seraj.apk
13.51M
اپلیکشن سراج 👆👆👆👆👆
قابل توجه طلاب گرامی!
از این پس می توانید جهت انجام کارهای آموزش، ارتباط مستقیم با مدیریت، دسترسی به سامانه های مورد نیاز طلاب؛ از سامانه سراج (اختصاصی حوزه علمیه شیخ عبدالحسین تهرانی) استفاده نمایند.
اپلیکیشن سراج، قابل نصب بروی گوشی های اندروید می باشد.
(گوشی اپل هم در حال آماده سازی می باشد!)
🔲 حوزه شیخعبدالحسین(مِدیا) 🔲
سلام علیکم قابل توجه طلاب محترم به مناسبت هفته کتابخوانی حوزه علمیه شیخ عبدالحسین تهرانی مسابقه برگ
سلام علیکم
قابل توجه طلاب محترم
زمان و شیوه شرکت در مسابقه کتابخوانی
انسان 250 ساله...
زمان : فردا 9/9/1399 راس ساعت 10:15صبح
از طریق اپلیکیشن سراج
(آدرس=اپلیکیشن سراج_مسیر معاونتها_قسمت معاونت پژوهش _کتابخوانی)
شرکت نمایند.
آزمون بصورت آنلاین بوده و تمامی شرایط آن در فرم آنلاین درج شده است.
#معاونت_پژوهش
قابل توجه طلاب گرامی
سلام علیکم
مسابقه کتابخوانی راس ساعت 10:15 صبح در اپلیکشن سراج شروع می شود و ساعت 10:30 دقیقه به پایان میرسد،،،،،
قابل توجه طلاب گرامی
سلام علیکم
مسابقه در حال برگزاری است شاید بخاطر ترافیک شرکت کنندگان بعضی از دوستان به مشکل برخورد کرده باشند نگران نباشید تا ساعت 11 صبح امکان شرکت در مسابقه می باشد.
هدایت شده از رضا شریفی
👆👆آمار کلی غیبتها از شروع کلاسها تا کنون واقعا شرم آور است نمیدونم بعضیها با این همه غیبت چطور هنوز خودشان را طلبه فرض می کنند حتما هرچه زودتر جهت تعیین تکلیف به مدیریت حوزه مراجعه کنید
📚#هر_شب_یک_صفحه_کتاب
🍀#آذرخشی_دیگر_از_آسمان_کربلا_۱۸
📌زمينه هاى اجتماعى انحراف جامعه
1⃣ سطح فرهنگى جامعه: اوّلين زمينه، سطح نازل فرهنگى مردم بود. درست است كه چند دهه از اسلام و گسترش اسلام گذشته بود، اما ارتقاء فرهنگى چيزى نيست كه به اين سادگى و سرعت از مدينه تا اقصى نقاط شام گسترش يابد و در اذهان مردم نفوذ پيدا كند. اين كه همه كاملا با فرهنگ اسلامى تربيت شوند و سطح معرفت آن ها بالا رود به اين سادگى ها تحقق يافتنى نيست.
💠 مخصوصاً وقتى حكومت منطقه در دست كسى مثل معاويه باشد. به هر حال، يكى از زمينه هايى كه معاويه روى آن حساب مىكرد، نازل بودن سطح فرهنگ جامعه بود.
2⃣ روح زندگى قبيله اى: يكى ديگر از زمينه هاى مورد استفاده معاويه اين بود كه روح زندگى قبيله اى در زمينه فرهنگى چنين اقتضا مىكرد كه اگر رئيس قبيله در كارى پيشقدم مىشد، همه افراد قبيله و دست كم اكثريّت به راحتى به دنبال او راه مىافتادند. اين روحيه، هم در جهت مثبت و هم در جهت منفى نمونه هاى فراوانى دارد. اگر رئيس قبيله اى به پيامبر اسلام (صلى الله عليه وآله)ايمان مىآورد، به سادگى و بدون هيچ مقاومتى ساير افراد قبيله همه مسلمان مىشدند؛ و اگر رئيس قبيله مرتد مىشد، همچنان كه بعد از رحلت پيامبر اكرم (صلى الله عليه وآله) اتفاق افتاد، به راحتى افراد قبيله هم به دنبال او از اسلام برمىگشتند. اين تبعيت افراد قبيله از رئيس خود از زمينه هايى بود كه معاويه روى آن حساب مىكرد و از آن بهره بردارى مىكرد.
3⃣ ضعف ايمان: زمينه ديگر، ضعف ايمان مردم بود. به خصوص در منطقه شام كه مردم فاقد مربيان دينى بودند، اين ضعف بيش تر مشهود بود. حتى در خود مدينه كه مردم زير نظر پيغمبر اكرم(صلى الله عليه وآله) تربيت شده بودند و هنوز مدتى از وفات پيامبر اكرم(صلى الله عليه وآله) نگذشته بود، داستان غدير را فراموش كردند، چه رسد به مردم شام در آن روزگار كه داستان هاى عجيبى درباره نادانى و جهالتشان در تاريخ ثبت شده است....
✍ آیت الله مصباح یزدی
#معاونت_پژوهش