eitaa logo
شناخت زمانه
258 دنبال‌کننده
3.6هزار عکس
4.4هزار ویدیو
198 فایل
این کانال جهت تحلیل رخداد های سیاسی می باشد .
مشاهده در ایتا
دانلود
💢 باقری: حضور در شانگهای و بریکس پلاس، ایران را شریک تصمیم‌سازی های کلان بین‌المللی می کند 💬 باقری، معاون سیاسی وزارت امور خارجه در دیدار با "کنت نوبرگا" معاون خاورمیانه، اروپا و آفریقای وزیر امور خارجه برزیل: 🔻 یکجانبه گرایی میدان ابتکار عمل را واگذار کرده و اکنون جهان چندجانبه گرا است که این می تواند شرایط و الزامات نظم نوین جهانی را تعیین کند. 🔻 حضور ایران در مجموعه سیاسی امنیتی سازمان همکاری شانگهای و نقش‌آفرینی ایران در سازوکار اقتصادی بریکس پلاس، ایران را شریک تصمیم‌سازی های کلان بین‌المللی در عرصه‌های سیاسی، امنیتی و اقتصادی کرده‌ است. 🔻 مناسبات ایران با برزیل در قالب مسوولیت، نقش و جایگاه این دو کشور در نظم نوین برآمده از چندجانبه گرایی تعریف می‌شود.
🏷 اخبار کوتاه 💢 یائیر لاپید: توافق با ایران به شرطی به نفع اسرائیل است که همراه با تهدید نظامی آمریکا باشد 🔻 لاپید گفت که قدرت‌های جهان «باید ایران را به امضای قرارداد بهتر وادارند؛ قراردادی که طبق گفته خود آمریکایی‌ها قوی‌تر و طولانی‌مدت‌تر» باشد 🔻 یائیر لاپید، نخست‌وزیر اسرائیل، روز یکشنبه ششم شهریور (۲۸ اوت) هشدار داد که ایالات متحده آمریکا، بدون داشتن یک تهدید معتبر نظامی به یک توافق خوب با ایران نخواهد رسید. بیشتر بخوانید… ---------- 💢 پامپئو: امکان حمله دیگری به آمریکا به شیوه ۱۱ سپتامبر وجود دارد 🔻 وزیر خارجه پیشین آمریکا از «خروج نابه‌هنگام» نظامی از افغانستان انتقاد کرد و گفت: به احتمال زیاد مانند ۲۰ سال پیش در نیویورک مورد حمله قرار می‌گیریم. ما امروز بیشتر از یک سال پیش، از افغانستان مورد حمله قرار خواهیم گرفت. ---------- 💢 کوشنر: هوک را به دیدار سران عرب می‌بردم تا یادشان بیاید علیه ایران اقدام می‌کنیم 🔻 داماد ترامپ در کتاب خاطراتش دیدار با پادشاه سعوی نوشت: می‌دانستم اسرائیل موضوع مورد ملک سلمان نیست. از «برایان هوک» نماینده‌مان در امور ایران خواستم درخصوص اقدامات ما علیه تهران گزارشی به او بدهد. 🔻 من برایان را در بیشتر دیدارها با رهبران عرب با خود می‌بردم نه‌تنها به‌خاطر آن‌که یک مشاور سیاسی زیرک بود بلکه به این خاطر که حضور او به کشورهای عربی یادآوری می‌کرد ما به یک اولویت کلیدی آنها توجه داریم و در مقابل انتظار داریم آن‌ها درباره دیگر اولویت‌های ما، با ما همکاری سازنده داشته باشند. ----------- 💢 انگلیس پهپادهای زیر آب به اوکراین می‌دهد 🔻 وزارت دفاع انگلیس اعلام کرد که لندن پهپادهای زیر آب به اوکراین می‌دهد و به پرسنل اوکراینی در انگلیس آموزش می دهد تا از آنها برای پاکسازی خطوط ساحلی خود از مین ها استفاده کنند. ---------- 💢 وضعیت اضطراری در می‌سی‌سی‌پی به‌دلیل بحران آب 🔻 فرماندار می‌سی‌سی‌پی با اعلام اینکه ۱۶۰ هزار نفر در جکسون پایتخت این ایالت با مشکل تامین آب شیرین مواجه هستند از برقراری وضعیت اضطراری به‌دلیل مشکل کم‌آبی خبر داد. 🔻 مقامات ایالتی از مردم خواسته‌اند که از آب موجود برای پخت‌و‌پز و شستن دندان‌های خود استفاده نکنند چرا که نگران تمام‌شدن کامل آب هستند.
