معرفی اساتید اخلاق و عرفان در قید حیات شیعه
✍️مصاحبه سرویس علمی فرهنگی خبرگزاری حوزه با آیت الله شيخ سيف الله نورمحمدی نجف آبادی ، در مورد مرحوم
✍️مصاحبه سرویس علمی فرهنگی خبرگزاری حوزه با آیت الله شيخ سيف الله نورمحمدی نجف آبادی ، در مورد مرحوم آیت الله بهجت
3️⃣قسمت سوم :
زنبیل دعا!
مرحوم آیت الله بهجت عالمی زاهد و بسیار ساده زیست بودند. در منزل و اتاق ایشان زیلوهایی پهن شده بود که قسمتهایی از آن از بین رفته بود. گمان کنم متعلق به چهل سال قبل بود. آن موقع، مرجع نبودند اما بعد از مرجعیت شان هم وضع همین گونه بود، حتی با رفت وآمدهایی که اقتضای مرجعیت ایشان بود زندگیشان عوض نشد و درعین حال اهل بخشش و بذل بودند.
روزی به منزل آقا رفتم. مشغول قرائت بیتی به مضمون «دوستان را کجا کنی محروم *** تو که با دشمنان نظر داری» بودند و آن را با آهنگ ملایمی زمزمه می کردند.
سپس در همان حال، مبلغ محسوسی را به عنوان شیرینی ازدواج به بنده دادند. عرض کردم اگر کاری از بنده ساخته است، در خدمتم. با حالتی طنزگونه فرمودند: "از این در که خارج شدی، داخل گذر خان می شوی. زنبیلی برمی داری و مقداری دعا برای من می فرستی که سخت محتاج آن هستم"(!).
توجه خاص آیت الله بهجت(ره) به اطرافیان
بعد از مرجعیت چون جمعیت زیادی به دیدن ایشان می آمدند، دیگر در منزل برنامه نداشتند و مجالس روضه را در مسجد برگزار می کردند. با این حال توجه خاصی به همه افراد حاضر در مجلس داشتند، گاهی به فردی اشاره می کردند و مخفیانه وجهی به آن می دادند. با آنکه مشغول ذکر و دعا بودند، گاهی به افرادی خیره می شدند و گویی تمام وجود او را می خواند.
برخی از دوستان ما با مرحوم آیت الله بهجت رفت وآمد نزدیک داشتند و بسیاری برای تماشا می آمدند، اما بسیاری از افراد با یک نماز جماعت ایشان منقلب و مرید می شدند.
یک شخصیت استثنایی بود که در عین آن حالات معنوی، متوجه احوال مردم بودند منزلشان، وجه زیادی برای ایشان می آمد، اما در زندگی وی تغییری به وجود نمی آمد. منزلشان صندوقی مخصوص سادات بود.
تربت شفاست، دعا نمی خواهد...
من حدود پانزده سال داشتم و والده ما به بیماری سختی مبتلا شدند که دکتر ایشان را جواب کرد. قدری تربت تهیه کردم و با آن سن کم به منزل مرحوم آیت الله بهجت مراجعه و عرض کردم مادرم بیماری سختی دارد و تربتی آورده ام که شما دعایی بر آن بخوانید. ایشان فرمودند: "تربت دعا نمی خواهد، تربت شفاست و فقط حمدی بر آن بخوان". خودشان نیز دعایی کردند و گفتند "اصلاً نگران نباش، این تربت را با آب حل کن و به مادرت بده. خیالت راحت باشد که انشاءالله مادرت خوب می شود".
منبع :
noo.rs/5Zc1Y
@shia12t
👤آیة الله شیخ سیف الله نورمحمدی فرمود:
🔹در شهرضا شخصی بود که به حاج ابوالقاسم زارع معروف بود. دروس رسمی را نخوانده بود و شغلش کشاورزی بود و از اهل معرفت بود.
🔸یکی دو جلسه خدمت ایشان رسیدم، دیدم مطالبی از معارف الهی دارد و حرفهایی مثل حرفهای مجلسی اول می زند که پرمغز و پرمعنی است.
🔹آیة الله حاج شیخ حسن صافی و آیة الله ناصری با ایشان مراوده داشتند.
🔸سید محمد نواب که مدتی هم در کربلا بود و خیلی دنبال استاد می گشت بالاخره به ایران آمد و به شهرضا رفت و از مریدان خاص حاج ابوالقاسم شد، به طوری که صبح ها در منزل حاج ابوالقاسم می رفت و منتظر می ماند تا او گوسفندهایش را برای رفتن به باغ بیرون بیاورد و سید محمد دنبال او می رفت و در باغ نزد او بود، و نمازش را نیز به امامت او در باغ می خواند.
📚 ناگفته های عارفان ، جلد 3 ، صفحه 161 - 160 .
@shia12t
هدایت شده از آیت الله کمیلی خراسانی
┄═﷽═┄
📋پیام تسلیت حضرت آیت الله کمیلی خراسانی «حفظه الله» در پی ارتحال عالم عامل حضرت آیت الله شیخ سیف الله نورمحمدی
🌑 بسم الله الرحمن الرحیم. انا لله و انا الیه راجعون. «الَّذِینَ تَتَوَفَّاهُمُ الْمَلَائِکَهُ طَیِّبِینَ یَقُولُونَ سَلَامٌ عَلَیْکُمُ ادْخُلُو الْجَنَّهَ بِمَا کُنْتُمْ تَعْمَلُونَ». با خبر شدیم روح بلند استاد عزیزمان حضرت آیت الله حاج شیخ سیف الله نورمحمدی در ملکوت اعلی به اولیاءالله پیوست.
✔️نزدیک هشت دهه تلاش مستمر در علوم آل الله و سیر در مراتب سلوک الی الله و متخلق شدن به اخلاق الهی از ایشان شخصیتی ذو ابعاد ساخته بود.
🗞ضمن عرض تسلیت به خانواده محترم، بازماندگان و شاگردان، از خدای متعال، صبر جمیل را برای ایشان و علو درجات را برای آن عالم عامل و استاد عزیز خواستاریم.
🤲 حشره الله تعالی مع الائمه المعصومین
🖊 محمدصالح کمیلی
🗓قم المقدسه| ۱ اسفندماه ۱۴۰۲
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📱 آدرس سایت و شبکههای اجتماعی (اینستاگرام| ایتا| تلگرام)
@komeilyir|www.komeily.com
◦◉✿ #موسسه_انوار_توحید ✿◉◦
▪️انا لله و انا الیه راجعون ▪️
روح ملکوتی عاشق دلباخته امام زمان عج ، شیخ عبدالقائم شوشتری ، به لقاء محبوب خود شتافت.
ایشان شخصیتی امام زمانی داشتند و از جمله کسانی بودند که روح و عشق و پیوند با حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف را در میان شیعیان ترویج می دادند...
ایشان با بزرگانی همچون ، علامه طباطبایی ، علامه طهرانی ، آیت الله بهجت، حاج اسماعیل دولابی، شیخ مجتبی قزوینی ، علامه حافظیان و برخی از اولیای الهی گمنام مراوده داشته و از محضرشان خوشه چینی معنوی کرده بودند...
مجموعه معرفی اساتید اخلاق و عرفان ، ارتحال ملکوتی مرحوم “ شیخ عبدالقائم شوشتری” را به خانواده و علاقمندان ایشان تسلیت و تعزیت عرض مینماید.
#پیام_تسلیت
@shia12t
💠ما را یاد کردی،ماهم تورا یاد کردیم
👤شیخ عبدالقائم شوشتری نقل می کنند :
در یک روز جمعه به جمکران مشرف شده بودم.نماز امام زمان(ع) را داخل مسجد خواندم.
سپس در صحن مسجد ، در نقطه ی خلوت ، نماز استغاثه را بادعای ((سلام الله الکامل…)) زیر آسمان خواندم.آنگاه به شهر قم مراجعت نمودم و بعد از نماز ظهر و عصر وصرف نهار خوابیدم.
حضرت مهدی (ع) را درخواب دیده که با چهار نفر سید معظم که در دو طرف ایشان راه می رفتند.آنها داشتند از روی پل آهنچی، واقع در کنار حرم مطهر حضرت معصومه (علیهاسلام)عبور می کردند.یکی از آن چهار نفر را شناختم.
ایشان، مرحوم آیت الله سید محمود مجتهد سیستانی بودند که برادر محترم مرجع عالیقدر ،حضرت آیت الله العظمی سید علی سیستانی(مقیم نجف اشرف)می باشند.من هم با فاصله بیست متر پشت سر ایشان می رفتم.ناگهان حضرت برگشتند،وقتی چشمم به جمال زیبای ایشان افتاد،باخودم گفتم،چقدر جذاب وبی نظیرند.حضرت به طرف بنده آمدند.من هم خودم را به طرف ایشان رساندم،وقتی به محضرشان شرفیاب شدم بادست راست،بانوک انگشت مبارکشان،روی قلبم زدند و فرمودند:ما را یاد کردی،ماهم تورا یاد کردیم،همچنین به این جانب استاد معرفی نمودند.
در این جریان هم دستور خدا را تأکید فرمودند که: ((أذکرونی أذکرکم)) و به برکت آن استفاده های فراوانی از استاد بردم .
دوستان دیگر هم در مشکلات خود از این دو نماز استفاده کردند ونتیجه گرفتند.
🍃امیر قافله
آیت الله عبدالقائم شوشتری :
ای برادران و خواهران عزیز عمر کوتاه است بسوی معرفت حرکت کنید. بار سفر بسوی خدا بربندید که امیر کاروان امام زمان حجة ابن الحسن علیه السلام است.از امیر کاروان مدد بخواهید، از امیر قافله حجة ابن الحسن استمداد بخواهید. بگوئید :
لحظه ای فرما درنگ، ای امیر قافله، ای امیر قافله
نیست این دلخسته را، با تو چندان فاصله،با تو چندان فاصله
مهدی جان، اگر یک نظری بکنی این کاروان عقب مانده، این رهرو زمین خورده، این سالک دست و پا شکسته، به مقصد خواهد رسید.
📚خرمن معرفت ؛مؤلف :سیدعباس موسوى مطلق ص١١٢.
@shia12t
هدایت شده از معرفی اساتید اخلاق و عرفان در قید حیات شیعه
🔹دورود شهر صلوات
2️⃣قسمت دوم :
شیخ عبدالقائم شوشتري مردي كه در كودكي نامش را عبد امام زمان عج گذاشتند و اكنون از مريدان وارادتمندان آن حضرت است.
🔻رفتن شیخ عبدالقائم شوشتری به شهر دورود ، تاثیر به سزایی در وضعیت معنویی این شهر داشت. رفتن ایشان به شهر دورود ، منشا خيرات وبركات بود و وحدت وهمدلي را براي مردم خوب ونجيب اين ديار به ارمغان آورد.
🔻او بود و عالماني كه از قم وشيراز وتهران واصفهان ومشهد و ... ، براي ديدارش بدون توقف ، مسير دور و دراز و خطر جاده ها را ، با فراموش کردن خستگی ، طی می کردند.
🔻شیخ عبدالقائم شوشتری بسیاری از اولیا الهی را به دورود دعوت کرده و با تشکیل جلسات معنوی ، تشنگان معنویت را سیراب می کردند ، از جمله این بزرگواران ، می توان به مرحوم حاج اقای بهلول ، مرحوم حاج اسماعیل دولابی ، مرحوم شیخ اسدلله طیاره ، مرحوم حجت الاسلام حاج آقاي شفيعي از علماي وارسته اصفهان ، مرحوم حجت الاسلام حاج آقاي انصاري همداني ( ایشان ایت الله محمد جواد انصاری نیستند و شخص دیگری هستند ) ، حجت الاسلام حجت هاشمی خراسانی و ... اشاره کرد.
