تفاوت بین یک فرد موفق و دیگران در کمبود قدرت یا دانش نیست، بلکه در کمبود اراده است.
#حواسمون_باشه...
#خادم_الزینب
http://eitaa.com/joinchat/3093823506Ccc6baf7b22
24.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خاصیت زیارت و سلام روزانه به امام حسین علیه السلام!
#خادم_الزینب
http://eitaa.com/joinchat/3093823506Ccc6baf7b22
تشکراز خیرین محترم
#مبلغ50هزار تومان صدقه
99/5/24
قبول حق🙏
🥀 @#خادم_الزینب
http://eitaa.com/joinchat/3093823506Ccc6baf7b22
#خادم_الزینب
👌 محروم از قيام
قال الصادق - عليه السلام
يا سليمان ! لاتدع قيام الليل فان المغبون من حرم قيام الليل
اي سليمان ! از شب زنده داري غافل مباش كه مغبون آن كسي است كه از قيام شب محروم شود
📚. (بحارالانوار ، ج 87 ، ص 146) .
#خادم_الزینب
http://eitaa.com/joinchat/3093823506Ccc6baf7b22
🌸🍃 در دوران مجروحیت ابراهیم، به یکی از زورخانه های تهران رفتیم.ما در گوشه ای نشستیم. با وارد شدن هر پیشکسوت صدای زنگ مرشد به صدا در می آمد و کار ورزش چند لحظه ای قطع می شد. تازه واردهم دستی از دور برای ورزشکاران نشان می داد و بالبخندی برلب درگوشه ای می نشست.
🌸🍃ابراهیم بادقت به حرکات مردم نگاه می کرد. بعد هم برگشت و آرام به من گفت:این هارا ببین ، ببین چطوراز شنیدن صدای زنگ خوشحال می شوند.
🌸🍃بعد ادامه داد:بعضی آدم ها عاشق زنگ زورخانه اند. آنها اگر اینقدرکه عاشق این زنگ هستند عاشق خدا بودند دیگر روی زمین نبودند بلکه در آسمان ها راه می رفتند.
🌸🍃بعد گفت:دنیا همین است تا آدم عاشق دنیاست و به این دنیا چسبیده حال و روزش همین است اما اگر انسان سرش را به سمت آسمان بیاورد و کارهایش را برای رضای خدا انجام دهد مطمئن باش زندگیش عوض میشود و تازه معنی زندگی کردن را می فهمد.
🌸🍃می گفت: انسان باید هرکاری حتی مسائل شخصی خودش را برای رضای خدا انجام دهد.
#صلواتی_جهت_شادی_روح_دوست_
#شهیدمان_
#ابرهیم_هادی
#خادم_الزینب
http://eitaa.com/joinchat/3093823506Ccc6baf7b22