آداب نوروز 99 در قرنطینه خانگی
امسال به خاطر شرایط کرونایی مجبور هستیم در منزل بمانیم و سفر نرویم، سفر نرویم یعنی اینکه پدر مادر را نبینیم، دعایشان را نشنویم، فاصلههای سالیانه را با دیدارهای نوروزی کم نکنیم، و روح و روان خانوادههامون را مثل هر سال تغییر ندیم، و خستگیهای روحی و جسمی را از خود دور نکنیم.
ولی میتوان در این وضعیت برای نوروز امسال هم راههایی و آدابی در نظر گرفت تا فاصلهها را کمتر کرده و قرابت و گرمی خانوادگی را تا حدی تأمین کرد:
1. میتوان به وقت تحویل سال و در کنار سفر هفتسین، زیارت کوتاه امینالله را به نیت امام رضا( ع) خواند و آن حرم خالی را با «زائران دِلی» مملو از زائر کرد.
2. میتوان امسال پیامهای بیروح و مصنوعیِ تبریک را که send all میکردیم کنار گذاشته و به تک تک اعضای خانواده و دوستان، یک سطر تبریک اختصاصی و جملهای دعای خاص نوشت و یا بجای نوشتن براشون پیام صوتی و یا تصویری بفرستیم. آنها گرمی پیام ما را بیشتر حس خواهند کرد.
3. میتوان تماسهای نوروزی را از تماسهای دو نفره به تماسهای چند نفره تغییر داد (از طریق واتساپ مثلا میشه این کار رو کرد). گرمی خانوادهها در تماس جمعی بیشتر حس میشود.
4. میتوان خانوادههایی که گروههای مجازی خانوادگی ندارند ، دست کم گروهی برای چندروزِ نوروز درست کنند و تحویل سال نو را در کنار هم بگذرانند.
5. میتوان قاب عکسی از اموات خود درست کرد (هرچند در گوشیهایمان، در پروفایلهامون، در صفحات مجازیمان) و دقایقی قبل از تحویل سال، به یادشان فاتحه خواند و روحشان را شاد کرد.
6. کرونا نباید بهانهای برای تعطیلی سنت خوب هدیهدادن باشد. میتوان عیدی کودکان، عیدی مادران و پدران، عیدی خواهران و برادران را همین روز جمعه به حسابشان ریخت تا بگوییم همچنان بیادشان هستیم و دوستشان داریم.
7. میتوان خانوادههای کرونایی را امسال به فهرست تلفنهامون اضافه کرد و مجدد با آنها همدلی و همدردی کرد و به آنها گفت ما در کنارشان هستیم. نگذاریم کسی به خاطر کرونا تنها بماند.
8. میتوان خانوادههای خسته و دلتنگ پزشکان و پرستاران را بیش از این احترام گذاشت و به آنهایی که در میان ما هستند دستمریزاد و خداقوت گفت.
9. میتوان همسایههای خود بویژه ضعفا و تنگدستان را بیشتر مواظبت کرد و امسال در رفع نیازهای مالی و روحی آنها بیشتر تلاش کرد.
10. و میتوان به این فهرست هم چیزی اضافه کرد و آنگاه آن را به دیگران نیز پیشنهاد کرد.
شاید بتوان با نوروزی متفاوت، نوروزی سرشار از امید به رحمت خدا، نعمتهای رفتۀ خدا از دنیا را به دنیا برگرداند و جبران مافات کرد. آمین!
@Habibollah_Babai
سلام و درود
عید باستانی نوروز و سال نو را خدمت همه بزرگواران تبریک می گویم. امیدوارم سال پر خیر و برکتی در پیش باشد. ان شاءالله در صحت و سلامت و تندرستی.
شریف لک زایی
13990101_38397_128k.mp3
7.73M
📹 بشنوید | صوت کامل پیام نوروزی سال۹۹ رهبر انقلاب
🌷 سال #جهش_تولید
@isca_seda
به همت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی؛
نسخه الکترونیکی کتاب «تاسوکی» منتشر شد
اثر حاضر، روایت پنج ماه اسارت نویسنده و هم دردانش در دست گروهی است که دست به کشتار 22 تن از مردم بی دفاع زده و با مجروح کردن گروهی دیگر، هفت نفر را نیز به اسارت بردند.
محمد پهلوانی در گفتگو با خبرنگار سرویس کتاب و نشر خبرگزاری رسا با اشاره به آماده سازی نسخه الکترونیکی کتاب «تاسوکی» اظهار داشت: خواننده فهیم خاطرات این اثر، پس از مطالعه حتما درخواهد یافت که این مباحث، صرفا یادکرد حوادث آن شام گاه و رخ دادهای پس از آن شب سهمگین و درد و رنج ۱۵۰ روز در بند تروریستها نیست، بلکه در آن، مطالب و معارفی به نگارش درآمده که میتوان در پس آن به تحلیل اقدامات تروریستی دست کم دو سال اخیر، در استان سیستان و بلوچستان و ایران پرداخت و مطمئن شد که چنین حوادثی ضمن این که ریشه اقتصادی و سیاسی و فرهنگی دارد و به بیگانگان و دشمنان ایران اسلامی متصل میشود، از سویی پیوندی عمیق با برخی اعتقادات نادرست دارد و از افکار کج اندیش ذهنهای ناتوانی برخاسته که سلاحی جز خشونت نمیشناسند.
وی گفت: اثر حاضر، روایت پنج ماه اسارت نویسنده و هم دردانش در دست گروهی است که دست به کشتار ۲۲ تن از مردم بی گناه و بی دفاع زده و با مجروح کردن گروهی دیگر، هفت نفر را نیز به اسارت برده که وقیحانه این اقدام را جهاد مینامند.
مدیر فناوری اطلاعات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تصریح کرد: متأسفانه از این هفت نفر، محمد شاهبازی، در ایامی که در اسارت تروریستها بود، به شهادت رسید و شش نفر دیگر نیز در طی هفت ماه به تدریج از اسارت رهایی یافته و دیگرباره جام آزادی را سرکشیدند و طعم آن را چشیدند. البته رضا در این مدت با گروگانهای دیگری نیز همراه بوده که در مقاطع دیگری تروریستها آنها را گروگان گرفته و از آنان نیز سخن گفته است. به ویژه در این میان به خوبی از شهید حمیدرضا کاوه و شهید احمد زاهد شیخی یاد شده و نام و یاد آنان زنده نگاه داشته شده است.
پهلوانی به معرفی کتاب «تاسوکی» پرداخت و اظهار داشت: این اثر به همت رضا لک زایی تألیف شده که در مؤسسه بوستان کتاب تهیه و در انتشارات این مؤسسه منتشر شده است.
وی گفت: کتاب «تاسوکی» با ۳۱۸ صفحه در سال ۱۳۹۳ منتشر شده و اداره فناوری اطلاعات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی این اثر را به صورت کتاب الکترونیکی منتشر کرده است.
مدیر فناوری اطلاعات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تصریح کرد: این اثر در کتابخوان همراه پژوهان با قابلیت اجرا در سیستم عامل اندروید، ویندوز و iOS قابل دسترسی است.
وی درباره خرید نسخه الکترونیکی این کتاب خاطرنشان کرد: علاقهمندان برای دریافت این اپلیکیشن میتوانند به نشانی www.pajoohaan.ir مراجعه کنند و با خرید نسخه الکترونیکی این کتاب، از مطالب آن بهرهمند شوند. /۸۲۲/ن ت ۳۰۳/ش
شریف لک زایی
انتشار چاپ سوم کتاب اندیشه سیاسی صدرالمتالهین به قلم نجف لک زایی توسط بوستان کتاب
به قلم نجف لک زایی؛
کتاب «اندیشه سیاسی صدرالمتألهین» به چاپ سوم رسید
در اثر حاضر استدلال شده است که با طرح حکمت سیاسی متعالیه دور جدیدی در اندیشه سیاسی شیعه آغاز شد که نشان دهنده چالش و نزاع بیش از پیش میان سیاست دینی و نظم سلطانی بود.
به گزارش خبرنگار سرویس کتاب و نشر خبرگزاری رسا، مؤسسه بوستان کتاب وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم سومین نوبت چاپ کتاب «اندیشه سیاسی صدرالمتألهین» نوشته نجف لک زایی را منتشر کرده است.
صدرالمتألهین توانست با درک درست و قرائنی صحیح از اسلام و سنت ها اسلامی، آن را در مواجهه با افکار الحادی و عقاید انحرافی مطرح نماید و به خوبی از هویت دینی پاسداری کند.
گروهی از پژوهشگران معتقدند صدرالمتألهین هیچ نکته جدیدی بر مباحث سیاسی فارابی و ابن سینا نیفزوده، شمار دیگری بر این باورند که او صرفاً به بسط مباحث مجمل و مبهم فارابی اکتفا کرده است.
نویسنده در مقدمه این اثر می نویسد: پژوهش حاضر بررسی «اندیشه سیاسی ملاصدرا» را بر عهده دارد، نه «فلسفه سیاسی ملاصدرا» زیرا بررسی فلسفه سیاسی ملاصدرا به تمهیداتی نیاز دارد که هنوز فراهم نیست. بدیهی است که اندیشه سیاسی آن چنان معنای فراخ و گسترده ای دارد که می تواند بخش هایی از فلسفه سیاسی را نیز شامل شود.
اندیشه سیاسی در آنجا که بر اصول ثابتی تکیه می کند، از فلسفه سیاسی بهره می برد. تمایز اساسی فلسفه سیاسی و اندیشه سیاسی این است که اندیشه متغیر در زندگی سیاسی می پردازد، در حالی که فلسفه سیاسی، از آن حیث که بخشی از فلسفه است، تنها به کلیات می پردازد.
فصول مختلف پژوهش در جهت تحقق اهداف فوق طراحی شده است. در فصل زمینه های تکوین شخصیت سیاسی صدرالمتألهین مورد بررسی قرار گرفته است. در این فصل سعی شده است تا عصر صفوی از نگاه ملاصدرا مورد بازبینی قرار گیرد. از جایگاه دانش سیاسی در حکمت متعالیه و منابع اندیشه سیاسی نویسنده فصل دوم گفت و گو شده است. فصل سوم عهده دار تبیین مبادی و مبانی ضرورت زندگی اجتماعی و سیاسی است.
کارویژه های حکومت دینی، در مقایسه با سایر حکومت ها در فصل چهارم و ساختار حکومت دینی، به ویژه بحث ولایت سیاسی انبیا، ائمه و مجتهدان در فصل پنجم مورد بحث و بررسی قرار گرفته است. نتیجه گیری پایان بخش مباحث پژوهش است.
نگارنده در مقدمه آورده است: از مشکلات اصلی این پژوهش فقدان مجموعه کاملی از آثار صدرالمتألهین، که با استاندارد علمی و فنی جدید منتشر شده باشد، عدم اهتمام محققان به مباحث اجتماعی در آثار وی و از همه مهم تر اظهار نظرهای نادرست در مورد فقدان اندیشه سیاسی در آثار وی بود که به میزان زیادی سعی شد از تأثیر آن ها بر کیفیت تحقیق کاسته شود.
در اثر حاضر استدلال شده است که با طرح حکمت سیاسی متعالیه دور جدیدی در اندیشه سیاسی شیعه آغاز شد که نشان دهنده چالش و نزاع بیش از پیش میان سیاست دینی و نظم سلطانی بود و زمینه را برای تحقق علمی و عملی حکومت دینی، در ادوار بعدی فراهم کرد.
متن کامل گزارش در لینک زیر
https://rasanews.ir/fa/news/645565/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A7%D9%86%D8%AF%DB%8C%D8%B4%D9%87-%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%B5%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%AA%D8%A3%D9%84%D9%87%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D9%87-%DA%86%D8%A7%D9%BE-%D8%B3%D9%88%D9%85-%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%AF
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌دکتر شریف لکزایی: وقتی زمینه را برای حضور نخبگان در رسانه فراهم نمیکنیم از آنها چه انتظاری داریم؟/ ادعا این است که شبکه چهار یک شبکه نخبگانی است و بناست مسائل زنده و جاری جامعه و نخبگان را پوشش دهد اما میبینیم که برنامهای مانند شوکران متوقف میشود!
🔻🔻🔻
@sedyaser
سلام عزیزان🌹
🌺لیست دروس آیت الله جوادی آملی را که در این کانال بارگذاری شده است تقدیم حضورتان می نماییم. ایشان از شاگردان مرحوم محقق داماد، امام خمینی، علامه طباطبایی رحمةالله علیهم می باشند و هم اکنون از مدرسین دروس خارج حوزه علمیه قم می باشند. درس تفسیر ایشان، شلوغ ترین و جزء علمی ترین حلقه های تحقیقی و پژوهشی است.
✅ صوت ها را به دو صورت زیر می توانید بدست آورید:
1️⃣ دانلود رایگان از همین کانال با لمس نمودن بر روی موارد زیر.
2️⃣ دریافت صوت ها (همین مجموعه که 30 گیگ است یا تمامی صوت های دروس و اساتید کانال که 625گیگ می باشد و مجموعه ای بی نظیر و عالی است) بصورت هارد یا فلش ، درب منزل تان که هزینه پستی و حق الزحمه اندکی نیاز دارد با مراجعه به آیدی حقیر:
@mohamadbakhshi1
1.👈مقدمات تفسیر
2.👈تفسیر سوره حمد
3.👈تفسیر سوره بقره
4.👈تفسیر سوره آل عمران
5.👈تفسیر سوره نساء
6.👈تفسیر سوره مائده
7.👈تفسیر سوره انعام
8.👈تفسیر سوره اعراف
9.👈تفسیر سوره انفال
10.👈تفسیر سوره توبه
11.👈تفسیر سوره یونس
12.👈تفسیر سوره هود
13.👈تفسیر سوره یوسف
14.👈تفسیر سوره رعد
15.👈تفسیر سوره ابراهيم
16.👈تفسیر سوره حجر
17.👈تفسیر سوره نحل
18.👈تفسیر سوره اسراء
19.👈تفسیر سوره کهف
20.👈تفسیر سوره مریم
21.👈تفسیر سوره طه
22.👈تفسیر سوره انبیاء
23.👈تفسیر سوره حج
24.👈تفسیر سوره مؤمنون
25.👈تفسیر سوره نور
26.👈تفسیر سوره فرقان
27.👈تفسیر سوره شعراء
28.👈تفسیر سوره نمل
29.👈تفسیر سوره حدید
30.👈تفسیر سوره حشر
31.👈مبانی قرآنی در نهضت حسینی
32.👈هدایت در قرآن
33.👈ولایت در قرآن
34.👈سیری در صحیفه سجادیه
35.👈شرح دعای ابوحمزه ثمالی
🙏 حتمأ این پیام را برای علاقه مندان دروس استاد عبدالله جوادی آملی بفرستین.
لینک کانال:
http://eitaa.com/joinchat/2866675732C0bad970ead
هدایت شده از سیدیاسر تقوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌دکتر شریف لکزایی: چرا خودمان را از ظرفیت فضای مجازی محروم میکنیم؟/ چرا باید توئیتر و فیسبوک فیلتر باشند؟
🔻🔻🔻
@sedyaser
شریف لک زایی
السلام علیک یا فاطمه المعصومه
تصویر مربوط به حرم حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها است در صبح چهارمین روز اردیبهشت است. به نظرم ایام کرونایی فرصت بسیار مغتنمی بود که برخی کارها که در ایام حضور زایران به سختی ممکن بود انجام شود، مانند برخی تعمیرات ضروری انجام شود.
مشاهداتم از شهر قم حکایت از آن دارد که کروناویروس برای مردم قم عادی شده عادی شده و بخش قابل توجهی از هموطنان دیگر اعتقادی به وجود کروناویروس ندارند و گویا قم از بحران کروناویروس تا حد زیادی فاصله گرفته است..البته برخی نیز همچنان با ماسک و دستکش مراقبت دارند.
راننده تاکسی می گفت کرونا دیگر رفت تا پاییز! کلی هم از خودش تعریف کرد که در طی این دو ماه بحرانی گذشته اصلاً از ماسک و دستکش استفاده نکرده است! مسافری که در مسیر پیاده شد، مابقی پولش را نگرفت و راننده سرخوشانه می گفت نترسید، کرونا تمام شد، بقیه پولتان را هم بگیرید.
نکته مهم در عین این که برخی همچنان مراقبت های لازم را دارند این است که بحران کروناویروس برای جامعه تقریباً عادی شده و به لحاظ روانی مانند اسفندماه نیست و مردم احساس راحتی بیشتری با کروناویروس دارند درواقع به نوعی آمادگی پذیرش همزیستی مسالمت آمیز با کروناویروس را هم پیدا کردهاند.
با توجه به این فعالیت حرم حضرت فاطمه معصومه همچنان متوقف است، به نظر می رسد کم کم فعالیت خودش را هر چند به صورت محدود باید آغاز کند و برنامه های حرم مانند نمازهای جماعت یومیه اگرچه با تعداد محدودی برگزار شود تا وضعیت عادی اعلام شود و جامعه به یک شرایط با ثباتی برسد.
البته همان راننده تاکسی می گفت تعطیلی حرم به خاطر این است که تهرانی ها به قم نیایند. طبق آخرین آمار تعداد کل مبتلایان به کروناویروس در قم در طی دو ماه اخیر به هزار و پانصد تن رسیده است. آمار روزانه مبتلایان هم به کم ترین تعداد خود رسیده است. بر حسب شنیده ها در بیمارستان های امام رضا علیه السلام و آیت الله گلپایگانی دیگر بیمار کرونایی نیست. برخی دیگر مانند بیمارستان شهید بهشتی هم بر حسب شنیده ها به حالت عادی درآمده و بخش کرونایی بیمارستان فرقانی هم گویا در حال عادی شدن است.
امیدوارم در روزهای آینده خبرهای خوشحال کننده تری درباره کنترل موفق تر این بیماری در سطح کشور بشنویم.
#قم
#حرم_حضرت_معصومه(ع)
#کرونا
#کروناویروس
#شریف_لک_زایی
#sharif_lakzaei
🌞 رهبر معظم انقلاب در برنامه قرآني ماه رمضان:🔻
🔹 بخشی از دستورات کاربردی قرآن مربوط است به مناسبات اجتماعی؛ مثلاً غیبت نکنید.
🔹 یا در قرآن میگوید اگر با کسی مخالفید، این موجب بیانصافی دربارهی او نشود. این یک دستور کاربردی است. شما ممکن است با کسی مخالف باشید؛ امّا این موجب نشود در آنجایی که حق با او است، این حق را پنهان کنید یا بیانصافی کنید.
🔹 [یا میفرماید] در امانت خیانت نکنید. امانت فقط پولی نیست که شما دست بنده دارید؛ مقام و مسئولیّتی هم که به وسیلهی شما به من داده شده امانت است.
هدایت شده از نجف لک زایی
تفسیر قرآن امام موسی صدر جلسه اول.mp3
27.98M
🔷بررسی تفاسیر قرآنی امام موسی صدر در شبهای رمضان
🔷ارائه دهنده: دکتر شریف لکزایی، دانشیار پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
🔶زمان: شنبه 1399/2/6 در فضای مجازی
🔳 این برنامه هر شب ساعت ۲۳ با مرور گفتارهای تفسیری جلد ۱۰ مجموعه #گام_به_گام_با_امام نگاه اجتماعی و اندیشه سیاسی امام موسی صدر را بررسی و تحلیل میکند.
📌 برای استفاده از این جلسه مجازی از لینک زیر استفاده کنید:
◽️ https://engage1.shatel.com/b/sha-nmm-4jd
🌐https://eitaa.com/isca_seda/579
هدایت شده از نجف لک زایی
تفسیر قرآن امام موسی صدر جلسه دوم.mp3
5.61M
🔷بررسی تفاسیر قرآنی امام موسی صدر در شبهای رمضان
🔷ارائه دهنده: دکتر شریف لکزایی، دانشیار پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
🔶زمان: یکشنبه 1399/2/7 در فضای مجازی
🔳 این برنامه هر شب ساعت ۲۳ با مرور گفتارهای تفسیری جلد ۱۰ مجموعه #گام_به_گام_با_امام نگاه اجتماعی و اندیشه سیاسی امام موسی صدر را بررسی و تحلیل میکند.
📌 برای استفاده از این جلسه مجازی از لینک زیر استفاده کنید:
◽️ https://engage1.shatel.com/b/sha-nmm-4jd
🌐https://eitaa.com/isca_seda/580
هدایت شده از رادیو پژوهش پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
تفسیر قرآن امام موسی صدر جلسه سوم.mp3
9.6M
#شریف_لک_زایی
#تفاسیر_قرآنی_امام_موسی_صدر
#برنامه_ماه_رمضان
🔷بررسی تفاسیر قرآنی امام موسی صدر در شبهای رمضان
🔷ارائه دهنده: دکتر شریف لکزایی، دانشیار پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
🔶زمان: دوشنبه 1399/2/8 در فضای مجازی - جلسه سوم
🔳 این برنامه هر شب ساعت ۲۳ با مرور گفتارهای تفسیری جلد ۱۰ مجموعه #گام_به_گام_با_امام نگاه اجتماعی و اندیشه سیاسی امام موسی صدر را بررسی و تحلیل میکند.
📌 برای استفاده از این جلسه مجازی از لینک زیر استفاده کنید:
◽️ https://engage1.shatel.com/b/sha-nmm-4jd
🌐https://eitaa.com/isca_seda/581
در محضر قرآن کریم
موضوع: فرد و جامعه قرآنی
متن: کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن، اثر رهبر معظم انقلاب امام خامنه ای
ارائه دهنده: استاد نجف لک زایی
زمان: از شنبه 1399/2/13 ساعت 12 ظهر الی 12:30
همه روزه در ماه مبارک رمضان به جز روزهای تعطیل
علاقه مندان می توانند از لینک زیر وارد شوند:
https://www.instagram.com/isca.ac.ir/
تفسیر_قرآن_امام_موسی_صدر_جلسه_پنجم.mp3
14.57M
#شریف_لک_زایی
#تفاسیر_قرآنی_امام_موسی_صدر
#برنامه_ماه_رمضان
🔷بررسی تفاسیر قرآنی امام موسی صدر در شبهای رمضان
🔷ارائه دهنده: دکتر شریف لکزایی، دانشیار پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
🔶زمان: چهار شنبه 1399/2/10 در فضای مجازی - جلسه پنجم
🔳 این برنامه هر شب ساعت ۲۳ با مرور گفتارهای تفسیری جلد ۱۰ مجموعه #گام_به_گام_با_امام نگاه اجتماعی و اندیشه سیاسی امام موسی صدر را بررسی و تحلیل میکند.
📌 برای استفاده از این جلسه مجازی از لینک زیر استفاده کنید:
◽️ https://engage1.shatel.com/b/sha-nmm-4jd
🌐https://eitaa.com/isca_seda/583
تفسیر قرآن امام موسی صدر جلسه ششم.mp3
8.48M
#شریف_لک_زایی
#تفاسیر_قرآنی_امام_موسی_صدر
#برنامه_ماه_رمضان
🔷بررسی تفاسیر قرآنی امام موسی صدر در شبهای رمضان
🔷ارائه دهنده: دکتر شریف لکزایی، دانشیار پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
🔶زمان:پنج شنبه 1399/2/11 در فضای مجازی - جلسه ششم
🔳 این برنامه هر شب ساعت ۲۳ با مرور گفتارهای تفسیری جلد ۱۰ مجموعه #گام_به_گام_با_امام نگاه اجتماعی و اندیشه سیاسی امام موسی صدر را بررسی و تحلیل میکند.
📌 برای استفاده از این جلسه مجازی از لینک زیر استفاده کنید:
◽️ https://engage1.shatel.com/b/sha-nmm-4jd
🌐https://eitaa.com/isca_seda/587
تفسیر_قرآن_امام_موسی_صدر_جلسه_هفتم.mp3
11.39M
#شریف_لک_زایی
#تفاسیر_قرآنی_امام_موسی_صدر
#برنامه_ماه_رمضان
🔷بررسی تفاسیر قرآنی امام موسی صدر در شبهای رمضان
🔷ارائه دهنده: دکتر شریف لکزایی، دانشیار پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
🔶زمان:جمعه 1399/2/12 در فضای مجازی - جلسه هفتم
🔳 این برنامه هر شب ساعت ۲۳ با مرور گفتارهای تفسیری جلد ۱۰ مجموعه #گام_به_گام_با_امام نگاه اجتماعی و اندیشه سیاسی امام موسی صدر را بررسی و تحلیل میکند.
📌 برای استفاده از این جلسه مجازی از لینک زیر استفاده کنید:
◽️ https://engage1.shatel.com/b/sha-nmm-4jd
🌐https://eitaa.com/isca_seda/588