هدایت شده از 💖 یاس نبـی 💖
💠حاج اسماعیل دولابی(رحمهالله علیه):
🔸قبل از بارش باران، تند بادی بر می خیزد و گرد و غبار زیادی بر پا می کند و همۀ خس و خاشاک ها و آشغال ها را از روی زمین جارو می کند.
🔸اما اگر کمی صبر کنیم باد آرام می گیرد و باران می بارد و سپس ابرها کنار می رود و هوا لطیف و آفتابی می شود.
🔸آشوب ها و نابسامانی های که در روزگار ما در سراسر جهان پدیدار شده است نزدیک شدن هوای لطیف و آسمان صاف و آفتابی ظهور را بشارت می دهد.
📝 #کلام_بزرگان
هدایت شده از کانال حمید میرشمسی
🔴 توییت عجیب نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس
🔹جناب آقای پزشکیان، آیا جمع شدن اغتشاشگران و حامیان آنها در دولت شما خبر از برنامه ریزی برای اغتشاش گسترده و به هم ریختن نظم عمومی و آرامش مردم می دهد؟
هدایت شده از کانال حمید میرشمسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این واقعاً بی نظیره 😄
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
متیو دسموند در کتاب «فقر ساخت آمریکا» تعبیر دقیقی دارد: «مشکل فقر در آمریکا کمبود منابع نیست».
آمریکا بزرگترین کیک اقتصاد جهان را دارد. اما طبق گزارش نابرابری در جهان (World Inequality Report) بیش از ۷۰ درصد ثروت این کشور در اختیار دهک دهم است. اینگونه است که میبینیم بیش از ۴۰ میلیون نفر از مردم آمریکا، بدون کمک غذایی قادر به ادامه زندگی نیستند.
اخیرا دیدم روزنامه جروزالم پست نیز درباره وضعیت رژیم صهیونیستی گزارش مشابهی نوشته است: «اسرائیل یک کشور ثروتمند است. تولید ناخالص داخلی سرانه آن، بیش از دو برابر میانگین جهانی است. اما جزو نابرابرترین کشورهای جهان است». (توضیح ضروری: اسرائیل کشور نیست، یک رژیم اشغالگر است).
این اعداد و ارقام و واقعیات، یک پیام دارد و آن اینکه ریشه فقر و نابرابری، در اندازه کیک اقتصاد نیست. اما جریان سرمایهداری یک آدرس انحرافی میدهد: برای رفع مشکلات معیشتی مردم، باید کیک اقتصاد بزرگ شود.
فرجام بزرگ شدن اقتصاد بدون توجه به مسئله عدالت، همین وضعی است که در آمریکا و رژیم صهیونیستی میبینید.
@syjebraily
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📸 بانکها ۹۱.۵ هزار میلیارد به خودشان وام دادند
🔸انتشار گزارش تسهیلات پرداختی بانکها و موسسات اعتباری به کارکنان خود در سال ۱۴۰۲ نشان میدهد بانکها در سال قبل ۹۱.۵ همت به کارمندان، مدیران و هیات مدیره خودشان وام (اصل وام به همراه سود) داده اند.
🔸در راستای تکلیف قانون بودجه سال ۱۴۰۳، بانک مرکزی گزارش مجموع مبالغ پرداختشده بانکها و موسسات اعتباری به کارکنان، مدیران و اعضای هیئت مدیره آنان در سال ۱۴۰۲ را بصورت تفکیکی منتشر کرد.
🔸گزارش تسهیلات شبکه بانکی به کارکنان خود به تفکیک هر بانک روی سایت بانک مرکزی بخش آمارهای بانکی منتشر شد.
🔸بررسیها نشان میدهد باتوجه به ابلاغ دستورالعمل و آییننامه بانک مرکزی در این خصوص، تسهیلات مزبور روند کنترل شدهای دارد.
بانک مرکزی
@Kayhan_online
هدایت شده از .
🔰 آخرین بهروزرسانی آرایش نیروهای قدرت:
•| فشار سنگین به رهبری، از راه بالا بردن هزینه زندگی و معیشت با افزایش نرخ ارز و انرژی، برای ایجاد بستر و آمادهسازی برجامهای بعدی و عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی!
•| شخص رییس مجلس، در هماهنگ کردن جبهههای مختلف چپ و راست و همینطور حذف یا اقناع نیروهای مخالف نقش بسیار پررنگی دارد.
🆔 @namiramag 👈 عضویت
هدایت شده از .
🔰 نوع چینش مهرهها در دولت وفاق ملی، در سطح تاکتیکی برای بیاراده کردن ولی فقیه و خواستههایش و در راهبرد، برای حذف نهاد ولایت فقیه طراحی شده است...
🆔 @namiramag
هدایت شده از کانال حمید میرشمسی
🔴 قلمهای حزبی
➖قلمهای حزبی و تحلیلهای یکبار مصرف، حکایت این روزهاست.
▪️تیترها و متنهای مربوط به فضای سیاسی کشور، نشان میدهد آنچه بیشتر غلبه دارد نگاه و رقابت حزبیست تا نگاه اصولی و معارف انقلاب.
▪️اگر ما و شمایی که قصدمان خدمت به انقلاب و سعادت مردم است، شاخص و معیار نداشته باشیم، کمکم سرباز حزبهای سیاسی میشویم در حالی که احساس میکنیم در مسیر درست، حرکت میکنیم.
▪️برای نمونه در خصوص انتصاب ظریف در دولت، اغلب مباحث خطاب به دولت یا حزب غربگرا نگاشته میشود اما با یک نگاه مکتبی و انقلابی، نوع قضاوت و تحلیل و مطالبه، تغییر کرده و موثر میشود.
•• در نگاه انقلابی، انتصاب ظریف فقط تقصیر دولت یا انفعال مجلس نیست.
یعنی اگر انتصاب ظریف، غیرقانونیست، مستقیم سراغ دولت نروید.
سراغ نهادهای مربوطه و افراد دارای مسئولیت و تکلیف هم برویم.
🌀در این رابطه دو عرصه تعریف میشود.
➖عرصه مطالبه و موضعگیری: مانند علمای دینی، ائمه جمعه، اعضای مجلس خبرگان و...
عرصه مسئولیت رسمی: قوه قضاییه، مجلس، وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه و...
▪️حالا اگر در مردهباد زندهباد حزبی، نتیجهای در این حدود نیم قرن دیدهاید ادامه بدهیم و الا از این بازی دوسرباخت دست بردارید.
#راهبیفرجام
.
ا📝 *﷽*
*یک⏰دریک روز در هفته*
💥 سلامی باعطر مدیریت برخود
💐 *اللهم صل علی محمد و آل محمد*
💦 سلام برهمه انسانهای صالح
⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️
⁉️ *آیا بر خودتان مدیریت دارید؟!*
🔃 *زندگی ؛*
ده درصدش آن چیزی است،
🔃 *که ؛*
برای شما اتفاق می افتد،
و
*نود درصدش ؛*
نحوه پاسخ و واکنش شما،
نسبت به آن اتفاق ...
♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️
🎉 سلام بر مدیریت شما برخودتان
╭─┅─═ঊঈ💖ঊঈ═─┅─
⤵️ *لذا محمد (ص)؛*
*گرامیتر از تمام رسلی که معتمد تو بودند.*
و
⤵️ *در باره خاندان رسول فرمودی؛*
*البته خدا از شما اهل بیت رسول هر رجس و ناپاکی را دور می سازد...*
╰─┅─═ঊঈ💖.ঊঈ═─┅─╯
🔰 *(ف۲۴ از دعای ندبه)*
ستاد امر به معروف و نهی از منکر بهبهان
️✍️چراامیرکبیر فراموش نمیشود؟ امیرکبیر با نام میرزا محمدتقی خان فراهانی اولین صدراعظم ایران در دوره ناصرالدین شاه قاجار بود،امیرکبیر از هوش و ذکاوتی بالایی برخوردار بودوسه سال به عنوان صدراعظم بود که در این مدت کوتاه تحولات بزرگی انجام داد،اقدامات ایشان عبارتند از: امیرکبیر نسبت به ارتباط با کشورهای دیگر اهمیت ویژهای قائل بود. او میرزا محمدعلی خان شیرازی را بهعنوان وزیر خارجه انتخاب کرد و در 🔹شهرهای لندن و سنتپترزبورگ سفارتخانههای دائمی ایجاد کرد و برای افزایش کیفیت ارتباطات خارجی هیئتی از مترجمان را به وجود آورد.
🔹ازاقدامات مهم دیگر امیرکبیر تاسیس مدرسه «دارالفنون» است. او در دوران صدارت خود دریافت که کشور ایران از علوم جدید بیبهره و تا حدودی عقب افتاده است. او برای حل این مشکل دو راه پیش رو داشت؛ اول؛ اینکه شاگردانی که قصد تحصیل دارند را با هزینه هنگفت به اروپا اعزام کند، دوم؛ و یا اینکه معلمانی را از اروپا به ایران بیاورد تا از این طریق شاگردان بیشتری هم آموزش ببینند. او در نهایت موفق شد مدرسه دارالفنون را در هفت شعبه تاسیس کند، در این مدارس علوم مهندسی، پزشکی، داروسازی و معدن به جوانان آموزش داده میشد. معلمانی که در این مدارس تدریس میکردند از کشورهای اتریش، اسپانیا، ایتالیا و فرانسه به ایران آمده بودند. 🔹دومین اقدام مهم امیرکبیر پایهگذاری روزنامه «وقایع اتفاقیه» است. اولین شماره از این روزنامه در تاریخ ۱۸ بهمن سال ۱۲۲۸ شمسی منتشر شد. در این روزنامه اخبار داخلی از جمله خبرهای مربوط به دربار، عزل و نصبها و اعطای مقامها منتشر میشد. این روزنامه همچنین دارای بخشهای دیگری مربوط به شهرهای دیگر ایران، بخش خارجی و حوادث بود. 🔹امیرکبیر عناوین و القاب پیش از اسم افراد را موجب به وجود آمدن زیانهای اجتماعی میدانست، برای نامگذاری افراد صاحب منصب بهعنوان «جناب» اکتفا میکرد. در آن زمان که رسومی از جمله هرزگی و قمهکشی در ایران رواج داشت، باعث میشد که زنان و کودکان پس از غروب جرئت خروج از خانه را نداشته باشند؛ اما امیرکبیر دستور داد تا این رسوم منسوخ شوند و همچنین حمل اسلحه و سلاح گرم را ممنوع اعلام کرد.
🔹یکی دیگر از مشکلات در زمان صدارت امیرکبیر وجود نداشتن وسایل ارتباطی بین شهرها بود. امیرکبیر برای حل این مشکل پستخانهای تاسیس کرد و هر دو ماه چاپارها(اسب سوار) به آذربایجان، مازندران، کرمان، خراسان، استرآباد و کرمانشاه در حال رفتوآمد بودند. در نتیجه تلاشهای امیرکبیر کار چاپارها(اسب سوار) بهقدری سرعت پیدا کرد که مسافت بین تهران تا اصفهان سه روزه طی میشد. امیرکبیر با رشوه خواری به مبارزه پرداخت و دریافتیهای بی حساب از دستگاههای دولتی را قطع کرد. وی همچنین حقوق شاه را به دو هزار تومان کاهش داد و وضع مالیه و قوانین مالیاتی را بهطور کلی سر و سامان داد. امیرکبیر با تلاشهایی که در این زمینه انجام داد موفق شد رقم خالص درآمد کشور را در آخرین سال صدارت خود به سه میلیون تومان برساند.
🔹 امیرکبیربه آبادی اراضی خوزستان و سایر مناطق، سر و سامان دادن به ارتش، مبارزه با شکنجه، اصلاحات مذهبی و اصلاح رفتار با درباریان اقدام نمود
یکی از اقدامات بسیار مهم اما ناموفق امیرکبیر فرمان واکسیناسیون سراسری کودکان و نوجوانان بود. امیرکبیر در سال ۱۲۲۷ فرمانی را صادر کرد تا همه کودکان و نوجوانان برای مبارزه با بیماری آبله واکسینه شوند؛ اما بهدلیل عدم همراهی مردم که دلیل اصلی آن خرافات و ناآگاهی آنها بود، این واکسیناسیون سراسری بهشکل موفقیتآمیز پیش نرفت. مورخان نوشتهاند که تنها عده کمی در شهر تهران واکسینه شدند و اکثر مردم از شهر خارج شده یا هنگامی که آبلهکوبها به در خانههایشان میرفتند در آبانبارها پنهان میشدند. 🔹توطئه قتل امیرکبیر
با وجود اینکه امیرکبیر از ابتدای دوره صدارت خود مورد عداوت برخی درباریان بود، اما این دشمنیها پس از سه سال به اوج خود رسیدند. دلیل این دشمنیها کاهش مزایا و دور نگه داشتن شاه از خویشان و بستگانش بود. مهدعلیا، مادر ناصرالدین شاه و میرزا آقاخان نوری رهبری گروه مخالفان که روزبهروز به تعداد آنها اضافه میشد را بر عهده داشتند به شاه وانمود کردند که امیرکبیر سودای تخت تاج وپادشاهی را در سر می پروراند وهمین باعث ذهنیت برای شاه گردد وامیرکبیر را از صدارت عزل کندو
ناصرالدین شاه را راضی کنند تا او را به کاشان تبعید کند. اما از آنجایی که امیرکبیر هنوز برای آنها تهدیدی به شمار میرفت و این احتمال وجود داشت که شاه به سبب دلبستگیاش به امیرکبیر نظر خود را عوض کرده و مجددا او را به تهران بازگرداند، مهدعلیا در فرصتی مناسب از پادشاه خواست تا فرمان قتل امیرکبیر را صادر کند.
️✍️چراامیرکبیر فراموش نمیشود؟ امیرکبیر با نام میرزا محمدتقی خان فراهانی اولین صدراعظم ایران در دوره ناصرالدین شاه قاجار بود،امیرکبیر از هوش و ذکاوتی بالایی برخوردار بودوسه سال به عنوان صدراعظم بود که در این مدت کوتاه تحولات بزرگی انجام داد،اقدامات ایشان عبارتند از: امیرکبیر نسبت به ارتباط با کشورهای دیگر اهمیت ویژهای قائل بود. او میرزا محمدعلی خان شیرازی را بهعنوان وزیر خارجه انتخاب کرد و در 🔹شهرهای لندن و سنتپترزبورگ سفارتخانههای دائمی ایجاد کرد و برای افزایش کیفیت ارتباطات خارجی هیئتی از مترجمان را به وجود آورد.
🔹ازاقدامات مهم دیگر امیرکبیر تاسیس مدرسه «دارالفنون» است. او در دوران صدارت خود دریافت که کشور ایران از علوم جدید بیبهره و تا حدودی عقب افتاده است. او برای حل این مشکل دو راه پیش رو داشت؛ اول؛ اینکه شاگردانی که قصد تحصیل دارند را با هزینه هنگفت به اروپا اعزام کند، دوم؛ و یا اینکه معلمانی را از اروپا به ایران بیاورد تا از این طریق شاگردان بیشتری هم آموزش ببینند. او در نهایت موفق شد مدرسه دارالفنون را در هفت شعبه تاسیس کند، در این مدارس علوم مهندسی، پزشکی، داروسازی و معدن به جوانان آموزش داده میشد. معلمانی که در این مدارس تدریس میکردند از کشورهای اتریش، اسپانیا، ایتالیا و فرانسه به ایران آمده بودند. 🔹دومین اقدام مهم امیرکبیر پایهگذاری روزنامه «وقایع اتفاقیه» است. اولین شماره از این روزنامه در تاریخ ۱۸ بهمن سال ۱۲۲۸ شمسی منتشر شد. در این روزنامه اخبار داخلی از جمله خبرهای مربوط به دربار، عزل و نصبها و اعطای مقامها منتشر میشد. این روزنامه همچنین دارای بخشهای دیگری مربوط به شهرهای دیگر ایران، بخش خارجی و حوادث بود. 🔹امیرکبیر عناوین و القاب پیش از اسم افراد را موجب به وجود آمدن زیانهای اجتماعی میدانست، برای نامگذاری افراد صاحب منصب بهعنوان «جناب» اکتفا میکرد. در آن زمان که رسومی از جمله هرزگی و قمهکشی در ایران رواج داشت، باعث میشد که زنان و کودکان پس از غروب جرئت خروج از خانه را نداشته باشند؛ اما امیرکبیر دستور داد تا این رسوم منسوخ شوند و همچنین حمل اسلحه و سلاح گرم را ممنوع اعلام کرد.
🔹یکی دیگر از مشکلات در زمان صدارت امیرکبیر وجود نداشتن وسایل ارتباطی بین شهرها بود. امیرکبیر برای حل این مشکل پستخانهای تاسیس کرد و هر دو ماه چاپارها(اسب سوار) به آذربایجان، مازندران، کرمان، خراسان، استرآباد و کرمانشاه در حال رفتوآمد بودند. در نتیجه تلاشهای امیرکبیر کار چاپارها(اسب سوار) بهقدری سرعت پیدا کرد که مسافت بین تهران تا اصفهان سه روزه طی میشد. امیرکبیر با رشوه خواری به مبارزه پرداخت و دریافتیهای بی حساب از دستگاههای دولتی را قطع کرد. وی همچنین حقوق شاه را به دو هزار تومان کاهش داد و وضع مالیه و قوانین مالیاتی را بهطور کلی سر و سامان داد. امیرکبیر با تلاشهایی که در این زمینه انجام داد موفق شد رقم خالص درآمد کشور را در آخرین سال صدارت خود به سه میلیون تومان برساند.
🔹 امیرکبیربه آبادی اراضی خوزستان و سایر مناطق، سر و سامان دادن به ارتش، مبارزه با شکنجه، اصلاحات مذهبی و اصلاح رفتار با درباریان اقدام نمود
یکی از اقدامات بسیار مهم اما ناموفق امیرکبیر فرمان واکسیناسیون سراسری کودکان و نوجوانان بود. امیرکبیر در سال ۱۲۲۷ فرمانی را صادر کرد تا همه کودکان و نوجوانان برای مبارزه با بیماری آبله واکسینه شوند؛ اما بهدلیل عدم همراهی مردم که دلیل اصلی آن خرافات و ناآگاهی آنها بود، این واکسیناسیون سراسری بهشکل موفقیتآمیز پیش نرفت. مورخان نوشتهاند که تنها عده کمی در شهر تهران واکسینه شدند و اکثر مردم از شهر خارج شده یا هنگامی که آبلهکوبها به در خانههایشان میرفتند در آبانبارها پنهان میشدند. 🔹توطئه قتل امیرکبیر
با وجود اینکه امیرکبیر از ابتدای دوره صدارت خود مورد عداوت برخی درباریان بود، اما این دشمنیها پس از سه سال به اوج خود رسیدند. دلیل این دشمنیها کاهش مزایا و دور نگه داشتن شاه از خویشان و بستگانش بود. مهدعلیا، مادر ناصرالدین شاه و میرزا آقاخان نوری رهبری گروه مخالفان که روزبهروز به تعداد آنها اضافه میشد را بر عهده داشتند به شاه وانمود کردند که امیرکبیر سودای تخت تاج وپادشاهی را در سر می پروراند وهمین باعث ذهنیت برای شاه گردد وامیرکبیر را از صدارت عزل کندو
ناصرالدین شاه را راضی کنند تا او را به کاشان تبعید کند. اما از آنجایی که امیرکبیر هنوز برای آنها تهدیدی به شمار میرفت و این احتمال وجود داشت که شاه به سبب دلبستگیاش به امیرکبیر نظر خود را عوض کرده و مجددا او را به تهران بازگرداند، مهدعلیا در فرصتی مناسب از پادشاه خواست تا فرمان قتل امیرکبیر را صادر کند.