هدایت شده از تفاوت اساتید اخلاق و عرفان و اشنایی با عرفان و تصوف
#انسان_کامل
#استاد_کامل
@erfanvaakhlagh
💠به زودی معرفی سه نفر از اساتید بزرگواری ، که به مقامات بالای عرفانی رسیده اند ؛ در پست های پایین👇🏻👇🏻👇🏻
@shia12t
🔹حداد "سرالله" است؛ حداد را هر کسی نمی تواند بشناسد.
هنگامی که افرادی از محضر سیّدعلی آقا قاضی رحمه الله علیه می خواهند آن ها را به حداد معرفی کنند، می گویند: من نمی خواهم مزاحم حداد شوید؛ ایشان سرّ الهی است و هنگامی که از آیت الله بهجت (ره) می خواهند در مورد سیّد حداد صحبتی کنند، می گویند: حداد سرّالله است؛ حداد را هر کسی نمی تواند بشناسد.
منبع : کتاب دلداده
@shia12t
معرفی عارف گمنام آیت الله سید محمد صادق حسینی طهرانی ، شهر #مشهد :
#عارف_کامل
#انسان_کامل
ایشان فرزند ارشد ، عارف کامل مرحوم علامه طهرانی و وصی شرعی ایشان هستند.
🔻ایشان از کبار اهل معرفت میباشند.
🔻🔻🔻نکته ی بسیار مهم در مورد ایشان این است که ، عارف کامل سید هاشم حداد ، به ایشان وعده ی رسیدن به کمال ( #عارف_کامل ) رو داده اند و پدرشان مرحوم علامه طهرانی نیز ، حرف اقای حداد رو تایید کرده اند ، یعنی قبل از اینکه از این دنیا رحلت کنند ، کامل میشوند ، البته نه اینکه الزاما در اخر عمر کامل میشوند ، بلکه چه بسا چند سال پس از وفات مرحوم حداد ، به کمال رسیده باشند.
نکته ای که هست این هست که ، شاید وعده ی اقای حداد در مورد ایشان ، تا الان تحقق پیدا کرده و شاید هم بعد ها تحقق پیدا خواهد کرد...
🔻داستان صفحه ۳۰۰ کتاب نورمجرد جلد ۱، که مرحوم حداد به یکی از تلامذه خود میگوند کار شما از جانب ما تمام است و بذر اسفار اربعه را ، یکجا در وجودشان کاشتن و.... ،
اون تلمیذ ، ایت الله سید محمد صادق طهرانی هستند و این داستان خودشون هست، اما در نور مجرد اسم نیاوردن و نگفتن که این داستان ،قضیه ی خودشون بوده است....
🔻ایشان از جانب مرحوم حداد اجازه ی دستگیری و تربیت شاگرد دارند...
ایشان از بزرگان بسیاری مانند علامه طباطبایی و آیت الله بهجت و آیت الله بهاءالدینی و آیت الله کشمیری و... بهره های فراوان معنوی برده اند اما استاد ایشان در مسائل عرفانی و سلوکی، عارف کامل مرحوم سید هاشم حداد و همچنین والد بزرگوارشان عارف کامل مرحوم علامه طهرانی بوده است.
در امور سلوکی و عرفانی نیز مرحوم علامه طهرانی مکرراً شاگردان خود را پس از خود به ایشان ارجاع دادهاند.
هم اکنون نیز ، اکثر شاگردان برجسته ی علامه طهرانی در مشهد ، مراجعین و کسانی که طالب عرفان و این وادی ها هستند را ، به ایت الله سید صادق طهرانی ارجاع میدهند...
📌کانال نشر سخنرانی های آیت الله سید محمد صادق حسینی طهرانی حفظه الله :
http://t.me/ayatallahtehrani
عکس ایشون👇🏻
@shia12t
توضیحاتی که در کتاب نور مجرد ، در مورد ایت الله سید محمد صادق تهرانی امده است.
👇👇👇
@shia12t
10.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 راه نجات، عاشق شدن است...❤️
🔺 حضرت آیتالله حاج سیدمحمدصادق حسینی طهرانی
@shia12t
معرفی علامه حسن ، حسن زاده آملی ، شهر #آمل و شهر #قم :
علامه حسن زاده آملی ، از افتخارات قرن و از امتیازات بسیار مهم حوزه های علمیه این عصر می باشند،که تا کنون چهره منوّر معنوی این مشعل فروزان و نادره دوران چنانکه باید شناخته نشده است ...
تنها معدودی از گوهر شناسان و مربّیان وی و نیز تعدادی از شاگردان هوشیارش به فیض معرفتش نائل آمده اند .
بسیاری از علاقه مندان که دعوی معرفت وی را دارند،تنها به سبب آثار گرانسنگ و جامعیّتشان در علوم و فنون مختلف،وی را شناخته و از نسیم هایی که از بوستان رحمت الهی به وی می وزد و از مکاشفاتی که حلّ کننده معمّای حدیث شریف «إنّ اللهَ خَلَقَ آدمَ علی صورتِه» است،بی خبرند .
🔻تعداد زیادی از بزرگان اهل معرفت و اساتید برجسته ی عرفان ، علامه حسن زاده را #عارف_کامل و #انسان_کامل می دانند...
🔻علامه حسن زاده در گفتار دیگران :
* گفتار علامه سیّد محمد حسین طباطبایی «قدّس سرّه» :
برای آنکه بیشتر به رتبه عظمای آن گوهر گرانقدر آشنا شویم،به سخن اندیشمند فرزانه و عارف گرانمایه و اسوه تقوا و الگوی طریقه ائمة هدی (علیهم السلام) فیلسوف و مفسر کبیر علامه طباطبایی«قدس سرّه» توجّه می کنیم،چرا که آن بزرگ مرد،کسی است که در مدت 17 سال،معارف حقّه الهیّه را به او آموخت و به نهر خروشان عرفان و حکمت مرتبطش ساخت .از این رو در تجلیل از شاگردش،سنگ تمام می گذارد و جمله ای را در وصف و تعریفش بیان می کند که شنونده را به تحیر وا می دارد ؛ و اینگونه می فرماید:
«راهی که حسن زاده پیش گرفته است،خاک آن توتیای چشم من است .»
و نیز به مناسبت دیگری فرموده اند:
🔻«شخصیت آقای حسن زاده را جز امام زمان(عجّل الله فرجه الشریف)،کسی بدان پی نبرده است .» فتَأَمَّل.
* گفتارعلامه شعرانی «قدّس سرّه» :
علامه میرزا ابوالحسن شعرانی«قدّس سرّه» در اجازه اجتهادی که برای معظّم له مرقوم فرمودند،به جامعیّت آن بزرگوار اشاره کرده و می نویسد:
«...همانا از جمله کسانی که هر دو غایت را برای خود محقق کرده ،شایستگی اتّصاف به حیازت هر دو منقبت دارد مولانا الأجل الموفق نجم الدین و نور الصبایه و مصباح العلم و شمس الهدایه شیخ حسن آملی،معروف به حسن زاده است .
او که خدای موفّقش بدارد،بخشی از عمر خویش را در تحصیل کمالات نفسانی و فضائل نفسانی صرف کرد.بیست سال بلکه بیشتر،او را آزمودم و امتحان نمودم .در این مدت در او چیزی جز جدّ و اجتهاد ندیدم که موجب شین و مؤاخذه گردد .
🔻و در خواستم این است که مرا از دعا فراموش نفرماید.
* تجلیل آیت الله بهاء الدینی قمی «قدّس سرّه» از علامه حسن زاده :
حضرت آیت الله حاج سیّد رضا بهاء الدینی «قدّس سرّه» دربارة علامه حسن زاده می فرمایند:
«افرادی که از نظر علمی پشتکار دارند،توانسته اند از حوزه خوب استفاده کنند و در کنار آن به خودسازی و تهذیب نفس رسیده اند .خدمت اینان ارزش دارد و امید اسلام هستند .بنده زمانی بود که به خاطر مسائلی که پیش آمد،از حوزه و طلاب ناامید شدم و لیکن چشمم که به آقای حسن زاده آملی افتاد به کلّی از نظر خود برگشتم و امیدوار شدم .»
منبع :
http://alame-hasanzade.blogfa.com
🔻نکته :
در بین شاگردان علامه حسن زاده ، می توان به اقای امامی نجف ابادی به عنوان یکی از برجسته ترین شاگردان ایشان اشاره کرد که ایشان نیز به مقامات بالای عرفانی رسیده اند ؛ در مورد ایشان نیز انشالله توضیحاتی خدمت بزرگواران ارائه خواهد شد...
عکس ایشون👇🏻
@shia12t