💢 سناتور آمریکایی: احتمال پاره شدن توافق بایدن با ایران نزدیک به ۱۰۰ درصد است 🔻 یک نماینده جمهوری‌خواه در مجلس سنای آمریکا گفته احتمال اینکه رئیس‌جمهور بعدی آمریکا «توافق احمقانه» دولت بایدن با ایران را پاره کند نزدیک به ۱۰۰ درصد است. ✍ تد کروز در حساب کاربری خود در توییتر ضمن انتشار ویدئویی از یک مصاحبه اخیر خود نوشته است: «رئیس‌جمهور جمهوری‌خواه بعدی، هر توافق احمقانه بایدن با ایران را پاره خواهد کرد.» 🔻 کروز در مصاحبه‌ای که ویدئوی آن را منتشر کرده می‌گوید: «احتمال اینکه رئیس‌جمهور جمهوری‌خواه بعدی- که فکر می‌کنم در سال ۲۰۲۵ خواهد بود- هرگونه توافق احمقانه بایدن با ایران را پاره کند نزدیک به ۱۰۰ درصد است.» 🔻 تد کروز در تلاش است زمینه‌ها و شرایط مربوط به این اقدام از سوی جمهوری‌ خواهان را فراهم کند. او مدعی شد که مهم‌ترین تصمیمی که دونالد ترامپ گرفت خروج از برجام بوده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 کارشناس اروپایی: بازار انرژی ایران و تولیدات آن برای اروپا بسیار مهم است/هیچکس نمی‌داند اگر در زمستان گاز اروپا قطع شود چه اتفاقی رخ خواهد داد
‍ 💢 آژانس انرژی اتمی؛ تسهیل‌گر یا سنگ‌انداز؟ 🔻 «جوزف بورل» ضمن خوش‌بینی نسبت به نزدیک شدن پایان مذاکرات گفت: «مذاکرات با هماهنگی اتحادیه اروپا به لحظه مهمی رسیده و این آخرین میلیمتر است. مذاکرات اکنون در مرحله تعیین‌کننده‌ای است.» 🔻 درست به همین دلیل است که مخالفین همیشگی توافق نیز تمام همت خویش را به‌کار بسته‌اند تا به هر شکل ممکن مانع وقوع آن شوند. 🔻 در این میان یکی از موضوعاتی که دست‌آویز مخالفان قرار گرفته و با توجه به ایفای نقش موثر «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس در آن به چالشی سیاسی و تبلیغاتی در روند مذاکرات تبدیل شده، موضوع مسائل پادمانی میان ایران و آژانس است. 🔻 تهران از ابتدا بر این اصل تاکید داشته که بسته شدن پرونده ادعاهای پادمانی که همگی ریشه سیاسی دارد یکی از الزاماتی است که ایران در کنار دیگر الزامات مورد نیاز برای ورود به توافق مدنظر دارد. 🔻 بر این اساس حل و فصل این موضوع همواره در ردیف خطوط قرمز غیر قابل تغییر ایران بوده و در هیچ مرحله‌ای از مذاکرات نسبت به آن عقب‌نشینی صورت نگرفته است. 🔻 پیش‌بینی این مهم که جمهوری اسلامی ایران سازوکارهای مدنظر خود را برای تعیین تکلیف مسائل پادمانی باقی‌مانده در مذاکرات رفع تحریم‌ها مطرح و بر آن تاکید نموده کار سختی نیست و باید آن را مفروض دانست. 🔻 حال اگر این پیش‌فرض منطقی را بپذیریم و خوش‌بینی‌های هماهنگ کننده اتحادیه اروپایی را نیز نسبت به بالا رفتن شکل‌گیری توافق قرین به صحت فرض کنیم با تناقضی آشکار در اظهارات سیاسی مدیرکل آژانس روبرو خواهیم شد که در حکم شنا بر خلاف مسیر جریان رودخانه است. 🔻 طرح موضوعات تعجب‌آوری چون لزوم ارائه دسترسی از سوی ایران به اماکن و افراد مورد نظر آژانس که با توافقات قبلی دو طرف نیز هم‌خوانی ندارد، عملا خط و نشان کشیدن برای اعلام مخالفت آژانس با توافقی است که باید با اجرای آن موضوعات پادمانی بسته شود. 🔻 بر این اساس؛ تناقض‌های موجود میان ادعاهای اخیر گروسی با روند مذاکرات، نشان می‌دهد که شخص مدیرکل آژانس در حد توان خود، تلاش می‌کند که از حصول توافق جلوگیری کند. 🔻 نکته دیگر اینکه؛ ایران از ابتدا اعلام کرده که برای اطمینان از تحقق مطالباتش فرآیند راستی‌آزمایی را به‌طور جدی مدنظر دارد. به صورت طبیعی این فرآیند در مورد همه تعهدات طرف‌های مقابل از جمله بسته شدن پرونده‌های پادمانی مورد ادعای آژانس نیز باید در توافق احتمالی پیش‌بینی شده باشد. 🔻 در چنین شرایطی حتی اگر طرفین برای دستیابی به توافق به جمع‌بندی نیز برسند، رفتار گروسی فرآیند راستی‌آزمایی را با اختلال جدی روبرو خواهد کرد و دستیابی به توافق به معنی اجرای تعهدات متقابل از سوی طرف‌های مختلف را غیر ممکن خواهد ساخت.
💢 داماد ترامپ: محبوبیت ژنرال سلیمانی در ایران به سطح بی‌سابقه‌ای رسیده بود ✍ «جرد کوشنر» در کتاب خاطرات خود درباره حوادث مربوط به حمله تروریستی آمریکا و شهادت سردار سلیمانی و همراهانش نوشت: 🔻 دوم ژانویه ۲۰۲۰ در حالی‌که ترامپ با تیم ستاد انتخاباتی‌اش ملاقات می‌کرد، مشاور امنیت ملی کاخ سفید گفت: آقای رئیس‌جمهور، وقتش رسیده. ترامپ به‌دنبال او از اتاق بیرون رفت. 🔻 سناتور «لیندسی گراهام» شب قبل‌ با لحنی رمزآلود گفته بود: اتفاق بزرگی در راه است. البته این کار با ریسک همراه اما تغییردهنده معادلات بازی است. نظر گراهام من را جذب کرد، اما از آنچه قرار بود اتفاق بیفتد بی‌اطلاع بودم. 🔻 زودتر از آنچه انتظار داشتم رئیس‌جمهور بازگشت. «دن اسکاوینو» مشاور سابق ترامپ در حال بالا و پایین کردن توییتر بود. ۱۰ دقیقه گذشت و او گفت: تصاویری از انفجار در عراق وجود دارد. مردم می‌گویند کنار فرودگاه بوده است. رئیس‌جمهور گفت: آن را از نزدیک دنبال کن و اگر چیز جالبی پیش آمد به من بگو. پنج دقیقه دیگر گذشت. اسکاوینو گفت: همه شما باید این را ببینید! یک خبرنگار در ایران در توییتر عکسی از یک دست قطع‌شده و خاکسترگرفته که انگشتری با سنگی بزرگ به رنگ قرمز پوشیده بود، منتشر کرده بود. ترامپ بحثش را با ما ادامه داد. 🔻 به موازاتی که نفوذ نظامی سلیمانی در منطقه افزایش یافت، محبوبیتش در ایران و شهرتش در سراسر خاورمیانه به سطوح بی‌سابقه‌ای ارتقا یافت. «کنث پالاک» تحلیلگر اسبق سیا سال ۲۰۱۷ نام او را در میان ۱۰۰ فرد پرنفوذ قرار داد. 🔻 سوم ژانویه به اتاق خواب ترامپ رفتم. پرسید اوضاع اخبار چطور است و من گفتم به‌شدت مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفته و بسیاری از سران دنیا تماس می‌گیرند تا بابت این اقدام شجاعانه تشکر کنند اگرچه می‌ترسند آن‌را علنی بگویند. 🔻 وقتی پرسیدم آیا قرار است بیانیه صادر کند گفت پامپئو خلاف آن را توصیه کرده چون بر خلاف خواسته‌مان باعث جلب توجه به حمله شده و تنش‌ها را تشدید می‌کند. گفتم اگر بیانیه‌ای ندهید ما در معرض خطر بیشتری قرار خواهیم گرفت که ایران به نیروهای آمریکایی در منطقه ضربه بزند. 🔻 پنجم ژانویه نخست‌وزیر انگلیس با تلفن همراه من تماس گرفت. او درخواست رسمی برای صحبت با رئیس‌جمهور ارائه کرده بود اما جوابی نشنیده بود. با دستیار نظامی رئیس‌جمهور تماس گرفتم که تلفن را به ترامپ داد. گفت‌وگو به‌خوبی پیش رفت و جانسون بیانیه حمایتی صادر کرد. پیام مثبت او در تضاد با پاسخ‌های ملایم دیگر رهبران اروپایی بود که برخی از آن‌ها از حمله انتقاد کردند. 🔻 هفتم ژانویه اوبرایان به ترامپ گفت ایران به دو پایگاه در عراق که نیروهای آمریکایی در آن مستقر بودند حمله کرده است. ارتش در حال ارزیابی خسارت بود، اما نشانه‌های اولیه حاکی از آن بود که نیروهای آمریکایی کشته نشده‌اند.
😱 ایران اولین پادشاهی ثروتمند جهان‼️ بررسی تاریخ نشان می‌دهد «محمدرضاشاه» پادشاه ایرانی، ثروتمندترین پادشاه جهان محسوب می‌شود❗️🤦🏻‍♂️ 😐 ❌نشر حداکثری❌
🖤  علیه السلام فرمودند: 🍃 هرکس که خداوند خیرش را بخواهد حب علیه السلام و حب زیارتش را در قلب او می اندازد و هر که را خداوند بدیش را بخواهد، بغض  نسبت به امام حسین علیه السلام و بغض زیارت آن حضرت را در قلب او می اندازد. 📖 وسایل الشیعه، جلد14،صفحه496
✔️ماجرای تبرئه شدن عباس معروفی از اعدام با حکم ابراهیم رئیسی 🔺بخشی از خاطره عباس معروفی که سال 97 در روزنامه شرق منتشر شد: 🔸حکم اعدام را برداشتم و به طرف سازگارا راه افتادم. چند روز بعد او به من خبر داد که روزهای سه‌شنبه حجت‌الاسلام ابراهیم رئیسی، دادستان انقلاب، بار عام دارد و قرار شد که من از ساعت شش صبح سه‌شنبه آنجا باشم. این سه‌شنبه رفتن‌ها، چهار بار طول کشید و نوبت به من نرسید، بار پنجم، ساعت ۱۲ من توانستم آقای رئیسی را ببینم. 🔹به پشتی صندلی‌اش تکیه داد با لبخند نگاهم کرد. یک لحظه فکر کردم عجب آخوند خوش‌سیما و خوش‌تیپی است. گفت: «پریشب در قم منزل یکی از علما، بودم. قسمتی از کتاب «سمفونی مردگان» شما را خوندم. می‌خواستم ازش بگیرم، دیدم براش امضا کردی. بهم نداد. دلم می‌خواد بخونمش.» 🔸اتفاقاً نسخه‌ای از چاپ سوم رمان در کیفم بود. گذاشتم روی میز. دست به جیب برد که پولش را بپردازد. گفتم: «قابلی نداره.» گفت: «نه این میز، میز خطرناکیه. میز قضا و قدر!» و خندید: «باید پولشو بپردازم، شما هم باید بگیری.» و ۳۰۰ تومان را روی میز گذاشت. 🔹۳۰۰ تومان را روی میز گذاشت و گفت: «تعجب می‌کنم! چرا این قدر راجع به شما بد می‌نویسن؟ امکانش هست فوری کلیه گردون‌ها رو به من برسونید تا شخصاً مطالعه کنم و تصمیم بگیرم؟» گفتم: «با کمال میل. فردا براتون میارم.» گفت: «نه! فردا دیره. همین حالا!» و تلفن روی میزش را طرف من گذاشت: «زنگ بزن بیارن فوری!» و بعد خواست که ناهار بمانم. تشکر کردم، یک دوره گردون از شماره ۱ تا ۲۰ را به دستش دادم و خداحافظی کردم. حدود یک هفته بعد، پرونده من از دادستانی انقلاب «عدم صلاحیت» خورد و به دادگستری ارجاع داده شد. 🔸در این دوره که خاتمی هم در آخرین روزهای وزارت ارشاد، هیأت‌منصفه را تشکیل داده بود، باعث شد گردون در دادگاه تبرئه شود.
15.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دعوت شجاع‌دل به اربعین ⚠️ این کلیپ برسد به دست آقای مل‌ گیبسون کارگردان و بازیگر نقش اول فیلم شجاع‌دل ➕ زیرنویس عربی و انگلیسی @Panahian_ir
🔻روایت کمتر شنیده‌شده از پنهان‌شدن رضاشاه پس از حمله به ایران 🔹هشتم شهریور ۱۳۲۰ رضاشاه در جلسه با امرای ارتش بود که ناگاه رئیس تلگراف خانه سلطنتی با چند تلگراف نزدش می‌آید. سپهبد امیراحمدی فرماندار نظامی وقت تهران در کتاب خاطراتش می‌نویسد "شاه گفتًببینم چه بدبختی تازه است. رئیس تلگراف گفت قشون روس از تبریز به طرف تهران می آید. ‌[شاه] دسته تلگراف‌ها را با دستپاچگی گرفت و یکی یکی شروع به خواندن کرد و به امراء لشگر که روبرویش ایستاده بودند، گفت: بروید پدرسوخته ها" امیراحمدی در ادامه‌ واکنش‌رضاشاه می‌نویسد: "شبانه به قصد اصفهان تهران را ترک کرد و تا کهریزک پیش رفت. در همین زمان و با انتشار خبر فرار شاه، افسران ارشد و امراء ارتش نیز همین که بوی جنگ را شنیدند، هر یک از گوشه ای فرار کردند. برخی چنان در فرار عجله داشتند که در فاصله ۲۴ ساعت خود را از تهران به بندر عباس رساندند." 🔹بنا به گزارش صریح امیراحمدی، وقتی رضاشاه به کهریزک رسید، قوام شیرازی به دنبالش رفت و به شاه گفت که انگلیسیها حاضر شده اند که با شرایطی سازش کنند و شاه را به تهران بازگرداند. 🔹علی‌اصغر احسانی نیز که آن زمان دانشجوی دانشکده افسری بوده سالها بعد در کتاب خاطراتش می‌نویسد "یک گردان پیاده به فرماندهی ستوانیکم محمود زندکریمی از لشگر یکم محرمانه مأمور اسکورت او شد و از تهران خارج گردید و تا کهریزک هم رسید. منشاء خبر فرار رضاشاه هم از همین جا بود. گویا سفارت انگلیس میانجی شد و به او قول داد مانع از حرکت سربازان شوروی به تهران خواهد شد و اینگونه او را به تهران برگرداندند. بامداد روز نهم شهریور که رضاشاه ناگهان در باغشاه پیدا شد، هنگامی بود که از کهریزک بازگشته بود و می خواست بنمایاند که در تهران است." 🔹امیراحمدی در ادامه خاطرات خود می‌نویسد: «شاه انتظار داشت که انگلیسها به وعده ای که به قوام شیرازی داده بودند، وفا کنند. ولی برای انگلیسیها تردیدی حاصل شد، زیرا گذشته از اینکه اطمینانی به رضا شاه نداشتند، روسها هم اصرار داشتند که رضا شاه را زنده به دست آورده و مجازات نمایند و اساس سلطنت را از ایران برچینند.»
14.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌سیدالشهدا برای امام زمان قدرت‌آفرینی می‌کند! 🔸تا وقتی حسین(ع) را جهانی نکنی، شاید فرزندش نیاید.. 🔻به خاطر حسین(ع)، جهان را شلوغ می‌کنیم.. @Panahian_ir
بازی آمریکایی‌ها با کلمات باعث شد ایران هم کلمات را بیرون بکشد، معادل سازی کند و این آمریکایی‌ها را آشفته کرده است. فکر می‌کردند در ایران کسی ادبیات انگلیسی نمی‌داند... اما دیدند که دانستند...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 | تیراندازی به زائران ایرانی اربعین حسینی در عراق! 🍃🌹🍃 ❌ این فیلم ارتباطی با زوار اربعین و ندارد. این ویدیو از درگیری‌های منطقه خضراء بغداد در روزهای گذشته است که صدای یک ایرانی بر روی آن جعل شده است. | |
🇮🇷 🎥 نشست بصیرتی 🍃🌹🍃 🎙سخنران: دکتر یدالله جوانی - معاون محترم سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ✅ موضوع: جوانی جمعیت 🕤 زمان: شنبه ۱۲شهریورماه ساعت ۱۷:۱۵ ❌ لینک ورود به نشست 👇🏻 https://rubika.ir/kermanbidar
⭕نشست "جوانی جمعیت" 🔹️سخنران: صالح قاسمی، پژوهشگر حوزه جمعیت 🔹️زمان:روز شنبه ۱۲ شهریورماه ساعت ۱۱:۳۰ 🔹️مکان:سالن ولایت اردبیل 🔹️پخش آنلاین از کانال بصیرت اردبیل پیام رسان روبیکا لینک نشست https://rubika.ir/ardbasirat 🔹️با ما همراه شوید
| ڪلام_شهید | ڪسانے به امامِ زمانشان خواهند رسید، که اهل سرعت باشند...! و اِلّا تاریخ ڪربلا نشان داده ، که قافله حسینے معطل کسے نمے ماند. شهید_سیدمرتضےآوینے صلوات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ عشاق ابي عبد الله الحسين از عربستان و کویت در حال حرکت به سمت قبله الاحرار
🇮🇷 📝محوریابی بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با شرکت‌کنندگان در هفتمین اجلاس مجمع جهانی اهل بیت علیهم‌السلام 🍃🌹🍃 ❌بخش دوم 🔻خواندن ایستادگی در مقابله سلطه به عنوان یکی از افتخارات نظام جمهوری اسلامی و شیعه و الهام گیری از اهل‌بیت پیغمبر برای انجام این کار 🔸یکی خواندن پرچم جمهوری اسلامی با پرچم ائمه و انبیاء 🔹اشاره به دو کلمه عدالت و معنویت به عنوان نوشته پرچم و طبیعی خواندن ایجاد عکس العمل از طرف دنیایی که رفتارش مبتنی بر زور، و فکرش مبتنی بر مادّیت است. 🔸بیان مخالفت دنیا و تمدن مبتنی بر سلطه و استکبار با طرح مسئله عدالت و همچنین مخالفت دنیای مبتنی بر مادیّت با معنویت 🔺طبیعی و قهری دانستن معارضه و مقابله‌ی دنیای استکبار و دنیای سلطه با حرکت جمهوری | |
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️سکانسی ماندگار از فیلم دلیران تنگستان 🔻....ما همزمان با دو حریف میجنگیم... یکی دشمن مهاجم خارجی... و یکی هم خائنین داخلی... ایکاش فقط با دشمن خارجی میجنگیدیم... ضربه اصلی را خائنین داخلی به ما میزنند... 🔻دشمن بهترین راه را برای نابودی استقلال ما انتخاب کرده است: جنگ، تبلیغ ، تطمیع و قحطی ساختگی.... بدبختی اینجاست که عامل اجرای تمامی اینها خائنین معروف داخلی هستند....
ماجرای نبش قبر حضرت رقيّه سلام الله علیها در سال 1242 ◆ ملا محمدهاشم خراسانی(ره) حکایت نبش قبر حضرت رقیه سلام الله علیها توسط ایشان به منظور ترمیم قبر و رفع آب‌گرفتگی مضجع شریف حضرت رقیه در سال ۱۲۸۰ هجری، را نقل میکند: ◆ جناب آقا سيّد ابراهيم دمشقی كه نَسَبش به سيّد مرتضی علم‌الهدی منتهی ميشد بعد از نبش قبر حضرت رقیه، مدام از شدت گریه و غصه غش می‌کرد. چون به هوش می‌آمد، قضیه کبودی را برای مردم تعریف می‌کرد ◆ می گفت بدن مطهّر ایشان در پارچه سیاهی (چادر یا لباس سیاه) پیچیده و کفن شده بود. بخشی از صورت منّور ایشان را دیدم که هنوز از آثار سیلی ، کبود و مجروح بود. سپس به همراه شیون ایشان، صدای ضجه و زاری از مردم بر می‌خواست. 