برنامه های ماه مبارک رمضان. ۱-نماز جماعت
۲- افطار
۳-بیان تفسیر
توسط حضرت آیت الله حاج شیخ مرتضی شریفی اشکوری.
۴-سفره اطعام.
6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جلسه تفسیر قرآن حضرت آیت الله شریفی
💠قابل توجه همه کسانی که میگویند:
وای اگر خامنهای حکم جهادم دهد / ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند
تاکنون امام خامنهای به چه نوع جهادهایی امر کردهاند:
1️⃣ جهاد علمی: من عقیدهام این است كه كار علمی در دانشگاه و در كشور باید جهادی باشد؛ كار علمیِ جهادی انجام بگیرد. ۹۲/۵/۶
🔹یکی از انواع جهاد با نفس هم این است که شما شب تا صبح را روی یک پروژهی تحقیقاتی صرف کنید و گذر ساعات را نفهمید. ۸۹/۴/۲
2️⃣ جهاد اقتصادی: امروز هر کسی بتواند به اقتصاد کشور کمک بکند، یک حرکت جهادی انجام داده است. ۹۴/۱/۱
🔹تعصب در مصرف #کالای_داخلی؛ محصولات داخلی را مردم مصرف کنند؛ نروند دنبال این نشانهها. حالا مُد شده است بگویند «بِرَند» است، بِرَند فلان؛ بِرَند چیست! بروید سراغ مصرف تولیدات داخلی. آن چیزهایی که مشابه داخلی دارد، متعصّبانه و با تعصّبِ تمام، ملّت ایران، خارجیِ آن را مصرف نکنند. ۹۳/۱۱/۲۹
3️⃣ جهاد فرهنگی: واقع قضیّه این است كه كارزار فرهنگی از كارزار نظامی اگر مهمتر نباشد و اگر خطرناكتر نباشد، كمتر نیست؛ این را بدانید؛ واقعاً یك میدان كارزار است اینجا. ۹۲/۹/۱۹
4️⃣ جهاد سیاسی: یک جهاد بزرگ در مقابل ملت مسلمان است. این جهاد لزوماً جهاد نظامی نیست؛ جهاد سیاسی است. ۸۷/۷/۱۰
🔹باید احساس وظیفه را فراموش نکنیم؛ مجاهدت را فراموش نکنیم؛ جهاد در صحنههای مختلف وظیفه ماست و ضامن پیشرفت و پیروزی ماست. در صحنه سیاسی هم جهاد هست. ۸۶/۵/۲۸
5️⃣ جهاد تشکیل خانواده و فرزند آوری: مسئله جمعیّت یكی از خطراتی كه وقتی انسان درست به عمق آن فكر میكند، تن او میلرزد، این مسئلهی جمعیّت است. یعنی مسئلهی جمعیّت از آن مسائلی نیست كه بگوییم حالا ده سال دیگر فكر میكنیم؛ نه، اگر چند سال بگذرد، وقتی نسلها پیر شدند، دیگر قابل علاج نیست. ۹۲/۹/۱۹
🔹#فرزندآوری یكی از مهمترین مجاهدتهای زنان و وظائف زنان است؛ چون فرزندآوری در حقیقت هنر زن است؛ اوست كه زحماتش را تحمل میكند، اوست كه رنجهایش را میبرد، اوست كه خدای متعال ابزار پرورش فرزند را به او داده است. ۹۲/۲/۱۱
6⃣ جهاد تبیین: «جهاد تبیین» یک فریضهی قطعی و یک فریضهی فوری است و هر کسی که میتواند [باید اقدام کند].» ۱۴۰۰/۱۱/۱۹
🔹«در این جهادی که وجود دارد، در این جنگ بیامانی که وجود دارد بین اسلام و کفر، بین حق و باطل، بین روایت دروغ و حقیقت -این جنگی است بین اینها- ما در کجای این جبهه قرار داریم و حضور داریم؟» ۱۴۰۰/۱۱/۲۰
⬆️فرمان راه اندازی کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاهها
📘فرمان ایجاد نهضت فکری و فرهنگی
📘فرمان احیا مساجد
📘فرمان اقتصاد مقاومتی
📘فرمان بهره وری اقتصادی و ایجاد فرهنگ کار
📘فرمان کتابخوانی و کتابنویسی و جمع اوری خاطرات و تجارب جنگ و انقلاب
9.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 عبدالحمید رذالت را به اوج رساند !
🔻 آبروی هرچی سُنّی رو برده / بازدید زنان بی حجاب و بد حجاب از مسجد مکی زاهدان !
🔹 در حالی که زنان زاهدانی حق حضور در مسجد مکی برای نماز را ندارن ولی عبدالحمید به خاطر مطامع سیاسی خودش اجازه داده این بی حجابها و بدحجاب با این سر و وضع زننده بیان تو مسجد مکی !
🔹 یعنی چهارتا غیرتمند اهل سنت پیدا نمیشه تو دهن عبدالحمید بزنن که اینطور خانه خدا رو بازیچه هوس های سیاسی خودش کرده و آبروی هرچی سُنّی رو برده ؟!
🔴 بسیار مهم/ از ویروس کرونا تا ویروس بیحجابی و برهنگی
♦️ اگر در روزهایی که کرونا در اوج تاخت و تاز خود روزانه چند صد نفر قربانی می گرفت، مسئولی می گفت که «کاری نمی شود کرد و باید با کرونا کنار بیاییم»، قطعا با برخورد تند اجتماعی مواجه می شد و مجبور به ترک صندلی قدرت میشد.
♦️در همه گیری کرونا با مرکزیت ستاد ملی کرونا، علاوه بر اینکه حداکثر توان درمانی کشور به میدان آمد، پژوهشگران انواع واکسن و دارو، نیروهای مردمی و جهادی، صداوسیما و رسانهها، مساجد و اماکن مقدس و طلاب، نیروهای ارتش و سپاه و بسیج... همه پای کار بودند.
♦️تا جاییکه پلیس در برخی ایام با انواع مانع و حتی دپوی خاک! برخی جادههای اصلی را می بست و صداوسیما بخش زیادی از توان رسانهای و خبری خود را روزانه برای مبارزه با این ویروس منحوس متمرکز کرده بود.
♦️در کنار همه اقدامات بالا، دستگاههای نظارتی مراقب بودند که تا حد امکان منتقدان در چارچوب مشخصی حرکت کنند و موجب اختلال در سیاست اصلی کشور در مقابله با کرونا نشوند.
♦️اما چرا از تجربه شکست دادن کرونا در مورد ویروس فحشا و عریانی و موضوع کشف حجاب استفاده نمی شود؟
♦️آیا در زمان شیوع کرونا، مسئولان فقط مردم را به تقویت بدن در برابر کرونا دعوت می کردند که امروز برخی فقط از کار فرهنگی در برابر هجوم عریانی دم می زنند؟
♦️آیا روزی که با تمام توان، رعایت #فاصله_اجتماعی را الزامی می کردند، نگران موضوع #دوقطبی _اجتماعی بودند؟
♦️چرا زمانی که زدن #ماسک برای دریافت خدمات در بخش های عمومی و خصوصی الزامی شد، مساله محدود کردن آزادی های اجتماعی مطرح نمیشد؟
♦️آیا زمانی که پلیس برای بستن جاده ها و جریمه کردن خودروهایی که در زمان ها و یا مسیرهای غیر مجاز اقدام می کرد، کسی پلیس را به دخالت نظامیان در حوزه سلامت و پلیسی کردن فضا متهم میکرد؟
♦️آیا صدا و سیما فقط در شبکه سلامت به کرونا می پرداخت یا همه شبکه ها بدرستی درگیر اخبار و شیوههای درمان آن می کردند؟
♦️آیا برای درمان ویروس فحشا و عریانی دهها گروه پژوهشگر و دانشمند و شرکت دانش بنیان مانند درمان کرونا مشغول تولید داروی درمان اجتماعی هستند یا موسسات ذیربط اعم از معمم و مکلا در تعطیلات بهاری هستند؟
♦️چطور حرم ها در ایام شیوع کرونا بسته شد ولی برخی اجازه بسته شدن فلان مرکز تجاری یا گردشگری که پرچمدار عریانی شده است را نمی دهند؟
♦️واقعیت تلخ این است که به نظر نگارنده علاوه بر اینکه ستاد ملی مقتدری در کشور برای مبارزه با فحشا وجود ندارد، «برخی» از مسئولان در قوای سه گانه و مجموعههای اجرایی، انتظامی و علمی ذیربط، منهای هوشمندی، اعتقاد محکم و کاملی به احکام اسلام ندارند و از شیوع کرونا در جامعه از شیوع گناه و فساد در جامعه بیشتر می ترسند در حالی که هر دو فورا باید درمان شوند...