🛑#فوری
🚨بر اساس اخبار دریافتی از منابع میدانی، ارتفاعات بورالان شهرستان ماکو،در استان آذربایجان غربی، توسط توپخانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی زیر آتش قرار دارد...
🔺منطقه بورالان ماکو به دلیل وجود موانع طبیعی، یکی از مهم ترین محل های آلوده به عناصر گروهک های تروریستی کُردی است/اماج
•┈••✾••┈•
🇮🇷 #رهبران_شیعه | کانون ولائیون بصیرت افزا 👇
🆔 @Shia_Leaders
11.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 اینها رحمت نیست، مخالفت با خداست
🔰امام خمینی ره :
" ... ما، اگر بنا باشد اسلام را به یک طرفش قبول داشته باشیم، همان جنبه باصطلاح شما رحمت، من همه جنبههایش را رحمت میدانم، اما آنکه شما خیال میکنید که آن جنبهاش رحمت است که دزدها را [از زندان] بیرونشان کنیم، مفسدها را بیرون کنیم، آدمکشها را بیرون کنیم، دست بردارید از اینطور رحمتهایی که شما #توهّم میکنید. اینها رحمت نیست، اینها مخالف خداست، مخالفت با خداست... "
✍پ.ن:
🔻برخی افراد، به این بهانه که اسلام دین رحمت است، زیر بار مقابله قاطع با #ولنگاری و فساد اخلاقی نمی روند و مدام خدشه می کنند.
🔻عدم درک صحیح موضوع و نگاه ناقص آنها به "رحمت" موجب می شود که این افراد در تطبیق عناوین دچار انحراف شوند و در دل دیگران نیز ایجاد تردید کنند.
🔻 مقابله قاطع با #فساد اخلاقی و بی بند و باری، عین #رحمت است؛ زیرا جامعه را از فساد نجات می دهد؛ جلوی آسیب به بنیان خانواده ها را می گیرد و ... .
👈 تمسک به کلیدواژه "رحمت"، در جایی که جایش نیست، عین #ظلم خواهد بود! بنابراین، مراقب باشیم که بر روی مخالفت با حکم خدا و شانه خالی کردن از تکلیف، نام "رحمت" نگذاریم.
•┈••✾••┈•
🇮🇷 #رهبران_شیعه | کانون ولائیون بصیرت افزا 👇
🆔 @Shia_Leaders
🆘 هوشیار باشید که پیروزیها هر چند عظیم و حیرت انگیز است شما را از یاد خداوند که نصر و فتح در دست اوست غافل نکند و غرور و فتح شما را به خود جلب نکند؛ که این آفتی بزرگ و دامی خطرناک است که با وسوسه شیطان به سراغ آدم می آید و برای اولاد آدم تباهی می آورد.
#امام_خمینی
📚صحیفه نور، جلد ١۶،صفحه ١۵۵
•┈••✾••┈•
🇮🇷 #رهبران_شیعه | کانون ولائیون بصیرت افزا 👇
🆔 @Shia_Leaders
1_4936426189.mp3
3.62M
💠 هر روز با دعای فرج مولایمان صاحب العصر و الزمان(عج)
#دعای_فرج
#علی_فانی
•┈••✾••┈•
🇮🇷 #رهبران_شیعه | کانون ولائیون بصیرت افزا 👇
🆔 @Shia_Leaders
9.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 شدت گرفتن تنشها میان اپوزیسیون مبتذل و مرگ حواله کردن به یکدیگر در تجمعاتی که قرار است علیه جمهوری اسلامی باشد!!!
🔹 کارشناس اینترنشنال: متاسفانه ما به حدی از تنش میان اپوزیسیون رسیدهایم که به خود زنی جمعی تبدیل شده است.
🔹 پس از ناکامی ضد انقلاب در اغتشاشات اخیر حال سردرگمی و ناامیدی اپوزیسیون باعث نمایان شدن خشونتهای نهادینه در آنها شده است.
•┈••✾••┈•
🇮🇷 #رهبران_شیعه | کانون ولائیون بصیرت افزا 👇
🆔 @Shia_Leaders
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پدرسوخته بازی به سبک زن زندگی آزادی
🔹 فرماندار مشهد رفته مجتمع آرمیتاژ یه کافه رو بخاطر گرانفروشی و نداشتن صلاحیت بهداشتی پلمپ کرده، بعد تو پیجشون نوشتن به علت حجاب پلمپ شدیم!
پ.ن؛ خاک سیاه بر سر مسئولینی که کار رو به جایی رسوندن که طرف پلمپ به خاطر حجاب رو (با اینکه داره دروغ میگه) به عنوان یک تبلیغ و افتخار استوری کرده واسه جذب مخاطب بیشتر بعد از بازگشایی !!!
بزنید به طور کل از کسب و کار ساقط کنید اینجور حروم لقمه ها رو که هم خلاف میکنن ، هم دروغ میگن و هم اجرای قانون رو اینطور به سخره میگیرند...
#مسئول_بی_کفایت_مایه_ننگ_ملت
•┈••✾••┈•
🇮🇷 #رهبران_شیعه | کانون ولائیون بصیرت افزا 👇
🆔 @Shia_Leaders
🔴 معقول ترین اقدام برای مقابله با هنجارشکنان، هم حضوری و هم الکترونیکی
🔰 سردار احمدرضا رادان، فرمانده کل انتظامی کشور:
« پلیس بصورت #حضوری و #الکترونیکی سواحل کشور را رصد و اقدامات لازم را برای مقابله با هنجارشکنان در سریع ترین زمان ممکن انجام خواهد داد»
http://www.yjc.ir/00ZV1X
✍پ.ن:
1⃣ صحیح ترین و معقول ترین اقدام برای مقابله با هنجارشکنان، چه در #سواحل کشور و چه در سطح #جامعه، رصد به صورت حضوری و الکترونیکی است. پلیس به تشخیص خود باید عمل کند و دست پلیس را باید در این زمینه باز گذاشت.
2⃣ تکیه صرف بر رصد الکترونیکی، در همه مکان ها و در همه شرایط، امکان پذیر نیست.
3⃣ اکتفا کردن به رصد الکترونیکی موجب از #دور خارج شدن و گرفتن #اقتدار از نیروی انتظامی می شود.
4⃣ هنجارشکنان در همه زمان ها و در همه مکان ها باید از پلیس #حساب ببرند. اما اکتفا کردن به رصد الکترونیکی، موجب می شود که دست پلیس برای مقابله مستقیم با هنجارشکنان بسته شود.
👈 علاوه بر این، هنجارشکنان، #وقیح شده و ارزشی برای مأمور پلیس - که ضامن اجرای قانون است - قائل نشوند.
•┈••✾••┈•
🇮🇷 #رهبران_شیعه | کانون ولائیون بصیرت افزا 👇
🆔 @Shia_Leaders
🔴 امروز اگر آمریکا غلبه پیدا کند، آنها سینه برای آمریکا می زنند. الآن که من اینجا ایستاده ام اشخاصی هستند که روابط با آمریکا دارند. روابط دارند با کسانی که با آمریکا روابط دارند. این ها سینه زنند. پای هر عَلَمی سینه می زنند. به نظرشان فرقی نیست ما بین عَلَم اسلام یا عَلَم کفر
🔻آن کسبش را می خواهد بکند. او می خواهد اسم بُلند کند. او می خواهد مردم او را به روشنفکری بشناسند. او می خواهد مردم او را به آن چیزهایی که پیش ملت رایج است بشناسند.
#امام_خمینی
📚صحیفه نور ،جلد ١٠،صفحه ٢٨۵
🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
•┈••✾••┈•
🇮🇷 #رهبران_شیعه | کانون ولائیون بصیرت افزا 👇
🆔 @Shia_Leaders