کتابخانه شیعه
📗بشارة المصطفی لشیعة المرتضی 📝مولف:عماد الدین محمد بن ابی القاسم الطبری تعداد صفحات:۴۶۸ زبان:عربی دا
کتاب بشارة المصطفی از کتابهای مورد اعتماد علمای شیعه است. این کتاب از منابع مهم علامه حلی، علامه مجلسی، محقق بحرانی، شیخ حر عاملی و دیگران رضوان الله علیهم در تدوین و تألیف کتابهای فقهی، کلامی، حدیثی و ادعیه به شمار میرود.
شیخ حر عاملی درباره عظمت عماد الدین طبری این چنین اظهار نظر کرده است: استاد و پیشوای شیعیان، عمادالدین أبو جعفر محمد علی طبری آملی، از فقیهان مورد اعتمادی است که از شاگردانِ شیخ أبی علی بن شیخ أبی جعفر طوسی است. و به نقل از منتجب الدین ادامه می دهد که این شخصیت فرزانه از محدثین جلیل القدر و مورد اطمینان است. او کتاب بشارة المصطفی لشیعة المرتضی را در ۱۷ بخش به رشته تحریر درآورده است.
https://eitaa.com/joinchat/952107051C6569ff7b9d
هدایت شده از آیت الله بحرالعلوم میردامادی
#کلام_ناب
• امروز یهود صهیونیست، بالاترین ترس را از عقیدهی مهدویّت دارد. آنها میدانند که کتب آسمان به ظهور حضرت مهدی(عج) بشارت دادهاند و #او_خواهد_آمد.
• دشمن میداند که در آخرالزمان با یک عیسی(ع) و یک موسی(ع) مواجه نیست، بلکه با امامی مواجه خواهد شد که هم برتر از موسی است و هم افضل از عیسی و هم وارث محمد(ص) و هم علی(ع) است و به اذن خداوند قدرتمندتر از آنان، به کار مخالفین پایان میدهد.
• چرا یهود و عمّالش از شیعه میترسند؟ چرا مهدویّت را تضعیف میکنند؟ چرا بین مسلمین تفرقه ایجاد مینمایند؟ چرا به تخریب عقاید حقّه میپردازند؟ و چراهای دیگر... چون آنها با مجموعه قدرت انبیاء و اعجازشان روبرو میباشند.
• یعنی امام زمان(عج) با قدرتی الهی و حکومتی با اقتدار، به دفع اشرار و نجات ابرار میپردازد و با دو استراتژی یعنی صلح و دوستی با مستضعفین و جنگ با ظالمین، ظاهر خواهد شد و شیعه که وقفِ جان جهان است و با عصارهی هستی آشنا، شکر این آشنایی و زکات این علم را در عمل به وقفنامه اَلَست میداند و جان بر کف در تمام جبههها، خصوصاً با تعظیم #دهه_مهدویت، به کار سربازی و تعهّد جانبازی که سرفرازی است، میپردازد و علیه فساد عقیده و اخلاق، کار و تلاش دارد.
ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ
📖 برگرفته از کتاب:
وَظیٖفة العالِم في نُصرَة القٰائِـم(عج)
✍️ آیت الله سید محمود بحرالعلوم میردامادی
{ @AyatollahBahrololom }
دانش درایة الحدیث.pdf
5.2M
📗دانش درایة الحديث
📝مولف: محمدحسن ربانی
تعداد صفحات: ۳۱۶
زبان:فارسی
🔹شامل مباحث:
👈موضوع، غایت و شاخصه های علم درایه الحدیث
👈اصطلاحات درون و برون حدیثی علم درایه الحدیث
👈اقسام خبر و اعتبار آن
👈اقسام مشترک حدیث
لینک دانلود مستقیم
🌷هزینه دانلود: صلوات
#درایه_رجال
https://eitaa.com/joinchat/952107051C6569ff7b9d
📗كتاب الموجز في أصول الفقة
📝مولف: الشيخ جعفر السبحاني
تعداد صفحات:۲۴۹
زبان:عربی
دانلود نسخه عربی
📗ترجمه و شرح الموجز فی اصول الفقه
📝مولف:شیخ جعفر سبحانی
تعداد صفحات:۱۹۱
زبان:فارسی
دانلود نسخه فارسی
🔹توضیح:
این کتاب مختصری در اصول فقه است که به بیان مهمترین مسائل اصولی که برای استنباط احکام شرعیه از منابع خاص آن لازم است، میپردازد. مولف محترم این کتاب را برای مبتدیان در این علم قرار داده تا بدون کوتاه بودن مطالب که باعث ضرر در فهم است و طولانی بودن خسته کننده بر مسائل اصلی این علم توقفی کنند.
#فقه_اصول
🌷هزینه دانلود: صلوات
https://eitaa.com/joinchat/952107051C6569ff7b9d
نهج_الفصاحة.pdf
37.75M
📗نهج الفصاحة(مجموعه کلمات قصار خاتم الانبیاء صلیالله علیه و آله)
📝مولف: ابوالقاسم پاینده
تعداد صفحات:۹۱۳
زبان:عربی-فارسی
🔹توضیح:
این کتاب حاوی کلمات قصار و نیز برخی خطبههای پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) در باب اخلاق و فضایل اخلاقی است
این مجموعه مشتمل بر ۳۲۲۷ حدیث است به همراه دو ضمیمه است:
ضمیمه اول خطبههایی از آن حضرت
ضمیمه دوم تمثیلات ایشان.
لینک دانلود مستقیم
#پیامبر_صلی_الله_علیه_وآله
#اخلاق_تربیت
🌷هزینه دانلود:صلوات
https://eitaa.com/joinchat/952107051C6569ff7b9d
#معرفی_کتاب
📗رد رکن رابع
📝مولف:حسینعلی تویسرکانی (متوفی ۱۲۸۶ق)
مقدمه و تحقیق:
سید محمدعلی دیباجی | عضو هیئت علمی دانشگاه تهران
رضا مختاری خویی
مؤسسه مطالعات اسلامی دانشگاه تهران- دانشگاه مک گیل کانادا
🔹توضیح مختصری از کتاب:
شیخیه به فرقهای اطلاق میشود که با ادعای پیروی از شیخ احمد احسایی در عصر قاجار ایجاد شد، ایشان معتقدند که دین اسراری داشت که تا قبل از شیخ احمد قابلیت بروز آن وجود نداشت و این اسرار توسط شیخ احسایی آشکار شد.
رؤیاگرایی در اعتقادات و ارائه سخنان عجیب، ادعای عصمت ومصونیت از خطا و اشتباه، ادعای اکمال دین، ادعای نیابت از اهل بیت علیهم السلام واعتقاد به وجود رکن رابع در هر عصری به عنوان نائب و باب امام که در قول وفعل عین امام معصوم است، از دیگر اعتقادات این فرقه میباشد.
تویسرکانی یکی از مراجع تقلید عصر قاجار چندین کتاب در رد شیخیه نگاشته است؛ کتاب حاضر بخش زیادی از اعتقادات باطل ایشان از جمله موضوع رکن رابع را بررسی کرده است.
تویسرکانی در ابتدا کتاب شهاب ثاقب را در رد شیخیه مینویسد، سپس کریمخان کرمانی رسالهای در جواب تویسرکانی مینگارد، و بعد تویسرکانی رساله رد رکن رابع را در جواب همان نقد کریمخان تالیف میکند. (رسالهای که اخیرا در کانالهای شیخیه به عنوان جواب کریمخان به تویسرکانی پخش شده است نقد بر کتاب حاضر نیست، بلکه کتاب حاضر نقد بر آن رساله کریمخان کرمانی است).
👈محتوای کتاب پیشرو:
مقدمهای ۱۵۰صفحهای در بیان عقاید و مبانی انحرافی شیخیه، برخورد علما با انحرافات شیخیه، گزارشی از محتوای شهاب ثاقب در ادامه نیز متن رساله که بیان نقدهای کریمخان کرمانی بر رساله شهاب ثاقب و سپس پاسخ به آن است.
آنچه جالب است و تویسرکانی نیز به آن اشاره میکند نوع بحث کردن و دفاع کریمخان کرمانی است؛ او در ابتدا تمام گفتههای خود را انکار میکند، و سپس در ادامه دلیل این گفتههای خود را بیان میکند!!
این نحوه بحث کردن حتی امروزه نیز در بین شیخیه مرسوم است! یعنی اول انکار و تکذیب، و سپس بیان دلیل آن چیزی که آن را تکذیب میکردند!
تمام اقوال کریمخان کرمانی در این رساله به کتب چاپی و خطی ایشان آدرس داده شده است.
دانلود فهرست کتاب
👈مشخصات:
۳۴۴ص| رقعی| جلد سخت
#فرق_ادیان
#شیخیه
آدرس: قم،بلوار عمار یاسر بین کوچه ۳۲ و ۳۴ پ۶
شماره تلفن مرکز فروش:
09193908950
https://eitaa.com/joinchat/952107051C6569ff7b9d
آیا_تجلیل_از_مراسم_نوروز_حرام_است؟.pdf
1.39M
📗آیا تجلیل از مراسم نوروز حرام است؟
📝مولف: سید محسن حجت
تعداد صفحات:۹۵
زبان:فارسی
🔹توضیح:
مولف محترم در این کتاب به نقد و بررسی شبهه حرمت تجلیل از نوروز که از جانب برخی مطرح شده می پردازد و این نتیجه را می گیرد که هیچ دلیلی بر حرمت برگزاری مراسم نوروز وجود ندارد.
و در آخر نیز به ده سؤال وهابیت پیرامون بعضی از مسائل عقیدتی و فقهی پاسخ داده می شود.
لینک دانلود مستقیم
#ارسالی_اعضا
🌷هزینه دانلود: صلوات
https://eitaa.com/joinchat/952107051C6569ff7b9d
نوروز_در_روایات_اسلامی.pdf
1.7M
📋مقاله نوروز در روایات اسلامی
📝مولف:مهدی مهریزی
تعداد صفحات:۳۲
زبان:فارسی
🔹توضیح:
در این مقاله به واکاوی نوروز از منظر روایت و حدیث پرداخته شده است.
لینک دانلود مستقیم
🌷هزینه دانلود: صلوات
https://eitaa.com/joinchat/952107051C6569ff7b9d
📜 نظر برخی از مراجع تقلید درباره عید نوروز
🔻 امام خمینی (ره):
🔹 در اعیادی که اسلام به ما عنایت فرموده است، در همه آن اعیاد آنچه که انسان ملاحظه میکند همهاش مسئله ذکر و دعاست، نماز است، روزه است، ذکر است، دعاست. و در این عید هم که عید ملی است و اسلامی نیست لکن اسلام هم مخالفتی با آن ندارد باز میبینیم که در روایتی که وارد شده، از آداب امروز روزه گرفتن است؛ از آداب امروز دعا کردن است؛ نماز خواندن است؛ و این به ما میفهماند اگر ملتی بخواهد به راه راست برود و بخواهد استقلال خودش را، آزادی خودش را بخواهد حفظ کند باید در عیدش و غیر عیدش تذکر داشته باشد؛ ذکر خدا بکند، یاد خدا باشد، برای خدا باشد. (صحیفه امام)
🔻 حضرت آیةالله خامنهای:
🔹 اسلام با سنّتهایی که از قبل از اسلام باقی مانده است، دو نوع رفتار میکند. اوّلاً بعضی سنّتهای غلط را به کلّی از بین میبرد و نابود میکند؛ چون سنّتهای درستی نیست. ثانیاً اسلام بعضی از سنّتها را از بین نبرده است. کالبد سنّت را نگه داشته و محتوا و روح آن را عوض کرده است. مردم ما عینِ همین کار را با نوروز کردند؛ نوروز را نگه داشتند و محتوای آن را عوض کردند. نوروز در ایران، جشنی در خدمت حکومتهای استبدادیِ قبل از اسلام بود! به همین خاطر است که «نوروز باستانی»، «نوروز باستانی» میگویند! «نوروز»اش خوب است، ولی «باستانی»اش بد است! «باستانی» یعنی این که همهی این جشنهای دورهی سال - مثل جشن «نوروز»، یا جشن «مهرگان»، یا جشنهای دیگری نظیر «خردادگان»، «مردادگان» و جشنهای گوناگونی که قبل از اسلام بوده است - در خدمت حکومتهای استبدادی و سلطنتهای پوسیدهی دوران جاهلیت ایران بود! محتوای نوروز، محتوای مردمی و خدایی نبود؛ توجّه و ارادت به حضرت حق در آن نبود؛ جهات عاطفی و انسانی و مردمی در نوروز نبود! ملت ایران نوروز را نگه داشتند؛ اما محتوای آن را عوض کردند. این محتوای امروز نوروز ایرانی، غیر از محتوای باستانی است. (سایت معظم له)
🔻 مرحوم آیةالله صافی گلپایگانی:
🔹 اعياد شرعی و مذهبی بزرگ اسلامی، عيد فطر و عيد قربان و عيد غدير و روزهای ولادت حضرت رسول اكرم صلی الله عليه و آله و ائمه معصومين عليهم السلام است. در عيد نوروز هم اگر مؤمنين برنامههای دينی، مانند ديدار با برادران مؤمن يا عيادت بيماران و رسيدگی به حال مستمندان داشته و برنامههای بدآموز نداشته باشند مناسب است. در حديث است «كُلُّ يَوْمٍ لَا يُعْصَى اللهُ فِيهِ فَهُوَ يَوْمُ عِيدٍ»؛ هر روزی كه در آن معصيت خدا نگردد، آن روز عيد است. نوروز، يعنی روز نو. روز اولين فصل بهار مثل خود فصل بهار يک امر واقعی و تكوينی است، و به جمشيد ارتباط ندارد. خدا میداند چند هزار يا چند ميليون سال پيش از جمشيد بوده است. از آيات خدا است كه زمين دوباره بعد از موتش و خشک شدن گياهها زنده میشود، و چنانكه در قرآن مجيد میفرمايد «اعْلَمُوا أنَّ اللهَ يُحْيِ الْأرْضَ بَعْدَ مَوْتِها» و محتمل است غسل يا هر عبادت ديگری به همين مناسبت باشد. (سایت معظم له)
🔻 حضرت آیةالله مکارم شیرازی:
🔹 اوّلاً: در برخی روایات نوروز را عید مذهبی دانستهاند که حوادث تاریخی مطلوب و یا پیروزیهایی در آن واقع شده؛ ولی با توجّه به این که اعتبار این روایات ثابت نیست نمیتوان نوروز را به عنوان عید مذهبی در نظر گرفت امّا عید ملّی ایرانیان و بعضی کشورهای اسلامی دیگر است. مانند بسیاری از اعیاد که در میان اقوام جهان مرسوم است و بدعت هم محسوب نمیشود. و اساس این عید ملّی آغاز بهار است که تحوّل مهمّی در عالم طبیعت و موجودات به وجود میآید. ثانیاً: به موازات این عید سنّتهای حسنه و کارهای پسندیدهای از جمله دعا و توجّه به خداوند در آغاز سال، صله رحم، کنار گذاشتن کدورتها، نظافت، مسافرت و تجدید قوا برای انجام کار بهتر، کمک به نیازمندان در هفته احسان و مانند آن انجام میشود که آثار مثبتی دارد و از نظر اسلام مطلوب است. (خبرگزاری مشرق)
#نوروز
https://eitaa.com/joinchat/952107051C6569ff7b9d
🔶 نوروز یک جشن زرتشتی نیست
🔰در اوستا (کتاب دینی زرتشتیان) هیچ یادی از نوروز نشده است. شاهنامه هم میگوید که نوروز از زمان جمشید برگزار میشد. یعنی هزاران سال قبل از زرتشت. پس نمیتوان نوروز را به نام زرتشت و زرتشتیگری سند زد.
Nowruz is not, however, referred to in the small corpus of Old Avestan texts attributed to Zoroaster, nor does its name occur in the Young Avesta…
ایرانیان وقتی مسلمان شدند، جشنهای زرتشتی را دور ریختند. اما نوروز را نگه داشتند. چون نوروز، نه یک جشن زرتشتی، بلکه یک جشن میهنی ایرانی بوده است.
📚مشاهده اسناد
#فرق_ادیان
#نوروز
https://eitaa.com/joinchat/952107051C6569ff7b9d
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 هماکنون؛ ورود رهبر انقلاب به جایگاه سخنرانی در حرم مطهر رضوی
📲 پخش زنده مراسم👇🏻
Farsi.Khamenei.ir/Live