ریشهی جنگهای دنیا در خودخواهی و غرور است. وقتی کسی خودخواه باشد به خود اجازه میدهد حقوق دیگران را برای منافع خویش زیر پا بگذارد.
ریشهی این خودخواهی و غرور نیز در عدم توجه به حیات پس از مرگ است. کسانی که مرگ را پایان راه میدانند به سمت خودخواهی کشانده میشوند. چون فرصتی محدود برای بهرهمندی از لذات این دنیا برای خود متصورند. حال آنکه مرگ پایان راه نیست؛ میانهی راه است.
پس تا این نگاه مادی گرایانه از بین نرود و بشر به زندگی پس از مرگ ایمان نیاورد قادر نخواهد بود خودخواهی را، که دشمنترین دشمنانش است، از خود دور کند و تا این خودخواهی و غرور از انسان دور نشود دنیا شاهد جنگها و خونریزیها خواهد بود.
روحالله رضوی
از کشمیر تا کاراکاس
( Sooremehr_ir)
@mohadeseh_negar
✅ @Shobahat_Behbahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تفاوت واکنش بیبیسی به
فوت مهسا و قتل سارا
📍یک پلیس انگلیسی با سابقهی سوءرفتارجنسی، به سارا تجاوز میکند و جسدش را به طرز هولناکی میسوزاند...
✍این کلیپ را چندبار ببینید تا متوجه شوید غفلت از #جنگ_شناختی و نپرداختن جدی به موضوع #سواد_رسانهای چطور کشور ما را به آشوب کشید و خسارات جانی و مالی فراوانی وارد کرد.
🔴به پویش مردمی #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
✅ @Shobahat_Behbahan
جواد رضویان کارگردان و بازیگر سینما:
امشبم همه میخوابیم
چه اونا که گفتن پای نظام و سپاه هستند...
چه اونها که علیه سپاه شعار دادند و فحش دادند ...
ولی یک عده پای همون پدافند ، پای همون شاسی ، امشب نمیخوابند!!
۴۰سال است که نمیخوابند!!
برادر عزیزی که پای پدافند نشستی دست و دلت نلرزد !!
حتی اونی که دارد فحش میدهد به امید بیدار بودن تو ، خودش و زن و بچه اش راحت میخوابند ...
تو صبور باش
اينها داعش نديده اند. جهاد نكاح و فروختن ناموس را به نظاره ننشسته اند. تجاوز به زن و فرزند را در مقابل چشم شان شاهد نبوده اند
كسى اطفال دوساله آنها را مجبور نكرده با سر بريده پدر فوتبال كند
زنده پوست كندن و به آتش افكندن و هر روز و هر ساعت انتحار و انفجار و هزاران جنايت و قصه نا گفته كه هيچ درنده اى در حق هم نوع خود نكرد
تو صبور باش كه قدر عافيت كسى داند كه به مصيبتى گرفتار ايد
قدر يك شب در امنيت خوابيدن را از افغانستانى بپرس و از آواره سوری و عراقی و لبنانی
آنها به عظمت کار تو و بزرگی و جایگاه سردار علمدارت بهتر واقفند تا برخی هموطنان ایرانی تو که این روز ها به تو فحش دادند.
انها نمیدانند و در عجبم که چگونه درک نمی کنند که اگر تو نباشی داعش حسرت همین فحش دادن را نیز به دل آنها خواهد گذاشت
ترامپ هم دیگر توئیت نخواهد کرد و شعار دهندگان نیز هیچگاه مرد میدان نبوده اند
اینها در پناه امنیتی که تو و سردارانت برای تأمین آن از جان مایه گذاشتی فقط نامردانه و نابخردانه بلدند فحش بدهند
تو صبور باش و پای ماشه بمان.
✅ @Shobahat_Behbahan
امروز سخنگوی دولت در جمع دانشجویان برای اولین بار گفت:
فرزند سه ساله ام به خاطر تحریم های دارویی فوت کرد.
