🌺 آداب معاشرت 🌺
امیرالمومنین علی علیه السلام:
مومن آن زیرک و باهوشی است که خوش خلق و نرمخو است.
📚 المحجه البیضاء/ج4/ص422
✍🏼 #مومن کسی است که تا اتفاقی می افتد، عصبانی نمی شود، با مردم مدارا می کند و با لبخند و سلام با دیگران برخورد می کند و با لبخند و دعای خیر از آنها جدا می شود.
💠 @shefavahajat
🔻کسب رضایت خداوند🔻
پیامبر صلی الله علیه و آله:
کسی که به خواندن قل هوالله احد(سوره توحید) و آیه الکرسی هر شب و صبح مواظبت کند، رضایت خداوند بزرگ را کسب کرده و با انبیا محشور می شود و از (وسوسه های شیطان) مصون می ماند.
📚بحارالأنوار/ج89/ص356
💠 @shefavahajat
💠 با وضو بودن
🔹 پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله در جواب کسی که می خواست مالش زیاد شود فرمود: پیوسته با وضو باش تا روزی ات فراوان شود.
📚 کنزالعمال/ح44154
✍🏻 وضو یکی از عواملی است که انسان را از گناه دور می کند و کسی که پیوسته با وضوست، همواره به یاد خداست و از نافرمانی او بیمناک است.
💠 @shefavahajat
6.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاداش زیارت امام رضا علیه السلام
احمد بن أبی نصر بزنطی گوید: در نامه امام رضا علیه السلام چنین خواندم: «به شیعیان من ابلاغ کن که زیارت من پیش خدا معادل هزار حج است». به امام جواد علیه السلام گفتم: «ثواب هزار حج»؟ فرمود: «بله، به خدا قسم بلکه ثواب هزار هزار حج را دارد برای کسی که آن حضرت را زیارت کند، درحالی که عارف به حق او باشد»
📙(کامل الزیارات ابن قولویه، 1356ق، ص306)
💠 @shefavahajat
🔻 مستحبات و مکروهات را بشناسیم...
🔴 ثواب نماز صبح هنگام طلوع فجر
▫️حَدَّثَنِي مُحَمَّدُ بْنُ اَلْحَسَنِ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ اَلْحَسَنِ اَلصَّفَّارِ عَنِ اَلْحَسَنِ بْنِ مُوسَى اَلْخَشَّابِ عَنْ عَبْدِ اَللَّهِ بْنِ جَبَلَةَ عَنْ غِيَاثِ بْنِ كَلُّوبٍ عَنْ إِسْحَاقَ بْنِ عَمَّارٍ قَالَ: قُلْتُ لِأَبِي عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ السَّلاَمُ يَا أَبَا عَبْدِ اَللَّهِ أَخْبِرْنِي عَنْ أَفْضَلِ اَلْمَوَاقِيتِ فِي صَلاَةِ اَلْفَجْرِ قَالَ مَعَ طُلُوعِ اَلْفَجْرِ إِنَّ اَللَّهَ تَعَالَى يَقُولُ - «إِنَّ قُرْآنَ اَلْفَجْرِ كٰانَ مَشْهُوداً» يَعْنِي صَلاَةَ اَلْفَجْرِ تَشْهَدُهَا مَلاَئِكَةُ اَلنَّهَارِ وَ مَلاَئِكَةُ اَللَّيْلِ فَإِذَا صَلَّى اَلْعَبْدُ صَلاَةَ اَلصُّبْحِ مَعَ طُلُوعِ اَلْفَجْرِ أُثْبِتَتْ لَهُ مَرَّتَيْنِ تُثْبِتُهَا مَلاَئِكَةُ اَللَّيْلِ وَ مَلاَئِكَةُ اَلنَّهَارِ
🔻اسحاق بن عمّار گويد به امام جعفر صادق سلام الله علیه گفتم:
يا ابا عبد اللّٰه خبر ده مرا از با فضيلت ترين وقت براى نماز صبح
فرمود: هنگام طلوع فجر، چون خداوند میفرمايد: «إِنَّ قُرْآنَ اَلْفَجْرِ كٰانَ مَشْهُوداً»
یعنى نماز صبح را فرشتۀ روز و فرشتۀ شب هر دو مشاهده میكنند، پس هر گاه بنده نماز صبح را با طلوع فجر خواند دو مرتبه براى او نوشته مى شود، هم فرشتۀ صبح مینويسد و هم فرشتۀ شب.
📚 ثواب الاعمال و عقاب الاعمال، ص ۳۶
💠 @shefavahajat
یک حاجت، یک زیارت، یک امام رضا!
به ایشان (آیت الله مجتبی تهرانی) گفتم یکی از دوستان بچه دار نمی شود، فرمود:
بگو برود پیش امام رضا علیه آلاف التحیة و الثناء در قسمت پایین پا، هزار و یک صلوات به امام هدیه کند، بعد یکبار بگوید: «یا ابالحسن الرضا» چیزی نگذشت که بچه اش بدنیا آمد.
بزرگواری می گفت:
« اگر حاجتی دارید به زیارت آقا امام رضا(ع) بروید و با همان حاجت، قصد سفر کنید».
آیتالله مجتبی تهرانی به نقل از پدر بزرگوارشان آیتالله میرزا عبدالعلی تهرانی رضواناللهتعالیعلیهما فرمودند:
برای گرفتن حاجت از امام رضا علیه السلام از محل سکونت که به طرف مشهد حرکت میکنی فقط و فقط یک حاجت خود را در نظر میگیری و نه بیشتر به همین نیت مشرف میشوی و عرض حاجت میکنی و بر میگردی!
📚نسیم های گرهگُشا، ج ۱، نسیم ٣٠٩.
💠 @shefavahajat
✅«گناهکاران برای مغفرت، محتاجتر از صالحان هستند!»
✍آیتالله محمدتقی بهجت: مرحوم آقا سید مرتضی کشمیری(ره) قبل از اذان صبح به صحن مطهر امیرالمومنین (صلواتاللهعلیه) مشرف میشدند. آن زمان مدرسه علمیهای به نام مدرسه مرتضوی بود.
▫ایشان به طلبهای که در طبقه فوقانی آن مدرسه ساکن بود، فرمودند: در نماز شبت فقط به سلمان و ابوذر (صالحان) دعا نکن!
▫آیت الله محمدتقی بهجت: گناهکاران به دعا و طلب مغفرت، محتاجتر از صالحان هستند
💠 @shefavahajat