به آن رشک میورزد یا حداقل به همان اندازه ارزشی برای خود کند، امکان دارد چرخه مخرب به وجود بیاید؛ زمانی که چیزی که رشک را برمی انگیزد فراتر از امید به دستیابی به آن باشد. اوتو کرنبرگ بیان میکند که رشک مداوم میتواند منجر به پریشانی و شکل بدوی نفرت شود. رشک متوجه دیگرانی میشود که نفرت مشابهی بر آنها حاکم نباشد.
@selfknowledge1401
4_5895769270133982234.mp3
10.31M
🎶🎶🎶🎶موسیقی به مثابه روان
@selfknowledge1401
✨ یا مُقَلِّبَ الْقُلوبِ وَ الْاَبْصار
✨ يا مُدَبِّرَ الَّيلِ وَ النَّهار
✨ يا مُحَوِّلَ الْحَولِ وَ الْاَحْوال
✨ حَوِّلْ حالَنا اِليٰ اَحْسَنِ الْحال
💫 سـال نـو پیشاپیش مبـارک 💫
🌷با سلام و احترام، 🥰
🌹سعادت ، سخاوت ، سربلندی ، سروری ، سلامتی ، و سرور
که بهترین هفت سین زندگی است را برای همه شما همکاران عزیز و خانواده محترمتان آرزومندم.
عید نوروز ۱۴۰۲ مبارک🌹
طهرانی 😊
یٰا مُقَلّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأبْصٰار
یٰا مُدَبِّرَالّیْلِ وَالنَّهٰار
یٰا مُحَوِّلَ الْحَولِ وَ الْأحْوٰالْ
حَوِّلْحٰالَنٰا اِلیٰأحْسَنِالْحٰال
ماه رمضان قرین نوروز شدهست
مهمان خدا همیشه بهروز شدهست
تبریک که عید در عید بود
پیمانه روزی تو پرصید بود
دعوت شده از سوی خدا مهمانی
در سال جدید حالتان رحمانی
بهار سال ۱۴۰۲ که قرین ماه بهار قرآنی گردیده را تبریک عرض می نمایم. 🌺
ان شاء اللّٰه در آستانه تحویل سال جدید با استعانت از خداوند متعال و عنایات ائمه معصومین و اهل بیت ع
عزّت و خیر دنیا و آخرت روزی گردد.
الّلهم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج