هدایت شده از کانال رسمی حضرت آیت الله سید حسین یعقوبی قائنی-ره
طبیب عشق .pdf
14.29M
فایل pdf . طبیب عشق (نگاهی گذرا بر زندگی و مبانی معرفتی و سلوکی حضرت آیتالله حاج سید حسین یعقوبی قائنی رضوان الله تعالی علیه ) که در اولین سالگرد رحلت معظم له به چاپ رسیده است
@sadeghin_ir
29.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦کلیپی به مناسبت سالگرد وفات عارف فرزانه حاج سید حسین یعقوبی قائنی
@safine_sadeghin
@shia5t
هدایت شده از 12
38.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦صحبت های حجت الاسلام برنا ، در مورد عارف خراباتی حاج حسین یعقوبی قائنی و سبک تربیتی ایشان...
@sadeghin_ir
@shia5t
مزار مرحوم حاج سید حسین یعقوبی قائنی ، واقع در صحن «امام رضا ع» حرم حضرت فاطمه معصومه س در حجره «شهید مفتح»
@shia5t
📌برای اشنایی با برخی از شاگردان مرحوم حاج اقای یعقوبی قائنی ، میتوانید به کانال زیر مراجعه فرمایید :
eitaa.com/safina110
@shia5t
معرفی عرفا و اولیاء الهی گمنام ، که در قید حیات نیستند
▪️بیستم بهمن سالروز رحلت عارف فرزانه حاج سید حسین یعقوبی قائنی ، تسلیت باد. @shia5t
🔻برای دسترسی به ابتدای مطالبِ مربوط به معرفی زندگینامه ی عارف فرزانه مرحوم حاج سید حسین یعقوبی قائنی در کانال ، به لینک زیر مراجعه فرمایید :
eitaa.com/shia5t/802
@shia5t
💠 «نقی» زیباترین نام جهان است
نقی! نامی که فخر آسمان است تلفظ کردنش حظ دهان است
ز القاب امام ِ هادیِ ماست امامی که عزیز شیعیان است
امام قد بلند ِ ماه رویی که جدّ حضرت صاحب زمان است
نقی، یعنی تو پاکی! پاک تر از همان آبی که در جنت روان است
نقی، چون مظهر پاکی ست، نامش برای قرنِ آلوده، گران است
به نام مادرش سوگند، زهرا! همان که صبح چشمش جاودان است
نخواهد از نفس افتاد این عشق که از «هادی» به قلب عاشقان است
به کوریِ دو چشم آن حقیری که از فرط حقارت بد دهان است
به هر دیوارِِ این دنیا نوشتیم : «نقی» زیباترین نام جهان است
@shia5t
معرفی عرفا و اولیاء الهی گمنام ، که در قید حیات نیستند
معرفی شیخ عبدالله پیاده نجفی بختیاری ، استان #چهار محال و بختیاری شهر #لردگان : قسمت اول : 🔻ایشان
📌برای اشنایی با شیخ عبدالله پیاده نجفی بختیاری ، معروف به شیخ پیاده ، میتوانید به لینک زیر مراجعه فرمایید :
eitaa.com/shia5t/115
🔻ادامه ی معرفی شیخ پیاده ، در پست های بعدی👇
@shia5t
ادامه معرفی زندگینامه شیخ عبدالله پیاده :
🔻عبد صالح خدا ، آقای گل محمدی ( از شاگردان شیخ جعفر مجتهدی ) فرمودند:
در مکاشفه، مرحوم شیخ عبدالله پیاده را دیدم که به من گفت: باز هم برای نماز خواندن و ذکر گفتن، قسمت بالا سر حضرت معصومه (س) می آیم.
🔻 حاج آقای گل محمدی :
روزی از شیخ عبدالله پیاده پرسیدم: چه كاری انجام دادید که برایتان فتح باب شد؟ گفت: به جایی نرسیده ام. گفتم: تعارف را کنار بگذارید.
گفت: من پسر خان بودم، پدرم خیلی ثروتمند بود همه ی آن را در راه آقا امیرالمؤمنین (ع) دادم. مثلاً اگر درویشی را می دیدم که مولا امیرالمؤمنین (ع) را مدح می کرد یک گاوی یا گوسفندی به او می بخشیدم و...
پس از انجام این کارها، حضرت در خواب به من چیزی دادند که وقتی آن را می خواندم به یک چشم به هم زدن به هر جا که می خواستم، می رفتم (طی الارض).
آقای گل محمدی می فرمودند: شیخ عبدالله پیاده در راه کربلا با شیطان کشتی گرفت و به مدد دست غیبی توانست شیطان را شکست دهد.
آقای گل محمدی به نقل از شیخ عبدالله پیاده می فرمودند: صاحب یکی از مسافر خانه های مشهد خیلی به ما علاقه داشت. شبی ما را برای شام دعوت کرد. همینکه غذا را خوردیم و آمدیم منزل، حالمان به هم خورد. شیخ عبدالله بعد از نقل این قضیه می گفت: چیزی (غذای غیر خمسی) به ما نمی سازد.
🔻دو توصیه شنیدنی از شیخ عبد الله پیاده یکی از اوتاد روی زمین، به نقل از والد مکرم حاج سید عادل علوی :
از والد مکرم حاج سید عادل علوی در یکی از جلسات بعد از درس شنیدم که میفرمودند:
شیخ عبد الله پیاده یکی از اوتاد بود، بیش از پنجاه بار با پای پیاده به زیارت امام رضا و سایر معصومین (علیهم السلام) رفته بود، در دیداری که با ایشان داشتم از وی خواستم که نصیحتی به بنده بفرمایند تا استفاده کنم، آنموقع خیلی جوان و حدوداً بیست و دو یا سه سالم بود، ایشان به بنده دو توصیه فرمودند:
اولاً: هیچ وقت در مقابل کسی از لفظ التماس دعا استفاده نکن، بلکه اگر میخواهی برای تو دعا کند خدمتی برای او انجام بده، تا خودش برای قدردانی و تشکر از آن خدمتی که در حقش کردی، برای تو دعا کند، این دعا ارزش دارد و در حق تو مستجاب میشود.
ثانیاً: اگر به فقیر و مستمندی پولی دادی بقیه را از او طلب نکن، اگر هم این کار را کردی آن مبلغی را که گرفتی با اموال خودت مخلوط نکن، چون باعث فقر تو میشود.
🔻شیخ جعفر ناصری :
خدا آشيخ عبدالله پياده را رحمت كند؛ يك وقت در حرم بالا سر نشسته بوديم، قرآن را به من داد و گفت قرآن را باز كن، باز كردم.
گفت كه چه مي گويد؟
گفتم مي گويد كه صبر كن درست مي شود؛گريه اش گرفت گفت سي سال است در بيابان ها هستم و دارم تلاش می کنم هنوز هم مي گويند صبر كن...
@shia5t
♦️گوشه ای از کرامات شیخ پیاده
🔹سر امام رضا علیهالسلام
شیخ عبدالله پیاده (م 1362) کسی بود که برای زیارت امام رضا علیهالسلام، حضرت او را دعوت میکرد و برای بازگشت هم به او میفهماند که از مشهد برود.
روزی گفت فلان شب حضرت رضا علیهالسلام اشاره فرمودند: «بیا به دیدن ما! تو دعوتشده مایی!» بعد وسیله رفتن فراهم شد و به زیارت مشرف شدم. میفرمودند: هر وقت مولایم اجازه بدهد از مشهد به قم محل سکونت میآیم. هر وقت به حرم مطهر مشرف میشوم، مولایم سرشان پائین باشد معلوم میشود که حضرت ، اجازه رفتن به من دادند.
🔸امتحان طی الارض
طیالارض مقامی است که از طرف خداوند و ائمه اطهار به قابل آن میدهند و شخص بهوسیله موکل راههای بسیار طولانی را در دقایقی بسیار محدود میپیماید. مرحوم شیخ عبدالله پیاده دارنده این اسم و مقام بود و عدهای او را امتحان کردند، ازجمله:
۱. آیتالله شیخ محمد ناصری دولتآبادی فرمود: ما بعد از شهر دلیجان (حدود ۶۰ کیلومتر) با جناب شیخ عبدالله از ماشین پیاده شدیم و پیاده بهسوی قم حرکت کردیم کمتر از پانزده دقیقه نگذشته بود که به شهر قم رسیدیم و بسیار تعجب کردم.
