#نان_خشک_مغزدار
آرد۳۰۰ گرم
شکر۲ق س
شیر ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۱۵۰ گرم
۱ق چ نمک
بهبود دهنده۱/۲ق چ
مغز تخمه، تخم گشتیز، کنجد و...دلخواه
رومال یک تخم مرغ ویا آب برای اینکه مغزها بچسبه و بعدپخت نریزه
آب بمیزان لازم
طرز تهیه
همه مایعات را با هم همزده ،بهبوددهنده نمک شکر و نمک را ریخته و در آخر کم کم آرد اضافه میکنیم و آب را تاجایی که خمیر به دست بیاد ریخته و خوب ورز داده بعد نیم ساعت استراحت داده و نازک در سینی چرب شده باز میکنیم رومال آب یا تخم مرغ زده سپس مغزیجات رویش میریزیم داخل فر از قبل گرم شده دمای ۱۸۰ درجه طبقه وسط گذاشته می پزیم تا طلایی بشه .هر چی نازکتر باز بشه خمیرتون کیفیتش بهتر میشه حواستون باشه که نسوزه.من برای رویش از شوید خشک،کنجد،تخم گشنیز و زیره و تخمه آفتابگردان استفاده کردم.
shirini.deser
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_لحاف
سلام دوستانم 😍👍🏻
روزتون بخير و شادي باشه .یه خوشمزه ديكه اوردم براتون كه خيلي خوشمزه و هيجان انگيزه .
كيك لحاف 😀يك كيك خوشمزه دو رنگ هست كه چون شبيه لحاف هست گويا اين اسم رو گذاشتن روش .
كيك لحاف از كيك ساده است و يك كرم خوشمزه كه معمولا كرم سفيد رنك هستش ولي اينجا از نوت شكلاتيش استفاده كرده
براي اين كيك ابتدا كرم شكلاتيش را اماده كنيد .
كرم شكلاتي
شير دو و نيم پيمانه
ارد دو ق غ
زرده تخم مرغ يك دعدد
شكر سه ق غ
پودر كاكاوو يك ق غ
كره يك ق غ
وانيل نصف ق م
شكلات تلخ 80گرم
شير را به همراه شكرو ارد و پودركاكاوو و زرده تخم مرغ رو با همزن دستي مخلوط كنيد و بذاريد روي گاز و مرتب هم بزنيد مدام هم بزنيد تا زمانيكه شروع ميكنه به غليظ شدن و قل زدن (حتما مدام هم بزنيد تا گلوله نشه ارد)
حرارت خاموش كنيد و شكلات رنده شده وانيل و كره را اصافه كنيد و هم بزنيد و بذاريد كنار تا خنك بشه و بريد سراغ درست كردن كيك
كيك وانيلي
تخم مرغ ٦عدد
شكر يك و نيم پيمانه
روغن مايع. يك پيمانه
آب ولرم يك پيمانه
آرد 4پيمانه
وانيل نصف ق م
بيكينك پودر يك ق غ
تخم مرغ و شكر را حدود شش دقيقه هم بزنيد تا خوب كرم رنگ و روباني شكل بشه
سپس اب رو اضافه كنيز و باز هم بزنيد و بعد روغن مايع رو اضافه كنيد
ارد و بيكينك پودر و وانيل را الك كنيد و بعد با مايه كيك در چند مرحله اضافه و با ليسك مخلوط كنيد
قالب (٣٠*٤٠)رو چرب كنيد و مواد بريزيد داخلش و بهد با مواد شكلات كه از قبل اماده كرديد روش طرح بندازيد و بذاريد داخل فر ١٧٠ به مدت ٤٠تا ٤٥دقيقه حتما با تستر از پخت كيك مطمن بشيد و بعد خاموش كنيد و بعد از خنك شدن نوش جان كنيد
@shirini71
@shirini71
#دیپ_شکلاتی_میوه 🍓
دیپ نوعی سس هست که برای طعم دهی به غذاها به خصوص فینگرفودها و پیش غذاها استفاده میشه. فرق دیپ با سس این هست که سس را روی غذا میریزند ولی دیپ را داخل کاسه ای میریزند و غذا را داخل آن میزنند.
این دیپ شکلاتی میتونه ایده ای شیک و عالی برای مهمونی هاتون باشه😋
🍓 مواد لازم:
خامه 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
پنیر خامه ای 200 گرم
پودر کاکائو 1/3 پیمانه
وانیل 1 قاشق چای خوری
🍓 طرز تهیه:
خامه را با دو قاشق از شکر مخلوط کنید و داخل فریزر بزارید تا کاملا سرد بشه بعد با همزن بزنید تا فرم بگیره. یا کلا میتونید از یک پیمانه خامه شیرین شده قنادی استفاده کنید.
در کاسه جداگانه ای پنیر خامه ای را کمی با همزن بزنید بعد بقیه شکر و پودر کاکائو و وانیل را اضافه کنید و خوب با همزن بزنید. در آخر خامه فرم گرفته را با لیسک با مواد پنیری مخلوط کنید. دیپ شکلاتی را تا زمان مصرف داخل یخچال نگه داری کنید. موقع سرو دیپ را داخل کاسه ای بریزید و میوه های پوست گرفته شده را دور آن بچینید . برای سرو بهتره مقداری سیخ چوبی هم کنار ظرف باشه.