هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
احتمالا در ساعات آینده فیلمی از آقا دوباره وایرال بشه که مشارکت پایین در کشورهای غربی مایه ننگ است! و طعنه بزنند به جمهوری اسلامی بابت مشارکت پایین!
دو نکته را دقت کنید:
اولا بخشی از این پایین بودن مشارکت به خاطر نارضایتی مردم از عملکرد دولت هاست که حق هم دارند.
ثانیا بخشی از این پایین بودن مشارکت به خاطر جنگ رسانه ای است که علیه ایران است.
این جنگ رسانه ای عظیم اگر علیه هر کدام از کشورهای دنیا اعمال می شد مردم با سلاح وسط خیابان همدیگر را می کشتند!
سی سال است ما تحت شدیدترین حملات تهاجم فرهنگی و رسانه ای هستیم و باید این مساله را تکرار کرد تا فراموش نشود!
اما نکته بسیار مهم در هر دو مساله این است که علت عدم توفیق ما در جلب آراء مردم چیزی نیست به جز "راهکارهای تکراری" بدنه کارشناسی که عموما تحت "تعلیمات علوم انسانی غربی" قرار داشته اند.
مردم می بینند که فرقی نمی کند کدام دولت بیاید! عمده نظرات کارشناسی مثلا در حوزه اقتصاد یکی است. از قاضی زاده هاشمی تا پزشکیان و پورمحمدی در زمینه اقتصاد حرفهای یکسان می زنند و هیچکدام ایده متفاوتی ندارند!
خب این اعتراض مردم و این فهم مردم اعتراض و فهم درستی است!
باید مردم معترض را به سمت راهکار درست برد نه اینکه اعتراضشان را نادیده گرفت!
راهکار درست هم همان است که رهبری فرمودند!
دست برداشتن از این شیوه حکمرانی عادی و ایجاد جهش و تحول در نظام حکمرانی کشور!
مثلا حذف بانکهای خصوصی!
مثلا جلوگیری از تمام سفته بازی ها!
مثلا زیست شهر مولد!
مثلا حذف حقوق های نجومی!
مثلا آزادسازی تولید خودرو!
مثلا اجرای اصل 43 قانون اساسی!
مثلا اجرای بند ب سیاست های کلی اصل 44!
این ایده هایی است که به شخصه با هر کدام از مردم ایران طرح کردم سر ذوق آمده و با ادبیات و رویکرد ما همراه شده!
فلذا ما وظیفه بزرگی بر دوش داریم و آن هم کمک به پوست اندازی نظام در گام دوم انقلاب است!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
731.8K
تجربه بنده در این چند روز از تماس با مردم مختلف
ایدهای تو این صوت ارائه دادم خدمتتون که به نظر کاربردی و مفید و البته مهم
باشه اگر صلاح دونستید بسم الله
اگر ۱۰۰ مورچه سیاه و ۱۰۰ مورچه قرمز را در یک شیشه بریزید، هیچ اتفاقی نمیافتد
🔹اما اگر شیشه را تکان دهید، مورچهها شروع به کشتن یکدیگر میکنند.
🔹مورچههای قرمز معتقدند سیاه دشمن است، در حالی که سیاهان معتقدند قرمز دشمن است.
🔹اما دشمن واقعی کسی است که شیشه را تکان داده است.
🔹در جامعه ما هم همینطور است.
قبل از شروع مبارزه با یکدیگر، باید از خود بپرسیم: چه کسی شیشه را تکان داد؟
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🗳 نتایج نهایی انتخابات ریاستجمهوری
🔸انتخابات به دور دوم کشید
🔸درصد مشارکت ۴۰ درصد
🔸کل آرای شمارششده: ۲۴۷۳۵۱۸۵ رأی
🔺مسعود پزشکیان: ۱۰.۴۱۵.۱۹۱ رأی
🔺سعید جلیلی: ۹.۴۷۳.۲۹۸ رأی
🔻محمدباقر قالیباف: ۳.۳۸۳.۳۴۰ رأی
🔻مصطفی پورمحمدی: ۲۰۶.۳۹۷ رأی
@kayhan_Online
هدایت شده از کانال حمید میرشمسی
بسم الله الرحمن الرحیم
نقدی بر پیام جناب آقای قالیباف:
میفرمایند که خدا را شاکرم که علی رغم اینکه منطق سیاسی حکم بر ماندن در جایگاه ریاست مجلس می کرد، در انجام تکلیف و دوری از تخریب های گسترده، بر کرسی عافیت طلبی تکیه نزدم !
جناب آقای قالیباف، البته اگر نامزدی شما برای ریاست جمهوری مستلزم استعفا از ریاست مجلس بود، شاید این سخن شما تا حدودی قابل قبول می بود، آنهم مشروط بر اینکه مثلاً فرد شاخصی از طرف جبهه انقلاب کاندید نشده بود.
نکته دیگر اینکه اکنون حمایت جنابعالی از دکتر جلیلی اگر مصداق نوش دارو بعد از مرگ سهراب نباشد، مصداق روغن چراغ ریخته نذر امامزاده کردن است.
بقول امام خامنهای گاهی یک اقدام اگر بموقع انجام نشود، نه اثر لازم را دارد و نه ارزش.
سخن زیاد است ولی به دلیل حساسیت شرایط فعلی به همین مقدار بسنده می کنم.
ان شاء الله این اتفاق درس عبرتی باشد برای همه ما، اعم از خواص و عوام.
والسلام
سید حمید
هدایت شده از کانال حمید میرشمسی
دیروز راننده ماکسیم که من را برد تهران جام جم، حتی نمی دونست امروز روز انتخاباته!
بچه روستاهای ایلام بود! اصلا درک نمیکرد که دولت اصلا به چه کاری میاد! 35 سالش بود، آرایشگری کرده بود توی شهرستان و شکست خورده بود، حالا آمده بود تهران مکانیکی! میگفت ده روز است یک مشتری هم نداشتم! زن و بچه را فرستادم روستامون و حالا چند روز است با دارم بین شهری مسافر می کشم تا یه چیزی دربیاد و برم دنبال زن و بچه!
سعی کردم بفهمم چرا نمی خواهد رای بدهد! چیزی که متوجه شدم این بود که اصلا نمی فهمید دولتی که هیچ نقشی را برعهده نمی گیرد و مدام از مکانیزم های خودتنظیم گر بازار حرف می زند، پس اصلا برای چی 4 سال یکبار انتخاب میشود؟!
معتاد آب و نوشابه بود! می گفت چرا یک بطری نوشابه توی هر مغازه ای یک قیمتی دار؟ بعد سوالش این بود که اگه قیمت را هم نمی تونه کنترل کنه، پس نقشش چیه؟ خب چرا باید بهش فکر کنم؟ چه اهمیتی داره که چه کسی باشه؟!
این از این طرف که فقرای جامعه هستن! میگفت من که باید همش بدوم، بدون اینکه قرار باشه به جایی برسم، چرا باید به این چیزا فکر کنم؟
ابوالفضل انصاری
پ ن: وَمَا يَذَّكَّرُ إِلَّا أُولُو الْأَلْبَابِ
هدایت شده از کانال حمید میرشمسی
از این پایین خیلی خنده داره!!
دولت خلق پول را که یک قدرت ملی است، سپرده به 250 نفر هیات های مدیره نظام بانکی ایران که بین بانکهای خصوصی و دولتی به نوبت می چرخند.
بانکداری در ایران یک صنعت است که بدون اینکه کاری انجام بدهد، مالکیت اقتصاد و دولت را یکجا داره تصاحب می کنه
و توی این چند روز که ما داشتیم توی انتخابات توی سر و کله هم می زدیم، بانک مرکزی ما هم خصوصی شد تا دخالت در حرکت طبیعی پول نداشته باشه! شدیم مثل فدرال رزرو آمریکا!
آخه پول توی دست سرمایه سالار حرکت طبیعی می کنه؟ فقط بانک آینده 25 درصد پایه پولی کشور را افزایش داده، یعنی بدون اینکه کاری کنه، 25 درصد پول چاپ کرده و به اقتصاد ایران وارد کرده! فکر کنم کامپیوترهای بانک آینده دیگه بیشتر از این کشش نداشته والا 25 درصد خلق پول؟ آخه چطوری؟ اگه قرار بود ایران چک برای این خلق پول چاپ بشه، صنعت چاپ پول، یک تنه GDP کشور را ارتقاء می داد!
دولتی می خواهیم که معنای دولت بده! بگه من مالک و تصمیم گیر و هدایت گر حرکت نقدینگی کشور به نفع این هستم که رشد اقتصادی را بریزم سر سفره مردم!
نه اینکه پول را مستقیم و با یارانه به حساب مردم بریزم! بلکه یکی یکی نقدینگی را هدایت کنم، یکجایی را بسازم، برم سراغ جای دوم و سوم و....
دولتی می خواهیم که بخواد یک چیزی روی زمین بسازه و به من آدم عادی بگه برو توی میدون منتظر باش یک ربع دیگه اونجام!
ابوالفضل انصاری
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
https://virasty.com/Mahdijamshidi/1719647780189024885
🗒 واقعیتهای متمایز و جذابی در شخصیت جلیلی وجود دارند که هنوز در ذهن مردم، چندان تصویر و مجسم نشدهاند: «صداقت سیاسی»، «سلامت اقتصادی»، «عدالتخواهی ساختاری»، «برنامهی موشکافانه» و «تسلط بر میدان». اینها، نقاط ضعف پزشکیان و جریان سیاسی حامیاش هستند.
جلیلی، فقط یک قدم تا ریاستجمهوری فاصله دارد.
،،،،،
🖇 تعلیقه:
جلیلی از لحاظ تضادی و تقابلی، باید اینگونه بازنمایی و تصویرسازی شود که برخلاف دو جریان اعتدال و اصلاحات؛
۱. دروغگو نیست،
۲. دزد نیست،
۳. ویژهخوار نیست،
۴. کلیگو نیست،
۵. سخنران نیست.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
https://virasty.com/Mahdijamshidi/1719659718148363751
🗒 مؤثرترین و فوریترین اقدامی که میتواند هم بر مشارکت مردم و گرمی فضای انتخابات بیفزاید و هم فضیلتها و مزیتهای جلیلی را در مقابل دیدهی همهی مردم قرار بدهد، برگزاری «مناظرهی زندهی تلویزیونی» است. باید این دو «تفکر متضاد»، در برابر یکدیگر بنشینند و یک گفتگوی بهشدت «چالشی» و «صریح» شکل بگیرد.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
باسمه تعالی
جناب آقای دکتر پیمان جبلی
ریاست محترم سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران
با سلام و احترام
ضمن عرض خسته نباشید و خداقوت بابت زحماتی که به کمک همکاران تان در این ایام متقبل شدید، پیشنهاد می شود برای دور دوم انتخابات ریاست جمهوری، حتما مناظره زنده ای را بین آقایان دکتر سعید جلیلی و دکتر مسعود پزشکیان برگزار کنید. برگزاری چنین مناظره ای حداقل دو فایده دارد؛
1. بسیاری از مردمی که همچنان بین انتخاب این دو بزرگوار مردد هستند و تفاوتهای فراوان آنها را نمیدانند، با شنیدن حرفهای آنها خطاب به همدیگر راحت تر تصمیم خواهند گرفت و به جای تصویری که رسانه های موافق و مخالف سعی می کنند از نامزدها ارائه کنند، از این طریق مردم می توانند بدون واسطه، حقیقت واقعی شخصیت آقایان جلیلی و پزشکیان را بهتر بشناسند.
2. برگزاری چنین مناظره ای حتما به افزایش شور انتخاباتی و مشارکت مردم کمک می کند؛ کما اینکه در تاریخ بعد انقلاب تنها در یک دوره مشارکت مردم به عدد خیره کننده ۸۵ درصد رسید که از قضا آن انتخابات دقیقا همان دوره ای بود که صداوسیما در اقدامی درست و شجاعانه، به جای مناظره های دسته جمعی و خسته کننده، اقدام به برگزاری مناظره های دو نفره کرده بود.
چه بسا اگر این کار در دور اول همین انتخابات نیز رقم می خورد، امروز به جای مشارکت 40 درصدی، شاهد مشارکتی بسیار بیشتر بودیم.
با آرزوی موفقیت و عاقبت بخیری
امیرحسین ثابتی منفرد؛ منتخب مردم تهران، ری، اسلامشهر، پردیس و شمیرانات
رونوشت: دکتر احمد وحیدی؛ وزیر محترم کشور
@Sabeti ✅
هدایت شده از .
🔴 احتمال زیاد تا این ساعت، انتخابات به دور دوم کشیده شده و بین دو کاندیدای جبهه انقلاب! سعید جلیلی به دور دوم میرود و دکتر خلبان محمدباقر قالیباف با پشتیبانی همه مراتب قدرت رسمی و غیررسمیِ جمهوری اسلامی نفر سوم شد!
•| فرض کنید در دوم انتخابات هستیم و شرایط حمایت غرب از اصلاحات تغییر کرده و شدت بگیرد. مولوی عبدالحمید و همه گروههای اجتماعی که در دور قبل قهر کرده بودند، در دور دوم پای کار بیایند. چه میشود؟!
•| عقل خیلی چیز خوبی است. عقل را از نهادهای انقلابی گرفتهاند وگرنه با توجه به فضای عمومی و نظرسنجیهای معتبر، محمدباقر قالیباف سوم بود و باید کنار میرفت و با همه توان سعید جلیلی را حمایت میکردند. نهتنها اینگونه نشد، که توان بدنه اجتماعی حزبالله با تخریب جلیلی (با دوگانه بیربط کارنامه_برنامه) گرفته شد.
اکنون امثال پناهیان با چه رویی قرار است، حزبالله را بعد از این فاجعه به سمت جلیلی هدایت کند. حتی با این کار، قالیباف را هم به شکست دیگری سوق دادند و او را بیش از پیش خفیف کردند. چرا کار را به اما و اگر کشاندند؟!
عقل چیز خوبی است...
🆔 @namiramag 👈 عضویت
هدایت شده از محمدعلی رامین
🤲 یکهفته فرصت توبه و بازگشت به خویشتن خویش!
‼️باردیگر مروری بر آنچه به دست خودمان تخریب یا بناکردیم:
۱-شکست سنگین سیاسیون در جلب اعتماد مردم و تحمیل خستگیسیاسی مفرط بر کلیت جامعه ایرانی، انکارناپذیر است و دلائل فراوان دارد؛ فراتر از وعدههای بر زمین مانده و شعارهای پوشالی.
۲-پدیدار شدن اختلاف افق نگاه بلند امام خامنهای برای تلاش همگانی در راستای «مشارکت حداکثری» و ظهور سطح نازل بینشها و ترس حیرتانگیز بعضیها از مواجهه با واقعیات اجتماعی، به دلیل سبک زندگی و فاصله گرفتن آنها از قشرهای مختلف جامعه که حرکت به سوی یک بحران اجتماعی را نشان میدهد.
۳-اگر القاء نگاه مادیگرایانه و سیاهنمایی افراطی و اظهار اختلافات با انگیزه «اختلافافکنی در اردوگاه رقیب»، برای جلب نظر مخاطبان، زنگ تفریح سیاسیون ماست، برای عموم جامعه «سمّمهلک» و برای اعتبار دینی نظام، خیانتی عظیم و ظلمی نابخشودنی است.
۴-حملات غیراخلاقی و فضیلتسوز به بعض کاندیداها، به قصد افزایش حامیان بعض دیگر، البته با تحریک حامیان جاهل یا منافقان متملق، نه فقط موجب ریزش آراء همان داوطلب شد، بلکه ارزشهای بزرگ اخلاقی نظام مقدس و ولاییما را در منظر افکارعمومی، مخدوش و مجروح کرد و از الگوشدن «نظام اخلاق انتخاباتی»ما برای جهانیان، تا اندازهای جلوگیری نمود.
۵-آشکار شدن زخمهای عمیق باقیمانده از اعتراضات و اغتشاشات پائیز ۱۴۰۱، کمکاری و ناکارآمدی رسانهها و نهادهای فرهنگی و اجتماعی ما را نشان داد که هیچ قاصر و مقصری نمیتواند خودش را از مسئولیت ذاتی در این معرکه عمومی تبرئه کند: مساجد، ائمه جمعه و جماعات، شورای عالی انقلاب فرهنگی، وزارت ارشاد، سازمان تبلیغات، حوزههای علمیه، دانشگاهها، آموزش و پرورش و...
۶-بپذیریم که بخشی از جامعهی ما را فضای مجازی با خودش غرق ناامیدی، بیایمانی و بیخیالی نسبت به سرنوشت ملی کرده است؛ و آنانکه در مصادر امور نشسته و مستقیماً مسئولند، دغدغه گرهگشایی از ذهن جامعهی معترض و منتقد و دلجویی از جماعت عصبانیما را نداشته و گویا ندارند؛ زیرا با یک روحیه «عجب و استغناء»، از ظرفیت نخبگان مؤمن انقلابی که غیرسازمانی و مستقل میاندیشند، برای روشنگری در جامعه استفاده نمیکنند.
۷-ضعف شگفتانگیز رسانهای و عملکرد منفی بخش فرهنگی دولت سیزدهم، توفیقات بزرگ و زحمات طاقتفرسای شخص شهیدرئیسی را از نگاه منتقدان پوشانیده و خدمات ارزشمند شهیدجمهور را از منظر افکارعمومی دور نگه داشته و هیچیک از کارگزاران دولت هم خودش را مقصر نمیشناسد!
۸-سوءظن و بی اعتمادی قشرِمذهبی نسبت به مسئولیتگریزی سیاسیون در مجلس و دولت و نسبت به عدم اقتدار قوه قضائیه و حتی نیروی انتظامی دربرخورد جدی با ناهنجاریهای اجتماعی در امور اخلاقی و فرهنگی، آثارمنفی خود را در مرحله اول انتخابات نشان داده است.
۹-ورود غیرضروری دو رکن مهم مملکت به موضوع «تعیین مصداق» در انتخابات توسط سرداران عزیزی که "مجاز نبودند" یا حجج اسلامیکه اولویت «مشارکت حداکثری» مورد تأکید امام خامنهای را رها کرده و بر مصداق «مطلوب خود» اصرار ورزیدند، صدمات بدی به اعتماد افکارعمومی زده است؛ این عزیزان نه فقط موجب تزلزل اعتمادبه نفس بسیاری از مؤمنین در تشخیص آزادانه مصداق، منطبق بر عقلانیت شخصی در فهم رهنمودهای رهبری و رسیدن به علمالیقین فردی خودشان شدند؛ نه فقط اختلافافکنی درون جامعه ایمانی را تقلیل ندادند؛ نه فقط باعث تحریک منتقدان و تشدید گرایش آنها به رقیب شدند، بلکه موجبات «وهنِ حرمتِ لباسِ مقدسِ خویش» را فراهم آوردند.
۱۰-مرحلهی اول انتخابات چهاردهم ریاستجمهوری نشان داد که جریان مدعی «اصلاحات» هیچ آوردهای برای افزایش مشارکت سیاسی مردم (الاّ اندکی در تهران) به همراه ندارد و حتی میتواند با بهرهگیری نابجا از نهجالبلاغه و قرآن، همراه با عربده کشی سران ستادهای تبلیغاتی خود، از میان قشرهای وسیع مذهبی به جمعآوری رأی بپردازد.
۱۱-حالا همگی یکهفته فراغت داریم؛ برای بازنگری در عملکرد خود، عدول از نفسانیّات، عبور از هیجانات کاذب، شناخت نفاقافکنی پیداوپنهان منافقین تابلودار و بیتابلو، رفع کدورتها، بازگرداندن عقلانیت، توسل به محاسبات دوراندیشانه برای آیندهسازی، تمرکز بر بسیج ظرفیتهای مشترک به منظور پیگیری اهداف ملی و بازگشت به منویات حکیمانه حکیم انقلاب و دیدن دوباره «طمعِ دشمنانِ مشترک»، بویژه مشاهده آرزوهای استکبارصهیونی برای تهاجم به جبهه جهانی مقاومت در صورت ادامه تشتت درون خانواده انقلاب اسلامی.
۱۲- حالا، بنا به اقتضائات گوناگون و به پیشنهاد خیرخواهانه خداوند مهربان، وقت توبهی جمعی همهی ماست:
📚«تُوبُوا إِلَی اللّهِ جَمیعًا أَیُّهَا الْمُؤْمِنُونَ لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُونَ»
همگی بسوی خداوند بازگردید ایمؤمنان، شایدکه رستگار شوید!
🤲بهامید رستگاری ملتمان🇮🇷
✍️محمدعلی رامین
http://eitaa.com/maramin
هدایت شده از کانال حمید میرشمسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴نکته ای که در هیاهوی انتخابات بهش توجه نشد!
➺ @Twitter_eita [عضویت]
هدایت شده از اسلام تمدّنی | ابوالفضل انصاری
✍ ا. انصاری زاده
تو را بخدا ببینید با چه جانورانی طرفیم..
@tahliltamadoni
هدایت شده از مالِک المُلک 🇮🇷🇵🇸
✍🏻 با شمارش آرائ و میزان رأی هریک از کاندیدها چند نکته عبرت آموز برای آنان که میاندیشند میبایست مشخص شود:
اگر تعداد آرائ به بالای ۲۰ میلیون هم برسد باز دو سوم یا بیش از نیمی از واجدین شرایط رأی ندادهاند. این یعنی حکومت نتوانسته چند نکته را درست درک نماید:
🔸 فتنهٔ ززآ از بین نرفته بلکه با قدرت مشغول به کار است. لذا آقایانی که این فتنه را صرفا برداشتن لچک از سر چند زن که تعدادشان هم زیاد نیست تعبیر میکردند، میبایست دریابند فتنه بسیار عمیقتر و دنبالهدار تر از این صحبتهای ساده انگارانه است. این رنسانسی است که در حکومت اسلامی رخ داده و ایمان مردم را هدف قرار داده لذا طرفداران نظام را نیز هر روز کمتر مینماید.
🔸 دلسوزان و دانشمندان انقلابی که حکومت آنها را سوپر انقلابی خواند و به سکوت واداشت، درک بسیار دقیقتری از اوضاع اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و دینی و به طور عمده مشکلات مملکت و راه حل آنها داشتهاند اما شنیده نشد!
🔸 اسلام رحمانی و وسط بازی آقایان لیبرال مسلک جواب نداد و با اینکه آنان دل به بسیاری از پدیدههای مدرن و نوظهور و آزادیهای نامشروع دادن به جامعه خوش کرده بودند، برایشان خیر و برکتی به همراه نیاورد.
🔸 رها شدگی فرهنگی و دینی و عدم نظامسازی اسلامی کار دست نظام داد. سلبریتیها شر داشتند و خیر نه. اما کنترل نشدند. همینطور برگزاری هزاران کنسرت و حتی وعدهٔ آوردن معین و بهروز وثوقی و بخشش علی کریمی و بها دادن به بیغیرتی فوتبالیستها و میلیارد میلیارد خرج آنان کردن طرفداری برای نظام جلب نکرد.
🔸 ناکارامدی حوزههای علمیه در جذب اجتماعی و رأی بسیار پایین یک روحانی، عیار خروجی حوزهها را معلوم کرد. طوری که بدنه مومن و مذهبی و حتی خود حوزویها پشت یک مکلا ایستادند و نه یک معمم. حوزههای علمیه این را برای خود زنگ خطر بشنوند که آقایان ابعاد فیزیکی مدرسه علمیهتان مهم نیست. آیا شما درد جامعه را فهمیدید و برای مشکلات روز توانستید تفقه و اجتهاد کنید؟؟ الّا و لابد خیر...!!
🔸 عدم کنترل و توجیح امنیتی مسئولین و فرزندان ایشان، اعتراض مردم را برانگیخت و بخشی از بدنهٔ اجتماعی نظام را فرو ریخت.
🔸 طبقهٔ بورژوآ پشت کسانی ایستادند که قول بورژوآزی را دادهاند. لذا ابدا مسئلهٔ نظام اسلامی برایشان مهم نبوده و نیست بلکه اتفاقا کاندید محبوب و منتخب آنها از طرفداران پر و پا قرص نظریهٔ مرگ اسلام «جواد طباطبائی» و دلباختگان غرب همچون «ظریف و روحانی» است.
🔸اسلامی نکردن و اصلاح ناصحیح نظام آموزش و پرورش و آموزش عالی و فرو کردن درسهای ناکارامدی که هیچ جذابیت علمی و جذابیت دینی ندارند، در ذهن، بلکه در قلب و فؤاد دانشآموزان و دانشجویان مظلوم، علیرغم تاکیدات مکرر رهبر انقلاب، نسل Z را که اتفاقا بسیاری از آقایان آن را ندیده میگیرند، پدید آورده و ذهن آیندهسازان کشور ما را مسموم ساخته است.
🔸 تولیدات فرهنگی و اجتماعی هیچ بویی از اسلام نبرده. از سینما و تلویزیون تا البسه و شبکههای اجتماعی و معماری و شهرسازی و... که این موجب دور شدن ملت از فرهنگ اسلام و انقلاب میگردد.
🔸 برگزار نشدن کرسیهای نظریه پردازی که رهبر انقلاب بارها و بارها بر آن تاکید کردند و آن را پیگیری نمودند، امروز بار سنگینی بر گردهٔ نظام اسلامی گذاشت و آنطور که پیداست قوام ملت به مقدار زیادی از بین رفته است...
آقایان میشنوید؟؟👂
به فرمودهٔ رهبر انقلاب:
♦️حفظ نظام و در واقع حفظ ایمان مردم اوجب واجبات است.♦️
🤌 این یعنی از تعقیبات نمازتان هم بگذرید، از اضافات بگذرید، از خانواده و فرزندانتان بگذرید و دین را تقویت کنید.
برخیزید!! ایمان مردم از دست رفت!!
#انتخابات
#فرهنگی
#سیاسی
🔻ایتا و تلگرام🔻
@Maalekalmolk
هدایت شده از اسلام تمدّنی | ابوالفضل انصاری
✍ محمد هادی مذهب جعفری
۱۶ میلیون رأی شهید رئیسی در سال ۹۶ ،
در سال ۱۴۰۰ دو میلیون بیشتر شد و به ۱۸ میلیون رسید .
اما دیروز ، جمع رأی جلیلی و قالیباف ، به ۱۳ میلیون رسید ، یعنی از ۱۶ میلیون سال ۹۶ حدود سه میلیون کمتر 🧐🤔
متدینین و سبد رأی انقلابی ها پس از هفت سال کاهش شدید داشته .
این اثرات اولیه ی مدیریت غلط فتنه ۱۴۰۱ توسط کلیت دولت و مجلس و دستگاه اطلاعاتی است .
متدینین در کف جامعه ولنگاری بی حد و حصر ، و چشم پوشی نظام بر این مفاسد را می بینند ، و با مشاهدهی فقدان اراده ملی برای مقابله با ولنگاری اجتماعی ، انگیزه سیاسی خود در حمایت از نظام و مشارکت در انتخابات را از دست دادهاند .
این افسردگی سیاسی متدینین و انقلابی ها ، موجب شد که مشارکت آنها ، نسبت به سال ۹۶ حدود سه میلیون نفر کمتر ، و نسبت به سال ۱۴۰۰ ، بیش از پنج میلیون کمتر باشد ، یعنی تلاش های دولت شهید رئیسی ، و حتی تشییع پیکر ایشان هم متدینین را به آمدن پای صندوق های رای ترغیب نکرد . این زنگ خطر ، حاکی از ریزش هواداران اصلی نظام است .
در حالی که دستگاه اطلاعاتی و دستگاه فرهنگی ، و دستگاه سیاسی ، کوشیدند دل صورتی ها و بی حجاب ها را به دست آورند ، اما نظام از دل هواداران خود بیرون رفت ، و آنها را دلسرد کرد. این نتیجه لایحه بازی مجلس ، و توئیت بازی برخی است که موجب ناامیدی حزب اللهی ها و مومنین شد ، که آنها حتی برای حفظ وضع موجود دورهی شهید رئیسی هم پای کار نظام نیایند .
حالا معنی جمله حضرت آقا بهتر فقهیده می شود :
قوام حکومت به مردم است ،
قوام مردم به ایمان مردم .
پس حفظ ایمان مردم ، اوجب واجبات است ( چون پایهی حفظ نظام است ) .
برای حفظ ایمان مومنین هیچ تلاشی نشد ، و نتیجه آن ، این انتخابات بی رمق شد . نه تنها بی حجاب ها و خاکستری ها و صورتی ها نیامدند ، بلکه حتی متدینین هم ریزش چند میلیونی داشتند .
غفرالله لنا و لکم
این نخستین انتخابات ریاست جمهوری است که فاقد گروه مرجع محسوب می شود .
پانزده سال نخست انقلاب ، روحانیت مرجع و وجدان جامعه بود .
پانزده سال دوم انقلاب ، روشنفکران مرجع و وجدان جامعه بودند .
پانزده سال سوم انقلاب ، سلبریتی ها مرجع و وجدان جامعه بودند .
این بار هیچ گروهی مرجعیت نداشت ؛ نه روحانیت ، نه روشنفکران ، و نه سلبریتی ها .
پناهیان و عالی و رفیعی ،
مهدی رسولی و محمود کریمی و مهدی سلحشور ،
علی پروین و پرویز مظلومی ،
و ....
هزینه کردن حاج قاسم ، و ...
همه و همه سه میلیون رأی داشت ،
در جبهه لیبرال ها هم ،
خاتمی و کروبی و روحانی و ناطق ،
همه عوامل اصلاحات ،
همه روشنفکری مدرن ،
و ...
ده میلیون رأی شد .
جامعه ایرانی ، گروه مرجع ندارد که وجدان او باشد.
جامعه بدون وجدان عمومی تحریک به کنش اجتماعی نمی شود .
هدایت شده از کانال حمید میرشمسی
15.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🔴کارعجیب یکی از اعضای تیم جلیلی
+کلیپ رو ببینید تا بفهمید وقتی میگیم جلیلی برنامه داره دقیقا منظورمون چی هستش
✴️انتشار بدید
✅ #حسین_ابراهیمیان |بیـکـران👇
♾️ @bikarran ♾️
.
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
خلاصه رقابت دور دوم این است:
جریانی که چیزی برای ارائه ندارد؛ نه برنامه ای برای حل مشکلات مردم دارد و نه راه حلی، اما تا بخواهید پول و رسانه برای تخریب دارد. (پزشکیان)
و جریانی که برای حل مشکلات مردم هم برنامه دارد و هم راه حل؛ اما مافیای رسانه را ندارد. (جلیلی)
@Sabeti ✅
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
اولین اطلاعیه ستاد انتخاباتی سعید جلیلی برای جمع آوری کمکهای مردمی؛ شرط تشکیل دولت فسادستیز شفافیت عملکرد ستادهاست
بسم الله الرحمن الرحیم
مردم شریف ایران
سلام!
تمام عزیزانی که با اظهار لطف مایل به کمکهای مالی جهت تبلیغات و اداره ستادهای انتخاباتی در سراسر کشور هستند می توانند از طریق شماره حساب و کارت اعلام شده به نام «ستاد سعید جلیلی» کمک های داوطلبانه خود را واریز کنند.
در این باره ملاحظات زیر را به استحضار ملت شریف ایران می رساند:
1. تمامی مخارج مربوط به هزینه تبلیغات از محل جمع آوری کمکهای مردمی خواهد بود.
2. این کمکها هیچ حق ویژه یا امتیاز خاصی برای کمک کنندگان ایجاد نخواهد کرد.
.
3. اکنون تا آخرین روز قانونی تبلیغات، به صورت منظم مجموع مبالغ جمع آوری شده به طور شفاف و عمومی از طریق صفحات و کانالهای رسمی در پیام رسانهای داخلی منتشر میشود و پس از برگزاری انتخابات نیز ریز مخارج هزینه ها اعلام خواهد شد.
4.برخی از فرهنگهای غلط سیاسی و انتخاباتی، از طریق عدم شفافیت و اداره ناصحیح ستادهای انتخاباتی نامزدها در سراسر کشور شکل می گیرد و اگر ریشه برخی فسادها و رفتارهای مافیایی از طریق شفافیت در ستادها خشکانده شود، می توان به تشکیل دولتی فسادستیز در آینده نیز امیدوار بود.
20 خرداد 1403
شماره حساب:
173520141181491
شماره شبا:
020220173502014118149001
شماره کارت:
5029087001619264
✅ پایگاه اطلاع رسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی