🔵اهميتوچرايیدعابرایظهور
نيکی به امام و تشکر از او...
🔹دعا و زيارت، علاوه بر اينکه تشکر از خداست، تشکر از امام نيز هست؛ امامی که وجودش سراسر خير و رحمت برای بندگان است و با وجود همه بی مهری هايی که از مردم می بيند به آنها از پدر، مهربان تر و از مادر، دلسوزتر است.
هر نعمتى به برکت وجود او به بندگان مى رسد و هر بلايی به عنايت او از مردم دور مى شود. به راستی چگونه مى توان قطره اى از دريای لطف و کرمِ او را پاسخ گفت؟
🔹امام سجاد علیه السلام می فرمايد:
اما حق کسى که درباره ات نيکی نمايد، آن است که او را سپاس گويی و کار نيکش را بازگو نمايی و جايگاهش را والا شمارى و با اخلاص، بين خود و خدايت در حقش دعا کنی.
👌چه زيباست که با دعا برای (فرج)امام مهدی، در هر صبح و شام، درِ نيکی و احسانِ خود را به روى امام خويش باز کنيم و نَمی از يَمِ نيکی هايش را سپاس گوييم.
📚کتاب نگين آفرينش2، ص34
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 حکایت کوتاه
شخصی میگوید نزد پیامبر نشسته بودیم، آن حضرت فرمود: «اکنون شخصی بر شما وارد می شود که از اهل بهشت است» پس مردی از انصار درحالی که آب وضو از محاسنش می چکید وارد شد و سلام کرد و مشغول نماز شد فردای آن روز نیز پیامبر ص آن سخن را تکرار فرمود.
باز همان مرد انصاری وارد شد و روز سوم نیز همین داستان تکرار شدبعد از خارج شدن آن حضرت از مجلس، یکی از یاران به دنبال آن مرد انصاری رفت و سه شب در نزد او به سر بردولی از شب بیداری و عبادت چیزی ندید، جز اینکه هنگام رفتن به رخت خواب ذکر خدا را می گفت و بعد می خوابید و برای نماز صبح بیدار می شدبعد از سه شب آن صحابی گفت: من از پیغمبردرباره تو چنین سخنی شنیدم، خواستم بفهمم که چه اعمال و عباداتی انجام می دهی که باعث شده پیامبرص تو را بهشتی بخواند؟
مرد انصاری در جواب گفت: غیر از آنچه دیدی از من بندگی سر نمیزند جز آنکه بر احدی از مسلمانان در خود غشّ و خیانتی نمیبینم و بر خیر و خوبی که خدای تعالی به او عنایت کرده، حسدی نمیورزم (و در یک کلام خیرخواه مردم هستم) آن صحابی گفت: این حالت است که تو را به این مرتبه رسانده و این صفتی است که تحصیل آن از مابر نمیآید
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
شهید شیخ احمد کافی
❤️ هر روز چند صفحه با شهید کافی (قسمت 83) منبع : کتاب کافی گردآورنده : محسن حسام مظاهری ➥ @sheik
❤️ هر روز چند صفحه با شهید کافی (قسمت 84)
منبع : کتاب کافی
گردآورنده : محسن حسام مظاهری
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🟣اهمیت اخلاق خوب
دوران رسول خدا بود. بانوى مسلمانى همواره روزه مى گرفت و به نماز اهميّت بسيار مى داد; حتّى شب را با عبادت و مناجات بسر مى برد ولى بداخلاق بود و با زبان خود همسايگانش را مى آزرد. شخصى به محضر رسول خدا آمد و عرض كرد: "فلان بانو همواره روزه مى گيرد و شب زنده دارى مى كند، ولى بداخلاق است و با نيش زبانش همسايگان را مى آزارد."
رسول اكرم ص فرمود: لا خير فيها هى من اهل النّار
در چنين زنى خيرى نيست و او اهل دوزخ است.
از اين داستان استفاده مى شود كه نمازخوان بايد اخلاق هم داشت باشد.
#بحارالانوارج۷۱ص۲۹۴
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 مهدویتدرقرآن
آیهای از سوره حدید
📖«أَلَمْ یَأْنِ لِلَّذینَ آمَنُوا أَنْ تَخْشَعَ قُلُوبُهُمْ لِذِکْرِ اللَّهِ وَ ما نَزَلَ مِنَ الْحَقِّ وَ لا یَکُونُوا کَالَّذینَ أُوتُوا الْکِتابَ مِنْ قَبْلُ فَطالَ عَلَیْهِمُ الْأَمَدُ فَقَسَتْ قُلُوبُهُمْ وَ کَثیرٌ مِنْهُمْ فاسِقُون. اعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ یُحْیِ الْأَرْضَ بَعْدَ مَوْتِها قَدْ بَیَّنَّا لَکُمُ الْآیاتِ لَعَلَّکُمْ تَعْقِلُون»*۱
امام صادق علیه السلام در مورد این آیه فرمودند:
«آیهی «ألَمْ یَأْنِ...» درباره مردم زمان غیبت نازل شده است و مراد از «امد» زمان غیبت است.
سپس فرمود:
آیا نشنیده ای قول خداوند را که میفرماید: «اعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ...» یعنی حضرت قائم با عدالت آن را زنده میکند، بعد مردنش به وسیله ظلم و ستم پیشوایان گمراه.»*۲
پیام آیه شریفه این است که ای «منتظرانِ خاتم الاوصیاء» شما مانند «منتظران خاتم الانبیاء» نباشید! «هنگامی که این کتاب و پیامبری را که از پیش شناخته بودند نزد آن ها آمد، به او کافر شدند.»*۳
دلیل این کفر و سرپیچی را میتوان:
حسادت، دلبستگی و حرص شدید نسبت به دنیا، برخورد ابزاری با دین، خود برتر بینی و روحیه استکباری و ...دانست.
حالا که میدانیم حسادت و دنیا طلبی و جهل تاریخ مصرف ندارد، و ممکن است ما هم به آن مبتلا شویم، پس باید از آن پیشگیری کنیم، چون گاهی برای درمان دیر میشود.
📚 ۱. سوره حدید، آیه ۱۶و۱۷
۲. الغیبه، ص ۲۴ و ۲۵
۳. سوره بقره، آیه ۸۹
→ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
شهید شیخ احمد کافی
❤️ هر روز چند صفحه با شهید کافی (قسمت 84) منبع : کتاب کافی گردآورنده : محسن حسام مظاهری ➥ @sheik
❤️ هر روز چند صفحه با شهید کافی (قسمت 85)
منبع : کتاب کافی
گردآورنده : محسن حسام مظاهری
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
شهید شیخ احمد کافی
ﻛَﺖُ ﻭ ﻛُﻮﻝ ﺁﺩﻡ ﺭﺍ ﺧﺪﺍ ﻗﻴﺎﻣﺖ ﻣﻲﺑَﻨﺪﻩ، ﻣﻴﮕﻪ ﺑﻠﻪ ﺧﺪﺍﻳﺎ ﺍﮔﺮ ﻣﻦ ﺯﻳﺒﺎ ﻧﺒﻮﺩﻡ، ﻗﺸﻨﮓ ﻧﺒﻮﺩﻡ، ﮔُﻞ ﭼﻬﺮﻩ ﻧﺒﻮﺩﻡ،
ﺗﻘﺼﻴﺮ ﺯﻳﺒﺎﻳﻲ ﺻﻮﺭﺕ ﺑﻮﺩ؟ ﻳﻪ ﺟﻤﻠﻪ ﺍﻱ ﺭﺍ ﺍﻳﻨﺠﺎ ﺑﺮﺍﺗﻮﻥ ﺑﮕﻢ: ﺍﻣﺎﻡ ﺻﺎﺩﻕ (ﻉ) ﻣﻴﻔﺮﻣﺎﻳﺪ: ﺯُﺭﺍﺭﻩ ﺟﺎﻥ ﻣﻴﺪﺍﻧﻲ ﭼﺮﺍ ﺩﺭ ﻣﻴﺎﻥ ﺧﺎﻧﻪ ﺧﻠﻮﺕ، ﺯﻟﻴﺨﺎ ﻭﻗﺘﻲ ﺳﺮ ﺑﻪ ﻋﻘﺐ ﻳﻮﺳﻒ ﻛﺮﺩ ﺍﻟﺘﻤﺎﺳﺶ ﻣﻴﻜﺮﺩ ﺑﻴﺎ ﺑﺎ ﻣﻦ ﺯِﻧﺎ ﻛﻦ ﻳﻮﺳﻒ ﻓﺮﺍﺭ ﻣﻲﻛﺮﺩ ﻭ ﺍﻋﺘﻨﺎ ﺑﻬﺶ ﻧﻤﻲ ﻛﺮﺩ ﻣﻲﺩﻭﻧﻲ ﭼﺮﺍ ﺩﺭ ﺁﻧﺠﺎﻱ ﺧﻠﻮﺕ ﺩﺍﻣﻦ ﻳﻮﺳﻒ ﺁﻟﻮﺩﻩ ﻧﺸﺪ؟
ﮔﻔﺖ: ﻧﻪ ﻧﻤﻴﺪﺍﻧﻢ ﭼﺮﺍ؟ ﺣﻀﺮﺕ ﻓﺮﻣﻮﺩ ﻣﻦ ﻣﻴﺪﻭﻧﻢ ﭼﺮﺍ، ﺍﻳﻦ ﺑﺎﺯ ﻳﻪ ﺭﻣﺰ ﻣﻮﻓﻘﻴﺖِﻫﺎ ﻳﺎﺩﺗﻮﻥ ﻧﺮﻩ، ﮔﻔﺖ ﺁﻗﺎ ﭼﺮﺍ؟
ﺣﻀﺮﺕ ﻓﺮﻣﻮﺩ: ﺑﺮﺍﻱ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻟﻲ
ﻛﻪ ﻳﻮﺳﻒ ﺩﺭ ﻣﻴﺎﻥ ﺧﺎﻧﻪ ﻱ ﻋﺰﻳﺰ ﻣﺼﺮ ﻧﻮﻛﺮ ﻭ ﻏﻠﺎﻡ ﺑﻮﺩ ﻫﺮﭼﻲ ﺍﻳﻦ ﺯﻥ ﺻﺎﺣﺒﺨﺎﻧﻪ ﻭَﺭ ﺭﻓﺖ ﺑﻪ ﻳﻮﺳﻒ ﻛﻪ ﻳﻮﺳﻒ ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﻣﺪﺕ ﻳﻪ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺑﻜﻨﻪ، ﻧﮕﺎﻫﺶ ﻧﻜﺮﺩ ﻛﻪ ﺯﻧﺎ ﻧﻜﺮﺩ، ﻳﻌﻨﻲ ﺍﻣﺎﻥ ﺍﺯ ﻫﺮﺯﻩ ﭼﺸﻤﻲ، ﺁﻧﭽﻪ ﺑﻪ ﻛَﻔِﺘﻮﻥ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﻭ ﺑﻴﭽﺎﺭﺗﻮﻥ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﺪﺑﺨﺘﺘﻮﻥ ﻛﺮﺩﻩ،
ﺑﺮﺍﺩﺭﺍ ﺍﻳﻦ ﭼﺸﻢ ﭼﺮﺍﻧﻲ ﺑﻮﺩ، ﭼﺸﻤﺖ ﺩﻳﺪ ﻛﻪ ﺩﻝ ﻭ ﺩﻳﻦ ﺑﺎﺧﺘﻲ ﻭ ﺭﻓﺘﻲ، ﺗﻮﺟﻪ ﻛﺮﺩﻱ، ﺍﻣﺎﻥ ﺍﺯ ﭼﺸﻢ ﻟﺬﺍ ﺍﻣﺎﻡ ﺻﺎﺩﻕ (ﻉ) ﻣﻲﮔﻮﻳﺪ ( ( ﺍَﻟﻨﱠﱠﻈﺮَﺓ ُ ﺑَﻌﺪَ ﺍﻟﻨﱠﱠﻈﺮَﺓِ ﺗَﺰﺭَﻉُ ﻓِﻲ ﺍﻟﻘَﻠﺐِ ﺍﻟﺸﱠﱠﻬﻮَﺓ ﻭَ ﻛَﻔﻲ ﺑِﻬﺎ ﻟِﺼﺎﺣِﺒَﻬﺎ ﺍﻟﻔِﺘﻨَﺔُ،
ﻧﮕﺎﻩ ﺩﻭﻡ - ﻧﮕﺎﻫﻲ ﻛﻪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻧﮕﺎﻩ ﺍﻭﻝ ﺻﻮﺭﺕ ﮔﻴﺮﺩ ﺩﺭ ﻗﻠﺐ ﺗﺨﻢ ﺷﻬﻮﺕ ﺭﺍ ﻣﻲﭘﺎﺷﺪ ﻭ ﻛﺎﻓﻲ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺻﺎﺣﺐ ﻧﮕﺎﻩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻓﺘﻨﻪ ﺑﺰﺭﮔﻲ ﺩﭼﺎﺭ ﻧﻤﺎﻳﺪ
{ ﻭﺍﻓﻲ، ﺟﻠﺪ 3 ﺑﺎﺏ ﺍﻟﻌﻔّﺔ ﻭ ﺗﺮﻙ ﺍﻟﻔﺠﻮﺭ ﺻﻔﺤﻪ127 }
ادامه دارد....
❌ قسمت سوم زنا و چشم چرانی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴آی خوب ها! به خوبی ها یتان ننازید
( متن سخنرانی از زبان شهید کافی)
گفت: جمعی برای باریدن باران به بیابان رفتند تا دعا کنند و از خدا بخواهند باران رحمتش را نازل کند. پیشانی ها پینه بسته بود. به دیگران هم می بالیدند و می گفتند: اگر کاری دارید بیایید ما برایتان دعا کنیم.
آی خوب ها! به خوبی ها یتان ننازید. به جان شما به همان جوان فکلی ریش تراشیده به چشم حقارت نگاه نکن! یک وقت می بینی همین آدم گوشه ای نشسته،وقتی همه می گویند: خدا. این آدم خجالت می کشد بگوید خدا.
این همه مردم می گویند: العفو. ولی این جوان رویش نمی شود بگوید: العفو. یک دفعه دیدید خطاب می رسد آی ملائک! زیر بال همین گناهکار را بگیرید. او را بیاورید! به جان شما این خدا خیلی رئوف است. جوانها! نا امید نباشید. آی بد کرده ها! ناراحت نباشید سر و کارمان با آقاست.
رفتند برای دعای باران، هر چه ناله کردند خبری نشد. زهری می گوید: یک وقت دیدم یک غلام سیاه چهره ای امد صورتش را روی خاک گذاشت و گفت : خدا! سفید صورتها، صورتهایشان را برداشتند اما به عزت و جلالت قسم این سیاه چهره صورتش را از روی زمین بر نمی دارد تا باران رحمتت را بفرستی.
می گوید: طولی نکشید یک وقت دیدم قطعات ابر در آن هوای داغ آمدند و آسمان را پوشاندند. آنقدر باران بارید،آمدم بالای سر غلام سیاه گفتم: کافی است دیگر بلند شو! الان سیلاب راه می افتد، مردم را آب می برد. غلام صورتش را برداشت و رفت طرف خانه، من هم دنبال سرش رفتم تا ببینم این غلام کدام آقاست؟ این شاگرد کدام مکتب است؟
❌ ادامه در پست های بعد...
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
شهید شیخ احمد کافی
🔴آی خوب ها! به خوبی ها یتان ننازید ( متن سخنرانی از زبان شهید کافی) گفت: جمعی برای باریدن باران
تربیت شده روی کدام دامن است؟ یک وقت دیدم این غلام آمد و آمد تا به خانه زین العابدین (ع) رسید. شاگرد کلاس اهل بیت (ع) همین است. چند دقیقه ای گذشت در این خانه را زدم. یکی از غلام ها آمد.
گفت : کیست؟ گفتم: به آقا بگویید: زهری است می خواهد محضرتان شرفیاب شود غلام رفت و برگشت . گفت: آقای زهری ! آقا می گویند: بفرمایید. رفتم، سلام کردم آقا جواب داد گفتم: آقا جان! می خواهم یکی از غلامهایتان را بخرم.
فرمود: بخری؟ من پسر فاطمه ام. بگو به تو ببخشم. مگر من غلام فروشم ؟ فرمود: غلامها بیایند بایستند. همه ایستادند. فرمود: کدام یکی را می خواهی ؟ گفتم: آقا آن که من می خواهم میان این غلام ها نیست.
فرمود: کسی هست که نیامده باشد؟ گفتند: فلان غلام است که مریض است. فرمود: به او هم بگویید بیاید. آمد تا نگاهش کردم دیدم محبوب من است. گفتم: آقا جان من همین را می خواهم.
یک وقت دیدم این غلام یک نگاه به من کرد و گفت: زهری! چرا تو می خواهی مرا از آقایم جدا کنی؟ گفتم: بخاطر همان عمل که بالای تلّ از تو مشاهده کردم. تا به او این را گفتم یک وقت حالش منقلب شد.
گفت: خدا! کسی تا الان نمی دانست من در خانه ات آبرو دارم. حالا که فهمیدند دیگر زندگی دنیا را نمی خواهم. زهری می گوید: آمدم طرف خانه ام. یک چند قدمی بیشتر نمانده بود تا به خانه برسم که دیدم یکی از غلامان آقا آمد و گفت: زهری! اگر می خواهی در تشییع جنازه غلام شرکت کنی بیا. خدایا! وقتی پیشرفت این غلام را می بینم، احساس می کنم که خیلی عقب مانده ام.
❌ پایان متن سخنرانی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴مادر آیت الله بروجردی
آیت الله مرحوم شهید مرتضی مطهری می فرمایند: در شهر بروجرد: به مدت ده شب برای تبلیغ رفته بودم، دوست داشتم توسط بزرگان شهر از احوالات مرجع بزرگ آیت الله العظمی بروجردی مطلع شوم. پیرمرد نود ساله این طور برایم تعریف کرد، که تمام کوشش ما در آن زمان این بود که او را به وقت شیر خوردن با وضو و طهارت شیر بدهد.
این مادر بزرگوار در شبی سرد به غسل نیاز داشت و امکان بیرون آمدن از خانه برایش نبود، با توکل و توسل با آب سرد غسل کرد، آنگاه پستان به دهان بچه گذاشت.
توجه معنوی مادر و زحمات مخلصانه ی پدر کسی را به دنیای اسلام تحویل داد که باعث تحولات عظیمی از نظر علمی و عملی و اخلاقی در حوزه های علمیه شیعه شد.
📚زنان در آخرالزمان
داستانهای آموزنده
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 عیادت حضرت عزرائیل
بِسْم اللهِ الْرَّحْمنِ الْرحیم
یکی از علمای تهران که در آخرین روزهای حیات پر برکت آیت الله خوانساری برای عیادت خدمت رسیده بود، از ایشان نقل می کند: شخص ناشناسی نزد من آمد و گفت: من عزرائیل هستم.
پرسیدم برای قبض روح آمده ای؟
گفت: نه برای عیادت آمده ام، اگر مشکلی داری بگو. گفتم: قسمتی از پایم درد می کند.
او به پایم دست کشید و برطرف شد. موقع خداحافظی به من گفت: ده روز دیگر برای قبض روح می آیم. و ده روز بعد آن عالم جلیل به لقاالله پیوست
روایت خواندنی از استاد بزرگ اخلاق تهران، آیت الله سید احمد خوانساری
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 خود را با این ذکر، در ثواب عظیمِ روزه امام زمان علیهالسلام شریک کنید!
🌕 آقا امام کاظم علیهالسلام فرمودند:
«إِذَا أَمْسَيْتَ صَائِماً فَقُلْ عِنْدَ إِفْطَارِكَ اللَّهُمَّ لَكَ صُمْتُ وَ عَلَى رِزْقِكَ أَفْطَرْتُ وَ عَلَيْكَ تَوَكَّلْتُ يُكْتَبُ لَكَ أَجْرُ مَنْ صَامَ ذَلِكَ الْيَوْمَ.»
🌕 هرگاه با حال روزه شب کردی، هنگام افطار بگو:
«اَللهُمَّ لَکَ صُمْتُ وَ عَلَى رِزْقِكَ أفْطَرْتُ وَ عَلَيْكَ تَوَكَّلْتُ»
«خداوندا، تنها برای تو روزه داشتم و با روزیِ تو افطار کردم و بر تو توکل نمودم.تا پاداش تمام کسانی که در آن روز روزه گرفتند، برای تو نوشته شود.»
📗زاد المعاد، ص ۸۵
📗مستدرک الوسائل، ج ۷، ص ۳۶۰
📗إقبال الأعمال، السيد بنطاووس، ج۱،ص۱۱۷
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 داستانک_معنوی
جوانی میگفت در یک کتاب درسی تجدید شده بودم و شهریور ماه بود که رفته بودم امتحان بدم،
معلمم را دیدم،و بهم گفت فلانی یادته چقدر بهت گفتم درس بخون؟ چرا نخوندی؟
و مرا سرزنش کرد
امتحان که تموم شد و از جلسه امتحان بیرون رفتم، نمیدونم چی شد که یاد قیامت افتادم!
با خودم گفتم این معلمم بود که فقط بخاطر یک تجدید شدن در کتاب درسی سرزنشم کرد و اینگونه شرمنده و پیشمان شدم
درحالی من باز فرصت امتحان دادن دارم،و حتی من بدون دپیلم و با کارنامه ردی و تجدیدی هم میتوانم در این دنیا زندگی کنم
اما در قیامت وقتی خدا گناهانم را بخواند چه خواهم گفت؟دیگه اونجا راه برگشتی نیست، فرصت جبرانی نیست!
آیا ارزش دارد با انجام لذت های پوچ و دوری از دین ،هم این دنیای خود و هم آخرت خود را تباه کنیم ...
به راستی که یادمان رفته برای چه آفریده شده ایم!
وَمَا خَلَقْتُ الْجِنَّ وَالْإِنْسَ إِلَّا لِيَعْبُدُون
ِ
(ذاریات/56)
جن و انس را جز براى پرستش خود نيافريدهام.
يَقُولُ يٰا لَيْتَنِي قَدَّمْتُ لِحَيٰاتِي
﴿فجر/۲۴﴾
(در قیامت)خواهد گفت: «ای کاش براى زندگى خود[خیرات و حسناتی] پیش فرستاده بودم
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 نوای مهدوی
🎙شهید حاج شیخ احمد کافی (ره)
→ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 راههای مبارزه با نفس امّاره
یکی از علمای بزرگ میفرمودند: به شیخ حسنعلی نخودکی (رحمة اللَّه علیه) گفتم که میخواهم شاگرد شما بشوم مرا قبول کنید.
فرمود: تو به درد ما نمیخوری. کار ما این است که همش بزنی توی سر نفس خبیثت و این هم از تو بر نمی آید.
با اصرار گفتم: چرا آقا بر می آید..
فرمودند: خُب از همین جا تا دم حرم با هم می آئیم ،این یک کیلومتر راه تو شاگرد و من استاد.
گفتم: چشم.
چند قدم که رد شدیم دیدم یک تکه نان افتاده گوشه زمین، کنار جوی آب.
شیخ فرمود: برو اون تکه نان را بیاور.
ما هم شروع کردیم توی دلمان به شیخ نِق زدن که، آخه اول میگویند این حدیث را بگو.این ذکر را بگو. انبساط روح پیدا کنی. این چه جور شاگردی است؟! به من میگوید برو آن تکه نان را بردار بیاور...!!
دور و بَرَم را نگاه کردم، دیدم دو تا طلبه دارند می آیند، گفتم حالا اینها با خودشان نگویند این فقیر است؟!
خلاصه هر طوری بود تکه نان را برداشتم.
دوباره قدری جلوتر رفتم دیدم یک خیار افتاده روی زمین، نصفش را خورده بودند و نصف دیگرش دم جوی آب بود.
شیخ فرمود: برو اون خیار را هم بیاور.
چون تر و خاکی هم شده بود، اطرافم را نگاه کردم، دیدم همان دو طلبه هستند که دارند می آیند.
در دلم گفتم:حیثیت و آبروی ما را این شیخ اول کار بُرد، خلاصه خم شدم و برداشتم، توی دلم شروع کردم به شیخ نِق زدن، آخه تو چه استادی هستی، نان را بیاور و خیار را بیاور...این که نشد درس!
ناگهان شیخ فرمودند: که ما این خیار را می شوییم و نان را تمیز میکنیم ،ناهار ظهر ما همین نان و خیار است!
خلاصه شیخ اینگونه با این عمل نفس ما را از بین برد...
📕داستانهایی از مردان خدا
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
شهید شیخ احمد کافی
❤️ هر روز چند صفحه با شهید کافی (قسمت 85) منبع : کتاب کافی گردآورنده : محسن حسام مظاهری ➥ @sheik
❤️ هر روز چند صفحه با شهید کافی (قسمت 86)
منبع : کتاب کافی
گردآورنده : محسن حسام مظاهری
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
#دولتکریمهیامامعصر
💠نفوذ اسلام در تمام نقاط دنیا
🔹پيامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله ميفرمايد:
«تا هر کجا که تاريکي شب وارد شود، اين آيين مقدس نفوذ خواهد کرد.»
📚منتخب الاثر ص۱۶۰ و ص۲۹۴
🔹امام باقر علیه السلام ميفرمايد:
«هنگامی که قائم ما پس از ما قيام کند آنان که زمان او را درک کنند، خواهند ديد که بی ترديد آيين محمد (صلی الله عليه و آله) به هر نقطه ای که شب و روز می رسد، خواهد رسيد و ديگر اثري از شرک روی زمين نمی ماند.»
🔹 همچنين ميفرمايند:« در آن روز حکومتي جز حکومت اسلامي نخواهد بود و سراسر زمين همانند ورق نقره از هرگونه تيرگی پيراسته خواهد بود»
📚 ينابيع الموده ج۳ ص۷۸ و ص۱۳۲
الملاحم والفتن ص۶۶
#امام_زمان
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
خـدایا
بجز خودت به دیگرى واگذارمان نکن تویى
پروردگار ما
پس قراردہ بى نیازى درنفسمان
یقین در دلمان
روشنى در دیدہ مان
بصیرت درقلبمان
شبتون مملو از عطر خدا❤️
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 نظر اجنه درباره آیت الله بهجت!
وارد منزل عمویم در ڪربلا شدم خواستم بروم داخل اتاق، صاحبخانه گفت:آنجا نرو #جــن دارد. گفتم: باشد به من ڪــاری ندارند.رفتم داخل اتاق دراز ڪشیدم ، عمامهام را پهلوی خودم گذاشتم و عبایم را روی سرم ڪشیدم.پاسی از شب ڪه گذشت ، صدای پای آنها را بیرون در اتاق میشنیدم. یڪ دفعه احساس ڪردم ڪه 😰.....
ادامه ماجرا در ڪانال سنجاق شده👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/4033871893C0cb7888cc3
می نشینم چو گدا بر سر راهت ای دوست
شاید افتد به من خسته نگاهت ای دوست
به امیدی که ببینم رخ زیبای تو را
می نشینم همه شب بر سر راهت ای دوست
سلام دوستان صبحتون مهدوی💛💛💛
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
❤️ دولتکریمهیامامعصر
رشد کشاورزی و دامداری
🔹در زمان آن حضرت استعدادهاي دروني زمين آشكار ميشود و گياهان و حيوانات با تمام وجود به خدمت بشر در ميآيند به گونهاي پيشرفتهاي كشاورزي و دامداري قبل از ظهور نسبت به بعد از آن چيزي محسوب نميشوند.
🔹 در روايت است كه كشاورز از هر من (3كيلو) صد من محصول بدست ميآورد و در هر سنبلي صد دانه عمل ميآيد و خداوند براي هر كس كه اراده كند زيادتر ميكند.
(مستدرك الوسائل، ج12، ص283)
و در روايت است كه «و تكثر المواشي» يعني دامها زياد ميشوند.
#امام_زمان
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
❤️ آموزش خواندن نماز یکشنبه ذی القعده و فضیلت آن
نماز یکشنبه ذیالقعده نمازی مستحبی و چهار رکعتی (دو نماز دو رکعتی) که در یکی از روزهای یکشنبه ماه ذیالقعده خوانده میشود و فضائل بسیاری از جمله آمرزش گناهان و باایمان مردن برای آن در روایات آمده است.
❤️ چگونگی ادای نماز یکشنبه ذیالقعده
برای خواندن این نماز لازم است در یکی از یکشنبههای ماه ذیالقعده، غسل کرده و برای نماز وضو بگیرد و سپس دو نماز دو رکعتی مانند نماز صبح به نیت نماز یکشنبه ماه ذیالقعده بهجا آورد که در هر رکعت، یکبار سوره حمد و سه بار سوره توحید و یکبار سوره ناس و یکبار سوره فلق خوانده میشود و پس از پایان چهار رکعت، هفتاد بار استغفار کرده (گفتن ذکری مانند اَستَغفِرُ اللهَ و اَتوبُ إلیه) و آنگاه یکبار ذکر لا حول و لا قوه الا بالله بگوید و در پایان این دعا را بخواند:
«یا عَزِیزُ یا غَفَّارُ اغْفِرْ لِی ذُنُوبِی وَ ذُنُوبَ جَمِیعِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ فَإِنَّهُ لَا یغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلَّا أَنْتَ»
❤️فضیلت خواندن نماز یکشنبه ماه ذیالقعده
برای نماز یکشنبه ماه ذیالقعده ثواب زیادی ذکر شده، از جمله از رسول اکرم(ص) نقل شده هر کس این نماز را به جا آورد، توبهاش مقبول و گناهانش آمرزیده میشود، دشمنان او در روز قیامت از او راضی شوند، با ایمان میمیرد، دین و ایمانش از وی گرفته نمیشود؛ قبرش گشاده و نورانی شده و والدینش از او راضی گردند؛ مغفرت شامل حال والدین او و ذریه او گردد؛ توسعه رزق پیدا کند؛ ملک الموت با او در وقت مردن مدارا کند؛ به آسانی جان دهد و…
برخی از عالمان اخلاق از جمله میرزا جواد ملکی تبریزی به خواندن این نماز توصیه کردهاند.زمان خواندن یکشنبه ماه ذیالقعده
❤️ زمان اصلی خواندن این نماز یکشنبه ماه ذیالقعده است
و در هر ساعتی از روز میتوان آن را خواند. و مطابق فراز انتهایی روایت، اگر در یکشنبه سایر ماهها نیز بهجای آورده شود، همین پاداش را خواهد داشت.
❤️ سند حدیث
سید بن طاووس در کتاب اقبال الاعمال، بخش اعمال ماه ذی القعده روایتی را که مستند این نماز است از انس بن مالک از پیامبر(ص) نقل میکند.
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
روح خدا به ملکوت اعلی پیوست
رفتی ز جهان گرچه ای روح خدا
لیکن علم و مهر تو برپاست هنوز
سالروز رحلت جانسوز امام خمینی (ره) تسلیت باد🖤
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
زندگی نامه امام خمینی
روح الله موسوى خمینى در روز ۱ مهر سال ۱۲۸۱ شمسی مصادف با بیستم جمادى الثانى سال ۱۳۲۰ قمرى (۲۴ سپتامپر ۱۹۰۲ میلادى) در شهرستان خمین از توابع استان مركزى به دنیا آمد.
پدر امام خمینى مرحوم آیت الله سید مصطفى موسوى در حالی كه بیش از ۵ ماه از ولادت امام خمینی نمى گذشت، توسط طاغوتیان و خوانین تحت حمایت عمال حكومت وقت به ضرب گلوله به شهادت رسید.
وى دوران كودكى و نوجوانى را تحت سرپرستى مادرش (بانو هاجر) كه از نوادگان مرحوم آیت الله خوانسارى بود و عمه اش (صاحبه خانم) سپری کرد. همچنین نزد سپرى كرد اما در سن ۱۵ سالگى این دو عزیز را نیز از دست داد.
در سال ۱۳۰۰ شمسی با پافشاری شیخ محمدتقی بافقی و پادرمیانی میرزا محمد ارباب و شیخ محمدرضا شریعتمدار ساوجی، از حاج شیخ عبدالکریم حائری دعوت شد که از اراک به قم بیاید و حوزه علمیه ای را در این شهر تأسیس کند.
امام خمینى اندكى پس از هجرت آیت الله حایرى یزدى رهسپار حوزه علمیه قم شد و به سرعت مراحل تحصیلات تکمیلى علوم حوزوى را نزد اساتید حوزه قم طى کرد.
ازدواج
امام خمینی در سال ۱۳۰۸ با خدیجه ثقفی دختر میرزا محمد ثقفی تهرانی ازدواج کرد. ثمره این ازدواج تولد دو پسر به نام های مصطفی (آذر ۱۳۰۹) و احمد (۲۶ اسفند ۱۳۲۴) و سه دختر به نام های فریده، زهرا و صدیقه بود.
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🖤 آغاز فعالیتهای علمی
پس از رحلت آیت الله حایرى یزدى تلاش امام خمینى به همراه جمعى دیگر از مجتهدین حوزه علمیه قم به نتیجه رسید و آیت الله بروجردی به عنوان زعیم حوزه علمیه عازم قم گردید.
در این زمان امام خمینى به عنوان یكى از مدرسین و مجتهدین صاحب راى در فقه و اصول و فلسفه و عرفان و اخلاق شناخته مى شد. امام خمینی طى سالهاى طولانى در حوزه علمیه قم به تدریس چندین دوره فقه، اصول، فلسفه، عرفان و اخلاق اسلامى در فیضیه، مسجد اعظم، مسجد محمدیه، مدرسه حاج ملاصادق، مسجد سلماسى و… همت گماشت و در حوزه علمیه نجف نیز قریب ۱۴ سال در مسجد شیخ اعطم انصارى معارف اهل بیت و فقه را در عالیترین سطوح تدریس نمود.
در همین زمان بود که در نجف براى نخستین بار مبانى نظرى حكومت اسلامى را در سلسله درسهاى ولایت فقیه بازگو کرد.
🖤 تبعید از ترکیه به عراق
روز ۱۳ مهرماه ۱۳۴۳ امام خمینی به همراه فرزندشان حاج آقا مصطفى از تركیه به عراق تبعید شدند. امام خمینى پس از ورود به بغداد و زیارت مرقد ائمه اطهار (ع) به محل اصلى اقامت خود یعنى نجف عزیمت كرد.
دوران اقامت طولانى و ۱۳ ساله امام خمینى در نجف در شرایطى آغاز شد كه هر چند در ظاهر فشارها و محدودیتهاى مستقیم در حد ایران و تركیه وجود نداشت اما مخالفت ها و كارشكنی ها از ناحیه روحانى نمایان و دنیاخواهان مخفى شده در لباس دین آنچنان گسترده و آزاردهنده بود كه امام خمینى با همه صبر و بردبارى معروفش بارها از سختى شرایط مبارزه در این سالها به تلخى تمام یاد كرده است. ولى هیچ یك از این دشواریها نتوانست او را از مسیرى كه انتخاب كرده بود باز دارد.
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی