✅ شهادت آیت الله سید اسدالَّله مدنی دومین شهید محراب
🔹 آیت الله سید اسدالله مدنی، در سال ۱۲۹۲ ش در آذربایجان شرقی متولد شد. در جوانی برای تحصیل، به قم رفت و در درس علمای بزرگ شرکت کرد. سپس راهی نجف شد و از علمای آن دیار نیز بهره برد.
🔻 وی سالها پیش از ورود به عرصه مبارزات سیاسی، در مقابل افکار ضد دینی کسروی مقابله کرده بود و با شهید نواب نیز همکاری داشت. با آغاز قیام امام خمینی ره، او در کنار امام قرار گرفت.
🔸 در سال ۱۳۵۰ به فرمان امام، به خرم آباد رفت و در آنجا حوزه علمیه تأسیس کرد. پس از پیروزی انقلاب به دعوت مردم همدان، راهی این شهر شد و از طرف مردم این استان به مجلس خبرگان، راه یافت.
▫️شهید مدنی در سال ۱۳۵۸ شمسی از سوی امام، به عنوان امام جمعه تبریز انتخاب شد. این انتخاب پس از ترور آیت الله سید محمد حسین قاضی نخستین امام جمعه تبریز توسط گروهک فرقان بود. سرانجام در ۲۰ شهریور ۱۳۶۰ شهید مدنی نیز در محراب نماز جمعه تبریز توسط گروهک منافقین ترور و به شهادت رسید.
#تقویم_تاریخ
#20شهریور
#آیتالله_مدنی
💠 @shefavahajat
💠 رزق انسان
🔸 عبدالله ارجانی گوید:
خدمت امام صادق علیه السلام بودم در حالی که ایشان مشغول غذا خوردن بود. دیدم حضرت آنچه را که از سفره افتاده بود مانند کنجد غذا، جمع می نماید.
عرض کردم: قربانت گردم، اینها را جمع می کنید؟ فرمود: ای عبدالله! این رزق توست، پس آن را وا مگذار. آگاه باش! همانا در آن شفای هر بیماری است.
📚 فروع کافی/ج8/ص70
#افزایش_برکت_و_روزی
💠 @shefavahajat
5.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ راهکارهای سادهای برای حل کردن بزرگترین مشکلات
#استاد_شجاعی
💠 @shefavahajat
💠 افزایش برکت
🔹امام رضا (علیه السلام):
خدای عزوجل به یکی از پیامبران خود وحی فرمود که:
🍀 هرگاه اطاعت شَوَم خشنود گردم و چون خشنود گردم برکت دهم و برکت من بی پایان است.
📚کافی/ج2/ص275/ح26
✍🏼 گرچه تلاش و کوشش بندگان برای کسب روزی مهم است، اما افزایش روزی و برکت یافتن مال و ثروت، وابسته به عواملی دیگر از جمله اطاعت از خداوند متعال و پرهیزگاری است.
💠 @shefavahajat
🔻 مستحبات و مکروهات را بشناسیم...
🔴 ثواب نماز اول وقت
▫️حَدَّثَنِي مُحَمَّدُ بْنُ مُوسَى ره قَالَ حَدَّثَنِي عَبْدُ اَللَّهِ بْنُ جَعْفَرٍ عَنْ أَحْمَدَ بْنِ مُحَمَّدٍ عَنِ اَلْعَبَّاسِ بْنِ مَعْرُوفٍ عَنْ بَكْرِ بْنِ مُحَمَّدٍ اَلْأَزْدِيِّ قَالَ قَالَ أَبُو عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ السَّلاَمُ: فَضْلُ اَلْوَقْتِ اَلْأَوَّلِ عَلَى اَلْأَخِيرِ [خَيْرٌ] لِلْمُؤْمِنِ [مِنْ] وُلْدِهِ وَ مَالِهِ وَ فِي حَدِيثٍ آخَرَ قَالَ اَلصَّادِقُ عَلَيْهِ السَّلاَمُ فَضْلُ اَلْوَقْتِ اَلْأَوَّلِ عَلَى اَلْأَخِيرِ كَفَضْلِ اَلْآخِرَةِ عَلَى اَلدُّنْيَا.
🔻بكر بن محمّد أزدى مى گويد امام صادق عليه السّلام فرمود: فضيلت اوّل وقت بر آخر وقت، بهتر است براى شخص مؤمن از مال و اولادش.
و در حديث ديگر امام صادق عليه السّلام فرمود: فضيلت و برترى أوّل وقت بر آخر وقت مانند فضيلت آخرت است بر دنيا.
