کانون ادبیات و نویسندگی دانشگاه شهاب دانش برگزار می کند:
محفل ادبی شعر آیینی در سوگ فاطمی
علاقه مندان به شرکت در برنامه، در فرم زیر ثبت نام کنند:
https://formafzar.com/form/jhsic
برنامه ها :
شعرخوانی آیینی
معرفی کتاب و کتابخوانی
قرائت دل نوشته ها و اشعار حاضرین
و مسابقه جذاب ادبی همراه با جوایز ارزنده
زمان : سه شنبه ۱۲ آبان ساعت ۱۳
مکان: سالن دانشجویی فرهنگ ( زیرزمین آمفی تئاتر)
۲۰ سال شهاب دانش؛ ۱۴۰۵ ـ ۱۳۸۵
💢روابط عمومی دانشگاه شهاب دانش
اطلاعیه
اجتماع دانشگاهیان استان قم
در یومالله ۱۳ آبان
۱۳ آبان؛ روز ملی مبارزه با استکبار جهانی
یومالله ۱۳ آبان، یادآور حماسهآفرینی ملت بزرگ ایران در مسیر استقلال، آزادی و ایستادگی در برابر استکبار جهانی است؛ روزی که فریاد عزتخواهی و استکبارستیزی ملت ایران در تاریخ این سرزمین ماندگار شد.
در آستانه این روز پرافتخار، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر دانشآموز و دانشجو، بهویژه شهدای عزیز جنگ تحمیلی اخیر آمریکایی ـ صهیونیستی علیه ملت مقاوم ایران، و با تأکید بر خونخواهی قائد شهید امت، حضرت آیتالله العظمی امام خامنهای (قدّساللهنفسهالزکیه)، از عموم دانشگاهیان فرهیخته استان قم دعوت میشود با حضوری پرشور، آگاهانه و حماسی در اجتماع یومالله ۱۳ آبان، بار دیگر وحدت، بصیرت و عزم راسخ جامعه دانشگاهی را در پاسداری از آرمانهای انقلاب اسلامی و مقابله با زیادهخواهیهای استکبار جهانی به نمایش بگذارند.
جزئیات مراسم اجتماع دانشگاهیان استان قم:
زمان:
چهارشنبه ۱۳ آبانماه، ساعت ۹:۳۰ صبح
مکان:
میدان روحالله، حرکت به سمت چهارراه شهدا
حضور دانشگاهیان، تجدید میثاق با آرمانهای انقلاب اسلامی، ادای احترام به مقام شامخ شهیدان و تجلی وحدت و همبستگی ملت ایران در برابر جبهه استکبار است.
با حضوری پرصلابت، صدای استکبارستیزی دانشگاهیان را رساتر از همیشه به گوش جهانیان برسانیم.
کانال اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان قم
@qomnahad
۲۰ سال شهاب دانش؛ ۱۴۰۵ ـ ۱۳۸۵
💢روابط عمومی دانشگاه شهاب دانش
29.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دعوت از دانشگاهیان استان قم برای حضور در مراسم گرامیداشت یومالله ۱۳ آبان؛ روز فریاد آزادی، حماسه دانشجویان و ایستادگی در برابر استکبار جهانی
روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، یادآور خروش دانشجویانی است که با تسخیر لانه جاسوسی آمریکا، برگ زرینی از تاریخ استقلالخواهی و استکبارستیزی ملت ایران را رقم زدند.
۱۳ آبان، تنها یک مناسبت تاریخی نیست؛ یادآور روحیهای است که از دل دانشگاه برخاست و پیام عزت، آگاهی و ایستادگی را به جهان مخابره کرد.
امــروز نــوبت مـــاست؛ دانــشــگــاهـیــان قــم، هــمصــدا و هــمقــدم، در پــاســداشــت اســتقلال کــشــورمـان به میدان میآیند.
از جـامــعــه دانــشـگـاهـیــان اســتــان قــم دعــوت مـیشــود بــا حـضــوری پــرشــور در مــراســم گــرامـیـداشـت یـومالـله ۱۳ آبـــان شــرکــت کــنــنــد.
چهارشنبه ۱۳ آبانماه
ساعت ۹:۳۰ صبح
محل اجتماع دانشگاهیان:
میدان روحالله قم_ روبروی بیت حضرت امام خمینی(ره)
کانال اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان قم
@qomnahad
۲۰ سال شهاب دانش؛ ۱۴۰۵ ـ ۱۳۸۵
💢روابط عمومی دانشگاه شهاب دانش
قابل توجه دانشجویان عزیز:
جهت حضور پرشور شما در راهپیمایی و مراسم گرامیداشت یومالله ۱۳ آبان؛ وسیله رفت به میدان روح الله آماده است .
زمان حرکت:
روز چهارشنبه ساعت ۸:۳۰ صبح
از جلوی درب دانشگاه
لینک ثبت نام :
https://formafzar.com/form/6obhl
۲۰ سال شهاب دانش؛ ۱۴۰۵ ـ ۱۳۸۵
💢روابط عمومی دانشگاه شهاب دانش