📝 و اما حکایت: ◾️ قبر دچار آب گرفتگی شده بود و علما شیعه درخواست تعمیر قبر مطهر را داشتند. والي به علماء و صلحاء شام از شيعه و سنّي امر كرد كه غسل كنند و لباس‌هاي پاكيزه بپوشند، به دست هر كس قفل ورودي حرم مطهّر باز شد، همان كس برود و قبر مقدّس او را نبش كند، پيکر را بيرون آورد تا قبر را تعمير كنند. ◾️ صلحاء و بزرگان از شيعه و سنّي در كمال آداب غسل كردند و لباس پاكيزه پوشيدند، قفل به دست هيچ كس باز نشد مگر به دست خود مرحوم سيّد، و چون ميان حرم آمدند كلنگ هيچ كدام بر زمين اثر نكرد، مگر به دست سيّد ابراهيم. ◾️حرم را قُرق كردند و لحد را شكافتند. ديدند بدن نازنين حضرت رقيه سلام‌الله عليها، ميان لحد و كفن صحيح و سالم است اما آب زيادي ميان لحد جمع شده است. ◾️ سيّدابراهیم در قبر رفت، همين كه خشت بالاي سر را برداشت ديدند سيّد افتاد. زير بغلش را گرفتند، هي مي‌گفت: «اي واي بر من.. واي بر من.. به ما گفته بودند يزيد لعنةالله عليه، زن غسّاله و كفن فرستاده ولي اکنون فهميدم دروغ بوده، چون دختر با پيراهن خودش دفن شده. من بدن را منتقل نمي‌كنم، مي‌ترسم بدن را منتقل كنم و ديگر به عنوان "رقيّه بنت الحسين" شناخته نشود و من نتوانم جواب بدهم. ◾️ سيّد بدن شريف را از ميان لحد بيرون آورد و بر روي زانوي خود نهاد و سه روز بدين گونه بالاي زانو خود نگه داشت و گريه مي‌كرد تا اينكه قبر را تعمير كردند. ◾️ وقت نماز كه مي شد سيّد بدن حضرت را بالاي جايی پاكيزه مي‌گذاشت. پس از فراغ از نماز برمي‌داشت و بر زانو مي‌نهاد، تا اينكه از تعمير قبر و لحد فارغ شدند، سيد بدن را دفن كرد. ◾️ از معجزه آن حضرت اين كه سيّد در اين سه روز احتياج به غذا و آب و تجديد وضو پيدا نكرد و چون خواست بدن را دفن كند دعا كرد كه خداوند پسري به او عطا فرمايد. دعاي سيّد به اجابت رسيد و در سن پيري خداوند پسري به او لطف فرمود که نام او را "سيّد مصطفي" گذاشت. ◾️ اين قضيه در سال 1242 هجري شمسي رخ داده و در کتاب «معالي» هم اين قضيّه مجملاً نقل شده و در آخر اضافه کرده است: « آن سيّد جليل وارد قبر شد و پارچه اي بر او پيچيد و او را خارج نمود، دختر كوچكي بود كه هنوز به سن بلوغ نرسيده، و پشت شريفش از زيادي ضربات مجروح بود.» ◾️ پس از درگذشت سيّد ابراهيم، توليت آن مشاهد مشرفه به پسرش سيّد مصطفي و بعد از او به فرزندش سيّد عبّاس رسيد.فرزندان سيّد ابراهيم دمشقي معروف و مشهور به "مستجاب الدعوه هستند 📚 منتخب التواریخ، صفحه ۳۸۸. اسرار الشهادة، صفحه ٤٠٦. مقتل جامع مقدم، جلد ۲، صفحه ۲۰۸. تراجم اعلام النساء، جلد ۲،
🔴 رسانه های روسی: هفته آینده در نشستی سه جانبه در باکو با حضور نمایندگان آذربایجان، روسیه و ایران، کریدور "شمال-جنوب" و پروژه راه آهن رشت - آستارا مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت. 🔹در نشست آتی بحث سرمایه گذاری در پروژه احداث راه آهن رشت – آستارا در چارچوب ITC «شمال – جنوب» مطرح خواهد شد. ✍ پ.ن: خط سبز، مسیر فعلی ترانزیت کالا بین هند و روسیه است ولی خط قرمز مسیر جدیدی است که به زودی تکمیل خواهد شد هم برای طرف روسی به شدت کوتاه تر و به صرفه تر است هم برای ایران حق ترانزیت و رونق اقتصادی به همراه خواهد داشت البته آذربایجان هم بی بهره نخواهد ماند اگر پسر خوب و حرف گوش کنی باشد، ضمناً این یکی از فواید احداث این خط ترانزیتی با محوریت ایران است
32.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‏سال ۷۹ رهبر انقلاب در یک سخنرانی مهم ۴۲ بار از ‎گورباچف نام برد و ضمن تحلیل شخصیت وی و شوروی، توضیح داد که چرا جمهوری اسلامی با شوروی و خاتمی با گورباچف فرق دارد و ایران مثل شوروی فرو نمی پاشد. در قسمت ۳۶ ‎حافظه تاریخی ایرانی به آن سخنرانی تاریخی پرداخته و صوتش را منتشر کرده ایم.