گذشت دورانی که مسئولان تافته جدابافته از مردم بودند.
✅ @Shobahat_Behbahan
سیاست پنهان جمهوری اسلامی در مواجهه با جنگ و آشوب
ایدئولوژی انقلاب اسلامی ایران از ابتدای گفتمان سازی خود توسط امام خمینی، شهید مطهری، شهید بهشتی، آیت الله خامنه ای و سایر بزرگان بر خلاف ایدئولوژی های لیبرالیسم و نازیسم غربی، مائویسم و بلشویکی شرقی، طالبانی و داعشی سعودی، پان ترکیسم، پان کردیسم پژاکی و کموله ای و هر ایدئولوژی خودساخته و بی ریشه دیگری همواره بر دکترین دفاعی، بازدارنده، استقلال طلبانه و انسانی مبتنی بوده است.
بر همین مبنا، روحیه انقلابیون حامی ایدئولوژی امام خمینی، فرماندهان و رزمندگان جنگ تحمیلی، مدافعان حرم، مدافعان امنیت مرزها و نیروهای انتظامی ایران همواره کمترین ضربه و کمترین تلفات با بیشترین نتیجه بوده است.
در انقلاب اسلامی همواره سعی می شد آسیبی به اموال و جان مردم وارد نشود. حتی امام با مبارزه مسلحانه همراه نبودند و هیچ وقت حرکتهای مسلحانه مجاهدین خلق و فدائیان اسلام را تایید نکردند.
در دوران جنگ تحمیلی برای این که صدام عقب نشینی کند گرفتن یک روستا از عراق با التماس و خواهش از امام انجام می شد و در نهایت با قول شرف که مردم عادی عراق آسیب نبینند عملیاتی مثل فاو انجام می شد.
درباره دفاع از حرم نیز سردار همدانی می گفت ما در سوریه به ارتش بشار آموزش دادیم که با تک تیر انداز شهری چطور مقابله کنند بدون این که سایر ساکنین محله آسیب ببینند و الا چون ژنرال های ارتش بشار آموزش دیده آمریکایی ها بودند و خون بعثی در رگهایشان بود تصمیم داشتند به خاطر چند نفر یک محله را آسیب بزنند. (مضامین از ایشان و تعابیر از بنده است).
در مرزبانی بیان صریح رهبر انقلاب این است که با کسانی که برای معیشت شخصی کالایی رد و بدل می کنند کاری نداشته باشند.
در جنگ شهری یکی از فرماندهان ناجا می گفت در جلسه فرماندهان عالی امینتی و انتظامی که قرار بود سلاح نیروهای ویژه تعیین شود کم خطر ترین و کم آسیب ترین سلاح دنیا انتخاب شد و الا سلاح پلیس در کشورهای دیگر از خنجر تا شوکر الکتریکی دارای طیف فراوانی است.
در یک جمله ایدئولوژی ما خون دادن است نه خون ریختن. ما مثل پهلوی، صدام، داعش، طالبان، اسرائیل، پژاک، کموله، منافقین خلق، جیش العدل، حرکه النضال، الاحوازیه، جندالشیطان، خلق عرب و هزاران جانی دیگر اهل خون ریزی نیستیم. به همین دلیل است که آن ها مجبورند آن چه را خودشان لایق آن هستند با پرونده سازی و دروغ پردازی به ما ببندند و الا در عربستانی که هر روز مخالفین گردن زده می شوند و در اسید حل می شوند کجا کسی جرات به خیابان آمدن دارد؟
✅ @Shobahat_Behbahan
🔻چهار نکتۀ تحلیلیِ رهبر انقلاب دربارۀ اغتشاشات
۱- اغتشاشات، «تحریکشده» و «بیرونی» است، نه «خودجوش» و «درونی».
