8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 حق عظیمی که امام حسن مجتبی علیه السلام بر بقای اسلام دارد ...
🍃🌹🍃
🌺گوشهای از زندگی سیاسی- مبارزاتی امام مجتبی علیه السلام در کلام رهبر انقلاب اسلامی
📚 برگرفته از کتاب انسان ۲۵۰ ساله
#میلاد_امام_حسن_مجتبی | #ماه_رمضان
@shnakhtzamaneh
شرط ایران در حوزه رسانه ای برای احیای روابط با سعودیها چیست؟
در خصوص سفر اخیر امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه به چین برای دیدار با همتای سعودی خود حکایت از این دارد که در این ملاقاتها، ترتیبات اجرایی توافق اخیر و جزییات بازگشایی سفارتخانههای دو کشور مورد بحث قرار خواهد گرفت.
در این رابطه گفته شده است که یکی از مهمترین شروط و خطوط قرمز ایران در مذاکره با عربستان، فعالیت های رسانه های سعودی علیه ایران بوده است که ارزیابیها نشان میدهد پس از توافق، موضع رسانههای سعودی در قبال ایران تعدیل شده و رویکرد خصمانه گذشته را ندارند.
طبق وعده مقامات عربستان، قرار است رویکرد العربیه (اصلی ترین رسانه ضدایرانی سعودی) نیز در قبال ایران تغییر اساسی داشته باشد.
همچنین از دیگر نکات مهم سفر این بود که طرف عربستانی پیشنهاد برگزاری دیدار در مکه را داشت که تدبیر نظام بر این بود تا پیش از بازگشایی سفارتها، مذاکره در کشور ثالث ادامه پیدا کند که با توجه به میانجیگری چین، پکن به عنوان محل دیدار تعیین شد.
در این سفر، علیرضا عنایتی از گزینههای سفارت ایران در ریاض نیز امیرعبداللهیان را همراهی میکند. وزیر خارجه ایران همچنین دیداری نیز با همتای چینی خود خواهد داشت.
@shnakhtzamaneh
تفاوت «حرام شرعی» با «حرام سیاسی» چیست؟
وجه اشتراکشان اینست که هر دو «حرامِ فقهی» هستند؛ اما تفکیکشان بخاطر توجّه به «تعدّدِ جهت حرمت» است. بیحجابی از دو جهت حرام است:
جهت اوّل حرمتی که طبق ادلّهی مسلّم قرآنی و حدیثی دارد؛ فارغ از وجود حکومت اسلامی و ابعاد سیاسی که ممکن است داشته باشد.
امّا جهت دوّم که معمولاً به آن توجّه نمیشود و رهبر انقلاب به آن اشاره فرمودند، حرمت مضاعفِ فقهی از جهت عنوان ثانیهای است که بخاطر شرایط ویژهی سیاسی و اجتماعی پیدا میکند.
اگر امروز حجاب بهمثابه خطّمقدّمِ جبههی دشمن برای «برهمزدنِ #انسجام_اجتماعی» و «جنگ با #حکومت_اسلامی» است، پس همراهی کردن با این جریان توسّط مسلمانانی که درون جامعۀ اسلامی زندگی میکنند و تحت حاکمیّت اسلام هستند، نوعی جنگ با حکومت اسلامی و لذا حرام است. (اینکه دقیقاً موضوعِ کدام عنوان فقهی میشود بحث دیگریست)
از آنجا که این عنوان وجه سیاسیِ پررنگی دارد، رهبر انقلاب از آن به «حرام سیاسی» تعبیر کردند.
@shnakhtzamaneh
چگونه بلعم باعورا سپاه موسی را شکست داد ؟
حضرت موسی و قوم بنی اسرائیل به نزدیکی های شهر شام و بیت المقدس رسیده بودند ،این سپاه آماده نجات مردم مظلوم از دست حاکمان ظالم بودند.که بزرگان شهر از عابد بد طینتی برای جلوگیری از پیشروی لشگر موسی کمک میگیرند ،بلعم باعورا پیشنهاد میدهد که برای بر زمین زدن سپاه موسی ،ترفند آزادی پوشش و ازادی روابط با نامحرم را اجرا کنند و باعث شیوع فساد در لشگر موسی شوند.همان پروژه زن زندگی آزادی خودمان را اجرا کردند ،که اتفاقا با اجرای این طرح کم کم فساد گسترده شد تا جایی که دامان فرماندهان لشگر موسی را گرفت .در نتیجه مظلومان آزاد نشدند و ظالمان بر سر کار ماندند و مومنان شکست سختی خوردند .
در سوره اعراف خداوند درباره عاقبت بد بلعم باعورا که مثل سگ هار است، صحبت کرده است .
آری دشمن هر وقت مومنان را در آستانه پیروزی های بزرگ دیده است با گسترش فساد و فحشا آنان را بر زمین زده است و این عملیات اصلی سازمان های جاسوسی دشمن در کشورهای هدف بوده است.
منبع :علامه مجلسی، بحارالانوار، ج۱۳، ص۳۷۵.
اعراف ۱۷۵،۱۷۶
@shnakhtzamaneh
10.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این صدا و تصویر دکتر حبیبی، ساکن آمریکاست که فقط سالی دو بار به ایران میآد و هموطنان مون باید مدتها در نوبت باشن تا نوبت معاینه شون برسه.
تموم کسانیکه کمردرد و پادرد و دردهای مُزمِن دارن کلیپ رو حتما ببینن، مخصوصاً کسانیکه از چهل سال و میانسالی عبور کردن! این صحبتها دوای بسیاری از دردهای اونهاست!
هدیه اش بدیم به بزرگترها ، دوستان و فامیلهای عزیزی که از مشکلات حرکتی رنج میبرن .
در تحلیل یک ماه پیش حقیر نسبت به دستاوردهای عادی سازی روابط ایران به عنوان راس جبهه مقاومت با سعودی به عنوان مهمترین بخش از پازل عادی سازی روابط کشورهای منطقه غرب آسیا با اسراییل تحت عنوان آبراهام، عرض کردیم یکی از مهمترین نتایج حاصله تمرکز توانمندی های جبهه مقاومت بر روی سرزمین های اشغالی می باشد چرا که ظرفیت انصارالله در یمن، حشد الشعبی در عراق، حزب الله در لبنان، حماس و جهاد در فلسطین و سایر گروه های مقاومت به جای درگیری مستقیم و غیر مستقیم نظامی، امنیتی، سیاسی، رسانه ای و اقتصادی با سعودی و اقمارش آزاد و تمامی ظرفیت ها، متمرکز بر مهمترین کانون فساد و ظلم در منطقه می گردد؛ رژیم صهیونیستی.
۱. امشب تمامی گروه های فلسطینی با گرایش های اخوانی و سلفی در لبنان با سید حسن نصرالله حفظه الله دیدار کردند. اتفاقی که بعد از بحران سوریه و فاصله گیری حماس از جبهه مقاومت، با برنامه ریزی های هوشمندانه محقق شد و خیمه حزب الله برای مجاهدین فلسطینی آماده تر گردید.( همراهی قطر، امارات،اردن، سعودی،مصر).
۲.امشب انصار الله یمن و رهبر باشرافتش عبدالملک حوثی حفظه الله در همراهی هوشمندانه و آشکار اعلام کرد که جبهه یمن، آماده اقدامات عملی در پاسخ گویی به تجاوزات اسراییل به لبنان و فلسطین است.
۳. طالبان اعلام موضع کرده و همراهی خود را با جبهه ضد صهیونیستی اعلام کرده است.
۴. مجموع کشورهای عضو همکاری کنفرانس اسلامی( عمدتا سنی همراه مواضع سعودی در پرونده های غرب آسیا) در ارتباط بی سابقه و علنی با جمهوری اسلامی اعلام همکاری با ایران در خصوص برگزاری جلسه اضطراری با محوریت فلسطین و تجاوزات اسراییل کرده اند.( تحریم کالاهای اسراییلی و...).
۵. اردن، قطر،مصر نسبت به حمایت خود از پاسخ های داده شده و احتمالی آینده حزب الله و گروه های مقاومت فلسطینی اعلام موضع صریح گرفته اند. این در حالی بود که همگی با تبعیت از سعودی،جبهه مقاومت فلسطینی و لبنانی را به جنگ افروزی و تلاش برای شکست طرح های سازش جنبش فتح متهم می کردند.
۶. با توجه به تقویت موضع ۸مارس در برابر ۱۴مارس در لبنان شاهد حمایت رسمی دولت لبنان از اقدام حزب الله بوده ایم. این در حالی بود که سعودی با حمایت از ۱۴ مارس، مانع پیشبرد بدون دردسر اقدامات حزب الله در لبنان می شد.
۷. رسانه های عربی بویژه سعودی نظیر العربیه و اینترنشنال در موضع سکوت و یا عدم حمایت از اقدامات اسراییل بسر می برند و روند تخریب حزب الله بسیار کم شده است.
۸. مجموع گروه های شیعی در منطقه از حیدرییون،زینبییون،فاطمییون،حسینییون گرفته تا یمنی،بحرینی، کویتی و... در هماهنگی با ایران بجای درگیری با جریانات تکفیری سنی( جنگ مذهبی مورد خواست آمریکا)و حاشیه امن برای اسراییل، متمرکز بر غده سرطانی شده اند....
تمامی موارد فوق الذکر از نتایج تنها یک دستاورد از مجموع چند ده نتیجه اشاره شده در تحلیل یک ماه پیش می باشد که اکنون شاهد بروز آن در پرونده رژیم صهیونیستی و نسبت آن با ایران هستیم.
پروژه ابراهیم و عادی سازی روابط اعراب با اسراییل طی یک بازی سازی ماهرانه ایران در صفحه شطرنج سیاست غرب آسیا بوسیله دخیل کردن چین در کاهش منازعات منطقه ای شکل گرفته.
این ورود، هم وزن سیاسی آمریکا در مهمترین نقطه جهانی از حیث ژئوپولیتیکی و ژئواستراتژیکی را به باد داده است و هم وزن چین را در معادلات منطقه با ابزار اقتصادی( که مطلوب مدل چینی است) بالا برده است. چینی که بدنبال کنش گری اقتصادی توامان با ایران و سعودی بوده و بدور از نگاه یکجانبه نگرانه و هژمون با سایر کشورهاست.( سیاست چند جانبه گرایی).
این اقدامات به جا، مبتکرانه، بن بست شکن، ظرفیت ساز فقط از یک ذهن راهبردی و آینده نگرانه با تکیه بر حل معضلات چند جانبه اقتصادی، سیاسی، نظامی امنیتی کشور و منطقه بر اساس لحاظ نمودن سه اصل عزت...حکمت...مصلحت بر اساس منظومه فکری ولی فقیه بدست می آید و لاغیر.
* طیبی کارشناس مسائل سیاسی و راهبردی
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
@shnakhtzamaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلیپ ساپرکین(بازیگر گاندو- متولد آمریکا):
ریشه خانواده در آمریکا از بین رفته
فرهنگ احترام به خانواده در ایران وجود داره
آمریکایی ها به این نتیجه رسیدن که این فرهنگ ایرانی خوبه
باید برای نگه داشتن این فرهنگ بجنگیم
@shnakhtzamaneh
✅ فصل جدید روابط ایران و عربستان در دولت سیزدهم
🔺سیاست خارجی دولت آیت الله رییسی در قالب نگاه به شرق در مسایل جهانی و اهتمام و اولویت دهی به همسایگان که در قالب یک اصل مهم در سیاست خارجی ایران مطرح گردید با برقراری روابط ایران و عربستان وارد فصل جدیدی خواهد شد.
🔺حسین امیرعبدالهیان و فیصل بن فرحان وزرای خارجه ایران و عربستان امروز پنج شنبه 17 فروردین در پکن با یکدیگر ملاقات نموده و در خصوص مناسبات دو کشور و اقدامات آتی در زمینه اجرای توافق از سرگیری روابط با یکدیگر رایزنی وگفتگو کردند.
🔺روابط ایران وعربستان فراز و نشیب های زیادی را طی سال های پس از انقلاب اسلامی تجربه نموده است.
واقعیت این است که جدا از رویکردها و تلاش های دولت سیزدهم به منظور احیاء روابط با همسایگان به ویژه عربستان، در زمان کنونی برآیندی از موضوعات و متغیر های گوناگون در سطوح منطقه ای و بین المللی موجب تغییر رویکرد عربستان در مواجهه با ایران شده است.
🔹تحولات پرشتاب و سرشت پیچیده روندهای موجود در منطقه حساس و استراتژیک غرب آسیا به ویژه ناکامی در جنگ یمن، روی کار آمدن دموکراتها در آمریکا ، خروج آمریکا از منطقه، بی ثباتی و ناآرامی های موجود در رژیم صهیونیستی و قابلیت نقش آفرینی ایران در تعیین نظم آینده منطقه ای به دنبال تحولات عراق،سوریه و یمن موجب تحول در روابط عربستان نسبت به ایران شده است.
🔹همچنین شرایط گذار نظم بین المللی و فرایند انتقال قدرت از غرب به شرق که در این میان چین به عنوان قدرت هژمون آینده تلاش نمود با میانجی گری خود به جای توسعه منازعات میان ایران و عربستان به حل اختلافات میان آنها کمک نموده تا زمینه برای بازیگری اقتصاد محور چین بیش از گذشته محقق گردد در چرخش سیاست خارجی عربستان موثر بوده است.ضمن اینکه ریاض نمی خواهد روابط چین در منطقه تنها به روابط استراتژیک با ایران محدود شود و از قافله کشورهای عضو شانگهای عقب بماند.
🔺 در این ارتباط، برخی تحلیل گران نگاه بدبینانه به رویکرد جدید سعودی ها داشته و با تکیه بر یک نوع روانشناسی منفی تاریخی و چالش های بنیادی در روابط دو کشور معتقدند موضوعات مورد اختلاف به ویژه شکست های پی در پی عربستان سعودی در عراق،سوریه،لبنان،یمن و فلسطین باعث می شود سطح شکننده ای در خصوص آینده روابط دو کشور در پیش باشد.
🔺واقعیت این است که این دغدغه و نگرانی بی مورد نیست و در تحلیل روابط دو کشور، همچنان عوامل هویتی و زمینه های مختلف منطقه ای و بین المللی مستعد واگرایی وجود دارد و عربستان به رغم چرخش در سیاست خارجی خود، روابطش را با شریک امنیتی خویش یعنی ایالات متحده آمریکا حفظ خواهدکرد اما در عین حال به دلیل شرایط خاص حاکم بر روابط دو کشور و تحولات جدید رخ داده در عرصه نظم بین المللی،روابط میان ایران و عربستان در شرایط جدید می تواند از اهمیت بسیاری در تامین منافع دو جانبه و منطقه ای،به هم ریختن برنامه های رژیم صهیونیستی و همچنین تغییر آرایش قدرت در سطح بین المللی و تحول در ساختار آن با توجه به میانجی گری موفق چین برخوردار باشد.
✍دکتر محسن محمدی الموتی عضو
هیات علمی دانشگاه
@shnakhtzamaneh