#ایت_الله_محمد_تقی_بافقی
✨ علی اصغر فقیهی می گوید:
من شاهد بودم ایشان اصلاً از اجناس خارجی استفاده نمی کرد. سرتا پا کرباس می پوشید. عبا، قبا و پیراهنش کرباس بود. چای ایرانی با خرما یا توت خشک می خورد. سماور حلبی و فنجان و قوری گلی _که همه ساخت قم_ بود استفاده می کرد. مطلقا ازاجناس خارجی استفاده نمی کرد. خوراکش بسیار ساده بود. نان دوغ، کشک و.....✨
گلشن ابرار ج7 ص277، 276
📚#هر_شب_یک_صفحه_کتاب
🍀#آذرخشی_دیگر_از_آسمان_کربلا_۵
📍اكنون به عنوان مثال داستانى را از قرآن كريم يادآورى مىكنم كه همه شنيده ايد. مىدانيد كه حضرت موسى(عليه السلام) از جانب خداوند به كوه طور دعوت شد تا در آن جا عبادت كند. آنچه به مردم گفته شد اين بود كه ايشان يك ماه در آن جا خواهد ماند.
🔸اما اراده خدا آن بود كه حضرت موسى چهل روز بماند: «وَواعَدْنا مُوسى ثَلاثينَ لَيْلَةً وَ أَتْمَمْناها بِعَشْر» آن ده روز را مردم نمىدانستند، و اين آزمايشى براى قوم بنى اسرائيل بود تا نشان دهد آنان تا چه اندازه در ايمانشان استوار هستند.
♻️ بعد از اين كه سى روز تمام شد، بنى اسرائيل نزد هارون ـ كه جانشين موسى بود ـ آمدند و پرسيدند چرا برادرت نيامد؟ گفت منتظريم، به زودى مىآيد. روز بعد هم موسى نيامد. مجدداً پرسيدند چرا موسى نيامد؟ از تأخير او معلوم مىشود كه ما را تنها گذاشته و خود رفته است.
📌سامرى از اين فرصت استفاده كرد و آن گوساله را ساخت و مردم را به پرستش گوساله دعوت كرد و گفت: «هذا اِلهُكُمْ وَ اِلهُ مُوسى»، اين خداى شما است و خداى موسى نيز همين است. خدايى كه موسى مىگفت من در كوه طور با او مناجات كنم، آن خدايى كه موسى را به رسالت مبعوث كرده است، آن خدا همان است كه من او را ساخته ام. بسيارى از بنى اسرائيل در برابر گوساله به سجده افتادند و مشغول پرستش آن شدند.
🔸خداى متعال در طور به حضرت موسى وحى كرد كه در ميان قومت چنين جريانى اتفاق افتاده است و در طى اين غيبت ده روزه تو، مردم گوساله پرست شده اند. حضرت موسى هم شنيد اما عكس العملى نشان نداد.
♦️ده روز تمام شد و بعد از چهل روز الواح آسمانى را كه بر او نازل شده بود براى مردم آورد تا ايشان را به اطاعت از احكام الهى و عمل به شريعت نازل شده دعوت كند. وقتى حضرت برگشت ديد مردم گوساله مىپرستند. به محض اين كه ديد در حال پرستش گوساله هستند، عصبانى شد، به گونه اى كه الواح را به كنارى پرتاب كرد: «وَ اَلْقَى الاَْلْواحَ وَ أَخَذَ بِرَأسِ اَخيهِ يَجُرُّهُ اِلَيْهِ» به سراغ برادرش حضرتهارون رفت، و سر او را گرفت و با عصبانيت به سوى خود كشيد و از او بازخواست كرد كه چرا اجازه دادى مردم گمراه گردند؟ «أَفَعَصَيتَ أَمْرى»؛
♻️ به كل داستان كارى ندارم. منظورم تذكر فرق بين دانستن و مشاهده كردن است. خدا به حضرت موسى از ماجراى گوساله پرستى قوم او خبر داده بود. حضرت موسى نيز در مورد آن هيچ شكى نداشت. زيرا خبرى بود كه خدا به او داده بود. وقتى خبر را شنيد چندان آثار غضب در او ظاهر نشد. اما زمانى كه بازگشت و ديد كه مردم گوساله مىپرستند، آشفته شد و نتوانست تحمل كند. به سراغ برادر خود رفت و به او اعتراض كرد. مقصود بيان فرق بين دانستن و ديدن است.
✍ آیت الله مصباح یزدی
#معاونت_پژوهش
📚 #کتاب_و_نشر
📗 پژوهشگاه شهید صدر در هفتۀ کتاب و کتابخوانی، در طرح «فرصت صدرخوانی»، تمامی آثار عربی و فارسی از شهید صدر را با تخفیف ویژه به فروش میرساند.
📗 یک اثر تفسیری جدید از آیت الله العظمی سبحانی منتشر شد
📗کتاب«حجره شماره دو» منتشر شد
📗کتاب "اخلاق در شبکه های اجتماعی؛ مواجهه ای اخلاقی با آسیب های شبکه های اجتماعی" منتشر شد
📗 انتشار کتاب «تفسیر قرآن مجید (آیات منتخب) با تأکید بر تفسیر نمونه»
📗ملی بر «حکمت عرشی» در متون روایی در فصلنامه «حکمت اسلامی»
📗 به قلم سید عباس نامی؛ کتاب "قرآن فهمی" به بازار نشر آمد
📗از کتاب «پیشران آنتی تز انقلاب اسلامی درحوزه های علمیه و راهکارهای مقابله» رونمایی شد
#معاونت_پژوهش
🚨 در منزل من، همه افراد، هرشب در حال مطالعه خوابشان مىبرد
⚠️ همه خانوادههاى ايرانى بايد اينگونه باشند
📝 رهبر انقلاب: من اين را مىخواهم عرض كنم كه در منزل خودِ من، همه افراد، بدون استثنا، هرشب در حال #مطالعه خوابشان مىبرد. خود من هم همينطورم. نه اينكه حالا وسط مطالعه خوابم ببرد. مطالعه مىكنم؛ تا خوابم مىآيد، كتاب را مىگذارم و مىخوابم. همه افراد خانه ما، وقتى مىخواهند بخوابند حتماً يك كتاب كنار دستشان است. من فكر مىكنم كه همه خانوادههاى ايرانى بايد اينگونه باشند. توقّع من، اين است.
📚بايد پدرها و مادرها، بچهها را از اوّل با كتاب محشور و مأنوس كنند. حتّى بچههاى كوچك بايد با كتاب اُنس پيدا كنند.
📚بايد خريدِ كتاب، يكى از مخارج اصلى خانواده محسوب شود. مردم بايد بيش از خريدن بعضى از وسايل تزييناتى و تجمّلاتى - مثل اين لوسترها، ميزهاى گوناگون، مبلهاى مختلف و پرده و... -، به كتاب اهميّت بدهند.
📚اوّل كتاب را مثل نان و خوراكى و وسايل معيشتى لازم بخرند؛ بعد كه اين تأمين شد به زوايد بپردازند.
۱۳۷۴/۰۲/۲۶
📖 #هفته_کتابخوانی
#معاونت_پژوهش
📚 #بازخوانی_کتاب
#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_۱
🔹یکی دیگر از موارد طمأنینه این است که انسان بداند کارهایش ثمربخش است و نتیجه کارهای خود را میبیند.
🔸 یک حکمت اینکه ابتدا بیتالمقدس قبله مسلمانان بود با اینکه مکه پیش از این برای اهل مکه و مدینه از زمان پدرانشان قداست داشت ولی خدا بیتالمقدس را برای آنها قبله قرار داد.
این است که آیهی قرآن میفرماید:
🔸این آزمایشی بود از طرف خدا مبنی بر اینکه آیا اینها حاضراند از سنّتها گذشته پدرشان دست بردارند و در واقع آزمایشی بود برای مسلمانان.
#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی
#معاونت_پژوهش
🌄 حاصل اون چیزی که حاج حسن طهرانی مقدم "کاشت" و سردار حاجیزاده "داشت" رو روش انجام داد ، شده امنیتی که الان تمام مردم ایران دارن "برداشت" میکنند...
#پدر_موشکی_ایران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
🎥حکم خانمی که شوهرش از راه حرام پول به دست می آورد...☝️
#احکام_مبتلا_به
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انگیزه نوشتن المیزان...
چه شد که علامه طباطبایی به فکر نوشتن المیزان افتادند؟!