«امروز دخالت دشمنان در اغتشاشات خیابانی، مورد تأیید همه است؛ یعنی این تحریکات، خودجوش و درونی نیست. البتّه ممکن است از یک زمینههایی استفاده کرده باشند، لکن تحریکات تبلیغاتی و اثرگذاری فکری و ایجاد هیجان، تشویق، راه نشاندادن، کارهایی است که واضح است دارد انجام میگیرد. برنامهریزی میکنند که اوّل مهر، ایران را مشغول به اغتشاش کنیم. هر کدام از آقایان در این زمینه نظری میدهند، باید به این توجّه داشته باشند.»(در دیدار اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام، ۱۴۰۱/۷/۲۰).
۲- اغتشاشات، حاصل «انفعال دشمن در برابر حرکتهای دینیِ مردم» است، نه «دینگریزی مردم».
«کاری که حالا دشمن دارد در این زمینه انجام میدهد، یک کار انفعالی و واکنشی و عکسالعملی است؛ ملّت ایران در فاصلۀ کوتاه، چند حرکت بزرگ انجام داده، که این حرکتهای بزرگ، نقطۀ مقابل سیاستهای استکبار جهانی است. برای اینکه بتوانند خلأهایی را که برای آنها به وجود آمده پر کنند، این کارها را برنامهریزی کردند. آن چند حرکتی که گفتیم ملّت ایران انجام دادند، اوّلیاش، آن حرکت عظیم مردم بهخصوص جوانها بود در قضیّۀ کرونا؛ دفن جنازهها، تولید واکسن، تولید ماسک، تأمین انواع و اقسام نیازها، و بعد کمک مؤمنانه به مردمی که نیازمند شده بودند. پدیدۀ بینظیرِ سرود حماسی سلام فرمانده هم بود که از مرزها فراتر رفت. آخریاش اربعین بود. اینها دو چیز را نشان داد: یکی اینکه ملّت ایران، بانشاط و زنده و سرحال است، دوّم اینکه ملّت ایران، متدیّن و به ارزشهای دینی پایبند است.»(همان).
۳- اغتشاشات، «مسألۀ روزمرّه» است، نه «مسألۀ اساسی».
«توصیۀ به مدیران کشور این است که مراقب باشید حواستان با این چیزها پرت نشود، و از کارهای اصلی نمانید. یکی از این اهداف دشمن همین است که حواس مسئولین را مشغول کنند به این چیزهای روزمرّه.»(همان).
۴- اغتشاشات، هم «مواجهۀ فرهنگی» میخواهد و هم «مواجهۀ قضایی و امنیّتی».
«حکم اینهایی که میآیند در خیابان، یک جور نیست؛ بعضیها یا عامل دشمنند یا اگر عامل دشمن هم نیستند، همجهتِ با دشمنند و با همان اهداف میآیند به خیابان؛ بعضیها هم هیجانزدهاند. این دستۀ دوّم را با کار فرهنگی باید درست کرد. دستۀ اوّل را نه، مسئولین قضائی و امنیّتی موظّفند کارهایشان را انجام بدهند. اینکه حالا کسی بگوید که فضا را امنیّتی نکنید، بله، ما هم موافقیم، تا آنجایی که ممکن است، فضای کشور نباید امنیّتی بشود؛ امّا کار فرهنگی در جای خودش، کار قضائی و امنیّتی هم در جای خودش.»(همان).
✅ @Shobahat_Behbahan
در این آتش هر آنکس هیزمی ریخت
شریک خون شیراز است امروز
✅ @Shobahat_Behbahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
دانشگاه سبزوار
میخواستن پسرا وارد سلف دخترابشن
دختر چادری ها نزاشتن👆👆👆👆
زن آزاده منم
هیز تویی هرزه تویی...
👏👏👏
✅ @Shobahat_Behbahan
انقلاب 1401 چقدر رخ داده است؟
بودریار (جامعه شناس مشهور فرانسوی) یک کتاب مهمی داره به نام "جنگ خلیج فارس اتفاق نیفتاده" که سرو صدایی بلند کرد. خلاصه حرفش این بود که اونچه ما از رسانه ها به عنوان جنگ دیدیم با چیزی که اونجا بود اینقدر تفاوت داشت که میشه گفت اصلا رخ نداد. رابطه دریافت ما از واقعیت و واقعیت قطع شده و حتی دو چیز متفاوته. از مباحث فلسفیش گذشته اگر این بنده خدا هنوز زنده بود احتمالا با دیدن "انقلاب 1401" ایران دوباره کتاب مینوشت. انقلابی که شاید بشه بهترین اسمش رو گذاشت "انقلاب مجازی".
اگر همین امروز به حجم توییت و پست و ... نگاه کنید فکر میکنید این رویداد حداقل یکساله که در جریانه و ماه ها درگیری داشته. در حالیکه عملا کمتر از یک هفته حضور خیابانی با دو روز اوج (سه شنبه چهارشنبه) داشته است. فکر میکنید کشور در اعتصاب و تعطیلی و غم فرو رفته اما بازار حتی برای نیم ساعت هم تعطیل نشد. فکر میکنید خون در خیابان ها جاری است اما مردم در حال زندگی و خرید و عروسی و عزا و روزمره هستند. فکر میکنید میلیون ها نفر مثل 57 به خیابان ها ریختند اما کف میدون خبر خاصی نیست. چطور چنین فاصله ای ممکنه؟
در واقع میشه ادعا کرد امروز یک ایران مجازی ساخته شده. در این ایران مجازی مردم سیاه پوش و خونین مشغول سنگر بندی اند. سپاهی ها در حال فرارند، رهبر که یکبار هفته پیش فوت کرده بود دوباره فوت کرده، پول ها را به بانک سوییس برده اند، در خیابان هایش جنازه میبرند، خلاصه کار تمام است. انقلاب در لبه پیروزی و حتی در نقاطی پیروز شده. این "ایران برساخته" و "ایران واقعی" فاصله نجومی دارند. رابطه بین این دو کاملا قطع نیست اما دو چیز مجزا ست.
فعالان صاحب این تصویر میخواهند با تهییج مردم آن را واقعی کنند. انگار که از درون آینه به سمت واقعیت فشار بیاوری. بزرگنمایی میکند و جایزه میدهد. این یک مرحله جلوتر از جنگ خلیج فارس است. دست درازی تصویر به واقعیت. فشار روانی روزهای اولیه به قدری بود که با صرف گشت زدن در مجازی آماده افسردگی و انفجار بودید. احساس گناه میکردید.
چنین فشاری در 88 نبود. انگار کل سال 98 رو در یک هفته بریزید. شاید به همین دلیل بود که قطع شدن اینترنت ضربه مهمی به جریان وقایع زد. ارتباط بین واقعیت و برساخت به کلی قطع شد. اما این بار یک اتفاق بسیار جالب افتاد. زندگی در ایران مجازی کاملا مستقل ادامه پیدا کرد. و فاصله بیشتر و بیشتر شد.
معترضین در ایران واقعی در خانه بودند اما در ایران مجازی به پایتخت رسیده بودند. و جالب تر اینکه این ایران مجازی تنها راه ارتباطی ایرانیان خارج از کشور شد. درغیاب واقعیت تصویر کاملا جایش را گرفت. بخشی از مهاجرین به واقع تصور میکردند (و شاید بکنند) که انقلاب شده است. سرکوب گسترده ای در جریان است. سکوت ایران نه از سر آرامش بلکه بخاطر قطعی نت و خفقان است. پس اگر در ساعات پایانی نباشیم در دهه فجر که هستیم. شاهین نجفی امان نامه میدهد. فلانی تقسیم غنایم میکند. دیگری فرمان حمله 24 ساعته به تهران میدهد. حیرت آور است.
از کارداشیان تا جی کی رولینگ هم از این انقلاب بزرگ حمایت میکنند. راجر واترز مورد جالبی است. در عین آگاهی و اشاره به برنامه سوریه سازی اصلا متوجه نیست دارد با رسانه سعودی صحبت میکند و عملا بخشی از همین تصویر میشود. در واقع وقتی فراواقعیت جای واقعیت را میگیرد حتی آگاهی هم کافی نیست. به دوست مهاجر نگرانم میگفتم باید باشی و ببینی، رسانه کافی نیست. وقتی داده ها دروغ آمیز باشد قدرت پردازنده تعیین کننده نیست. ورودی، ورودی مهم است.
حالا سوال اینجاست: چرا رهبر چند ماه یکبار فوت میکند ولی باز هم مخاطب پای این تصویر می نشیند؟ چون دوست دارد در این تصویر زندگی کند. این "انقلاب مجازی" صرفا ساخته رسانه ها نیست. کاربران هم در آن مشارکت دارند. آنها در واقع رویای خودشان را در ایران مجازی می بینند. و شبکه اجتماعی به آنها این فرصت را میدهد که در این رویا زندگی کنند. با دوستان هم فکرشان انقلاب کنند. هشتگ زدن مثل فریاد زدن میشود. لایک کردن مثل باور کردن. ریتوییت مثل لبیک. ربات و آلبانی نشینان و سعودی هم میتوانند جو دهند و دستکاری کنند. راه میفتند به آنلاین شاپ ها فشار میاورند که باید ببندی. انگار که بازار واقعی را ببندند. سلبریتی ها و شاخ ها در این دنیا مثل روشنفکران و رهبران هستند. حتی یک فوتبالست میتواند به قله انقلاب برود. استوری فلان بازیگر خارجی مثل بیانیه سیاسی یک کشور میشود. آنها در این تصویر زندگی میکنند.
اما واقعیت. واقعیت واقعی است. و مثل عصای موسی اژدها را بی معنا میکند. و حاضران تازه میفهند چیزی که میدیدند تصویر بود. عده ای افسرده میشوند، عده ای بیدار و عده ای هم ترجیح میدهند لذت تصویر را ادامه دهند. اما به شرطی که عصا انداخته شود. تا وقتی پنجره باز نشود، هواشناسی مرجع است.
✅ @Shobahat_Behbahan
🛑⚫️ یک شهید نخبه قمی در بین شهدای حادثه تروریستی شیراز
🔹شهید دکتر سید فرید معصومی دارای مدرک دکترای مکانیک برای پیگیری پروژه های صنعت برق به شیراز سفر کرده بود و در هنگام زیارت حضرت شاهچراغ(ع) به شهادت رسید.
این نخبه علمی متاهل و دارای دو فرزند است.
🔺از آنجا که برخی فقط فتنه گرانِ دانشگاهها را نخبه میدانند ، تاکنون واکنشی نسبت به شهادت این نخبه نداشتند!
#شاهچراغ
🆔 @Sangar_Tabien
✅ @Shobahat_Behbahan
🔰دموکراسی به معنای "حکومت مردم بر مردم"
🔰عدالت به معنای "برابری تمامی انسانها باهم"
🔰آزادی به معنای "مصونیت همه در قبال فکر و رفتار و انتخابهای خود"
♦️ اینها چند کلمه از آموزههای نجاتبخش مدرن است! حرفهایی که ظاهری فریبنده و درونی بیمغز و تهی دارند.
♦️و اما بیمایه بودن این کلمات را از کجا میفهمیم؟
وقتی که شاهدیم در حکومتهای مدعی #دموکراسی و #آزادی و #عدالت:
🔰 حکومت مردم فقط منافع سرمایهداران مؤثر را تأمین میکند؛
🔰 عموم مردم از اوضاع ناراضیَند؛
🔰 زنان مسلمان حق رعایت حجاب را در فرانسه و آلمان و سوئیس ندارند؛
🔰 و در گوشهوکنار نیویورک و واشنگتن و نیوجرسی -قلب حاکمیت لیبرالیسم- جماعت چشمگیری از فقر و فلاکت تلف میشوند؛
با دیدن این حقایق، از دموکراسی و آزادی و عدالتِ ادعایی این مکتب توخالی غصه میخوریم و مطمئن میشویم که تمدنی که راه ارتباط با الله را در تربیت و اقتصاد و فرهنگ، قطع کردهاست:
دموکراسیاش عین استبداد میشود؛
عدالتش عین ظلم و ستم میشود؛
و آزادیاش عین ناامنی و تحمیل و استعمار خواهدبود و خواهدشد.
✅ @Shobahat_Behbahan
🔺انتهای توئیت خانم منصوری را ببنید؛ حتی برای متهم کردن داعشی که مسولیت را به عهده گرفته احتیاط میکند (فکر میکند شاید فرجی شد انداختیم گردن نظام) !
اما چرا جریانشان این احتیاط را برای #مهسا_امينی نکردند و آتش تهیه اغتشاشات را ریختند؟!
متهم کردن داعش با احتیاط؟
اما متهم کردن ناحق نظام فوری!!
➕ سازمان ملل، اتحادیه اروپا، فنلاند، چین، امارات، ترکیه، روسیه، پاکستان و... حمله تروریستی به #شاهچراغ را محکوم کردند؛ رویترز، سی ان ان، بی بی سی، حتی ایران اینترنشنال هم عامل این حمله را داعش ذکر کردند!
اما بعضی اصلاح طلبان هنوز یا در حال مِن مِن کردن هستند یا شبهه افکنی...
✅ @Shobahat_Behbahan
۳ شهید دانش آموز / علی دایی کجاست؟
🔹 اونایی که به دروغ گفتند اردبیل دانش آموز کشته شده و تلاش کردند برای به آشوب کشاندن آذری ها ؛ چرا الان خفه خون گرفتن ⁉️
🔹 چرا الان برای این دانش آموزان ناراحت نیستند و استوری و هشتگ نمیزنند 🧐
🤔 انسانیت و وجدانتون کجاست ؟ اصلا دارید ؟؟!
علی دایی و امثال او کجایند ⁉️
#ایرانم_تسلیت
#شیراز_تسلیت
#شاهچراغ 🏴🏴
✅ @Shobahat_Behbahan
قابل تأمل
دیروز دانشگاه صنعتی اصفهان دختران و پسران در سلف تجمع میکنند و عده ای از دانشجویان قصد ورود به آشپزخانه سلف را داشته اند تا خودشان غذا را به بقیه بدهند و سعی در بیرون کردن آشپزها و نیروهای خدماتی آشپزخانه داشته اند که خدا راشکر موفق نمیشوند. بعد از آن طی بازرسی این افراد توسط حراست دانشگاه متوجه شده اند که نقشه داشته اند سم داخل غذاها بریزند و به دانشجویان بدهند که خدا راشکر موفق نمیشوند.
بعد از آن در تجمع و شلوغی ها دختری غش میکند و پرستاران بهداری برای انتقال دختر حاضر میشوند که از بین جمعیت دختری دیگر قرصی به یکی از پرستاران میدهد و میگوید من با این دختر دوست هستم و هروقت حالش بد میشه از این قرص میخوره و خوب میشه ،پرستار با هوشیاری تمام قرص را داخل جیبش میگذارد و به دختر نمیدهد و بعد میبینند که قرص ،قرص سیانور بوده،به همین راحتی پروژه های کشته سازی را رقم میزنند و جوانان ما را مسخ می کنند.
✅ @Shobahat_Behbahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷بیناموسها بهروایت خودشان
📍در تجمع براندازان پلاستیکی خارج از کشور، یک نفر پشت میکروفن میگوید: "برای ناموسمون..."
📍مردها یه دفعه حرفشو قطع میکنن میگن "برو بابا ناموس چیه؟"
📍زنها هم بلند فریاد میزنن که "ما ناموس کسی نیستیم!"
#اصحاب_هرزگی
🔶️بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل
@jebreil1
✅ @Shobahat_Behbahan
🔴 بی تفاوتی خاصه ی سن نوجوونه
شاید تکرار مکررات باشه اما در مباحث روانشناسی، دوره نوجوانی، دوره ای است که بیشتر از همه دوره های زندگی انسان، عقل در حاشیه قرار میگیرد.
این مطلب توهین به نوجوان نیست بلکه ساختار بدن آدمی طوریه که در این دوره، عقل در آخرین مرحله رشد قرار می گیره. نمیشه از نوجوون انتظار درک و تحلیل مسائل رو به صورت منطقی داشت.
قشر نوجوون اگه کتابی می خونه و یا فیلمی می بینه و یا معادلات سخت ریاضی رو حل می کنه و.. از روی حساب منطق و ضرر و فایده نیست بلکه صرف از روی علاقه ست همانطور که پرش از ارتفاع و هیجان را چون دوست داره انجام می ده، بدون حساب و کتاب ضرر و فایده ش
البته همیشه استثناء هست ولی در مباحث اجتماعی سروکارمون با اکثریته.
پس بی تفاوتی برای اون طبیعیه نه مهمترین ویژگی!
🔵 نوجوان هیچ وقت در این سن نمی مونه یعنی هیچ وقت مراحل رشد در نوجوانی متوقف نمیشه. کما اینکه همین نوجوان دهه ی هفتادی در دهه ی هشتاد می شود یک جوان حسابگر.
نمادهای مردانگی رو هم براساس تجزیه و تحلیل و نه صرفا فقط "دوست دارم" بهشون می پردازه
پس به واسطه ی رشدش، نوع حساب و کتابش هم تغییر می کنه.
اگر متدینه سکولار هم نمی مونه
روحیه ی ایمانش تقویت میشه از یک نوجون چهارده ساله ی اوج بحران بلوغ که نمیشه انتظار ایمان ابوذر رو داشت
نوجوون دهه هفتادی و هشتادی هم اصلا قابل قیاس با نوجون دهه ی پنجاه و شصتی نیست همین طور که این دهه هم با قبلش قابل مقایسه نیست چون نوع زندگیشون باهم متفاوته پس بعضی از تفاوت ها طبیعیه.
▪️ آمار این حوادث اخیر رو هم نگاه کنیم خالی از فایده نیست
چند درصد از جامعه ی جوان ایران در این اغتشاشات که با همه ی توانشون اومدن جلو شرکت داره؟
کل پیر و نوجوون و جوون این اغتشاشات را جمع بزنید با کلی ارفاق صدهزار نفر نمیشه
اصلا دویست هزار ، بگیم پونصد هزار (که هیچ وقت به این آمار نه امسال و نه سال های دیگه نمی رسن). در برابر جامعه ی بیست میلیون نفری جوان، رو مقایسه کنید:
2.5درصد حاصل رو نه اینکه بهش بی اعتنا باشیم ولی اون بحرانی نیست که از بطن این مطلب به ذهن می رسه.
پس به رویش ها فکر کنیم
به همین شهیدان دهه هفتادی و هشتادی که یه روز به اسم دانشمند کشور و یه روز به اسم بسیجی ولایی روی دست ما تشییع میشه
اینکه این روزها بعضی ها چرتکه بدست شدن و فراموش می کنن که امورات این نظام براساس دو دوتا چهارتا نمیچرخه، حالا به هر دلیلی!
حرفاشون درد بالای درده
چون نه به دلسوزی شبیه و نه راهکاری پسشه!
هرکسی که دلسوزه در نقطه ی قرارش به وظیفه ش عمل کنه
حداقل ماحصلش اینه که مصیبت این دردها رو نخواهیم داشت.
آمدند پیش امیرمومنان علیه السلام و گفتند: اگه مالک بود فلان فتنه رو جمع میکرد.
امام فرمودند منو که اینجام نمی بینید، از مالکی که نیست می گین؟ (نقل به مضمون)
ماهم سکاندار رو ول کردیم، نشستیم به این تحلیل هایی که صرف براساس مشاهده است آن هم از نوع گزینشی نه کلی
تاریخ تکرار میشه فقط آدماش عوض میشه اگر عبرت نگیریم میشیم مایه عبرت دیگران.
✅ @Shobahat_Behbahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بخشی از دادگاه متهمان ناآرامی های اخیر
قاضی : سابقه کیفری داری؟
متهم : هیچی ندارم.
قاضی : ۱۱ فقره سابقه داری!
@BisimchiMedia
✅ @Shobahat_Behbahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هرچقدم فحش بدی؛ بازم بهت گل میدم
وقتی درباره جماعتی #داعشجو در لباس دانشجو صحبت میکنیم، یعنی این! وقتی دانشجویان به آنها گل هدیه میدهند، باز هم فحاشی از زبانشان نمیافتد...
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
✅ @Shobahat_Behbahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥هدف از تشکیل داعش به روایت شهید سلیمانی
🔸شهید سلیمانی: آن خبیثی که داعش را تشکیل داد قصدش ایران بود تا مانند پلی از عراق و سوریه به ایران برسد.
☫ @merajshohadaa
✅ @Shobahat_Behbahan
🔴 تحلیل «بزن و برو»
تحلیل «بزن و برو» یعنی یواشکی و سریع مفاهیم را پرتاب کنم و بعد هم از روی آن عبور کنم طوری که کسی اصلا فرصت نکند از من بپرسد الزامات مفهوم تحلیلی شما چه بود و با چه منطقی به آن رسیدید و ...
ظاهراً لگد زدن به زیست سیاستِ داخل خیلی مُد روز شده است. یک لگد بزن و عبور کن. تقسیم کار خوبی هم هست. تویی که دانشگاهی هستی که لازم نیست در خیابان باشی. تو در خانه باش و تحلیل «بزن و برو» بنویس.
بنویس حاکمیت ، کاملا نئولیبرال است. بنویس حاکمیت ، جریان زندگی را متوقف کرده. بنویس حاکمیت ، تمکین قانون نیست. بنویس حاکمیت ، تنها ابزارش خشونت است و... اما یادت باشد که فقط قرار است لگد بزنی و عبور کنی. تو باید تا میتوانی به حاکمیت داخل ضربه بزنی. اما اگر بیایی سهم عوامل خارجی را در نئولیبرال شدن، بی قانونی، سلب زندگی، خشونت و... بررسی کنی دیگر تو در حال بر هم زدن بازی هستی و یا داری وسط بازی میکنی.
تحلیل «بزن و برو» مُد روز شده است. این جنس تحلیل ها جزء اخلاق بردگی آکادمی ما شده است. تحلیل «بزن و برو» بوی میان مایگی میدهد. همه دارند لگدی میزنند تو هم لگدی بزن و برو.
شاید امروز میان مایه ها جشن بگیرند که با لگدها و ضربه های بزن و در رو توانستیم حاکمیت داخل را زخمی کنیم اما زخمی شدن حاکمیت، زخمی شدن خودشان هم هست.
چه خوب که باز هم تاریخ ایران بخوانیم تا به شکل ابلهانه ای دوباره آنرا تکرار نکنیم. چقدر زمانه الان با دوره مشروطه در اشتراک است. برخی از آنها هم فکر میکردند همین که به حاکمیت قاجار لگدی بزنند و جگر خود را خنک کنند، آزادی و زندگی دودستی به آنها تقدیم میشود اما به شکل ابلهانه ای بی خبر بودند از قرارداد 1907 روس و انگلیس که به شکل بسیار سیستماتیک تر و پیچیده تری از قاجارها بدنبال سرکوب آزادی و زندگی بودند.
تحلیل «بزن و برو» عمر کوتاهی دارد اما نتیجه طولانی و تلخی هم دارد.
✍ دکتر رضا نظریان
✅ @Shobahat_Behbahan