26.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️شما به بهانه ی جلوگیری از دو قطبی شدن جامعه
فضا را تک قطبی کردید
تبریک!
قطب بی دینی و بی بندوباری
.
.
.
✍ سجاد فراهانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️اگر بود امشب ۲۲ ساله می شد
آرمان پسر ایران
#آرمان_علی_وردی
ـــــــــــــــــــــــ
پایگاه خبری صابرین نیوز↙️
🆘@sabreenS1_official
14.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽️ *تقدیم به غدیری ها..🌹*
*👌🏻دوستداران و مُحبّین امام علی💓علیه السلام..🌷*
*#حقّانیّت.شیعه.اَثنیٰ.عَشَری💐
#انتشار_واجب
کانال معرفتی #بسمت_خدا🌙
https://eitaa.com/joinchat/3463250005Ca6b1a984ed
⭕️ متن استعفای سلاحورزی منتشر شد
🔻متن استعفای حسین سلاحورزی از ریاست اتاق بازرگانی پس از چند روز از انتخابات پرحاشیه این اتاق منتشر شد.
🔻خبرگزاری ایرنا روز پنجم تیرماه از استعفای سلاحورزی خبر داده بود اما برخی مدعی شدند، وی استعفا نداده است. /ایسنا
🔰 بپیوندید 👇
https://eitaa.com/joinchat/3253993472C88d01d5de6
10.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استوری
برای رسیدن به جامعهای متمدن 🫢
من هم به شما ملحق میشم 🤓
و انقلاب ایران را حمایت میکنم.😬
#فرانسه
@ostad_shojae
7.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️اینجا کجاست؟! چقدر مردمشون شادند! خوش به حالشون که اینقدر باحالند!
#به_ویژه_ترین کانال خبری در ایتابپیوندید👇.
https://eitaa.com/joinchat/4073259207Cd2916ef4d3
🔴 توسل به امام هادی برای توفیقات از دست رفته
🔵 حجتالاسلام حاج شیخ جعفر ناصری:
🟢 دیدم بعضی از آقایان یک اشاره لطیفی دارند به اینکه توسلات به اهلبیت عصمت و طهارت و توجه به هرکدام بیشتر از یک زاویهای خاص و برای یک نیت خاص بوده است. در شیعه و بزرگان شیعه این رسم بوده است، که اگر از آن زاویه خاصِ هر امام، به آن امام متوسل شوند زودتر نتیجه میگیرند و میگرفتند.
🔹 توسل به آقا امام هادی علیهالسلام، هم برای جلب توفیقاتی است که از دست میرود؛ مانند اداء نوافل سفارش شده است در کلمات بزرگان آمده که : «و من أراد التوفیق لأداء النوافل و برّ الإخوان فالیُتَوسَّل بعلیٍبنمحمدٍ الهادی علیهالسلام.» هر کس دنبال توفیق پیدا کردن برای ادای نوافل می باشد و توفیق خدمت به برادران دینی را می خواهد به امام هادی علیه السلام توسل نماید.
#امام_زمان
#امام_هادی
چرا ایران حکومت نظامی نکرد؟!
🔻به این سه خبر دقت کنید؛
▪️اعلام حکومت نظامی در فرانسه؛ وضعیت حکومت نظامی از ساعت 22 آغاز میشود و تا 6 صبح ادامه دارد. کسی در این زمان حق تردد در خیابانها را ندارد.
▪️مکرون به وزرای کابینه: هرکاری میتوانید بکنید، فقط نظم و آرامش به فرانسه برگردد
▪️درخواست کمک فرانسه از رژیم صهیونیستی برای سرکوب اعتراضات
🔸حال این سه خبر که حکایت از وضعیت حادّ اجتماعی سیاسی فرانسه دارد را مقایسه کنید با ایام اغتشاش و آشوب در ایران چه در زمان فتنه کوی دانشگاه، چه در وقت فتنه 88 و چه در فتنههای اخیر...
استیصال امروز مکرون در برقراری امنیت کشورش تصویر روح لیبرال دموکراسی در مقابل مردمسالاری دینی است. آنچه نظام سیاسی ایران عزیز را با نظامات مرسوم دنیا خصوصا غرب متمایز میکند همین مساله اعتماد به مردم و مردمسالاری دینی است.
🔸دقیقا برخلاف کشورهای غربی که در مواقع بحرانی برای کنترل وضعیت جامعه، حکومت نظامی اعلام میکنند، در ایران در مواقع بحرانی توده مردم به صحنه آمده و قضیه را فیصله میدهند.
🔸چرا در غرب مردم به خیابان نمیآیند؟! همین سوال نقطه کانونی تفاوت دونوع حکومت است. اگر سیاستمداران غربی کورسوی امیدی از حمایت مردمی برای خود میدیدند حتما آنها را به خیابان دعوت میکردند(همان کاری که ایران در کودتا علیه اردوغان در ترکیه به او پیشنهاد داد) اما آنها میدانند که اگر مردم بیشتری به خیابان بیایند وضعیت بغرنجتر خواهد شد درست برعکس ایران که چون آشوبگران از مردم نیستند با ورود مردم به میدان وضعیت آرام میشود.
۶ روز، یک میلیارد دلار خسارت
۱۵۰ روز، چند میلیارد دلار؟!
«رئیسجنبش کارآفرینان فرانسه» به روزنامه «پاریزین» گفت: طبق تخمینها، اعتراضات و آشوبهای شش روز اخیر، بیش از یکمیلیارد یورو (۱.۰۹ میلیارد دلار) خسارت به اقتصاد فرانسه وارد کرده است. این حجم خسارت، غیر از خساراتی است که به صنعت گردشگری وارد شده است.
فرانسه هفتمین، و ایران، بیست و دومین اقتصاد بزرگ دنیاست. تولید ناخالص داخلی فرانسه، ۲۵۰۰ میلیارد دلار است. همچنین صندوق بینالمللی پول، تولید ناخالص داخلی ایران را ۱۵۹۶ میلیارد دلار عنوان برآورد کرده است. اگر ۶ روز ناآرامی در فرانسه (بدون بنزین روی آتش ریختن و ضریبدهی خارجی) موجب حداقل یک میلیارد دلار خسارت شده، پنج ماه (۱۵۰ روز) آشوب افکنی ترکیبی با هدایت آمریکا و انگلیس و فرانسه و آلمان و اسرائیل، چقدر خسارت برای اقتصاد ایران به همراه داشت؟!
این پرسش از آن جهت مهم است که متاسفانه در ارزیابی جهش تورم از اوایل مهر ۱۴۰۱، نسبت به نقش « آشوب ترکیبی»، غفلت یا تغافل صورت میگیرد. جریان غربگرایی که بعدها برای جهش تورم اشک تمساح ریخت، همان جریان بانی آشوبها در پاییز و بهمن و اسفند سال گذشته بود. در واقع هم کشته بود و هم تعزیه میداشت!
ماموریت این جریان در ابتدای سال گذشته بر اساس شگرد راه بینداز و جا بینداز، « تورم سهرقمی» بود اما چون موفق نشد، فاز اغتشاشات را کلید زد تا روند بهبود شاخصهای اقتصادی را منفی کند.
این، در کنار تحریمهای دشمن، جنگ اقتصادی تحمیلی و مضاعفی بود که خسارات گسترده برجای گذاشت؛ چنانکه رادیو فردا، ارگان سازمان سیا، اواسط آبان ۱۴۰۱، گزارشهایی را با عنوان «جهش ۱۶ درصدی نرخ دلار از آغاز اعتراضات» و «رکود ۸۰ تا ۹۰ درصدی بازار لوازم خانگی؛ اعتراضات اخیر بر رکود بازار دامن زد» منتشر کرده و به شکل سربسته، به گوشهای از آثار مخرب اغتشاشات پرداخته بود.
جهش قیمت ارز و التهابات ناشی از آن، یکی از عوارض تشدید جنگ ترکیبی دشمن در پاییز سال گذشته بود و این در حالی بود که همان زمان (اواسط آبان)، صندوق بینالمللی پول گزارش میداد: ایران با ذخائر ارزی 122 میلیارد دلاری، عنوان سومین کشور بزرگ دارنده ذخایر ارزی در منطقه خاورمیانه، شمال آفریقا و آسیای مرکزی (پس از عربستان و امارات) است.
این نکته مهم را هم باید متذکر شد که خیانت و خسارت ناشی از رفتار غربگرایان، صرفا به تورمِ پدید آمده و پسرفت اقتصادی ناشی از اغتشاشات منحصر نمیشود. بلکه مدیریتاشرافی، با هشت سال سوء مدیریت اقتصادی، جهش تورم را مهندسی و ریلگذاری کرد. این مهندسی، در قالب رکود تورمی شدید و تعطیلی تولید، کسری بودجه ۴۸۰ هزارمیلیارد تومانی، بدهی ۱۵۰۰ هزار میلیارد تومانی، ۵۰۰ هزار میلیارد تومان سررسید چهار ساله اوراق فروخته شده، نقدینگی ۱۰ برابر شده، و تورمهای ۷ تا ۱۰ برابری در اقلام مختلف قابلاندازهگیری بود.
دولت، با وجود کسری کمرشکن، بالغ بر ۱۱۰ هزار میلیاردتومان از بدهیهای دولت قبل را تسویه کرد؛ و ضمنا برخی تکالیف قانونی دشوار مانند متناسبسازی حقوق معلمان (و بازنشستگان و کارمندان) را به اجرا گذاشت. بار مالی این تکالیف، بیش از ۶۰ هزارمیلیارد تومان بود و برخی کارشناسان، آن را یکی از عوامل کسری بودجه و دارای آثار تورمی میدانند.
عجیب اینکه جریان غربگرا در عین حال که در دوره مدیریت خود به مطالبات اقشاری مانند معلمان و بازنشستگان و کشاورزان رسیدگی نکرده بود، در بحبوحه اغتشاشات پارسال تلاش کرد همین مطالبات انباشته را هم چاشنی تشدید اغتشاشات کند!
این نکته هم گفتنی است که دولت سال گذشته، با وجود تشدید جنگ ترکیبی دشمن و خیانت برخی گروههای داخلی، توانست درآمدهای نفتی را ۱۷ میلیارد دلار افزایش دهد (گزارش اداره اطلاعات انرژی آمریکا). صادرات غیر نفتی هم افزایش چشمگیری نسبت به دو سال قبل داشت.
با وجود التهاب افکنیهای موذیانه دشمن و مزدوران آن و همچنین تداوم تحریمها، تدابیر و تلاشهای دولت توانست رشد اقتصادی ۴.۷ درصدی را در پاییز سال گذشته به ثبت برساند. (گزارش بانک جهانی از «دورنمای اقتصادی جهان»)
دولت در عین حال در همین سال دشوار، به تکمیل بسیاری از زیرساختها در زمینه گسترش دیپلماسی تجاری و تنوع بخشی به شرکای خارجی به ویژه در میان همسایگان، بهبود مسیرهای ترانزیت ریلی و جادهای، پایدارسازی و تنوع بخشی به منابع درآمدی کشور، افزایش تولید برق و گاز، گسترش طرفیتهای پالایشگاهی، توسعه ظرفیتهای تامین و مدیریت منابع آبی، شفافسازی سازوکارهای اقتصادی، و تسهیل کسب و کارها پرداخته که تدریجا در حال به نتیجه نشستن و ثمر دادن است.
.
قطعا اگر خیانت بیثباتسازی با شگردهای مختلف نبود، اقتصاد کشور رونق بیشتری میگرفت و میتوانست تورم را به شکل محسوسی کاهش دهد.
✍ محمد ایمانی
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
🔴هنر دیپلماسی بدون «توهمات اصلاحطلبان»
🔹قطار دیپلماسی دولت سیزدهم با عبور از ایستگاه بهبود روابط با کشورهای منطقه وارد ایستگاه سازمان همکاریهای شانگهای شد.
🔹از ابتدای شروع دولت سیزدهم هرگاه دولت تحرکی در دیپلماسی را آغاز میکرد فورا رسانههای اصلاحطلب و حامی برجام به خط میشدند و با تیترهای اغراقآمیز و با مصاحبه با به اصطلاح کارشناسان، دیپلماسی دولت سیزدهم را از پیش شکست خورده معرفی میکردند.
جالبتر آنکه علت شکست فرضی را نیز عدم رفع تحریم و نبود برجام و قرار گرفتن در لیست سیاه FATF معرفی میکردند!
🔹زمانی که موتور دیپلماسی منطقهای و جهانی دولت سیزدهم روشن شد و به ایستگاه عادی سازی روابط با عربستان رسید کمکم بیاعتبار بودن تحلیل اصلاحطلبان رخنمایی کرد.
🔹اکنون پس از پیوستن ایران به سازمان بسیار مهم و راهبردی همکاریهای شانگهای بدون برجام بدون رفع تحریم و بدون FATF، میخ آخر نیز بر تابوت مهملات و تخیلات ذهنی اصطلاحطلبان و اعتدالیون حامی برجام کوبیده شد!
اما خبر تلختر برای این گروه از زبان معاون سیاسی دفتر رئیسجمهور شنیدنی است:
🔹عضویت فعال در سازمانهای منطقهای و بین المللی، بخش مهمی از سیاست خارجی دولت آیتالله رئیسی مبتنی بر دکترین همسایگی و همگرایی است.
🔹عضویت کامل در شانگهای با موفقیت نهایی شد و گام بعدی بریکس است.
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
یکی از مردان آسمانی چنین می گوید👇
در مشكلات است كه انسانها آزمایش میشوند. صبر پیشه كنید كه دنیا فانی است و ما معتقد به معاد هستیم.
هر چه كه میكشیم و هر چه كه بر سرمان میآید از نافرمانی خداست و همه ریشه در عدم رعایت حلال و حرام خدا دارد.
#شهید_حسین_خرازی
👈 فاستقم کماامرت
https://eitaa.com/joinchat/1183252760C09ecf43283