⭕ تجلیل از مقام مادر #شهید_ابراهیمی و همچنین نانوایان روستای شمس آباد در روز #عیدغدیر
به گزارش روابط عمومی بخشداری عقدا درروز عیدغدیر خانم منصوری بخشدار عقدا با حضور در جشن عیدغدیر روستای شمس آباد از مقام مادر شهید ابراهیمی تجلیل و بابت رشادت های شهدا و صبر و استقامت مادران شهدا از ایشان تقدیر و تشکر کردند.
همچنین خانم منصوری با همکاری و همراهی دهیار و اعضای شورای اسلامی روستای شمس آباد از نانوایان روستا که زحمات بسیاری در راستای رفع مشکل نان روستانشینان می کشند تشکر و قدردانی کردند.
در ادامه نیز از #بخشدار_عقدا به خاطر تلاش ها و کوشش هایشان برای رفع مشکلات عقدا و مخصوصا روستای شمس آباد تقدیر و تشکر کردند./بخشداری عقدا
🔰🔰🔰
@shamsbin
◻ گزارش تصویری تجلیل از #دهیاران بخش عقدا
به مناسب روز دهیار از طرف بخشدار عقدا ؛ دهیاران بخش عقدا مورد تجلیل قرار گرفتند.
در این ویژه برنامه خانم منصوری بخشدار عقدا با تشکر از زحمات دهیاران از آنها به عنوان قلب تپنده روستاها یاد کردند و موفقیت و پیشرفت و آبادی روستاها را در گرو تلاش خالصانه دهیاران دانستند.
در این مراسم که در حاشیه نمایشگاه توانمندی های روستاییان در شمس آباد برگزار شد از دهیاران تجلیل و قدردانی به عمل آمد./ بخشداری عقدا
🔰🔰🔰
@shamsbin