⛔️ضدانقلاب و قاچاقچی انسان ◼️زهرا صدیقی یکی از سرکرده‌های باند قاچاق و فروش هزاران دختران ایرانی به اربیل عراق که توسط اطلاعات سپاه بازداشت شد محکوم به اعدام شده است. ترویج همجنس‌‌بازی، قمار، کلاهبرداری و قبح‌زدایی از روابط جنسی نامشروع و نشر آن در فضای مجازی سایر جرم‌های صدیقی است. اما سیاست کثیف رسانه‌ای ضدانقلاب با پرداختن به همجنس باز بودن او در حال تولید خبرهای منفی و سیاه علیه نظام هستند. کاربری در پاسخ به این سیاه‌‌نمایی‌ها نوشت: «نمیگن طرف از سرکرده‌های باند قاچاق و فروش هزاران دختران ایرانی به اربیل عراق بوده و باعث نابودی زندگی هزاران خانواده و فقط به تفکر کثیف همجنس‌بازیش می‌پردازن تا برای این قشر نجس مظلوم‌نمایی کنند این کثیف‌ترین سیاست رسانه‌ای است.»
🔰گزارش روز 📌راه حل‌های خروج عراق از بحران بعد از اتفاقات اخیر در عراق و بیانیه مقتدی‌صدر، جو حاکم در عرصه امنیتی ‌این کشور به حالتی از ثبات رسیده است. حال تلاش‌ها برای انجام گفت‌وگوهای ملی در جریان است که برخی احزاب همچنان در ‌این نشست‌ها مشارکت نمی‌کنند. در رابطه با تحولات اخیر و اتفاقات آینده ذکر چند نکته قابل تأمل است: 🔹️گزاره‌های‌تحلیلی: 1️⃣تنها راه برون‌رفت عراق از وضعیت فعلی همین گفت‌وگوهای ملی و اجماع احزاب برای خروج از بن‌بست سیاسی با انتخاب رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر است. انتخاب ‌این افراد نیز براساس تشکیل جلسات پارلمان و حضور نمایندگان برای انتخاب آنها است. 2️⃣ذکر برخی گزاره‌ها همچون انتخابات زودهنگام یا انحلال پارلمان برای عراق مفید نیست و شلرایط ‌این کشور را در صورت وقوع ‌این اتفاقات در حالتی از هرج و مرج قرار می‌دهد. البته با توجه به گذشته‌ این اتفاقات، چنانچه عراق به سمت ‌این روندها حرکت کند یک بازه زمانی حداقل یک ساله برای آن باید متصور بود. ‌این امر شرایط را برای تشکیل دولت سخت خواهد کرد. 3️⃣ سناریوی جنگ فرقه‌ای و مذهبی که توسط برخی کشورها در عراق دنبال می‌شود، تهدیدی است که همچنان وجود دارد. طراحی تبدیل کردن اختلافات سیاسی و تبدیل آن به بحران سیاسی، امنیتی و اجتماعی امری است که همچنان برای عراق تهدیدزا است‌. 4️⃣تشکیل کمیته‌های سیاسی برای انجام گفت‌وگوهای ملی زمینه‌ساز کاهش اختلافات بیا احزاب در سطوح عالی است و تنش‌های بین جریانی را نیز کاهش خواهد داد. وجود ‌این نوع شرایط و استفاده از طرح‌های ابتکاری منجر به کاهش زمینه‌های اختلاف بین جریان‌های سیاسی خواهد شد. در مجموع می‌توان گفت که شرایط عراق اکنون در مرحله‌ای قرار گرفته که موید عبور از بحران موجود و رسیدن به یک نقطه مشترک برای خروج از بن‌بست فعلی است. وحدت، اجماع حزبی، پرهیز از اقدامات تفرقه‌افکنانه و رسیدن به یک فهم مشترک در عرصه سیاسی بدون دخالت بازیگران خارجی همچون آمریکا از مهم‌ترین‌ موارد مورد تأکید در شرایط فعلی است.