eitaa logo
حوزه علمیه شهید امیری ره بندپی بابل
344 دنبال‌کننده
3.3هزار عکس
341 ویدیو
15 فایل
کانال رسمی مدرسه علمیه شهید حاج محمد حسن امیری ره بندپی بابل بابل، بندپی شرقی، بعد از امامزاده سید نظام الدین
مشاهده در ایتا
دانلود
دیدار صمیمانه طلاب مدرسه علمیه شهید امیری ره با حضرت آیت الله طباطبایی اشکذری نماینده سابق مقام معظم رهبری در سوریه و همرزم و دوست صمیمی سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی ره
💠⭕ برگزاری مراسم یادواره شهید حسینعلی جعفری 📢 با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین مهدی جبرئیلی مدیر محترم حوزه علمیه شهید حاج محمد حسن امیری 🎤 و با نوای حاج علی اسماعیلی 🗓 روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۵/۰۵ از ساعت ۴ تا ۶ بعد از ظهر (به وقت رسمی) 📍 بابل، بندپی شرقی، روستای افرابن، حسینیه سید الشهدا (مزار شهید) 🔷️ از عموم علاقه مندان دعوت به عمل می آید 📢کانال ما در ایتا @shamiri866 📢صفحه ما در اینستاگرام @shahidamiri866
🔹آیت‌الله حائری شیرازی🔹 🔸 باختی! 🔸 بعضی از روحانیون در این دهۀ محرم ، گفتند: ، مباحثه می کنیم! سالها پیش، در قم، درس مرحوم آیت الله العظمی آقای داماد شرکت می کردم. این آقایانی هم که الآن جزء رده اوّل های حوزه هستند مثل حضرت آیت الله مکارم، آیت الله آقا موسی [شبیری] زنجانی و ... در بحث فقه صبح های ایشان شرکت می کردند. بعد از ماه رمضان، رفتم درس مرحوم آقای داماد. ایشان گفت که ماه رمضان جایی برای تبلیغ رفتی؟ گفتم: نه! در حالی که در آن ماه رمضان، من به شدت مشعول مطالعه بودم و گاهی تدریس می کردم. ایشان گفت: «کوتاهی کردی! !» دهۀ محرم [و ماه مبارک رمضان]، وقت تبلیغ است. کسانی که می روند تبلیغ، بدانند که به درسشان افزوده می شود. به تحقیقشان افزوده می شود. خدا از جای دیگری وقت را می دهد. می کند. هر چیزی حد خودش را دارد و حدود هر چیزی باید رعایت شود. من به هر روحانی که نرفته در روستا برای تبلیغ، می گویم «باخته»، و هر روستایی هم که روحانی نیاورده، . بله اگر پیگیری کردید و نامه نوشتید و نشد، مسئول نیستید. خود مرحوم آقای داماد با اینکه مرجع تقلید بود اما در مسجد بازار، منبر می رفت. روضه می خواند و گریه می گرفت. شما آن صحبت مختصری را که می کنید چه اثری در مستمع ایجاد می کند؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیدالشهدا به چه کسانی فرمودند کربلا را ترک کنند؟! ما می‌تونستیم تو کربلا کنار امام حسین (ع) بمونیم؟
به یاد مادری دلسوز و مهربان که در کنار همسرش حضرت آیت‌الله حاج شیخ محمد علی امیری حفظه الله، در سختیها و مشکلات حوزه داری برای طلاب مادری کرده است ، مرحومه مغفوره حاجیه خانم زهرا حاجی زاده رحمة الله علیها در عصر روز پنجشنبه از ساعت سه الی پنج بعد از ظهر در آستانه مبارکه امامزاده سید نظام الدین پاشا امیر ، گرد هم می آییم تا قدردان زحمات این مادر مکرمه در ایام عزای سید و سالار شهیدان باشیم . روحش شاد و یادش گرامی باد اساتید و طلاب مدرسه علمیه شهید امیری ره بندپی بابل
📢حجت الاسلام والمسلمین استاد «اسحاقیان» جانباز و آزاده و مدافع حرم در روز وداع با شهید محمد امین کریمیان در روز چهارشنبه ۵/۱۲/۱۴۰۱ می فرمودند: این مبلغ عزیز تیپ فاطمیون، روضه خوان ابی عبدالله علیه‌السلام بود یک روز بهش گفتم تو که خوب فارسی روضه می خونی ،بلدی، عربی هم روضه بخونی؟ یه نگاهی کرد و گفت بله 🌺محمد امین جان خوش آمدی.
جان بابا... تلظی کن علی جان بدانم هستی.... ▫️یا باب‌الحوائج علی اصغر(ع)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
علامه امینی(ره) در شب عاشورا برای امام زمان عجل الله تعالی فرجه، صدقه کنار می‌گذاشتند و می‌گفتند: «امشب قلبِ آن حضرت در فشار است.» برای سلامتی حضرت دعا کنید و صدقه دهید.