eitaa logo
جنگ شناختی
453 دنبال‌کننده
4.8هزار عکس
4.6هزار ویدیو
4 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺کشف قرص های ۶ میلیاردی قاچاق در "شهریار" 👈سرهنگ"پیمان فتاحی" فرمانده انتظامی شهرستان شهریار در تشریح جزئیات این خبر، اظهارداشت: در پی کسب خبری مبنی بر اینکه ۲ قاچاقچی در فردوسیه شهریار اقدام به فروش قرص های غیرمجاز می کنند، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفت. وی افزود: مأموران کلانتری ۲۰ فردوسیه با انجام اقدامات فنی و پلیسی موفق به شناسایی مغازه قاچاقچیان در فردوسیه شده که با هماهنگی مقام قضائی به محل اعزام و در عملیاتی هوشمندانه ۲ قاچاقچی را دستگیر کردند. سرهنگ فتاحی با بیان اینکه در بازرسی بعمل آمده از مغازه ۳۵ هزار عدد انواع قرص خارجی قاچاق کشف شد، تصریح کرد: کارشناسان امر ارزش قرص های قاچاق مکشوفه را ۶میلیارد ریال برآورد کردند.
🔻 مقام معظم رهبری در خصوص یوم‌الله ۱۳ آبان فرمودند : تا ذهن مردم از شعار مرگ بر آمریکا پر است ، تسلط دوباره آمریکا بر این کشور ممکن نیست .
فرمانده انتظامي کل کشور در جمع مسئولان و معتمدان شهرستان مهرستان گفت: امنيت امري مشارکتي و لازمه آن همکاري معتمدان و مردم با پليس است.
🔺| 🔸 موضوع: فرار ترسوها!!!!!!! 🈳 زبان: فارسی
طارق میتری (وزیر فرهنگ سابق لبنان) می گوید: «در مارس 2010 با سعد حریری به تهران رفتم. با حضرت آیت الله خامنه ای دیدار داشتیم. من و سعد حریری قبل از جلسه با هم نشستیم. حریری به من گفت که ما باید سلاح های حزب را موضوع اصلی قرار دهیم. من چیزی نگفتم ولی بقیه قبول کردند. وقتی وارد دفتر آقای خامنه‌ای شدیم، او با سعد بسیار گرم و صمیمانه برخورد کرد. سعد حریری درباره لبنان و موضوع سلاح های حزب صحبت کرد. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به او نگاه کردند و گفتند: «گوژپشت نوتردام» را خوانده‌ای؟ معلوم بود که سعد حریری رمان را نخوانده بود. حضرت آیت الله خامنه ای ادامه دادند: این داستان یک زن بسیار زیبا و شاید زیباترین زنان پاریس است و طبیعی است که همه صاحبان قدرت به دنبال او بودند، افراد صاحب نفوذ و ثروت. آیت الله خامنه ای سپس پرسید: نام این زن چه بود؟ میتری پاسخ داد: اسمرالدا. آقای خامنه ای به من (طارک میتری) نگاه کرد و با لبخند گفت: آفرین. آقای خامنه‌ای سپس گفت: همه کسانی که ویژگی‌های این زن را در زیبایی و لطافت می‌دانستند می‌خواستند از او سوء استفاده کنند. این زن (اسمرالدا) یک خنجر زیبا و تیز برای دفاع از خود در برابر متجاوزان داشت آقای نخست وزیر! لبنان مانند این زن زیباست. عروس دریای مدیترانه است، همه کشورها آن را می خواهند و اسرائیل تهدیدی برای آن است، اما سلاحهای حزب الله مانند خنجر اسمرلدا است. ــــــــــــــــــــــ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 کشتی گیرامونم با نوای خیبر خیبر و حیدر حیدر دوپینگ میکنن 😍 مسابقات جهانی آلبانی کشتی درحال انجامه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکته قرآنی در محضر قرآن کریم / ۱۴۳۱ ✅ أَلَّذِينَ أُخْرِجُواْ مِن دِيَٰرِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَن يَقُولُواْ رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَّهُدِّمَتْ صَوَٰمِعُ وَ بِيَعٌ وَ صَلَوَٰتٌ وَ مَسَٰجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ اللَّهِ كَثِيراً وَ لَيَنصُرَنَّ اللَّهُ مَن يَنصُرُهُ إِنَّ اللَّهَ لَقَوِىٌّ عَزِيزٌ (حج/۴۰) 🔹(مظلومان مورد تهاجم،) كسانى هستند كه به ناحق از خانه و كاشانه‌ى خود رانده شدند (و گناهى نداشتند) جز این كه مى‌گفتند: پروردگار ما خداى یكتا است و اگر خداوند (ظلم و تجاوز) بعضى از مردم را به وسیله‌ى بعضى دیگر دفع نكند، صومعه‌ها و كنیسه‌ها و كلیساها و مساجدى كه نام خداوند در آنها بسیار برده مى‌شود ویران مى‌گردد، و قطعاً خداوند كسى كه (دین) او را یارى كند، یارى مى‌دهد، همانا خداوند نیرومند شكست‌ناپذیر است. 🔸كلمه‌ى «صَوامِع» جمع «صومعه» به معناى دِیر و محل عبادت و ریاضت راهبان در بیابان‌ها و غارهاست. كلمه‌ى «بِیَع» جمع «بیعه»، محل عبادت مسیحیان است و كلمه‌ى «صَلوات» جمع «صلاة»، همان كنیسه و محل عبادت یهودیان است. خرابى مسجد یعنى: محو اتّحاد و تشكّل، قطع رابطه با امام عادل، فراموشى فقرا، عدم آگاهى از اوضاع و غفلت از خدا و لذا اگر دشمن بتواند، اوّل این مراكز را قلع و قمع مى‌كند. «لهُدّمت صَوامع و بِیَع...» ❇️ از پيام‌های آیه ▫️آوارگى از وطن روشن‌ترین نمونه مظلومیّت است. «ظُلموا ... الّذین اُخرجوا» ▫️علاقه به وطن، حقّ طبیعى انسان و اخراج از وطن، سلب این حقّ و سبب ظلم است. «اُخرجوا من دیارهم » ▫️در قرآن، تبعید مفسدین فى الارض حقّ و تبعید مؤمنان ناحقّ است. «بغیرحقّ» ▫️دیندارى، سختى و ناگوارى دارد. «اُخرجوا... الاّ أن یقولوا ربّنا اللّه» ▫️مؤمنان، وسیله‌ى تحقّق اراده‌ى الهى‌اند. «دَفعُ اللّه النّاس بعضهم ببعض» (دفاع از خداوند است ولى بدست مؤمنین) ▫️براى حفظ مراكز دینى، گاهى باید خون داد. «دَفعُ اللّه النّاس بعضهم ببعض ...» ▫️آنچه مهم است، دفاع از حریم مساجد است، خواه با جنگ باشد و خواه با قلم و بیان و یا برنامه‌هاى دیگر. «دَفعُ اللّه...» ▫️مهم‌ترین برنامه‌ى دشمن، نابودى مراكز دینى بیداركننده است. «لَهُدّمت» (معابد، نشانه‌ى حضور دین در جامعه است). ▫️نام عبادتگاه مهم نیست، كفّار و متجاوزین با یاد خدا و راه او به هر شكل و در هر كجا كه باشد مخالفند. «صَوامع - بِیَع - صَلَوات - مساجد» ▫️یاد خدا هدف اصلى و روح اعمال در مراكز دینى است. «یُذكر فیها اسم اللّه» ▫️مساجدى مورد ستایش قرآن است كه در آنها از خداوند بسیار یاد شود و به حداقل اكتفا نشود. «كثیراً» (در هر مكانى كه بیشتر یاد او شود، مقدّس‌تر است) ▫️امداد و نصرت الهى، بعد از حركت و تلاش ماست. «لیَنصُرَنّ اللّه مَن ینصره»
🔺چرا تیغ تحریم آیفون را نمی‌بُرد؟ واعظی، کارشناس اقتصادی: 🔹وقتی ایدۀ حکمرانی اقتصادی دولت مشخص نباشد، در شرایط جنگ اقتصادی با تورم 50 درصدی و رکود بالا، واردات خودروی خارجی و گوشی آیفون تبدیل به برنامه و دستاورد دولت می‌شود. 🔹مسئله ارز در کشور به‌واسطه شرایط بسیار اولویت‌دار است و نباید ارزی که با دشواری برای کشور به دست می‌آید هزینه کالاهای غیرضرور شود. 🔹باید از خود بپرسیم، چرا واردات آیفون حتی زمانی که سنگین‌ترین تحریم‌ها علیه کشور اعمال می‌شود، شامل تحریم نمی‌شود. 🔹پاسخ این سؤال را آقای نفیو در کتاب هنر تحریم‌ها داده است، در این کتاب گفته شده که نباید برخی کالاها تحریم شود تا با ارزبری قابل‌توجه بدون ارائه ارزش‌افزوده برای اقتصاد کشور تحریمی بتوانیم ذخایر ارزی آن‌ها را تحلیل ببریم. 🔹این جنس اقدامات و دستاوردسازی از آن در شرایطی رقم می‌خورد که اقتصاد کشور مسائل جدی بسیار مهمی پیش‌رو دارد و هیچ اثری از تصمیم‌گیری در مواجه با آن نمی‌بینیم.
به نام خداوند بخشنده مهربان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا