⭕️«مهمترین #مطالبه رهبر انقلاب از #دانشجویان چیست؟»❓❗️
✅نتیجه فراخوان از جامعه دانشگاهی
✅بنا بر جمعبندی نظرات، جامعه دانشگاهی شرکتکننده در فراخوان معتقدند که « #اقتدار_علمی» مهمترین مطالبه رهبر انقلاب از دانشجویان است.
جدول و نمودار زیر، پراکندگی و تنوع نظرات را بر اساس تقسیمبندی موضوعی مشخص کرده است.
ردیف عنوان تعداد نظرات درصد کل
1 استکبار ستیزی 16 1.48
2 اقتدار علمی 326 30.05
3 مقابله با جنگ نرم 39 3.59
4 تحلیل سیاسی 42 3.87
5 تعمیق معرفت دینی 16 1.47
6 سازندگی کشور 17 1.57
7 خودسازی معنوی 202 18.62
8 خودباوری 25 2.3
9 مطالبه گری 20 1.84
10 عدالت خواهی 53 4.88
11 آزاد اندیشی 36 3.32
12 آرمانخواهی 30 2.76
13 نخبه پروری 3 0.28
14 کار تئوریک 1 0.09
15 بصیرت 123 11.34
16 تحصیل، تهذیب، ورزش 40 3.69
17 سایر موارد 96 8.85
🔴شناخت رهبری👇
🆔 @shenakhte_rahbari
✅بصیرت سیاسی که ما میگوییم یعنی این. بفهمیم که چه کسی دارد ما را به کجا میبرد، به کجا دعوت میکند، به کجا میکشانَد.
🆔 @shenakhte_rahbari
☑️ نظر صريح رهبر انقلاب درباره #شعار_دادن_عليه_مسئولين
🔸این را هم عرض بکنیم؛ این که من از بعضى مسئولان و سران کشور گلهگزارى کردم، موجب نشود که حالا یک عدهاى راه بیفتند، بنا کنند علیه این و آن شعار دادن؛ نه، #بنده_با_این_کار_مخالفم.
🔸اینکه شما یک نفر را به عنوان ضد ولایت، ضد بصیرت، ضد چه، مشخص کنید، بعد یک عدهاى راه بیفتند علیه او شعار بدهند، بنده با این کارها مخالفم؛ این را من #صریح بگویم.
🔸بارها به کسانى که میتوانند جلوى این چیزها را بگیرند، تذکر دادهام. آن کسانى که این کارها را میکنند، اگر واقعاً حزباللّهى و مؤمنند، خب نکنند. مىبینید که تشخیص ما این است که این کارها #به_ضرر_کشور_است. با احساساتشان راه بیفتند اینجا، آنجا، علیه این شعار بدهند، علیه آن شعار بدهند. ۲۸ بهمن ۹۱
🔴شناخت رهبری👇
🆔 @shenakhte_rahbari
🔰 #کلام_امام | کشور ما به امثال چمران احتیاج مبرم داشت
🔹شهادت انسانساز سردار پر افتخار اسلام و مجاهد بیدار و متعهد راه تعالی، دکتر مصطفی چمران را به پیشگاه ولی عصر- ارواحنا فداه- تسلیت و تبریک عرض میکنم. تسلیت از آن رو که ملت شهیدپرور ما سربازی را از دست داد که در جبهههای نبرد با باطل، چه در لبنان و چه در ایران حماسه میآفرید و سرلوحه مرام او اسلام عزیز و پیروزی حق بر باطل بود. او جنگجویی پرهیزکار و معلمی متعهد بود که کشور اسلامی ما به او و امثال او احتیاج مبرم داشت. و تبریک از آن رو که اسلام بزرگ چنین فرزندانی تقدیم ملتها و تودههای مستضعف میکند و سردارانی همچون او در دامن تربیت خود پرورش میدهد. مگر چنین نیست که زندگی عقیده و جهاد در راه آن است. ۱۳۶۰/۰۴/۰۱
@shenakhte_rahbari
🔰 #دولت_جوان_حزب_اللهی | مسئولیت در نظام اسلامی امتحانی نفسگیر است
🔹هر کسی در جامعهی اسلامی و نظام اسلامی بتواند یک مأموریتی به دست بیاورد و آن مأموریت را بدرستی انجام دهد، واقعاً باید خدا را شاکر باشد؛ ولی باید توجه داشت که این فرصت، امتحان بزرگی هم هست. ما در حال امتحان دادنیم. در برجستگیهای دوران زندگی است که امتحانهای سخت پیش میآید. در روال عادی زندگی امتحان هست، لیکن امتحانهای برجسته و نفسگیر معمولاً مال آنجائی است که انسان وارد مقاطع حساس میشود؛ که از جملهاش همین مسئولیتهای ماها است. گاهی یک نفر سالهای طولانی از عمر خود را با امانت و طهارت گذرانده است، بعد میرسد به یک مقطع امتحان؛ اگر نتواند در این مقطع امتحان، توانائی خودش را در مهار نفس نشان دهد، لغزش پیدا خواهد کرد. ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
📜 @shenakhte_rahbari
💥 دستگاه تولید محتوا لازم داریم.
🔵 رهبر معظم انقلاب اسلامی (در دیدار اعضای شورای عالی فضای مجازی):
«...یک مسأله، مسألهی تولید محتواست. دستگاه #تولید_محتوا لازم داریم. ما در زمینهی تولید محتوا نمیتوانیم اطمینان کنیم به تصادفات و آنچه پیش میآید. بانکهای اطلاعاتی هستند البته. [اما] باید بنشینید روی این مسأله -تولید محتوا- طراحی کنید، فکر کنید.
ما البته جوانهای خوشفکر متدین داریم، افراد به دردبخوری برای تولید محتواهای اجتماعی داریم، حوزههای علمیه را داریم که دستشان در این زمینه واقعاً باز است. بعضی از دانشگاهیها را داریم، همینطور که عرض کردم، جوانهای خیلی خوبی در این زمینه داریم. البته بانکهای اطلاعاتی را هم داریم. از اینها باید استفاده کنید.
دستگاه تولید محتوا را تقویت کنید؛ ما به این مسأله احتیاج داریم.» (۱۳۹۶/۱۱/۳)
کانال شناخت رهبری
☑️ @shenakhte_rahbari
13780901_7321_128k.mp3
10.63M
۱۳۷۸/۰۹/۰۱
💯بیانات در پاسخ به پرسشهای دانشجویان در دانشگاه صنعتی شریف
📜 @shenakhte_rahbari
💯این آدم ها روی من اثر داشتند
✅و اما اینکه چه شخصیتهایی روی من اثر گذاشتهاند، باید بگویم شخصیهای زیادی بودند. آن کسی که در دورهی جوانی من خیلی روی من اثر گذاشت، در درجهی اوّل، مرحوم «نوّاب صفوی» بود. آن زمانی که ایشان به مشهد آمد، حدوداً پانزده سالم بود. من بهشدّت تحت تأثیر شخصیت او قرار گرفتم و بعد هم که از مشهد رفت، به فاصلهی چند ماه بعد، با وضع خیلی بدی شهیدش کردند. این هم تأثیر او را در ما بیشتر عمیق کرد. بعد هم امام روی من اثر گذاشتند. من قبل از آنکه به قم بیایم و قبل از شروع مبارزات، نام امام را شنیده بودم و بدون اینکه ایشان را دیده باشم، به ایشان علاقه و ارادت داشتم. علّت هم این بود که در حوزهی قم، همهی جوانان به درس ایشان رغبت داشتند؛ درس جوانپسندی داشتند. من هم که به قم رفتم، تردید نکردم که به درس ایشان بروم. از اوّل در درس ایشان حاضر میشدم و تا آخر که در قم بودم، به یک درس ایشان مستمرّاً میرفتم. ایشان هم روی من خیلی اثر داشتند. البته پدرم در من اثر داشت، مادرم در من خیلی اثر داشت. از جمله شخصیتهایی که عمیقاً روی من اثر گذاشته، مادرم است؛ خانم خیلی مؤثّری بود.
بیانات در دیدار جمعی از جوانان ۱۳۷۷/۰۲/۰۷
📜 @shenakhte_rahbari
761114-khatere.mp3
823.7K
من خودم شخصاً جوانیِ بسیار پُرهیجانی داشتم. هم قبل از شروع انقلاب، به خاطر فعّالیتهای ادبی و هنری و امثال اینها، هیجانی در زندگی من بود و هم بعد که مبارزات در سال 1341 شروع شد؛ که من در آن سال، بیست و سه سالم بود. طبعاً دیگر ما در قلب هیجانهای اساسی کشور قرار گرفتیم و من در سال چهل و دو، دو مرتبه به زندان افتادم؛ بازداشت، زندان، بازجویی. میدانید که اینها به انسان هیجان میدهد.
07/02/1377
📜 @shenakhte_rahbari
میثاق طلبگی | روایتی از زندگی طلبگی آیتالله خامنهای
رهبر انقلاب اسلامی در یکی از دیدارها با مسئولان وزارت علوم در پاسخ به پیشنهاد اعطای دکتری افتخاری به ایشان گفتند: «مسئلهی دکتری افتخاری؛ خوب، البته این یک افتخار است که این دانشگاه این اظهار محبت را به ما بکند؛ لیکن من اهل دکتری نیستم؛ همان طلبگی ما کافی است. اگر بتوانیم به میثاق طلبگی متعهد و پایبند بمانیم -که قولاً و فعلاً این میثاق را از دوران نوجوانی و جوانی با خدای متعال بستیم- اگر خداوند کمک کند و ما بتوانیم این میثاق را حفظ کنیم و در همین عالم طلبگی پیش برویم، من این را ترجیح میدهم. شما لطف کردید و این برای ما هم مایهی مباهات است، لیکن من پیشنهاد شما را قبول نمیکنم.»
📜 @shenakhte_rahbari
لبخند طبیعی
حضرت آیتالله خامنهای: «راجع به موضوع تفریحات، چیزی که میتوانم بگویم این است که موضوعی بسیار مهم و اساسی است. اگر چه در جامعه، خیلیها هستند که ممکن است آن را جدی نگیرند و فکر کنند که یک زندگی جامد و خشک و بیانعطاف و بیلبخند، میتواند زندگی موفقی باشد. اما چنین نیست. اگر در زندگی تفریح سالم نباشد؛ اگر آن لبخند طبیعی که ناشی از نشاط است بر لب انسان ننشیند، زندگی برخود انسان و بر معاشران او، جهنم خواهد شد. مادیات، مقدمهی زندگی خوبند؛ و تفریح، عنصر اساسی زندگی خوب است.» ۱۳۷۱/۱۰/۱
📜 @shenakhte_rahbari
13721212_2428_32k.mp3
7.17M
۱۳۷۲/۰۵/۱۲
✅بیانات در مراسم تنفیذ حکم ریاستجمهوری
#دوران_بازسازی
📜 @shenakhte_rahbari