eitaa logo
شاید‌شھید‌بشیم ؛ 🇵🇸 .
1.8هزار دنبال‌کننده
79 عکس
41 ویدیو
0 فایل
‐ هوالشهيد . اومدیم مجازی دست‌ به قلم شدیم ! شاید نیمچه سربازی باشیم در رکاب ِمهدی‌الزهرا ‹ به‌ شرط‌ لیاقت › - اسلام به ذات ِخودندارد عیبی ، هرعیبی كه هست از مسلمانی ِماست . - [ پیام های‌ ِسنجاق‌شده چك شود ] .
مشاهده در ایتا
دانلود
_غررالحکم ص ⁶⁵⁸
✒️ چوب‌دستی‌ات را از این لب‌ها بردار! ▪️سوگند به خدا، بارها دیدم پیامبر این لب‌ها را می‌بوسید. زید بن ارقم، صحابی پیامبر صلی‌الله علیه و آله، با دیدن جسارت ابن زیاد به سر مطهر امام حسین علیه‌السلام فریاد زد و اشک ریخت. ابن زیاد، او را تهدید به مرگ کرد.
میان چراغانی ِدنیا ، ماه را گم نکنی !
فردا وقتی دارین تکبیر میگین بعد از حتما بگین : به جز مردم و مسئولینش یه موقع دشمن رو ناامید نکنیم :))
دلم تا دست بر دامان در زد دو دستی سنگ شیون را به سر زد.. چه درد است این که درفصل اقاقی به روی عاشقان در بسته ساقی بر این در وایِ من قفلی لجوج است بجوش ای اشک هنگام خروج است در میخانه را گیرم که بستند کلیدش را چرا یا رب شکستند؟
آزادی، در بی‌آرزویی‌ست... _مقالات شمس
ولَن‌تَجِد‌مِن‌دونِه‌مُلتحَدا؛ که‌هرگز‌جز‌او‌پناهگاهى‌نخواهى‌یافت .✨ -کهف‌۲۷
_أشهدُ أنّ علی گفتم که حیرانت شوم تا که بعد از شیعه بودن از محبّانت شوم...
_با دروغ میشه خیلی چیزارو به دست آورد ولی نمیشه نگهشون داشت!
دنیا مثل شیشه ای می ماند که یکدفعه می بینی از دستت افتاد و شکست .. ـ شهید‌مهدی‌باکری