🎯 در عصر #توجه، شما #تمرکز کنید!
🔸حتما تا به حال شده تصمیم گرفته باشیم کاری را انجام دهیم اما نوتیفیکیشنها، صدای تلویزیون، عکس روی جلد یک مجله و... حواسمان را پرت کرده باشد. این همان چیزی است که از آن به عنوان #حواس_پرتی_دیجیتال یاد میکنیم؛ موقعیتی که مدام توجه ما به سمتی جلب میشود و اساسا تنازع برای جلب توجه کاربران نیز بین غولهای فناوی در جریان است. هر کسی توجه بیشتری را جلب کند، ماندگارتر خواهد شد. پس #توجه ما امروز کالای گرانبهایی است.
🔸اما این سکه، روی دیگری نیز دارد. ما خیال میکنیم که بهخاطر توجه بیشتر، در حال دریافت اطلاعات بیشتر نیز هستیم اما به هزینهای که برای این توجه پرداختهایم توجه نداریم. در زمانهای که از عصر «رسانههای آنلاین آزاد» به عصر «رسانههای آنلاین همهجا» رفتهایم، به قدری در معرض اطلاعات گوناگون برای جلب توجه قرار گرفتیم که در واقع میتوان ادعا کرد #آنقدر_میدانیم_که_انگار_نمیدانیم!
🔸پوریست اقتصاددان، توجه را یک نوع «پول رایج» دانسته که بسیاری از مشخصات پول را داراست. کسانی که آن را ندارند، آن را میخواهند. کسانی که دارند بیشتر میخواهند. میتوانید آن را تجارت کنید؛ میتوانید آن را بخرید و...
🔸تکنولوژی های دیجیتال در حال تربیت نسلی #حواس_پرت و #دیجیتالزده است که توجهش جای تمرکزش را گرفته است. نسلی که در مدل بازاری «توجهت را بده اطلاعات را بگیر» اسیر شده است و نمیداند نتیجه داشتن اطلاعات بدون تمرکز میتواند ورود به تونل نادانی باشد.
✍️سطرهایی از مقاله «مغز آنلاين؛ چگونه رسانههاي آنلاين ميتوانند نگرش شناختي ما را تغيير دهند» ارائه شده توسط معصومه نصیری به همایش «رسانه و علوم شناختی»
✅توجهمان را ارزان معامله نکنیم.
#علومشناختی #اقتصاد_توجه
🆔 @shamsa_kashan
📌 دانشمندان فیسبوک از ساخت نرم افزار هوش مصنوعی خبر دادند که علاوه بر تشخیص تصاویر «دیپ فیک» میتواند سرمنشأ آنها را مشخص کند.
⭕️ دیپفیک به فایلهای صوتی، تصاویر و ویدئوهایی گفته میشود که با استفاده از فنآوری AI به گونه تغییر یافتهاند که واقعگرایانه و طبیعی به نظر میرسند و متخصصان بارها در مورد تأثیرات سوء آنها هشدار دادهاند.
🔻 طبق اظهارات تال هاسنِر و شی یین – دو تَن از پژوهشگران فیسبوک – تیم آنها با همکاری دانشگاه ایالتی میشیگان نرمافزاری توسعه داده است که تصاویر دیپفیک را معکوس میکند و بدین ترتیب نحوه ایجاد و منشأ آنها را مشخص میکند.
🌐 منبع خبر : https://b2n.ir/j52926
🆔 @shamsa_kashan
هدایت شده از شفاف
💥 کنفرانس برخط
«تجربیات یارگیری و شبکه سازی در فضای مجازی»
👥 با حضور:
استاد عبدالله امینی
(مسئول فضای مجازی بسیج استان خراسان رضوی)
🕒 زمان: سه شنبه 15 تیرماه راس ساعت 15
👈 لایو در کانال روبیکا نسرا اصفهان
https://rubika.ir/nasra_esfahan
نسرا (نهضت سواد رسانه انقلاب اسلامی- استان اصفهان)
@shaffaf_esfahan 👌
✔️اخبار کوتاه
🗓دوشنبه ۱۴۰۰/۴/۱۴
🔹مسئول دفتر رهبر انقلاب: در مورد آقای محسنی اژهای حرف زدن زیره به کرمان بردن است. اگر او ببیند کسی متخلف است، چشمهایش را میبندد و برخورد میکند.
