9.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 عبرتی از سیل لیبی
🔹 اگر چه سخن گفتن از دلایل وقوع بلایای طبیعی به ویژه صحنههای اخرالزمانی که سیل و طوفان "دانیل" در لیبی به وجود آورده و هزاران نفر را به کام مرگ کشانده، نیاز به فرصتی دیگر دارد
🔹اما فرسوده شدن برخی زیرساختها از جمله تخریب دو سد در نزدیک شهر درنه (شرق لیبی) هم به افزایش تخریب ها و تلفات کمک کرد.
📌 وقتی به واسطه فشار دستگاه استکبار به بهانۀ تلاش برای دست یابی به سلاح هستهای، گزینه سازش را انتخاب کنی و سرهنگ لیبی تنها راه حفظ حکومت خود را کنار آمدن با غربیها تصور کند
📌 و وقتی با شعار موهوم آزادی دروازههای شهر را بر روی بیگانگان بگشایی و بیگانگان بر سرزمینت مسلط شوند، نه تنها برای آبادانی سرزمینت تلاشی نمی کنند، بلکه زیرساختهای کشورت را همانند کشور لیبی یا از بین میبرند و یا به حال خود رها میکنند تا فرسوده شوند
❇️ به فرموده رهبری، «هزینۀ تسلیم شدن بمراتب بیشتر از هزینۀ مقاومت کردن و ایستادگی کردن است.»(۱۳۹۷/۴/۹) اما غرب گراهای داخلی از چنین وقایعی هرگز عبرت نخواهند گرفت!!!
♨️ ما أَكْثَرَ الْعِبَرَ وَ أَقَلَّ الِاعْتِبَار
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
باز شدن گره عملیات با روضه
حضرت زهرا سلام الله علیها
توسط #شهیدمحمدرضا_تورجیزاده
#حاج_مهدی_رسولی
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اسیر این دروغها نشوید!!
🔹 جکسون هینکل، فعال رسانه ای آمریکایی از برنامه و دروغ پردازیهای سازمان سیا در ماجرای مرگ #مهسا_امینی در ایران می گوید...
🔹 "من فکر میکنم کاملا واضح است که آنچه در ایران میگذرد، یک عملیات با پشتوانه CIA است..."
🔹 پشتپرده اغتشاشات ایران به بهانه سالروز آغاز جنبش #زن_زندگی_آزادی به روایت کارشناسان و اندیشمندان خارجی
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
ولی ظریف درست میگفت که دولت رئیسی نمیتونه مثل اونا توافق بنویسه!
امیرکبیر دوران جوری توافق نوشتند که اگر همهی طرفها از برجام خارج بشوند و به توافقی که نوشتند عمل نکنند و سنگ اندازی کنند ایران حق اعتراض و خروج نداره!
خوش به حال امریکا و اسرائیل با چنین نیروهای کار بلدی
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
11.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 نظر کارشناس مخالف دین شبکه اینترنشنال در مورد ممنوع شدن حجاب در مدارس فرانسه:
⬅️ در واقعیت ؛ فرانسه و دیگر کشورهای اروپایی، جنگ را در میدان افکار و اندیشهها به اسلام باختهاند. اسلام در حال رشد است.
⬅️ به همین دلیل برای مقابله با اسلام، اکنون روی به اجبار و زور آوردهاند.
⬅️ سی درصد زنانی که حجابِ برقع و نقاب میپوشند، از خانوادههای مسلمان نیستند.
( یعنی مسلمان نبوده اند و با اختیار خود مسلمان شده اند )
⬅️ سکولاریسم اروپایی در میدان اندیشهها و ایدهها، از اسلام شکست خورده است
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
❣#سلام_امام_زمانم❣
🌷اَلسَّلاَمُ عَلَي الْقَائِمِ الْمُنْتَظَرِ وَ الْعَدْلِ الْمُشْتَهَرِ
🌷سلام بر قيام كننده مورد انتظار، و عدل آشكار
📚فرازی از زیارت نامه حضرت مهدی(عجل الله فرجه)
🌸سلام امام زمانم🌸
تمام سلامها و تمام تحیّتها نثار تو باد،
ای مولایی که حقیقت سلام هستی.
