eitaa logo
جنگ شناختی
458 دنبال‌کننده
4.5هزار عکس
4.4هزار ویدیو
4 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻گزارش مناظرات گفت که یکی از دلایل ناترازی بودجه این است که دولت‌ها بودجه رو با رؤیاهای خودشون می‌نویسن، و این بودجه در مجلس هم با رؤیاپردازی‌های دیگری روبه‌رو می‌شه و کار به سامان نمی‌رسه!
🔻گزارش مناظرات گفت به یک رئیس‌جمهور توانمند نیاز داریم که بتونه با افراد و مراکزی که خلق پول می‌کنن مبارزه کنه. رئیس‌جمهور قوی کار رو به نخبگان جامعه می‌ده. رئیس‌جمهور قوی باید انسجام ایجاد کنه و از تجربۀ نیروها و سرمایه‌های داخلی استفاده کنه. بزرگ کردن دولت یعنی کوچک کردن سفرۀ مردم. انتخابات مهم‌ترین تغیر ریل برای مهار تورم است.
🔻گزارش مناظرات گفت که من نگفتم نگاه به خارج داشته باشیم؛ گفتم از داخلی‌هایی استفاده کنیم که دانش و تجربه داشته باشن! وقتی دولت‌هایی میان روی کار و آدم‌های صفرکیلومتر رو میارن وضعیت این‌طور می‌شه. عامل اصلی تورم بانک‌ها هستن و این یعنی عامل اصلی دولت‌ها هستن. ما برای درمان بیماری به خارج می‌رویم؛ برای درمان تورم هم چندتا از این کارشناس‌ها بیاوریم و مشکلات را برطرف کنیم!
🔰 همه جا به شورای نگهبان نیاز دارد. 🔹کاش ویترین مغازه ها هم داشتند تا بعضی لباسها رو میکردن. انصافا اینا در شأن نیست. با این ویترین اجباریه نه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
13.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 مواجهه پزشکیان با یک منتقد در حرم حضرت معصومه (س) 🔺بانوی زائر حاضر در حرم: آقای پزشکیان ان‌شاءالله که رای نمی‌آوری؛ اگر رای آوردی اگر « جواد ظریف » را وزیر کنی؛ شما می دانی و حضرت ابوالفضل... یاشاسین آذربایجان👌😅
🚩📸 🔻به همت فرماندهی انتظامی استان اردبیل بمناسبت فرارسیدن ایام عزاداری اباعبدالله الحسین علیه السلام ، همایش حسینیان اردبیل با حضور مداحان و پیرغلامان حسینی در مجتمع خدماتی لاله سبلان برگزار گردید. 🔸سردار تقوی فرمانده انتظامی استان بیان داشت ما خود را وقف امام حسین(ع) قرار داده ایم و در کنار عزاداران با شعار پلیس عاشورایی با تمام توان در خدمت مردم ولایی اردبیل هستیم. 🔸حجت الاسلام موسوی رئیس عقیدتی سیاسی انتظامي اردبيل نیز بیان داشت ؛بنده خود را خادم پیرغلامان و مداحان حسینی می دانم و با تمام وجود در رکاب عزیزان هستیم .