📚 ثواب الاعمال و عقاب الاعمال، ص ۳۶
💠 @shefavahajat
💠 صلوات مورد تاکید علامه حافظیان
شیخ عبدالقائم شوشتری: این صلوات از آثار و برکات زیادی برخوردار است و هر سالکی بر مداومت آن ملزم است، بعد از هر نماز یک مرتبه و بعضی عرفا فرموده اند بعد از نماز صبح کافی است، این نسخه مرحوم آیت الله سید مهدی بحر العلوم در کتاب سیر و سلوک است که بنده این صلوات مخصوص را از مرحوم علامه آقای حافظیان دریافت نمودم.
🌸 اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی المُصطَفَی مُحَمَّدٍ وَ المُرتَضَی عَلِیٍّ وَ البَتُولِ فَاطِمَهَ وَ السِّبطَینِ الحَسَنِ وَ الحُسَینِ وَ صَلِّ عَلَی زَینِ العِبَادِ عَلیٍّ وَ الباقِرِ مُحَمَّدٍ وَ الصَّادِقِ جَعفَرٍ وَ الکَاظِمِ مُوسَی وَ الرَّضَا عَلِیٍّ وَ التَّقِیِّ مُحَمَّدٍ وَ النَّقِیِّ عَلِیٍّ وَ الزَّکِیِّ العَسکَرِیِّ الحَسَنِ وَ صَلَّ عَلَی المَهدِیِّ الهَادِی صَاحِبِ العَصرِ وَ الزَّمَانِ وَ خَلِیفَهِ الرَّحمَنِ وَ قاطِعِ البُرهَانِ وَ سَیِّدِ الإنسِ وَ الجَانِّ صَلَواتُ اللهِ وَ سَلَامُهُ عَلَیهِ وَ عَلَیهِم اَجمَعِینَ
📚 منبع: کتاب مظهر وصف خدا، ص 5
💠 @shefavahajat
🔻 مستحبات و مکروهات را بشناسیم...
🔴 تسبیحات امیرالمؤمنین " سلام الله علیه " دستور رسیدن به مقام اولیاء الله
🔰 در کنار تسبیحات حضرت زهرا سلام الله علیها، تسبیحات اميرالمؤمنين علی علیه السّلام نیز وجود دارد که دارای فضیلت زیادی است.
كيفيت تسبیحات حضرت امیرالمؤمنین علی علیهالسّلام به شرح زیر است:
بعد از هر نماز
🔸 ۱۰ بار سُبحانَ الله
🔸 ۱۰ بار اَلحَمدُللّه
🔸 ۱۰ بار اللهُ اَكبر
🔸 ۱۰ بار لا اِله الّا اَللّه
▫️ الْقُطْبُ الرَّاوَنْدِيُّ فِي دَعَوَاتِهِ، عَنْ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ ع: أَنَّهُ قَالَ لِلْبَرَاءِ بْنِ عَازِبٍ أَ لَا أَدُلُّكَ عَلَى أَمْرٍ إِذَا فَعَلْتَهُ كُنْتَ وَلِيَّ اللَّهِ حَقّاً قُلْتُ بَلَى قَالَ تُسَبِّحُ اللَّهَ تَعَالَى فِي دُبُرِ كُلِّ صَلَاةٍ عَشْراً وَ تُحَمِّدُهُ عَشْراً وَ تُكَبِّرُهُ عَشْراً وَ تَقُولُ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ عَشْراً يَصْرِفُ ذَلِكَ عَنْكَ أَلْفَ بَلِيَّةٍ فِي الدُّنْيَا أَيْسَرُهَا الرِّدَّةُ عَنْ دِينِكَ وَ يَدَّخِرُ لَكَ فِي الْآخِرَةِ أَلْفَ مَنْزِلَةٍ أَيْسَرُهَا مُجَاوَرَةُ نَبِيِّكَ مُحَمَّدٍ ص
🔻اميرالمؤمنين علی علیهالسّلام به براء بن عازب فرمودند:
آيا كاری به تو ياد دهم كه چون آن را انجام دهی، از اوليای خدا خواهی بود؟
براء گفت: بله.
حضرت تسبيحات فوق را به او آموزش دادند و سپس فرمودند:
هر كس اين تسبيحات را بعد از هر نماز بخواند، خدا هزار بلای دنيوی را از او دور میكند، كه آسانترين آن بازگشت از دين است و در آخرت برای او هزار منزلگاه آماده میكند كه يكی از آن منزلتها مجاورت رسول خدا صلّی الله علیه و آله و سلّم است.
📚 قطب راوندی، الدعوات، ص ۴۹
📚 محدّث نوری، مستدرک الوسائل، ج ۵، ص ٨٢
📚 مجلسی، بحارالانوار، چاپ بيروت، ج ٨٣، ص ٣۴
💠 @shefavahajat
#جهت_یافتن_شغل
🌸✨ آیت الله بهجت ره
برای امور مختلف از جمله اشتغال
زیاد استغفار کنید و خسته نشوید
اگر با اعتقاد ادامه دهید نتیجه بخش
خواهد بود✨
📚 پ و پ بهجت
💠 @shefavahajat
📌 وفات شهاب الدین اشراقی
🔹 شهاب الدین اشراقی، در ۱۳ رجب ۱۳۴۴ ق در قم، متولد شد. بعد از دبیرستان، وارد حوزه علمیه قم شد. علوم حوزوی را نزد علمای مطرح یاد گرفت. وی و چندی دیگر، از شاگردان دروس خصوصی امام بودند.
▫️او مورد توجه خاص امام قرار گرفت و به شرف دامادى ايشان نائل آمد. بعد از مدتی ساواک تصمیم به تبعید او به نجف می گیرد. اما با مخالفت علما، مجبور به تبعید ایشان به همدان می شوند. بعد از ۶ ماه تبعید، برای معالجات به تهران رفت و در آنجا ساکن شد.
🔸 ایشان پس از پیروزی انقلاب نیز نقش خود را به عنوان مشاوری امین برای امام خمینی ره ایفا کرد. در این زمان، خصوصاً با نیاز به افراد مورد اعتماد برای تصدی پست های حساس لشگری و کشوری، او مسئولیتی بزرگ به دوش داشت.
🔻 از ورود امام به ایران تا سال ۶۰ که آیت الله اشراقی وفات یافت؛ او به صورت غير رسمى مسئولیت دفتر امام را بر عهده داشت. وی که چند بار دچار سکته قلبی شده بود ، سرانجام بر اثر سومین سکته در ۲۱ شهریور ۱۳۶۰ درگذشت و در حرم حضرت معصومه س به خاک سپرده شد.
#تقویم_تاریخ
#21شهریور
#شهاب_الدین_اشراقی
💠 @shefavahajat
#جهت_رفع_جمیع_امراض
✨ بعد ازخوردن غذا، هنگامی که غذایتان تمام شد، دست را سه بار بر پشت چشم وابرو بمالید واین دعا را بخوانید:
🌟《اَلحَمْدُلِلّٰهِ رَبِّ العٰالَمٖینَ المُحْسِنِ المُجْمِلِ الْمُنْعِمِ الْمُفَضِل》🌟
📚جامع الفوائد/۲۲۵
💠 @shefavahajat
📌 شهادت محمد خیابانی
🔻 شیخ محمد خیابانی، در سال ۱۲۵۹ ش در خامنه متولد شد. پس از فراگیری علوم مقدماتی، از علمای بزرگ استفاده کرد. با تأسیس انجمن ایالتی در تبریز، خیابانی وارد مرحله تازهای شد و در جریان محاصره تبریز، در دفاع از شهر نقش مهمی ایفا کرد.
🔹 در زمان خیابانی، اوضاع جهان اسلام و به ویژه ایران به خاطر دخالت های بیگانگان، آشفته بود. پس از خلع محمد علی شاه از سلطنت، خیابانی در سی سالگی به عنوان نماینده مردم تبریز، راهی مجلس شورای ملی شد.
🔸 وی از آنجا که حکومت مرکزی را ضعیف و وابسته می دید، ایجاد یک تحول اساسی در حکومت ایران را لازم می دانست. او گام نخست را بیرون راندن اشغالگران می دانست. و تنها راه را هم در قیام و مقاومت در برابر خارجی ها می دانست. از این رو در تبریز دست به قیام زد.
▫️ وی در جریان این قیام، شهر را از دست دولتیان خارج ساخت. قیام او، پنج ماه ادامه داشت، اما به دلیل خیانت بعض افراد و کم بودن نیرو ها، قیام شکست خورد. سرانجام با ورود نیروهای دولتی، او را در ۲۱ شهریور ۱۲۹۹ در چهل سالگی به شهادت رساندند.
#تقویم_تاریخ
#21شهریور
#محمد_خیابانی
💠 @shefavahajat