🔹رئیسی :به برخی اظهارات حاشیهای هم توجه نمیکنیم و سعی میکنیم در سه قوه هماهنگی مثال زدنی را ایجاد کنیم.
🔹رئیس دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان تهران از احیاء کارخانه «ارج» در پی اقدامات دستگاه قضایی خبر داد.
🔹مرعشی، عضو مبرّز حزب کارگزاران سازندگی: هر کدام از روسای سه قوه برای خود شخصیتی مستقل هستند و منش و روش خاص خود را دارند و نمی توان، این وضعیت را به یکپارچگی تعبیر کرد.
🔹سخنگوی کمیسیون امنیتملی مجلس:طبق قانون مجلس تعهدی برای این که اطلاعات دوربینها را به طرف مقابل بدهیم نداریم.
🔹سخنگوی کرملین: تجاوز ناو انگلیسی یک اقدام تحریکآمیز ازپیش برنامهریزی شده بود. واکنش «ولادیمیر پوتین» رئیسجمهور روسیه نشان داد که تکرار آن با پاسخ مسکو مواجه خواهد شد.
🔹عبدالباری عطوان : اسرائیل در رعب و وحشت به سر میبرد؛ بیشتر ساکنان اسرائیلی سرزمینهای اشغالی تحمل وضعیت موجود را ندارند و به فکر فرار به اروپا و آمریکا هستند!
🆔 @shamsa_kashan
27.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 رهایی از پرخوری رسانهای
🔺عبارت «رژیم گرفتن» برای بیشتر افراد تداعیکننده رژیم غذایی است.
🔹 جالب است بدانید برای استفاده از شبکههای اجتماعی و حضور در فضای مجازی هم باید از نوعی رژیم پیروی کنیم که به آن «رژیم مصرف رسانهای» میگویند.
🔹 همانطور که در رژیم غذایی مواظبیم هر غذایی را نخوریم، در رژیم مصرف رسانهای هم باید مراقب باشیم که در مواجهه با رسانههای مختلف از خود مراقبت کنیم و ورودیهای ذهنمان را بر روی اطلاعاتی که نباید دریافت کنیم، ببندیم.
🆔 @shamsa_kashan
❁﷽❁
💫 امروز سه شنبه 💫
☀️ ۱۵ تیر ۱۴۰۰ شمسی
🌙۲۵ ذی القعده ۱۴۴۲ هجری قمری
🌲۶ ژوئیه ۲۰۲۱ میلادی
📿ذکر روز ✨یا اَرحَمَ الرّاحِمین ✨
#روز_دحوالارض(گسترده شدن زمین از زیرکعبه)
🆔 @shamsa_kashan
🔻پنج ویژگی #مخاطب_فعال که او را از مخاطب منفعل جدا میکند:
◀️گزینش گر است
◀️فایده گراست
◀️هدفمند است
◀️خود را با رویدادها درگیر میکند
◀️در برابر نفوذ رسانه مقاومت میکند
🆔 @shamsa_kashan
🔴تلاش برای گرفتن فرصت حل مشکلات از کشور/ از فتنه تقلب ۸۸ تا فتنه برق ۱۴۰۰
🔹به گزارش دانا، بی کفایتی های مشکوک در کشور آنهم درست بعد از انتخابات ۲۸ خرداد که در قطعی های بی برنامه و بدون اعلام برق در کشور و همچنین لختی و کندی در واکسیناسیون بروز یافته چند نکته مهم دارد که مردم باید به آنها توجه داشته باشند:
🔸اول: یقین دشمن به اینکه دولت جدید توانایی حل مشکلات را دارد بنابراین برای جلوگیری از این موضوع نباید شرایط آرام و مساعد برای استقرار و تشکیل دولت فراهم باشد |جریان نفوذ داخلی با خرابکاری در قطعی برق و مدیریت کرونا و... و ضد انقلاب خارجی و برخی سلبریتیها با آتش بیاری رسانه ای، در یک اقدام هماهنگ تصمیم گرفته اند فضای ملتهب و نا مساعد برای استقرار دولت جدید را رقم بزنند چرا که ایمان دارند دولت جدید در صورت تمرکز کافی، با سرعت بیشتری به مشکلات کشور رسیدگی خواهد کرد.
🔸دوم: تکرار تلخ کامی مردم بعد از پیروزی ۸۸ اینبار با فتنه قطع برق و سوء مدیریت کرونا | آخرین باری که جریان غربگرا در انتخابات ایران شکست خورد با پهن کردن بساط فتنه در کشور هم کام شیرین مردم از پیروزی را تلخ کرد و هم شکست جریان غربگرا به حاشیه رفت تا زمینه برای روی کار آمدن دولت ناکارآمد روحانی بعد از سال ۸۸ فراهم شود. اینبار نیز در ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ علاوه بر اخلال در رای گیری و عصبانی کردن مردم، شاهد بی کفایتی روشن در مدیریت برق و انرژی و کرونا در کشور هستیم تا حماسه ۲۸ خرداد به حاشیه رود.
🔸سوم: اعتراف به ایجاد عامدانه فشار بر زندگی مردم | همانطور که گفته شد، ایجاد شرایط ملتهب در کشور با بی کفایتی های متعدد، عملا تلاش برای بر هم زدن تمرکز دولت جدید در روزهای استقرار است چراکه یقین دارند نتیجه جهت گیری های دولت رئیسی کاهش مشکلات مردم است. معنای دیگر این موضوع اعتراف به عامدانه بودن روی زمین گذاشتن مشکلات و مطالبات مردم در گذشته است.
🔹نتیجه گیری: برهم زدن آرامش روانی مردم و بر هم زدن تمرکز دولت جدید در ماه های پیش رو تا پایان سال از سوی برخی جریانهای سیاسی داخلی و رسانه های خارجی در دستور کار است چرا که ایجاد ثبات در کشور با همکاری مردم، آخرین امیدهای جریان غربگرا را به باد می دهد.
🆔 @shamsa_kashan
🔰 آداب و اعمال شب و روز دحوالارض
💠 ۲۵ ماه ذیالقعده روزیه که خدای مهربون به جهان حیات بخشید، در احادیث برای روز دحوالارض عباداتی ذکر شده.
🆔 @shamsa_kashan
❁﷽❁
💫 امروز چهارشنبه 💫
☀️ ۱۶ تیر ۱۴۰۰ شمسی
🌙 ۲۶ ذی القعده ۱۴۴۲ هجری قمری
🌲۷ ژوئیه ۲۰۲۱ میلادی
📿ذکر روز ✨یا حَیُّ یا قَیّوم✨
#روز_مالیات
🆔 @shamsa_kashan
🔴 نابودی گسترده یک نسل برای جذب مخاطب
🔺️اگر چرخشی در برخی پلتفرم های داخلی داشته باشید با محتواها و شبکه هایی مواجه میشوید که مشابه آن را حتی در بدترین شبکه های اجتماعی بیگانه هم پیدا نمیکنید. صاحبان برخی اپراتورها به بهانه جذب مخاطب و کاربر بیشتر اجازه داده اند محتوا بدون کمترین نظارت موثری در زیرساخت آنها منتشر شود
🔺️اما این تولید و انتشار محتوا با کمترین نظارت تنها باعث شده برخی نسلهای جدید آسیب های جدی فرهنگی و هویتی و اخلاقی ببینند. اگر سری به برخی کانالهای روبیکا بزنید با یک مهندسی محتوای عجیب و گسترده در حوزه های همجنسگرایی ، روابط مثلثی ، عشق های خیابانی ، خشونت و انزوای اجتماعی ،مصرف دخانیات ،کشف حجاب و..... مواجه خواهید شد .
🔺️بالای ۹۰ درصد کاربران روبیکا در سنین جوانی و نوجوانی قرار دارند که بصورت مداوم مصرف کننده این محتواهای مخرب هستند .
🔺️کاش نمایندگان مجلس یا نهادهای نظارتی به مسئله محتوا در زیرساخت های اپراتورهای تلفن همراه که برخی مدیران آنها این روزها سودای وزارت را در سر دارند ،یک ورود جدی داشته باشند و جلوی این فاجعه خانمان سوز فرهنگی را بگیرند.
🆔 @shamsa_kashan