۲. برادر مرحوم حاجآقا معین شیرازی کف کفش شیخ خط قرمزی کشید که اگر بسیار پیادهروی کند خط قرمز از بین میرود وگرنه طیالارض دارد. بعد از مدتی کفش او را نگاه میکند میبیند خط قرمز باقی است و تغییر نکرده است.
۳. یک بار شخصی نامهای در نجف به شیخ میدهد تا بهمحض رسیدن به کربلا به فلان شخص در کفشداری بدهد. قبلاً هم به کفشدار میگوید ساعت رسیدن نامه را یادداشت کند. از نجف تا کربلا ۹۰ کیلومتر فاصله دارد. بعد که تماس با کفشداری کربلا میگیرد معلوم میشود در زمان خیلی کمی نامه به دستش رسیده است.
📚تحفه دانشجو؛سید علی اکبر صداقت
جدّ مادرى ما مىگفتند: آقا شيخ عبدالله پياده،بر أثر عبادت و بندگى به جايى رسيده بود كه اگر از طير هوا تا ماهى دريا اراده ميكرد، برايش آماده بود،امّا از اين مقام خود استفاده نمىكرد.هميشه پياده بودند و حتّى در سفر هم ماشين سوار نمىشدند و مشهور بود كه ايشان طىّالأرض دارد. روزى در قم بود، روزى در شيراز و روز ديگر در طهران.
روزى مرحوم حاج آقا معين مىگفتند: آقا شيخعبدالله مىگويند: بيست سال زحمت كشيدم تا طلا و خاك برايم يكسان شد! حضرت علاّمه والد فرمودند: ما بدون زحمت، طلا برايمان از خاك نيز كمارزشتر است! و حاج آقا معين از سخن ايشان، بسيار تعجّب كردند.
حضرت علاّمه والد رياضتهائى كشيدند و ابتلائات و شدائدى را تحمّل نموده و از امتحانات سختى عبور كردند كه تصوّر آن جز براى اوحدىّ از أهل معرفت ممكن نيست. امّا با همه اينها، هدف ايشان صرفا توحيد و توجّه و عشق و محبّت به حضرت پروردگار بود و جز براى آن، تلاشى نمىكردند. و وقتى عشق و محبّت پروردگار در دل رسوخ كرد و مجامع قلب سالك را در آتش خود گرفت، دنيا و مافيها بلكه آخرت و عوالم ملكوت، در جنب پروردگار عالم براى او جلوه و ارزشى ندارند تا بخواهد براى تحصيل آنها مجاهده كند و در نتيجه خودبهخود ارزش طلا در نزد وى از خاك نيز كمتر ميگردد. مراد ايشان نيز همين بود كه ما بدون اينكه رياضتى را براى اين جهت تحمّل كنيم، اين آثار برايمان حاصل شده است؛ «چون كه صد آمد، نود هم پيش ماست».
@shia5t
🔻صحبتهای شیخ عبدالله پیاده در مورد استاد بزرگوارشان مرحوم دولابی ، به نقل از حاج اقای اصلانی :
حاج اسماعیل از اولیایی بود که دوست نداشت مکاشفات و حالاتش را نقل کند. من در این مدت سی سال که خدمت ایشان بودم می دیدم که ایشان زیاد نمی خواستند از این باب شاگردانشان را تربیت و نصیحت کنند. فقط گاهی یک نکته ای برای تشویق شاگردان می فرمودند.
شیخ عبدالله پیاده در تابستانها می رفتند مشهد، یک اتاق کوچکی بود که حدود دو متر در دو متر که نصف آن حصیری پهن بود و نصف دیگر آن خالی بود و آقا شیخ عبدالله آنجا سکونت داشتند. ایشان می گفتند: کلید دربها به دست من است اما وقتی حاج اسماعیل به مشهد می آید هر جا میرویم قبل از اینکه ما کلید بیندازیم قفل باز می شود.
در این سی سالی که با مرحوم دولابی بودم محور کلامشان توحید بود. تمام تلاشش این بود که دلتان را حرم و حریم حق قرار دهید و نگذارید غیر حق به آن وارد شود.
عبد صالح خدا شیخ عبدالله پیاده ، بی اندازه حاج اسماعیل دولابی را قبول داشت و برای ایشان عظمت قائل بود. می فرمود: اگر شما او را می شناختید خاک پای او را بر می داشتید.بشارتش بر انذارش غلبه داشت. نه می رنجید و نه رنج می داد.
@shia5t