سلام بر تو و بر روز آمدنت...✋
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🤲
#امام_زمان(عج)
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
پس از نشست اخیر گروه ۲۰ و اعلام راهاندازی کریدور هند-خاورمیانه- اروپا، نبرد کریدورها برای کسب بیشترین سهم از تجارت جهانی افزایش یافته است.
مسیر آبی رنگ نشان دهنده کریدور عرب- مد است که هند را به اروپا وصل میکند
مسیر زردرنگ کریدور شمال-جنوب است که برای اتصال روسیه به هند از طریق ایران برنامهریزی شده است
خطوط قرمز رنگ نیز نشاندهنده شاخههای ابتکار «کمریند و جاده» BRI چین است.
به باور کارشناسان مهمترین هدف کریدور هند-اروپا رقابت با قدرت فزاینده چین در منطقه و کاهش اهمیت ژئواکونومیکی ایران و ترکیه است.
حالا باید منتظر واکنش کشورهای رقیب بود؛ آیا مسیر چین- پاکستان- ایران- ترکیه راهاندازی میشود؟
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
🎙 شهید مرتضی آوینی:
من در فروپاشی تمدّن غرب بیشتر به تحوّل درونی غربیها امیدوارم تا جنگی رو در رو که میان شرق و غرب و یا اسلام و غرب روی دهد...
🔻 غرب از درون خواهد پوسید و در خود فرو خواهد ریخت و چون عقربی در محاصرهی آتش، خود را نیش خواهد زد و خواهد کشت.
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
🛑 مقابله با چین با قدرت دریایی
⭕️ موسسه نیروی دریایی ایالات متحده
▪️در حالی که شبح جنگ بر فراز دریای چین جنوبی می چرخد، دو استراتژیست آمریکایی در مجلات نظامی معتبر مقالاتی نوشته اند که به بررسی نقاط قوت و محدودیت های استراتژی دریایی در مقابل چین می پردازند. دولت بایدن عاقلانه است که هر دو بخش را در حالی که با تنش های فزاینده بر سر وضعیت تایوان و جنگ سرد طولانی مدت با چین دست و پنجه نرم می کند، بررسی کند.
در شماره فوریه 2022 Proceedings، مجله مؤسسه نیروی دریایی ایالات متحده، توماس مهنکن،یک استراتژی دریایی برای بازدارندگی و در صورت لزوم شکست چین در جنگ در دریای چین جنوبی. مقاله او با عنوان «استراتژی دریایی برای مقابله با چین» است. در شماره پاییز 2021 نشریه ناوال وار کالج ریویو، پروفسور جاکوب گریگیل، مشاور ارشد سابق دفتر برنامه ریزی سیاست وزارت امور خارجه و یکی از نویسندگان "مرز ناآرام" (که من در مجله Asian Review of Books مرور کردم) مقاله ای با عنوان "محدودیت های قدرت دریا".
مهنکن استراتژی دریایی پیشنهادی خود را بر اساس مانع جغرافیایی موسوم به "اولین زنجیره جزیره" استوار می کند که از ژاپن، تایوان، فیلیپین و شبه جزیره جنوب شرقی آسیا تشکیل شده است. او می نویسد که ایالات متحده باید اولین زنجیره جزیره را به عنوان شکاف فولدا در منطقه آسیا و اقیانوسیه (اشاره به مرز درون آلمانی بین ناتو و پیمان ورشو) تلقی کند. مهنکن استدلال میکند که ایالات متحده و متحدان منطقهای آن باید با «نیروهای زمینی، اعزامی، دریایی و هوایی» با پشتیبانی از امکانات سایبری و فضایی از این منطقه دریایی دفاع کنند. او از سیاستگذاران ایالات متحده میخواهد که «نیروهای داخلی» را در اولین زنجیره جزیره و «نیروهای خارجی» مستقر در دریا مستقر کنند تا هم از نیروهای داخلی حمایت کنند و هم چین را از چندین محور تهدید کنند. او معتقد است که یک استراتژی دریایی به اندازه کافی مسلح و موقعیت جغرافیایی باعث می شود چین در استراتژی خود برای الحاق سیاسی یا نظامی تایوان تجدید نظر کند و شکست در آن، ایالات متحده و متحدانش را قادر می سازد در صورت جنگ به پیروزی دست یابند.
▪️گریگیل استدلال میکند که قدرتهای دریایی سه گزینه برای تأثیرگذاری بر ژئوپلیتیک قارهای برای اجتناب از تسلیم شدن در برابر کابوس مکیندر دارند: اول، ایجاد حضور در مناطق ساحلی قدرتهای زمینی (معمولاً با هماهنگی با متحدان). دوم، اعمال فشار (اقتصادی، نظامی و سیاسی) بر مرزهای زمینی دشمن. و سوم، اعمال کنترل بر دریاهای داخلی. در طول بیشتر دوران جنگ سرد علیه اتحاد جماهیر شوروی، ایالات متحده از اولین گزینه با ایجاد اتحاد با قدرت های قاره ای استفاده کرد که امکان استقرار تعداد زیادی از نیروهای آمریکایی را در مناطق ساحلی اوراسیا فراهم کرد. احتمالاً در دهه 1980 در دوران ریاست جمهوری رونالد ریگان، واشنگتن گزینه اول و دوم را با افزودن فشار اقتصادی، سیاسی و نظامی به مناطق مرزی امپراتوری شوروی ترکیب کرد.
▪️ایالات متحده حضور قارهای نسبتاً کمی در شرق آسیا در شبهجزیره کره دارد، اما همچنین حضور قابل توجهی در فراساحل در ژاپن و حضور کمتری در گوام، فیلیپین و استرالیا دارد. این کشور روابط امنیتی نزدیکی با سنگاپور دارد و به دنبال پایگاههای نظامی اضافی در جزایر اقیانوس هند است زیرا همکاری هند و ایالات متحده در مواجهه با ظهور چین گسترش مییابد. و ایالات متحده در حال بهبود روابط با دشمن قدیمی خود ویتنام است که رهبران آن نیز از جاه طلبی های چین می ترسند. اما اینها بیشتر نیروی دریایی یا دارایی های دریایی هستند.
▪️گریگیل می نویسد، امروز «مسئله ژئوپلیتیکی بزرگ برای ایالات متحده این است که آیا روسیه به جای حفظ یک مرز زمینی طولانی اصطکاک، با چین همسوتر خواهد بود - ایجاد یک متقابل قاره ای». متأسفانه، و به دلیل سیاستهای دولت بایدن چین و روسیه یک شراکت استراتژیک تشکیل دادهاند که نظم جهانی به رهبری ایالات متحده را تهدید میکند. این توسعه "محدودیت های نیروی دریایی" را آشکار می کند.
▪️احتمالاً گریگیل یک جزء نیروی زمینی را به استراتژی دریایی مهنکن برای مهار یا شکست مؤثر چین اضافه خواهد کرد. چنین استراتژی شامل اتحاد تقویت شده با هند و تلاش برای ایجاد شکاف بین چین و روسیه است، همانطور که رئیس جمهور ریچارد نیکسون در اوایل دهه 1970 انجام داد. نکته مهم از این دو مقاله مهم این است که استراتژی ایالات متحده در قبال چین، به ویژه در آینده نزدیک، به شدت به سمت قدرت دریایی متکی خواهد بود، اما در دراز مدت، واشنگتن از مؤلفه قدرت زمینی در خطر آن غفلت می کند.
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat