فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻"سرمایی که به مردم ایران تحمیل کرده بودند، سرمای تحریم نبود، بلکه سرمای تحقیر بود؛ مذاکرهی بینتیجهای که بعد از آن تحریمهای جدید اضافه شود به شجاعت نیاز ندارد؛ برخی ادای شهامت را در میآوردند"
🔹 ۹ مرداد ۹۸ | وزارت خزانهداری آمریکا، ظریف، وزیر خارجه ایران را هم تحریم کرد؛ دولت آمریکا با این اقدام، تلویحا باب مذاکره با دولت روحانی را بست
🔸 ۱۴ شهریور ۹۶ | ظریف: اروپا، برجام را بدون آمریکا هم ادامه میدهد؛ ما ساختار را زیر و رو کردیم!
🔸 ۲۵ اردیبهشت ۹۶ | ظریف در آستانه انتخابات در جمع هنرمندان: سرمایی که به مردم ایران تحمیل کرده بودند، سرمای تحریم نبود، بلکه سرمای تحقیر بود؛ مذاکرهی بینتیجهای که بعد از آن تحریمهای جدید اضافه شود به شجاعت نیاز ندارد؛ آنها ادای شهامت را در میآوردند؛ شعار و ادعا، شجاعت نیاز ندارد؛ این شرایط، با رای مردم و شجاعت روحانی تغییر کرد؛ شعار و ادعا شجاعت نیاز ندارد
🔸 ۱۱ اردیبهشت ۹۶ | ظریف در ايام انتخابات: مردم یادشان نرفته! شما میرفتید فروشگاه خرید کنید، فروشنده میگفت این قیمتی که میدهم تا یک ساعت آینده است!
#تحقیر_کننده_ملت
#ظریف
✅ @shenakhte_rahbari
هدایت شده از شناخت رهبری
⚠️ #تخفیف_ویژه خرید کتاب #سیر_مطالعاتی
به مناسبت #عید_قربان
⬅️از تاریخ 1مرداد الی 20مرداد، سفارشات بیش از 10 جلد کتاب سیر مطالعاتی، از 20 درصد #تخفیف بهره مند میگردد💐
(با معرفی و تبلیغ کتاب بین دوستان و آشنایان و یا نشر این پیام در گروه های شبکه های اجتماعی، میتوانید ضمن همکاری در ایجاد #تحولی_نوین در جهت #فهم_اندیشه #رهبر_انقلاب، تعداد سفارش خود را به 10 جلد کتاب رسانده و از تخفیف ویژه بهره مند شوید.)
📚سفارش کتاب از طریق آیدی روابط عمومی مجموعه شناخت رهبری↙️
👉 @Rahro_e_khamenei
⭕️ @shenakhte_rahbari
امام فرمود جای شما خالی بود!
▪️خاطره شنیدنی رهبرانقلاب از اولین دیدارشان با امام پس از واقعه ترور در مراسم تنفیذ شهید رجایی
🔹«دلم براى امام تنگ شدهبود. ما، همراه با دكتر «فاضل» و دكتر «ميلانى» اينجا آمديم و امام را زيارت كرديم. اوّلين روزى بود كه من عصا دستم گرفتم.
🔹آمديم توى اتاق و امام نبودند. من همينطور، متحيّر ايستاده بودم كه يك وقت امام وارد شدند و با خنده جلو آمدند. گفتند: «اتّفاقاً من الان به فكر تو بودم. با خودم گفتم همه اينجا جمع شدهاند؛ جاى فلانى خالى است.»
🔹خيلى خوشحال شدم و دستشان را بوسيدم. بعد اصرار كردند: «اينجا، روى اين صندلى بنشين.» من، نمىنشستم. بهنظرم آنقدر اصرار كردند تا من نشستم.» ۱۳۷۸/۰۷/۰۱
📆۱۱ مرداد ۶۰: سالروز تنفیذ حکم ریاست جمهوری شهید رجایی
⬛️ @shenakhte_rahbari
❌ برای اولین بار منتشر می شود ❌
🔆 قسمت اول...
🔴 مشخّصه ی مهم نهضت اسلامی... خطّ مبارزه و خطّ آگاهی بخشی... در آغاز نهضت امام خمینی(ره) کدام خطّ برجستگی داشت؟؟ 🔴
⭕️ امام خامنه ای:در اینجا باید یکی از مشخّصه های مهمّ نهضت اسلامی ایران را بیان کنم. این مشخّصه عبارت است از وجود دو خط در این نهضت، که تعامل میان این دو خط، تشکیل دهنده ی روند تکاملی حرکت به سمت اسلام در این کشور بوده:
1⃣ نخست، خطّ #مقابله_ی_دینی با دستگاه حاکم، که برخاسته از عقیده ی دینی بود.
2⃣ دوم، خطّ #بیدارگری_فکری و ارائه ی برنامه اسلامی برای زندگی، با گفتمانی نو. یا به عبارت دیگر: خطّ #نوسازی_اندیشه_ی_دینی .
♨️ از یک سو کسانی بودند که خطّ مقابله با دستگاه حاکم را در پیش گرفتند، ولی از یک اندیشه ی مترقی اسلامی برخوردار نبودند، بلکه دچار تحجّر و جمود فکری بودند. آنها به انگیزه ی #غیرت_اسلامی شان به مقابله با قدرت حاکمه ای برخاسته بودند که حریم مقدّسات مسلمانان را مورد اهانت قرار داده بودند.
💢 از سوی دیگر، کسانی هم بودند که در خطّ بیدارگری حرکت می کردند و افکار روشنی در زمینه ی اسلام داشتند، میکوشیدند دین را با زبان روز به جامعه عرضه کنند، با کج روی های فکری هم مبارزه میکردند، اما در خطّ مقابله با قدرت حاکمه حرکت نمیکردند.
🔆 در آغاز نهضت امام خمینی(ره) در سال ۱۳۴۲ با آنکه ایشان خود پیشگام عرصه #بیدارگری_فکری بودند، اما عامل 《 #مقابله 》، در نهضت برجستگی داشت. در اوایل، تمرکز نهضت روی مبارزه با دستگاه حاکمه ی دین ستیز بود. پس از آنکه روحیه ی مقاومت دینی در جامعه محکم و استوار شد و نهضت توانست به سمت ارائه ی نظریه ی اندیشه ی اسلامی به نحو مطلوب پیش برود، متحجّران عقب ماندند، اما کسانی که #بصیرت_دینی داشتند و از فکر باز و روشن بهره ای داشتند، در مسیر نهضت ماندند.
❌ ادامه دارد...
@shenakhte_rahbari
شناخت رهبری
❌ برای اولین بار منتشر می شود ❌ 🔆 قسمت اول... 🔴 مشخّصه ی مهم نهضت اسلامی... خطّ مبارزه و خطّ آگاهی
❌ برای اولین بار منتشر می شود ❌
🔆 قسمت دوم...
🔴 باید برای ثبت در تاریخ بگویم... تفاوت روش رهبری با شهیدان مطهری، بهشتی و باهنر از زبان رهبری... به این ویژگی معروف بودم 🔴
♨️ سپس، بویژه طیّ سالهای ۱۳۴۵ و ۱۳۴۶ که دشوارترین سالها برای انقلابیون بود و شاه همه ی گروه های مقاومت سیاسی را قلع و قمع و از میدان بیرون کرده بود، بسیاری از شخصیتهای نهضت اسلامی، گرایش به خطّ دوم (خطّ روشنگری دینی) را ترجیح دادند.
❌ کسانی بودند که هم در آغاز و هم در پایان زندگی جهادی خود، در میدان مقاومت حضور داشتند، اما در سالهای یاد شده همّ خود را مصروف #روشنگری_فکری کردند. شهیدان بزرگوار، #مطهّری و #بهشتی و #باهنر از این جمله اند.
📖❌ در اینجا باید برای ثبت در تاریخ بگویم که من از اندک افراد معدودی بودم که در همه ی لحظات نهضت، هر دو خط را با هم آمیختم و به این ویژگی معروف بودم. در تمام زندگی مبارزاتی خود، همواره هر دو خطّ 《 #مقاومت 》 و 《 #روشنگری 》 را با هم ادامه دادم و معتقدم این دو را کاملا با هم درآمیختم.
✴️ نهایت سعی من این بود که دین را چنان که خدای متعال خواسته، به عنوان روشی برای #رفتار_عملی، و برنامه ای برای زندگی و تغییری مستمر به سوی کمال مطلوب بفهمم و ارائه کنم. در همه کارهای فکری و عملی ام، و در سخنرانی و درسهایم، روی این خط تمرکز داشتم. همین گرایش به درک آگاهانه و روشن از اسلام، مرا واداشت تا به کتابهای اسلام گرایان عرب روی بیاورم...
✳️ در کنار این، به هر فعالیّتی که میتوانست مردم را علیه قدرت حاکم بسیج کند و به صورت هسته ای برای رهبری مردم به سوی برپایی حکومت اسلامی درآید، دست میزدم.
❌ ادامه دارد...
⬛️ @shenakhte_rahbari
شناخت رهبری
❌ برای اولین بار منتشر می شود ❌ 🔆 قسمت دوم... 🔴 باید برای ثبت در تاریخ بگویم... تفاوت روش رهبری با
❌ برای اولین بار منتشر می شود ❌
🔆 قسمت پایانی .
🔴 آقای هاشمی رفسنجانی و دکتر شریعتی چگونه بودند؟...ترکیب مقاومت با آگاهی بخشی و رشد فکری، خط انقلاب اسلامی را تشکیل میدهد.🔴
⭕️ میان برادرانمان نیز کسانی بودند که این هر دو خط را با هم ادامه دادند. آقای #هاشمی_رفسنجانی یکی از برجسته ترین آنها بود. یک بار پس از پیروزی انقلاب اسلامی به ایشان گفتم: در این پانزده سال گذشته، یک روز هم از زندگی من بدون #مقاومت علیه رژیم نگذشت، در این مدت، یک شب هم بدون نگرانی نخوابیدم، چون شبهای ما یا در زندان میگذشت یا در تبعیدگاه، و یا در انتظار زندان و تبعید. آقای هاشمی گفت: من هم همین طور.
✴️ البته برادرانی که در 《 خط فکری 》 بودند، ما را پشتیبانی و یاری میکردند. #شهید_مطهری هجده سال از من بزرگتر بود با این همه، با هم دوستیِ فوق العاده ای داشتیم. ایشان همواره میکوشید از جایگاه اجتماعی من حمایت کند و در سخنرانی و ها و مجالسِ خود از من یاد میکرد.
✳️ #دکتر_شریعتی نیز زندگی اسلامی خود را در میدان #مقاومت آغاز کرد و سپس به #روشنگری و #آگاهی_بخشی روی آورد. من درباره ی افکار او ملاحظاتی دارم که در جای خود بیان خواهم کرد. برادرانم، برخی به مبارزه ی سیاسی میپرداختند و برخی نمیپرداختند، اما چنان که گفتم، با یکدیگر همکاری و تشریک مساعی داشتیم.
❌🔴 ... به عقیده من اگر فعالیّت آگاهانه ی فکریِ اسلامی از #جنبش و #مبارزه جدا شود، #خشک و #بی_روح میشود. روح مبارزه ی دینی هم اگر از #آگاهی و #اندیشه عاری گردد، دچار #ارتجاع و #تحجّر میگردد. ترکیب مقاومت با آگاهی بخشی و رشد فکری، #خط_انقلاب_اسلامی را تشکیل میدهد.
❌ پایان ❌
⬛️ @shenakhte_rahbari
هدایت شده از شناخت رهبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 #ويژه
📹ببينيد| شرح رهبرانقلاب از زندگی خصوصی خود؛ زمان ازدواج و تعداد فرزندان| اوایل دهه۶۰
#زندگینامه_رهبرانقلاب
✅ @shenakhte_rahbari
هدایت شده از شناخت رهبری
🌸 ماجرای ازدواج حضرت آیتالله خامنهای 🌸
🚞 مدتی از بازگشت سیدعلی خامنهای از قم به مشهد نمیگذشت. بانو خدیجه که در اندیشه ازدواج پسر دومش بود، دست به کار شد و دختری را که در خانوادهای سنتی و با علائق مذهبی پرورش یافته بود، به او پیشنهاد کرد.
💐 همو پا پیش گذاشت و مقدمات خواستگاری را فراهم نمود. همان راهی را که چهار پنج سال پیش برای سیدمحمد رفته بود، این بار برای سیدعلی پیمود.
🎉 حاج محمداسماعیل خجسته باقرزاده، پدر عروس، از کاسبان دیندار و باسواد مشهد بود. او پذیرفت که دخترش به عقد طلبه تازه از قم برگشتهای درآید که تصمیم دارد در مشهد ساکن شود، آیتالله میلانی و دیگر بزرگان اهل علم مشهد او را میشناسند و تأیید میکنند و به او علاقه دارند.
🎁 هزینه ازدواج، آن بخشی که طبق توافق به عهده داماد بود، توسط آیتالله حاجسیدجواد خامنهای تأمین شد که مبلغ قابل توجهی نبود. مخارج عقد را گذاشتند به عهده خانواده عروس که حتماً قابل توجه بود. «آنها مرفه بودند، میتوانستند و کردند.»
🌼🌸🌺 اوایل پاییز ۱۳۴۳ سیدعلی خامنهای و دوشیزه خجسته پیوند زناشویی بستند. خطبه عقد توسط آیتالله میلانی خوانده شد. از این زمان، همدم، همسر و همراهی تازه، که شانزده بهار بیش نداشت، پا به دنیای آقای خامنهای گذاشت که در همه فرودهای سرد و سخت زندگی سیاسی و شاید تکفرازهای آن در آن روزگار، یاری غمخوار و دوستی مهربان بود.
💌 کارت دعوت را سفارش دادند و روز جشن را که در خانه پدر عروس در پایین خیابان برگزار میشد، تعیین کردند. آن شب آقای خامنهای در آستانه ورودی خانه ایستاده بود و از میهمانان استقبال میکرد. مراسم، آن طور که مرسوم خانوادههای مذهبی و مقید آن زمان بود، برگزار شد.
🎊 انتشار به مناسبت ١ ذیالحجه؛سالروز #ازدواج حضرت امیرالمؤمنین ع و حضرت زهرا س
🔸 @shenakhte_rahbari
هدایت شده از شناخت رهبری
❓روش مواجهه با #عیوب_همسر👇
رهبرانقلاب:
📍پسران در ذهنشان #دختر ایدهآلشان را نقاشی می کنند.
📍دختران هم #پسر ایدهآلشان را نقاشی می کنند.
📌 #اما_آن_وجود_ندارد.
💥نه اینکه در این شهر نیست
💥در این کشور هم نیست
💥بلکه روی زمین هم نیست❗️
❌همه ما #نقص داریم.تا از هم دوریم این نقصها را نمی دانیم
به مجردی که ازدواج انجام شد و کنار هم قرار گرفتیم، کمکم کمبودها ظاهر می شود❗️
حالا ناراضی باشیم⁉️
📌نخیر؛ باید زندگی را آنگونه که #هست پذیرفت و #ساخت. ۸۱/۶/۶
❌ #اینطور_نباشد که اگربر اثرمعاشرت
♨️اشکال
♨️عیب
♨️وایرادی در #همسرتان مشاهده کردید آن را #بزرگ بشمارید و برای خودتان #غصه کنید. ۸۲/۲/۲۸
📌البته یک عیبهایی هست که قابل برطرف شدن است 👈آنها را #برطرف کنید.
📌یک عیبهایی هم هست که قابل برطرف شدن #نیست 👈با آنها هم باید #بسازید. ۶۳/۱/۲۴
📍روش مواجهه با #عیوب_همسر👆
#خانواده❣
@shenakhte_rahbari