جمعيت دوستداران شیخ عبدالقائم شوشتری درنماز جماعت ايشان ، از نماز جمعه اي كه هرهفته برگزار میشدكمتر نبود . برگزاری جلسات خلاق توسط شیخ عبدالقائم شوشتری و سایر بزرگان ، خبرخوشي بود كه ، جوانان مومن ومتدين نه تنها شهر دورود ، بلكه افرادی از اقصي نقاط کشور را، به این جلسات کشانده بود.
🔻شیخ عبدالقائم شوشتری در طی این سال ها ، شاگردان زیادی در این شهر تربیت کردند که از شاگردان ارزشمند ایشان می توان به عنوان نمونه به این بزرگواران اشاره کرد :
حاج آقاي روهنده ، حجت الاسلام سید حسن موسوي ، حجت الاسلام مطهري ، دكتر حاج علي ملكي ، حاج اقای عليزاده ، حاج اقای خاوری ، حاج اقای قاعدی و ...
🍃شیخ عبدالقائم شوشتری هم اكنون در شهر اصفهان سکونت دارند وخيل كثيري از دوستداران امام زمان (عج.) دور شمع وجودش گردمی آیند واز معنويت ایشان بهرمند می گردند.
@shia12t
🔹نمی توانستیم گناه کنیم...
👤حجت الاسلام سید مهدی حسین زاده مدیرعامل بنیاد قرآن در خاطره ای می نویسد :
در اوایل دهه 50 در حوزه قم هفتگی یکبار پای درس شیخ شوشتری می نشستیم و اینقدر این جلسه مفید و موثر بود که تا هفته آینده که مجددا خدمت ایشان می رسیدیم امکان گناه کردن نداشتیم و نوری که از این جلسه می گرفتیم نمی گذاشت به سمت گناه برویم .
@shia12t
هدایت شده از فیلم های مستند زندگینامه ، اولیاء الهی
🎥مستند سعادتمندان؛ زندگینامه شیخ عبدالقائم شوشتری
📌لینک دانلود در سایت آپارات :
aparat.com/v/Nd3ET
@fillmhayeoliya
12.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃 دل ما رو به سوی او دارد....
🎙شیخ عبدالقائم شوشتری
🔆اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
@shia12t
معرفی اساتید اخلاق و عرفان در قید حیات شیعه
▪️انا لله و انا الیه راجعون ▪️ روح ملکوتی عاشق دلباخته امام زمان عج ، شیخ عبدالقائم شوشتری ، به لقا
اطلاعیه مراسم تشییع و ترحیم
مرحوم شیخ عبدالقائم شوشتری
در شهر اصفهان
▪️ مراسم تشییع و خاکسپاری
🗓 پنجشنبه ۳ اسفند
🕘 ساعت ۹ صبح
🌐از میدان فیض به سمت تخت فولاد تکیه فاضل هندی
▪️ مجلس بزرگداشت :
🗓 جمعه ۴ اسفند
🕒 ساعت ۱۵ 🕔 الی ۱۷
🌐 در خیمه گلستان شهدا
@shia12t
📚غم عشق: گامهای نخستین در سیر و سلوک
مؤلف: شیخ عبدالقائم شوشتری
ناشر: طوبای محبت
@shai12t
معرفی اساتید اخلاق و عرفان در قید حیات شیعه
📚غم عشق: گامهای نخستین در سیر و سلوک مؤلف: شیخ عبدالقائم شوشتری ناشر: طوبای محبت @shai12t
غم_عشق_از_آیت_الله_عبدالقائم_شوشتری.pdf
1.7M
📌لینک دانلود کتاب "غم عشق: گامهای نخستین در سیر و سلوک" ؛ به صورت پی دی اف
@kotob113